HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#101 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 28. 09:32

Evil, tegnap nem tudtam fent lenni, de ma odaadom az armourt.

A dusk szerintem még többet is érhet. Legalább is a d2jsp-n talán elég szép ára lehet. Én is anyagi gondokkal küzdök. Csináltam nemrég egy insightot eth thresherbe, de valszeg eltradelem, mivel a sorc csicsója még úgyse tudja hordani, a pénz meg kellene. mindíg ezek a piszkos anyagiak :(

A crushing blow, OW, stb közül melyik a leghatékonyabb, mire érdemes gyúrni?

Nálam is van 2 db kulcs, amelyiket counti dobja, már nem emlékszem. (Hol van ennek a leírása a bneten, egyszerűen nem találom  :lama:  ) Beadom a közösbe.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#102 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 09:35

terror: counti
hate: summoner
dest: nihi
yooccoo#2929

#103 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 09:41

Idézet: pig - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 10:32

Evil, tegnap nem tudtam fent lenni, de ma odaadom az armourt.

A dusk szerintem még többet is érhet. Legalább is a d2jsp-n talán elég szép ára lehet. Én is anyagi gondokkal küzdök. Csináltam nemrég egy insightot eth thresherbe, de valszeg eltradelem, mivel a sorc csicsója még úgyse tudja hordani, a pénz meg kellene. mindíg ezek a piszkos anyagiak   :(

A crushing blow, OW, stb közül melyik a leghatékonyabb, mire érdemes gyúrni?

Nálam is van 2 db kulcs, amelyiket counti dobja, már nem emlékszem. (Hol van ennek a leírása a bneten, egyszerűen nem találom  :lama:  ) Beadom a közösbe.

Mennyi is a def je?Td tol kaptam szinten egy eth armort 7xx def el.Telhetetlen vok, de ha esetleg tudnal lukat rakatni bele a kovaccsal azt megkoszonnem, persze remelem 4 megy bele.De ha nem, akkor megoldom mashogy, max athuzatok egy cuccos karimat normal act5 ig.
CB inkabb, OW az inkabb prevent monster heal vagy esetleg poison sebzeshez hasonlithato, szal nem regeneralodik az ellen.Hogy mi a kulonbseg azt majd arreaton megnezed.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#104 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 09:54

Ha jól emlékeszem 770. Sajna lyukasztani már nem tudok, elhasználtam őket. Én is arra tartogattam, de én duressre gyúrok, szóval nekem 3 lyuk kellene. Csak mivel sajna um közelében se vagyok (kellene vagy 3) ezért ajánlottam neked, ha tudod használni.
Multkor is egy fehér monarchba kockáztam lyukat, de csak 3 lett, így mérgembe hozzávágtam a kovácshoz. (igaz, az armourt nem is lehetne kockázni  mivel ed-s)

#105 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 10:21

Idézet: Russian - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 9:18

Talaltam 1 3socket-es 14ED Duskot. 533 a def.
Ezt Tradeljem el, vagy nincs ára? mert ha semmi extrát nem kapok érte akkor csinálok belöle 1 BONE RW-öt.

Megvan még az armor?
Ha igen és eladó kérek rá egy árat amiért szónélkül odaadnád :D
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#106 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 10:46

Idézet: pig - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 10:54

Ha jól emlékeszem 770. Sajna lyukasztani már nem tudok, elhasználtam őket. Én is arra tartogattam, de én duressre gyúrok, szóval nekem 3 lyuk kellene. Csak mivel sajna um közelében se vagyok (kellene vagy 3) ezért ajánlottam neked, ha tudod használni.
Multkor is egy fehér monarchba kockáztam lyukat, de csak 3 lett, így mérgembe hozzávágtam a kovácshoz. (igaz, az armourt nem is lehetne kockázni  mivel ed-s)

Idővel elviszik pedig a 3-ast is, Sanctuarynak (ko-ko-mal). ;)
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#107 Felhasználó inaktív   Russian 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 10:53

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 9:21

Megvan még az armor?
Ha igen és eladó kérek rá egy árat amiért szónélkül odaadnád :D

Hát kifogtál rajtam!  :confused:
Mint írtam odaadnám ingyen is, de muszálj cuccokat szereznem a sorcra..
A szívem vágya 1 Shakó, occu, arach :D
Ha nem adják meg érte akkor nem kotyavetyélem el hanem odaadom neked.
   O
(o)(o)
  (y)

#108 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 11:05

nah az új amám tervezett cuccai
fegyó: windforce
páncél: arkaine
kesztyű: laying of hands
öv: razortail
csizma: gorerider
gyűrű: 2raven
amu: highlord
sisakból nem tudom, mi lenne jó

kéretik véleményezni :)
yooccoo#2929

#109 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 11:09

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 8:10

:omg:
ezt nem kellett volna  :rolleyes:

Üdv: Dan

Bocs, ezt elqrtam, de hal Allahnak, egy moderator villamgyorsan reagalt a PU-mre (koszonom Neki) es torolte a hozzaszolasomat.

sry

#110 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 11:18

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 18:56

Én meg már azt hittem ,hogy ez csak az én betegségem .Elözö WW assámat 3 szor kellet megcsinálni mer 5 pontal kevesebbet raktam a lifera  :think:
Ha majd egyszer összefutunk bneten "remélem hamar" megtennéd hogy a palám szájába rakod a csizmádat?Kiváncsi lennék mien érzés de legfökképp menyire fáj :D
Megkeresnél engem?Ujj acom Lesly-sw ma este 9 körül?

