HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#401 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 11. 11:54

Idézet: Melorin - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 12:40

Nekronak 90-es SRT elég?

Mindig az adott legnagyobb kovetelmenyu cucc hatarozza meg az str t, szvsz ha megvannak a hon ahitott cuccok, akkor erdemes uj karit inditani, hogy a cucokk altal adott ero is bele legyen szamitva.
Senki nincs fent?Kene cucc.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#402 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 12:03

evil: felballagtam, segitek cuccolni

#403 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 12:10

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 11:47

Nem tudjátok véletlen mostanság menyiért lehet venni Pala Combat Sk t?Plaint  :D

http://diablo2.rubix.org/itam.php

#404 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 12:12

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 13:03

evil: felballagtam, segitek cuccolni

Kosz a gyors helpet.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#405 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 12:37

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 12:54

Mindig az adott legnagyobb kovetelmenyu cucc hatarozza meg az str t, szvsz ha megvannak a hon ahitott cuccok, akkor erdemes uj karit inditani, hogy a cucokk altal adott ero is bele legyen szamitva.
Senki nincs fent?Kene cucc.

Nincs áhitott cucc még...
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#406 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 12:38

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 13:10

Ja igen,köszi :omg:

Érdekes! Small Charm 16-19life/5allres: 5-12ists.
Ocsó kis pucuka ez a cuccocska,kivánok mindenkinek sok-sok ilyet :D
De mégocsobb a Max Damage Small Charm! 35 ist ! :think:

Szerkesztette: Leslysw 2005. 10. 11. 12:42 -kor

"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#407 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 13:19

Hmm, hr t jo ha 4 ist mal ert eltod adni, tanulsag megvot.  :mad:

#408 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 11. 13:38

Igen, az utóbbi 2 napban csökkent a hr értéke sajna, ami tök röhej hisz egy Zod-hoz mennyi istet kéne már össze cubolni?
Szóval most 4 ist/4 ist mal a hr... a sok idióta dupernek megszaladt a keze és túlkínálatot generálhatott, de vajon az istek dupoltak-e? :think:

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#409 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 14:01

Van valakinek tippje hogy mennyit szarakodhatnak kulonbozo trukkokkel mire van egy sikeres dupe ? Erdekelne a tema, no nem a dupe miatt mert nagyon nincs mit dupe-olni (francnak kell 10 enigma :)) hanem mert kivancsi vagyok (pl hogy kell-e bárányt aldozni teliholdkor hogy sikeruljon :D stb...)

Athos

#410 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 11. 14:27

Idézet: Athos - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 15:01

Van valakinek tippje hogy mennyit szarakodhatnak kulonbozo trukkokkel mire van egy sikeres dupe ? Erdekelne a tema, no nem a dupe miatt mert nagyon nincs mit dupe-olni (francnak kell 10 enigma :)) hanem mert kivancsi vagyok (pl hogy kell-e bárányt aldozni teliholdkor hogy sikeruljon :D stb...)

Athos

Mindenféle urban legend terjed hogy mit hogyan, meg vannak olyan játékok ahol dupolást árulnak(amik rendszerint átverések), de szerintem egy külső hack programot használnak, amit blizz nem tud detektálni. Régen singleben ki is próbáltam egy ilyet, annyi volt hogy cube-ba be kellett tenni egy cuccot amit másolni akartál és egy scroll tp-t és cubolásra a tp-ből lett a másolat.

De lehet még sötétebb titok lappang mind-e mögött. A netes áruházaknak(rpghouse és társaik) honnan a rákból van temérdek rúnája és iteme, hogy bárki rendel tőlük neten 2 nap múlva már meg is megkapja? Szerintem azok a cuccok is dupoltak, ha belegondoltok hatalmas üzlet ez és blizznél tuti van pár arc akik ezen gazdagodtak/gazdagodnak meg.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#411 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 14:35

Gondolod hogy Blizz belso ember is benne van ? Mondjuk elnezve a closed jatek infrastrukturajat aholis minden a szerveren tortenik elkepzelheto hogy belso segitseg nelkul bajos lenne az efféle ugykodes, nade ez mar kezd osszeeskuves-elmelet kategoriaba atmenni :)

Athos

#412 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 15:34

diablon nemminden a serveren megy, ezert is nehez jonehany dolgot megfogni. dio joreszt a te sahat gepeden megy.
a WoW, na az mar mas teszta.

#413 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 15:54

Franc se tudja, én is azt a nézetet vallom, hogy a netes boltok kínálata nem lenne meg Blizzard "támogatás" nélkül, de arra gondolom marhára vigyáznak, hogy erre soha ne legyen bizonyíték...

Szerk.: mindenesetre az furcsa, hogy például az rpghouse )ha jól emlékszem az reklámozza magát chat-en állandóan) árul mindenféle cuccot, de nem vesz... Nem mehetek oda, hogy találtam egy Griswold Caduceust, eladom nektek 10$-ért, ti meg adjátok tovább 15-ért...

Szerkesztette: SuMMeR 2005. 10. 11. 15:59 -kor

#414 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 16:36

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 16:54

Franc se tudja, én is azt a nézetet vallom, hogy a netes boltok kínálata nem lenne meg Blizzard "támogatás" nélkül, de arra gondolom marhára vigyáznak, hogy erre soha ne legyen bizonyíték...

