HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#61 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 27. 18:54

Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 18:51

Setes tárgyakban ugyanúgy működnek a rúnaszavak, mint a többiben? Gondolok én itt pl. a 3rúnakombinációsra is. Tehát a Set alaptulajdonságai megmaradnak, de még rátesz egy lapáttal a rúnakombináció?

Runaszavak csak feher es szurke targyakba rakhatok. (azaz barmi masba is, de nem fog mukodni :D )

#62 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 18:55

setben nem müxenek, nem is tudsz, csak 1 lukat belerakni
yooccoo#2929

#63 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:00

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 18:55

...nem is tudsz, csak 1 lukat belerakni

Igy igaz, de van egy jopar set item ami bios-bol tobb lukkal rendelkezik, 4example, az Aldur's set tiszta ementali sajt :p

#64 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:00

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 19:21

Ha van egy duel miatt kedved uj buildhez, max holy bolt, fist of heavens, blessed hammer, 10 sec es nincs tobb elohalott a kepernyon :D

Nem nem én csak egy pofont akarok a kick assátol mennyire fáj az .
Amugy csak azért érdekel mert kedvenc karim az assasin és gondolkoztam egy ww/kick hibriden de nem tudom elképzelni menyire fáj egy kick dmg mondjuk egy hammer paladinnak.
Nekem valmikor volt egy ilyesfajta kick assa de nem volt tul tápos szegény valamit férregyurtam rajta.
Egyszoval csak érdeklödök effelöl.Duelkedni még nincs kedvem mert semmi cuccom nincsen amivel küzdhetek de legföképp karakterem sincs csak egy hammer palám van egy hoto val a kezébe oszt enyi is a tudomány.Valami normál junik armorom van 200 defenzel nincs még értelme bárki elé is odaálni :(
Majd ha esik egy 3 soketes +3 venom claw esetleg valami jobb akkor kezdem el azonnal épiteni my assámat.
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#65 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:03

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 19:21

Ha van egy duel miatt kedved uj buildhez, max holy bolt, fist of heavens, blessed hammer, 10 sec es nincs tobb elohalott a kepernyon :D

Aze kis esszel meg lehet fogni foh palat, csak sok light res cucc kell, hogy a convition auraja ne vigye le a resistet +thundervigyor esetleg wisp es ott szopatod ahol csak akarod, trapsinnal nem egyszer megtettem.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#66 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:11

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 19:03

Aze kis esszel meg lehet fogni foh palat, csak sok light res cucc kell, hogy a convition auraja ne vigye le a resistet +thundervigyor esetleg wisp es ott szopatod ahol csak akarod, trapsinnal nem egyszer megtettem.

Csak hulyeseg volt, de egyebkent felreerthetoen irtam, mert nem is a FOH-ra celoztam mint tamado skillre (csak mint a Holy Bolt egyik synergy-jet emlitettem), a Holy Bolt iszonyat one-hit kill minden elohalott szamara ha kimaxoljak a synergjeit.
Necrot amugy nem igazan latni (marmint csontisat) duelben, de feltetelezem, hogy kemeny lehet, foleg olyan taposan mint a tieid :up:

#67 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:20

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:00

Igy igaz, de van egy jopar set item ami bios-bol tobb lukkal rendelkezik, 4example, az Aldur's set tiszta ementali sajt :p

És akkor az ilyenekkel mit lehet csinálni? Összeválogatom amit beleszeretnék rakni, oszt kész?
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#68 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:27

igen
yooccoo#2929

#69 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:48

Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:20

És akkor az ilyenekkel mit lehet csinálni? Összeválogatom amit beleszeretnék rakni, oszt kész?

Fire druid sztem egész szépen elmuzsikál full aldurban és fire facet-ekkel a fegyverben,sisakban stb.... FCR semennyire nem kell neki,energy se,insight-os merc se.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#70 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 21:05

Kicsi sorcim most boldog, végre lát a sötétben is.  :D

Mármint van egy Pokoltűz Fáklyája... :)

#71 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 21:17

Nekem palám van, annak milyen setet érdemes tradelni? És mennyire értékes?
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#72 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 21:33

Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 22:17

Nekem palám van, annak milyen setet érdemes tradelni? És mennyire értékes?