Majd frissíterm a listát, amúgy is ráfér némi karbantartás.
Ami a duelt illet, az még odébb van kissé. Az újrakezdett példány 12-es. Majd 80 fölött visszatérhetünk a dologra, addigra összeszedem a cuccait is. (élükön az Evil által felajánlott csukával...)

#111 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 11:21

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 12:05

Hmm, nem tudom, csak vélemény: armournak forti, fegyernek faith, kesztyűnek valami rare skill+ias+ (elég jók vannak), sisak andi. Persze ez drágább, mint amiket írtál, de én tuti erre hajtanék, ha nem mavina set lenne rajta. Persze legolcsóbb ez a mavina set és szerintem nem rossz cucc.

#112 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 11:21

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 18:56

Ha majd egyszer összefutunk bneten "remélem hamar" megtennéd hogy a palám szájába rakod a csizmádat?Kiváncsi lennék mien érzés de legfökképp menyire fáj :D

Mennyire fáj? Nyugi, nem érzel semmit, a párbajt úgy kezdem hogy fejbeqrom az ellent egy kiadós mindblast-al  :Đ

Szerkesztette: Ombuccmann 2005. 09. 28. 11:22 -kor

#113 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 14:47

Evil: este persze leszek, kulcs ami nálam van:
1 hate
3 (vagy 4) terror
2 destruction

Majd még ráálok Summonerre, hogy legyen hate elég, de mostanában egyre rosszabbul dobnak, tegnap se Summoner, se Countess nem dobott...

#114 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 15:09

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 11:05

Nem akarok masok dolgaba beleszolni, de ha egy bowama tud viselni egy 165 str requirementes armort, akkor ott nagyon el van (lesz) baszva valami.

Windforce lassu, es szinten tul magas a str requirementje.

harmadik, es egyben a legnagyobb problema: attack speed. Messze a legfontosabb tulajdonsaga egy bowamanak, es az altalad felsorolt setup (igaz, sapka nelkul) 60% IAS-t ad a Windforce 10 WSM-jehez (20% az ijjban magaban, 20% IAS a kesztyuben, 20% IAS az amuban). Ez osszesen -50 (10+ -60) ami nagyon keves.
Ha egy 30%-al kisebb sebzesu ijjal 50%-al tobb nyilvesszot losz ki az sokkal jobb, foleg a masodlagos hatasok miatt (nem csak a raw fizikai sebzest kell nezni, CB, DS, CS, OW mind aktivalodhat minden egyes nyilvesszovel, es igy vegul sokkal jobb a sebzes/ido hanyados erteke)

Persze, ha azert allitottad igy ossze mert Strafe-et akarsz hasznalni kizarolag, es tisztaban vagy a Strafe-et is erinto Next Casting Delay mukodesevel, es kiszamitottad pontosan az egysegnyi ido allatti damage outputot, akkor nem szoltam. En most nem szamologepezgetek 10 percet, lusta vagyok :D

szerk: ez a setup nyilvanvalova teszi, hogy PvM bowama lesz, de akkor is azt mondom, hogy 80 Str es 80 Vita (feheren) boven eleg. Boven.

Megegy aprosag: fontold meg a Cat's Eye amu hasznalatat (bar PvM amanak Highlords akar jobb is lehet), armornak a Crow Caw 15% IAS jewellel, Ijjnak egy uppolt WWS vagy Riphook (SHAEL es/vagy NEF runakkal szerelve).
Sapkanak egy Rockstopper 15% IAS jewellel. Ez kifejezetten olcso setup, szandekosan semmi draga dolog benne.

szerk again: hogy ne tunjek egy kotozkodo kocsognek: gyuruk, kesztyu, ov tokeletes :up:

Szerkesztette: szabinar 2005. 09. 28. 15:38 -kor

#115 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 16:28

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 16:09

Persze, ha azert allitottad igy ossze mert Strafe-et akarsz hasznalni kizarolag, es tisztaban vagy a Strafe-et is erinto Next Casting Delay mukodesevel, es kiszamitottad pontosan az egysegnyi ido allatti damage outputot, akkor nem szoltam. En most nem szamologepezgetek 10 percet, lusta vagyok :D

Pedig ez engem érdekelne :) Kiszámolom szívesen, ha leírod, hogy mit kell, vagy hogy hol vannak az adatok hozzá.

