HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon III.

#401 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 17. 21:44

Az a baj, hogy sokan egyáltalán nem veszik figyelembe a közösséget. Talán joggal. Anno úgy indult az egész HWSW F1, hogy mindenki szabadon dönthetett a csapatról és talán pont ez tetszett mindenkinek. Aki nem ilyet akar, az elmegy egy "hivatalos" bajnokságba, ahol rendes online versenyek vannak és egy csapatban 2 pilóta játszik.

Szerintem sajnos nem fog mindenki beleegyezni ebbe. Márpedig ez itt egy közösség, ami azt jelenti, hogy minden tagnak van beleszólási joga. (és nem úgy, mint egy Rt-nél, ahol a legkisebb részvényes is beszólhat, csak éppen leszarják.) Azonban ha fel szeretnénk dönteni az egyenjogúságot, akkor meg kell választani azt a pár embert, akit szeretnénk az FHA élén látni Drumm mellett..!

Remélem nem bántok meg senkit a soraimmal. Egyébként én támogatom az 1 csapat 2 pilóta szabályt, de mindenki tudja, hogy még úgy sem vállalta senki, hogy többen "feláldoztuk" volna magunkat. Nekem nem volt létfontosság a Honda - bár egyébként se jöttek sokan ide, főleg mindig aktív tagok -, anno többször is mondtam, hogy megyek gyengébb csapatba is, hiszen 2004-ben is Arrowsnál voltam, jól éreztem magam. Nincsenek olyan brutális különbségek a kocsik között, hogy 20 ember között ne a tudás döntsön (elsősorban) ebben a játékban. Valóban vannak különbségek, de egyáltalán nem akkora, hogy összedőljön minden, ha 2 ember Minardiba kényszerül.

PS:
Drakula mindenkinek a Japán nagydíjon elért helyezéséért! :cool:
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#402 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 17. 21:45

Idézet: BraveF1 - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 22:39

Nem mintha piszkálódni akarnék, de mi nem is vagyunk sokan... sőt... ki is mekis? pitius, vipisrác, Baren, meg én... Vipi alig tud leadni időt, Baren sem adott le már vagy három futam óta... maradunk ketten... hogy is van ez Light? :D

Mit? :) Nem is én írtam, amire válaszoltál! :Đ :think: :sandor:
Kép

#403 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 21:49

Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 22:44

Az a baj, hogy sokan egyáltalán nem veszik figyelembe a közösséget. Talán joggal. Anno úgy indult az egész HWSW F1, hogy mindenki szabadon dönthetett a csapatról és talán pont ez tetszett mindenkinek. Aki nem ilyet akar, az elmegy egy "hivatalos" bajnokságba, ahol rendes online versenyek vannak és egy csapatban 2 pilóta játszik.

Szerintem sajnos nem fog mindenki beleegyezni ebbe. Márpedig ez itt egy közösség, ami azt jelenti, hogy minden tagnak van beleszólási joga. (és nem úgy, mint egy Rt-nél, ahol a legkisebb részvényes is beszólhat, csak éppen leszarják.) Azonban ha fel szeretnénk dönteni az egyenjogúságot, akkor meg kell választani azt a pár embert, akit szeretnénk az FHA élén látni Drumm mellett..!

Remélem nem bántok meg senkit a soraimmal. Egyébként én támogatom az 1 csapat 2 pilóta szabályt, de mindenki tudja, hogy még úgy sem vállalta senki, hogy többen "feláldoztuk" volna magunkat. Nekem nem volt létfontosság a Honda - bár egyébként se jöttek sokan ide, főleg mindig aktív tagok -, anno többször is mondtam, hogy megyek gyengébb csapatba is, hiszen 2004-ben is Arrowsnál voltam, jól éreztem magam. Nincsenek olyan brutális különbségek a kocsik között, hogy 20 ember között ne a tudás döntsön (elsősorban) ebben a játékban. Valóban vannak különbségek, de egyáltalán nem akkora, hogy összedőljön minden, ha 2 ember Minardiba kényszerül.

PS:
Drakula mindenkinek a Japán nagydíjon elért helyezéséért! :cool:

ez azért sem valósítható meg szerintem, mert bármikor lehet csatlakozni! Vagy azt mondjuk majd, hogy ide nem jöhetsz , mert megvan a 3 ember!?

viszont a kiemelt részt nem értem, mi az hogy joggal?
"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."

#404 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 21:50

Ja én még szívesen venném, ha a hétvégi napok közül az egyiken mindig lenne egy fix versenynap! Vagyis egy olyan nap, ahol minél többen beülnénk a géphez és lenyomnánk mondjuk egy 50%-os versenyt. Kerékcserével, tankolással, töréssel, koccanással, anyázással, stb. :Đ Támogatnám továbbá az edzések és a futamok alatt a RogerWilco illetve egyéb akárki által elérhető voice comm progit. Természetesen csak akkor, ha mindneki normálisan használná és nem orditozás lenne - amit kétlek, mert kevés a debil köztünk, csak én vagyok helikopter -, így bármikor lehetne válaszolni kérdésekre, normálisan beszélni, stb.

