Diablo II. (4.)
Elküldve: 2005. 10. 10. 08:42
A nekro vitához hozzászolva annyit hogy:
Én summonos nekróhoz emlitettem az armort (BONE)
márpedig summonsonak már csak a COH, vagy ENI lenne a jobb az meg ugyi 1 ill 2 HR.
a másik meg hogy a TO egy fos ugy ahogy van! ez tény.
Én summonos nekróhoz emlitettem az armort (BONE)
márpedig summonsonak már csak a COH, vagy ENI lenne a jobb az meg ugyi 1 ill 2 HR.
a másik meg hogy a TO egy fos ugy ahogy van! ez tény.
O
(o)(o)
(y)
(o)(o)
(y)
Elküldve: 2005. 10. 10. 09:03
Idézet: szabinar - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 8:29
Tokeletes lenne, de addig is szegeny embervizzel foz alapon egy Duriels Shell is megteszi
(van is raktaron vagy harom, adok szivesen)
(van is raktaron vagy harom, adok szivesen)
nagyon szépen köszönöm
td: majd kiderül, mire lesz képes
a phase blade-et nem lehet csak simán lukasztani....
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 10. 10. 09:10
Akkor valszeg este vagy holnap, most csak fel seggel ulok a gep elott mert az asszpnynak elkezdett folyni a magzatvize, ugyhogy ma megerkezik a legifjabb lvl 1 -es Hammerpalam
Egyebkent jo valasztas lehet fegyonak az elit lancos buzogany is, nem? 3-as a range-e, es gyors mint allat
Egyebkent jo valasztas lehet fegyonak az elit lancos buzogany is, nem? 3-as a range-e, es gyors mint allat
Elküldve: 2005. 10. 10. 09:51
most egy olyan van nálam, black rúnaszóval
nem sürge
gratula hozzá
és mi lesz a neve? FOH Szabi? :Đ
nem sürge
gratula hozzá
és mi lesz a neve? FOH Szabi? :Đ
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 10. 10. 10:08
Idézet: szabinar - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 10:10
Akkor valszeg este vagy holnap, most csak fel seggel ulok a gep elott mert az asszpnynak elkezdett folyni a magzatvize, ugyhogy ma megerkezik a legifjabb lvl 1 -es Hammerpalam
gratulalok!
csak el ne rontsd a skilleket/statokat a fejlesztesnel:DD
Elküldve: 2005. 10. 10. 10:40
egy erdekes kerdest tennek fel:
bizonyara sokatokkal elofordult mar az alabbi: eppen jaccol, es mar tele a stash cuccokkal, tp to town. identifikalsz mindent, es szepen eladod a dolgokat akaranak. aztan vissza jaccani, meg maszkalsz is 1-2 percig, aztan lost connection to bnet. krea ujat, es ujra ott vannak az itemek a stashben, amiket mar eccer eladtal akaranak, meghozza unid itemek.
mivel az itemek tulajdonsagai a dropnal eldolnek, ha most ujra identifikalod oket, latod, hogy telleg ugyanazok az itemek, amkiket mar eccer aladtal...
nos, a kerdes az, hogy letezik-e olyan progi, ami ezt a dolgot kepes barmikor letrehozni...
ebben az esetben ugyanis pl. unid anni-t, vagy barmi mast unid eladni meglehetosen jovedelmezo lenne... persze masszivan a vevo karara...
ilyesmirol hallottatok mar?
bizonyara sokatokkal elofordult mar az alabbi: eppen jaccol, es mar tele a stash cuccokkal, tp to town. identifikalsz mindent, es szepen eladod a dolgokat akaranak. aztan vissza jaccani, meg maszkalsz is 1-2 percig, aztan lost connection to bnet. krea ujat, es ujra ott vannak az itemek a stashben, amiket mar eccer eladtal akaranak, meghozza unid itemek.
mivel az itemek tulajdonsagai a dropnal eldolnek, ha most ujra identifikalod oket, latod, hogy telleg ugyanazok az itemek, amkiket mar eccer aladtal...
nos, a kerdes az, hogy letezik-e olyan progi, ami ezt a dolgot kepes barmikor letrehozni...
ebben az esetben ugyanis pl. unid anni-t, vagy barmi mast unid eladni meglehetosen jovedelmezo lenne... persze masszivan a vevo karara...
ilyesmirol hallottatok mar?
Elküldve: 2005. 10. 10. 10:42
csakhogy amit kapsz cserébe, az is visszakerül a gazdájához, szal itt buktad a dolgot 
egyébbként pedig nem hiszem, hogy meg lehet csinálni szándékosan
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 10. 10. 12:05
Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 11:42
csakhogy amit kapsz cserébe, az is visszakerül a gazdájához, szal itt buktad a dolgot 
Én egyszer jártam úgy hogy kiraktam egy insightot, majd c/i lett és köv. belépéskor nem volt kirakva a rúnaszó. Na ezen felbátorodva tettem olyat, hogy egy kifejezetten szarúl sikerült újabb insight után alt-tab-ot nyomtam és megszakítottam a net kapcsolatot. Hát mitmondjak ez nem jött be, maradtak a rúnák a cuccban.