Pala szet csak a Griswold van (mármint nem a normál szetek közül), de az melee palán kívűl nem igazán jó másnak (caster paláknak). De még közelharcosok is inkább használnak valami jó rúnaszavas fegyvert meg Zakarum pajzsot. Előző szezonban összejött egy ilyen Griswoldos zealadinem, de nem volt túl erős: gyorsan csapkodott, volt life stolen is rendesen, de bossokat hosszú percekig csapkodta már egyedül is. Mondjuk nem igazán használtam a tárgyak socketeit, pedig mindenben van legalább három... :)

#73 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 22:30

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 22:33

Pala szet csak a Griswold van (mármint nem a normál szetek közül), de az melee palán kívűl nem igazán jó másnak (caster paláknak). De még közelharcosok is inkább használnak valami jó rúnaszavas fegyvert meg Zakarum pajzsot. Előző szezonban összejött egy ilyen Griswoldos zealadinem, de nem volt túl erős: gyorsan csapkodott, volt life stolen is rendesen, de bossokat hosszú percekig csapkodta már egyedül is. Mondjuk nem igazán használtam a tárgyak socketeit, pedig mindenben van legalább három... :)

Nekem speciel azt tanácsolták,rakjak 4 ber-t a scepterbe...(80% crushing blow) :bolond:  :fear: 2-ot a sisakba...
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#74 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 22:45

Esett egy (szerintem elég jó) íj. 3 az ij, és nyilpuskaképességhez, meg még van pár dolog amit tud. Ha valakinek kell, holnap átveheti.

#75 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 23:01

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 22:30

Nekem speciel azt tanácsolták,rakjak 4 ber-t a scepterbe...(80% crushing blow) :bolond:  :fear: 2-ot a sisakba...

Fegyverbe ok, bar az UM ad OW-t ami majdnem olyan jo es sokkal olcsobb, sisakba BER az hulyeseg, nagysagrendekkel olcsobb modja is van a damage reduce-nek. Inkabb UM a sisakba is...

#76 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 23:40

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 22:33

Mondjuk nem igazán használtam a tárgyak socketeit, pedig mindenben van legalább három... :)

valahol azt olvastam, hogy a marha sok luk miatt az egyik legtáposabb szetnek titulálták, mondván, hogy resistet, IAS-t, dmg-t és egyebeket is frankón lehet rajta finomhangolni rúnákkal, meg jewelekkel.
és azt is írták, hogy a legnehezebben összeszedhető set, a legjobb eséllyel az anya-t öőrző jegesmaci főnök dobálja hellen valami 0,0023akármi valószínűséggel a darabjait, más monsztáknál meg még odébb van a  tizedesvessző.

szerk: asszem ennél írták, hogy minden lukba IAS növelő kerül, és ha a többi cucc is normális, akkor valahol 4frame/sec az attack speed :eek: (nem számoltam utána)

Szerkesztette: vaakuum 2005. 09. 27. 23:43 -kor

"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#77 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 00:04

a két kövi junik ér valamit?
Plague Bearer
Stormguild
yooccoo#2929

#78 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 00:20

Elviheto egy GOLDWRAP belt valamint 2 rare amu:

Kép

Kép

#79 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 00:22

Hihetetlen, hogy rajtam kívül még van, aki ilyenkor is fórumozik, bár nem hiszem, hogy Te melóhelyről :(
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#80 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 00:33

Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 0:22

Hihetetlen, hogy rajtam kívül még van, aki ilyenkor is fórumozik, bár nem hiszem, hogy Te melóhelyről :(

Mindig a gep elott rohadok, itt van a szorakozasom es a munkahelyem is egyben. Mondjuk, szeretek horgaszni is, csak lustulok elfele :D

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.