:cool:
Kép

#405 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 21:52

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 22:43

Gondolod nem adok le időt, mikor végig azt méregettem itt a fórumon, hogy az első szektorban kapok 2mp-t, a másodikban egyet, a harmadikban meg kb. fejet megyek Piskivel ? :)

Több ilyen nem lesz, ennyire nem cselezzük többet ki az adminokat. ;)

há honnan tudjam, hogy adsz le időt? lehet, hogy csak poénkodsz :D

na de én is lenyugodtam, de akkor is kérnék mindnekit, hogy jövőben ne legyen ilyen
köszönöm

és ha beírjuk, de nincs szankció az már jobb 1 fokkal?

#406 Felhasználó inaktív   BraveF1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 21:52

Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 22:45

Mit? :) Nem is én írtam, amire válaszoltál! :Đ :think: :sandor:

Bocsi, már szerkesztettem... :D
tudod, nekem a BAR=LightBringer... :D :D

no, most meg Flash fog megsértődni? :D :D

#407 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 21:53

Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 22:50

Ja én még szívesen venném, ha a hétvégi napok közül az egyiken mindig lenne egy fix versenynap! Vagyis egy olyan nap, ahol minél többen beülnénk a géphez és lenyomnánk mondjuk egy 50%-os versenyt. Kerékcserével, tankolással, töréssel, koccanással, anyázással, stb. :Đ Támogatnám továbbá az edzések és a futamok alatt a RogerWilco illetve egyéb akárki által elérhető voice comm progit. Természetesen csak akkor, ha mindneki normálisan használná és nem orditozás lenne - amit kétlek, mert kevés a debil köztünk, csak én vagyok helikopter -, így bármikor lehetne válaszolni kérdésekre, normálisan beszélni, stb.

:cool:

hát én mikor Brave-vel Skype-val dumáltunk, a motortól nem hallottam, hogy mit mond :Đ

de a verseny az talán megoldható, erőssen talán

#408 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 21:53

Idézet: Dispose - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 22:49

viszont a kiemelt részt nem értem, mi az hogy joggal?

Hát ott jól elbasztam a fogalmazást... :Đ

Egyébként a 3 ember üggyel kapcsolatban. Azért arra ne számítsunk, hogy valaha is 30 embernél több játékos szeretne csatlakozni ide... :) A kocsik közötti kicsi különbség miatt pedig szerintem továbbra is fenntartható az, hogy 1 csapat 2-3 ember. Az elosztást meg le lehetne nyomni úgy, mint az NBA-ben az újoncok vásárlását. :Đ
Kép

#409 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 21:54

Idézet: BraveF1 - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 22:52

:respect: :D
Kép

#410 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 21:56

Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 22:53

Hát ott jól elbasztam a fogalmazást... :Đ

Egyébként a 3 ember üggyel kapcsolatban. Azért arra ne számítsunk, hogy valaha is 30 embernél több játékos szeretne csatlakozni ide... :) A kocsik közötti kicsi különbség miatt pedig szerintem továbbra is fenntartható az, hogy 1 csapat 2-3 ember. Az elosztást meg le lehetne nyomni úgy, mint az NBA-ben az újoncok vásárlását. :Đ

és mivan akkor ha pl valaki menetközben kiáll, idén ez elég sok emberrel előfordult
mondjuk nekem is kezd sok lenni a Ferrari idén, de nem szólók, mert ez egy szabad bajnokság

Szerkesztette: Dispose 2005. 10. 17. 21:57 -kor

#411 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 21:57

Idézet: Dispose - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 22:53

hát én mikor Brave-vel Skype-val dumáltunk, a motortól nem hallottam, hogy mit mond :Đ

de a verseny az talán megoldható, erőssen talán

Erre talán jobb program a Skype-nál az RW vagy van a TeamSpeak. Ha kell esetleg tudok intézni egy TS servert is, ahol lehet Café szinten csevegni is, meg edzések alatt dumálni. Fix ip-vel, jelszóval, stb.

A verseny nem lenne kötelező, hiszen nem érhet rá mindig mindenki. Én egyszerűen kiváncsi lennék arra, hogy ki, hogyan teljesít versenykörülmények között, amikor figyelni kell a gumira, boxra, egymásra, stb. :) Az egy más kihívás, talán nem kiváncsi rá mindenki, de aki szeretné, azzal kipróbálnám.
Kép

#412 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 22:00

Idézet: Dispose - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 22:56

és mivan akkor ha pl valaki menetközben kiáll, idén ez elég sok emberrel előfordult
mondjuk nekem is kezd sok lenni a Ferrari idén, de nem szólók, mert ez egy szabad bajnokság

Szerintem ezt a reális csapatok is úgy oldják meg, hogy mást igazolnak le. :Đ Persze azok, akik egyszer már "leszerződtek" maradjanak a seggükön a kocsiban, de ha jön egy új srác, akkor hagy álljon oda, ahova elfér és szeretne menni.