Szerk.: mindenesetre az furcsa, hogy például az rpghouse )ha jól emlékszem az reklámozza magát chat-en állandóan) árul mindenféle cuccot, de nem vesz... Nem mehetek oda, hogy találtam egy Griswold Caduceust, eladom nektek 10$-ért, ti meg adjátok tovább 15-ért...

És ez megéri szerintetek blizzardnak?
WoW-bol nem kevés pénzt szakit ha kiszámoljátok havi rengeteg pénzröl van szó.
Rpghouse forgalma szerintem csak szotyi pénz a WoW havi dijjához képest.Igaz rengeteg pénz elis megy fejlesztésekre, reklámokra,szerverekre stb. de nem hinném blizzard rá lenne szorulva Rpg jutalékára.
Na mindegy ,nem értem miért engedélyezi ezt blizzard ha egyáltalán engedélyezi ezt :confused:
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#415 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 16:53

azt is számoljátok bele, hogy van még vagy 10 másik bolt is, amelyek drágábban árulnak cuccokat, de ők is hirdetnek, szal nekik is mehet a bolt
számolhatjuk azt, hogy mi csórék már rendeltünk vagy....(sok :Đ ) euró értékben, és nem mi vagyunk az elsők
sztem bőven folyik be pénz belőle

a másik bevételi forrás a bannolásokból következő új cd vásárlás, ami nem kis számú, mégha csak az érintetteknek csak a fele vette meg újra
yooccoo#2929

#416 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 17:56

szerintem mivel franctudja hányan kódolják a játékot, valahol van benne egy kiskapu... :rolleyes:
ha a blizzard stratégiai terveiben szerepelne, hogy keressenek a cuccok árulásán, akkor megoldották volna szerintem már a játékban, hogy ne legyen csóri játékos kitéve a kamuzóknak...szrintem úgysem lehet átnézni a teljes játékot sorról sorra, hogy +keressék a sumákolót.
Aki viszont azt a kódot bennfelejtette a játékban, no az jól jár, ha a nagynénjének van egy netes vállalkozása, és történetesen programozó néha meglátogatja munka után. jó családi kapcsolatok ápolása címen. Aztmeg, hogy írt egy kis progit a nagynéninek, ami ezerrel dupeol, meg generál igény szerint... :think:
tutira van valami menj oda az adott ponthoz, bal kézzel fogd meg a jobb füled, jobb kézzel a bal heréd, nagylábujjal meg kattints 3.5 katt/sec sebességgel, miközben a fanfárt fütyörészed jellegű kód, dehát kinek áll érdekében kiadni azt, hogy más is gazdagodjon?
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#417 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 22:07

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 10:19

:offtopic:
Szabi, hogy áll az új pala??? ;)
Nálunk a zasszony holnap vonul be kórházba, mer a kis sorci múlt hét szerda óta lazsál  :confused: , nem akar belefogni a "Nagy Küldetésbe". Lassan expired lesz szegénykém...Bár ultrahang aszongya, hogy ettől még tök jól van.

:offtopic: Jeezus emeber, remelem nektek konnyebb lesz :up:
Megjott, de 36 ora nonstop szenvedes utan vegul csaszarral. Mostmar minden ok. Arra buszke vagyok, hogy vegigneztem egy epiduralis fajdalomcsillapitast es egy csaszarmetszest ajulas nelkul (sajat felelossegre megengedtek, ezt nem hiszem, hogy otthon megtehettem volna... masik para, hogy ittha nincs komplikacio akkor 72 oraval a mutet utan elbocsajtanak a korhazbol)

bocs az offert, az asszonynak meg uzenem (ha ez az elso, ha nem akkor gondolom nem szorul a tanacsaimra), hogy no para. A asszonyom jobban birta mint en :respect: (3.3 kg, 55cm, male (melee) Pala :cool:

#418 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 22:11

Azt hiszem, csinalok egy bow amat uberezni. Reszletek kesobb, meg betafazisban van a terv. Tudom, tudom, uberekhez Smiter. Viszont azzal, hogy masok kolat isznak, te meg limonadet.... :D  :cool: :majdmeglassuk szmajli:

szerk: ahogy nagyjabol epitem a bowamat eme nemes feladatra: slvl 27 Valkyrie, norm act 2 Defiance merc, valamint rengeteg oskill itemekbol:

slvl 15 Venom, slvl 20 Revive, Bone Prison, LifeTap, Amplified Damage, Clay Golem. Ez egy amazonba oltott necro lesz tulajdonkeppen, rengeteg oskill segitsegevel. Mashogy viszont elkepzelhetetlennek tartom a vegrehajtast.

Szerkesztette: szabinar 2005. 10. 11. 22:17 -kor

#419 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 22:13

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 23:11

Viszont azzal, hogy masok kolat isznak, te meg limonadet.... :D  :cool: :majdmeglassuk szmajli:

Attól, hogy különbözöl tőlük, még nem biztos, hogy előrébb jutsz... :)
Tyraan - Artum Inferniti

#420 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 22:17

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 22:13

Attól, hogy különbözöl tőlük, még nem biztos, hogy előrébb jutsz... :)

Nem is ez a celom, erre van Palam nekem is. Inkabb a kihivas orome :cool:

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.