Szerintem sajnos nem fog mindenki beleegyezni ebbe. Márpedig ez itt egy közösség, ami azt jelenti, hogy minden tagnak van beleszólási joga. (és nem úgy, mint egy Rt-nél, ahol a legkisebb részvényes is beszólhat, csak éppen leszarják.) Azonban ha fel szeretnénk dönteni az egyenjogúságot, akkor meg kell választani azt a pár embert, akit szeretnénk az FHA élén látni Drumm mellett..!
Remélem nem bántok meg senkit a soraimmal. Egyébként én támogatom az 1 csapat 2 pilóta szabályt, de mindenki tudja, hogy még úgy sem vállalta senki, hogy többen "feláldoztuk" volna magunkat. Nekem nem volt létfontosság a Honda - bár egyébként se jöttek sokan ide, főleg mindig aktív tagok -, anno többször is mondtam, hogy megyek gyengébb csapatba is, hiszen 2004-ben is Arrowsnál voltam, jól éreztem magam. Nincsenek olyan brutális különbségek a kocsik között, hogy 20 ember között ne a tudás döntsön (elsősorban) ebben a játékban. Valóban vannak különbségek, de egyáltalán nem akkora, hogy összedőljön minden, ha 2 ember Minardiba kényszerül.
PS:
Drakula mindenkinek a Japán nagydíjon elért helyezéséért!

Súgó
A téma zárva.