Persze az is kérdés, mi számít kiállásnak, mert sokan elmennek pl. 4 GP idejére, majd amikor visszajönnének egy kis Fittipaldi ül a kocsijukban, ők meg csak pislognak. :Đ Szóval ez nehéz ügy, de a köv. szezonig bőven van idő átgondolni és kitalálni egy normális, mindenki által elfogadható csapatszabályt.
Kép

#413 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 22:01

akkor meghírdetem a javaslatok hetét/hónapját!

mindenki, akinek van javaslata a bajnokság jobbátételére, az írja le ide, és a közösség, megtárgyalja, hogy jó-e vagy sem!

Előre is kérek mindenkit, hogy maradjunk majd meg az úriemberek stílusában! :)

#414 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 22:04

8 Ferraris :eek: nem is gondoltam volna; aktív utsó 4 futam valamelyikén: 6
4 Mekis               aktív utsó 4 futam valamelyikén: 3
4 BAR-os          aktív utsó 4 futam valamelyikén: 2
3 Renault-os        aktív utsó 4 futam valamelyikén: 2
2 Sauber-es        aktív utsó 4 futam valamelyikén: 2
2 Williams-es       aktív utsó 4 futam valamelyikén: 0
1 Jaguar-os         aktív utsó 4 futam valamelyikén: 0

Szerkesztette: Dispose 2005. 10. 17. 22:13 -kor

#415 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 22:12

jó8 mostmár tényleg

#416 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 17. 22:13

Én azt javaslom, hogy jövőre Monacoban én nyerjek! :Đ :pokeas2:

Ja meg azt, hogy menjünk alunni... :tired:
Kép

#417 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 22:14

Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 23:13

Én azt javaslom, hogy jövőre Monacoban én nyerjek! :Đ :pokeas2:

Ja meg azt, hogy menjünk alunni... :tired:

de gyorsan menjél  :reklamacio: :D

#418 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 22:52

Az 1 csapat, 2-3 pilóta megoldás azért nem jó, mert akkor egységes fizikára lenne szükség!
Az összes online bajnokságban egységes a fizika, pont azért, hogy ne kerüljön senki hátrányba...

Nézzétek meg Atti idejét. Ment egy 1.33-as időt a Sauberrel, de Ferrarival 1-3 mp-cel jobbat futott volna. Nem ül át, mert nem szeretne, de így sohasem lesz harcban az első helyekért.

A legelső változás szerintem az egységes fizika legyen, a többi csak utána jöhet!
Tyraan - Artum Inferniti

#419 Felhasználó inaktív   Flash Gordon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 23:44

Idézet: BraveF1 - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 22:52

Bocsi, már szerkesztettem... :D

no, most meg Flash fog megsértődni? :D :D

Ááá, késő van már ahhoz!!!

De azért mégis, ez nagyon fájt, és nem vártam ezt, pont tőled!!!  :(  :(  :(

#420 Felhasználó inaktív   Bibu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 06:40

Na, akkor most én is jól beírom az okosságot :)

Először is ezt a csapat dolgot már annyiszor előhoztuk, de mindannyiszor az lett a vége, hogy akkor korlátok közé kellene szorítani az egészet ami már figyelembe véve a szervezet nyitottságát nem elfogadható.
Nem értem miért kell ezt még mindig erőltetni. Nagyon jól tudjuk mi "öreg rókák" :D , hogy elég kevesen vannak akik egy teljes szezont végignyomnak. Namárost ha bevezetnénk ezt a csapat dolgot akkor borulna az egész és a csapatok darabjaikra hullanának, ráadásul mivel van csapat vb cím is ezért annak megitélésében is van jelentősége. Akkor meg azért lenne sírás, hogy mi azért nem tudunk nyerni mert xy abbahagyta és csak egy kocsink maradt meg stb...
Szal pont ezért találtuk ki év elején az idei szabályokat, hogy ezeket megelőzzük és szerintem nagyon jól be is vált! Ráadásul azt is tudjuk, hogy milyen kiábrándító az amikor megszabják, hogy márpedig te csak ezzel a kocsival mehetsz még ha nem is szereted. Amivel esetleg egy új jelentkező kedvét el is vehetjük az egésztől. Tehát én ezt nem támogatom.
Egyébként sem értem miért olyan nagy baj, ha többen Ferrarival mennek, a verseny a lényeg meg a leadott idők. Ha meg valaki csak azért megy Ferkával mert az a legjobb kocsi, az jövőre úgy is át fog igazolni a Renault-hoz :) Akkor meg az lesz a baj.
Ha a Ferrari a jó, az a baj
Ha már a Renault a legjobb az is baj
Ha sok a versenyző az a baj
De legalább sokan vagyunk, na ez nem baj :D
szerintem :) de télleg :D

Másodszor meg az időleadáskor tényleg lehetne mindenki humánusabb, ha már egyszer megkérik őket rá, persze ez vonatkozik a szankciónálókra is. Ez már csak nem olyan nagy baj :D

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.