#116 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 28. 17:36

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 12:05

Arkaine? minek? a +2 all sk miatt? a bowamának nem a +sk-ra kell gyurni hanem ahogy szabinar is mondta az iasra, ez a legfontosabb. Az én amám így néz ki most:

fegyó: witchwild string, benne 2 db shael ez +40%ias
páncél: Crow cow benne 15ias jewel: ez +30%ias
kesztyű: rare 20ias +1 passive kesztyü, ez helyére majd egy knockbackes 20ias-os kerül: ez +20%ias
öv: nosferatu: ez +10%ias
amu: cats eye: ez +20%ias
sisak: stealskull benne 15ias jewel: ez +25%ias (később andy face +15ias jewel)

most össz: 145% ias-om van a fegyver alap fast attack speedjéhez plusszba.

Iszonyat gyorsan lövök ennek megfelelően :)

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#117 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 19:26

Lefagytam, kivágott, vissza se tudok menni... IP csere se ért semmit. :mad:

#118 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 20:05

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 18:36

Arkaine? minek? a +2 all sk miatt? a bowamának nem a +sk-ra kell gyurni hanem ahogy szabinar is mondta az iasra, ez a legfontosabb. Az én amám így néz ki most:

fegyó: witchwild string, benne 2 db shael ez +40%ias
páncél: Crow cow benne 15ias jewel: ez +30%ias
kesztyű: rare 20ias +1 passive kesztyü, ez helyére majd egy knockbackes 20ias-os kerül: ez +20%ias
öv: nosferatu: ez +10%ias
amu: cats eye: ez +20%ias
sisak: stealskull benne 15ias jewel: ez +25%ias (később andy face +15ias jewel)

most össz: 145% ias-om van a fegyver alap fast attack speedjéhez plusszba.

Iszonyat gyorsan lövök ennek megfelelően :)

Én nagyon tisztelem az arky2-őt. A druidámnak volt egy ilyen korszaka. :strong:  :paci: Aztán jött a forti, de azon kapom magam,hogy megint akarok egyet...Ahogy egyre jobba ntisztelem (druidán!!!) az ik setet :respect:

Szerkesztette: Hush... 2005. 09. 28. 20:08 -kor

"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#119 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 20:34

akkor én személy szerint 40ED/15ias jewelt raknék inkább bele
azért kérdezek, hogy tanulhassak a nagymesterektől :respect:
yooccoo#2929

#120 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 21:44

Idézet: pig - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 16:28

Pedig ez engem érdekelne :) Kiszámolom szívesen, ha leírod, hogy mit kell, vagy hogy hol vannak az adatok hozzá.

Ok, peldanak akkor itt az emlitett Windforce bow:

Ez a bow 10 WSM-es (weapon speed modifier, minel kisebb annal gyorsabb).
Strafe-hez az attack speed breakpointok ezzel az ijjal:

0% IAS 15/4
3% IAS 14/4
11% IAS 13/3 -- ebbe a kategoriaba tartozik a WF alapbol, hiszen egyik Unique tulajdonsaga a 20% IAS
26% IAS 12/3
42% IAS 11/3
46% IAS 10/3 -- ebbe a kategoriaba tartozna a Yooccoo altal kerdezett osszeallitas a 60% IAS-al
80% IAS 9/3
120% IAS 9/2
157% IAS 8/2

Egy sec 25 frame ugye, az elso szamertek az elso nyilvesszo kilovesehez szukseges ido frame-ben megadva, a perjel utani szamertek a strafe soran kilott tovabbi nyilvesszok tuzelesi sebessege.

Vagyis a Windforce bow elmeleti Stafe tuzelesi sebessege 157% IAS eseten:
8 frame (kb 1/3 masodperc) az elso nyilvesszo, a tovabbi tuzelesi sebesseg a Strafe soran pedig 2 frame, azaz kb 1/12 masodperc.
Na itten van a pitbull elhantolva, ugyanis:

Next casting delay azt jelenti nagyjabol, hogy egy sikeres tamadast kovetoen minimum 4 framenek (kb 1/6 masodperc) kell eltelnie, mielott ujra eltalalhatod az ellenfeled.

A Strafe (masodik nyilvesszotol kezdve) esetunkben ennek a sebessegnek a ketszeresevel, 2 frame sebesseggel tuzel, ergo az ellenfelet csak minden masodik nyilvesszo talalhatja el, ha ket talalat kozott 4 frame-nel kevesebb telik el, akkor a masodik talalat sebzeset nem veszi figyelembe a program.

Hogy mi ertelme van akkor az ilyen gyors tuzelesi sebessegnek, ha ugyis csak minden masodik nyilvesszo talal?

Nos, a Strafe nem auto-hit, minden egyes nyilvesszonel lefut egy AR check az ellenfel Defense ellen, raadasul ha all az ellenfel es max a blokkja akkor meg igy is csak minden negyedik vesszo talal.

Ergo: mint minden bow-amazonnak, igy a Strafernek is messzemenoen a legfontosabb tulajdonsaga az attack speed.

Tablazatok a kulonfele ijjak sebesseget es breakpontjait illetoen sok helyen talalhatoak a neten, a kulonfele weapon-speed kalkulatorokkal viszont nem art vigyazni, gyakran helytelen ertekeket adnak tavolsagi fegyverekre.

Szerkesztette: szabinar 2005. 09. 28. 21:56 -kor

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.