Nagy érdeklődéssel olvastam az elmúlt pár oldal:)
A véleményem a dolgokról:
Az idő beírását ne kellejen már külön szankcionálni, szerintem tök normális dolog, hogy beírja az ember a rendes időt, ha valaki nem így tesz, az nézzen magába szerintem, az átláthatóságot segíti, tehát teljesen alap dolog, de úgy, hogy más direkt kéri, hogy így írja, méginkább az.Mondjuk ha valaki viccel egyet, és aztán beírja rendesen azt sem kell a földbe döngölni...
A szombati(vagy akármelyik napi) online verseny szerintem nem éri meg a szenvedést, ha valaki offline bajnokságba jelentkezik, akkor az azért van, mert nincs ideje annyit szánni a játékra, amennyit szeretne, vagy pedig eddz ezzel egy másik bajnokságra.Szóval ha össze is jönne az a 7-8-as létszám, ami alatt nincs értelme futamot indítani, és meg is lehetne oldani a szerver problémát(ami azért nem kicsi, mert nincs dedicated szerver ha jól tudom) akkor is elég illúzióromboló lenne a versenyzés.Szerintem nem ez az amit ti akartok.De egy próbát megér, ha gondoljátok segítek, amúgy radminnal, vagy bármilyen telnet programmal meg lehet oldani a dolgot, ligánként álltalában 3-4 embernek szokott adminjoga lenni és amelyik ráér az fellövi.Ennyi.
Autóhasználatról annyit, hogy igenis sokat számít.Pitius Ferres és Mekis ideje között 7 tized van.Ezt kompenzálandó megyek én TC és ABS nélkül, hogy élesebb legyen a verseny.Autóegységesítés megoldható simán, csinálni kell egy HWSW-s seasont, amiben mindegyik autó ugyanolyan hdv-t és engine .ini-t használ.Egyáltalán nem ölné meg szerintem a hangulatot, és ez esetben limitálni lehetne a csapatlétszámot is.Én azt mondom, a csapatpontozás 3 ember teljesítményét vegye figyelembe, többen ne is mehessenek egy autóval.Lehetőség van arra is, hogy csak a kasznit, vagy csak a motort egységesítsük.De ezek már részletkérdések.
Összefoglalva azt mondom:
Szankcionálás nem kell , tolerancia meg józan ész az idők leadásánál, az igen.
Online race-t ne csináljatok külön, aki akar menni úgy is, az csatlakozzon egy már meglévő ligához.
És egyenautókkal izgalmasabb lenne a verseny, de nem feltétlenülk változna az eredmény.
U.I:
Van még 2 lehetőség.Az egyik a hendikep a másik a kreditrendszer.Az egyik azt jelentené, hogy aki a bajnokságot vezeti, az kapna egy kis hátárnyt, pl több üzemagyag.Mondjuk a versenygyőztes +20lityót, a 2. 15 3. 10 stb...
A kreditrendszer meg azt jelentené, hogy nem egy autóhoz lennénk kötve, hanem választhatnánk, de annak kvázi ára lenne..Tehát lenne mondjuk 1000 pont, egy ferka érne 70et, meki 60 stb
És nem fogyhatna el a kredit, különben nem indulhatsz,csak minardival ami mondjuk 0 pont lenne.Ekkor okoskodni is kéne, hogy kinek mi fexik, melyik pályán.És hozná magával azt, hogy nem autó hanem emberfühhő lenne a csapat, tehát bajnokság elején összebútorozna 2 vagy 3 ember, és az ő pontjaik számítanának, autótól függetlenül.
Egyelőre ennyi.
Szerkesztette: Piski 2005. 10. 18. 13:35 -kor

Súgó
A téma zárva.