Amúgy c/i-t elő lehet idézni csak summon nekró csontiai vagy torchot használó bowazon kell(a firestorm 2 másodpercenkénti cast-olódása nagyon lagoltatja a játékot, ezért bowamánál már nem is használom a torch-ot, megy majd javazonra)
Üdv: Dan
Szerkesztette: td 2005. 10. 10. 12:06 -kor
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 10. 10. 13:39
Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 9:42
Szerintem O ugy gondolta hogy a cucc unid lesz de O mar tudja hogy mik a parameterei, aztan egy jo sz@r unid cuccot elad valakinek (nevezzuk johiszemu baleknak
Fenevad javits ki ha nem igy gondoltad, nekem azert biztos haborogna a lelkiismeretem par napig mar csak azert is mert sajnos tudom milyen erzes atb@szottnak lenni (johiszemu baleknak
Athos
Elküldve: 2005. 10. 10. 14:23
tök mindegy, mit ad el
a c/i miatt az unid visszakerül hozzá
amit érte kapott (volna), az meg a vásárlóhoz megy vissza
a c/i miatt az unid visszakerül hozzá
amit érte kapott (volna), az meg a vásárlóhoz megy vissza
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 10. 10. 14:32
amirol beszelnek az mar a dupe lehetosege. Eladja a cumot, vasarlo kilep, o pedig c/i-t idez elo.
azert nem kene. attol, hogy masok atb***nak masokat, nekunk nem feltetlenul kell ezt kovetni. Egy kis gerincet pls.
Idézet
persze masszivan a vevo karara...
azert nem kene. attol, hogy masok atb***nak masokat, nekunk nem feltetlenul kell ezt kovetni. Egy kis gerincet pls.
Elküldve: 2005. 10. 10. 14:39
shoushin.... kerlek... nem kezdtem el dupeolni, nem baszok at senkit, nem is tettem es nem is tennem soha... legyszives ne gerinctelenezz le... (masodszor ertesz felre 1 nap alatt) attol hogy beszelunk rola meg nem leszunk masokon eloskodo fergek... te talan meg sosem beszeltel monnyuk a dupolasrol?
a dolgot azert vetettem fel, mert tervezek venni 1 unid annit, es nem akarom megszivni
yooccoo: lehet meg mindig nem erted, mire celzok: athos jol mondja, monnyuk 10-10-5 annit ad el vki unidkent, errol beszelek. termeszetesen amikor eladja, nem lesz c/i, miert is lenne, az identifikacio es a c/i illetve a trade kozott eltelhet barmennyi ido.
a dolgot azert vetettem fel, mert tervezek venni 1 unid annit, es nem akarom megszivni
yooccoo: lehet meg mindig nem erted, mire celzok: athos jol mondja, monnyuk 10-10-5 annit ad el vki unidkent, errol beszelek. termeszetesen amikor eladja, nem lesz c/i, miert is lenne, az identifikacio es a c/i illetve a trade kozott eltelhet barmennyi ido.
Elküldve: 2005. 10. 10. 14:53
A szerveren 5 percenként van elmentve a játékállás (itemek például), pont tegnap jártam pórul:
Lent Summonernél esett egy sárga jewel, szépen felmentem a piros tp-n, onnan pedig a városba a wp-n. Odamentem Cainhoz, identifykáltam. Megnézem: -15% req, light res valamennyi erő, mondom megtartjuk. Berakom a ládába, és ekkor kaptam c/i-t. A kérdéses játékba már nem bírtam visszalépni, az új játékban már nem volt sehol a jewel, csak néhány régebben, lent Arcane-ban talált, mén nem személyesített tárgy.
Csak azért írom, mert többen is mondták már, hogy elég wp-n átmenni, vagy a kérdéses tárgyat stash-be tenni, akkor már a szerver elmenti. Hát nem...
OFF...
Olyan náthás vagyok, hogy csak na...
Lent Summonernél esett egy sárga jewel, szépen felmentem a piros tp-n, onnan pedig a városba a wp-n. Odamentem Cainhoz, identifykáltam. Megnézem: -15% req, light res valamennyi erő, mondom megtartjuk. Berakom a ládába, és ekkor kaptam c/i-t. A kérdéses játékba már nem bírtam visszalépni, az új játékban már nem volt sehol a jewel, csak néhány régebben, lent Arcane-ban talált, mén nem személyesített tárgy.
Csak azért írom, mert többen is mondták már, hogy elég wp-n átmenni, vagy a kérdéses tárgyat stash-be tenni, akkor már a szerver elmenti. Hát nem...
OFF...
Olyan náthás vagyok, hogy csak na...
Elküldve: 2005. 10. 10. 14:56
fenevad, akkor ne irj felreerthetoen. 
hogyhogy nem akarod megszivni. Ha vettel egy unid annit, akkor az annyi lesz amennyi, ezen barmennyi c/i se fog valtoztatni.
hogyhogy nem akarod megszivni. Ha vettel egy unid annit, akkor az annyi lesz amennyi, ezen barmennyi c/i se fog valtoztatni.
Szerkesztette: shoushin 2005. 10. 10. 14:58 -kor
Elküldve: 2005. 10. 10. 15:22
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 16:15
Egy ilyen gyűrű érhet valamit?
nem ér semmit, szal nyugodtan ideadhatod :Đ
egyébbként nem kell
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 10. 10. 15:34
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 14:15
Kovacs ad erte 2000+ goldot
Egyebkent PvM melee karinak nem rossz...
Athos
Elküldve: 2005. 10. 10. 15:35
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 15:15
Hogyne erne, ember ne viccelj. Dual-leech, jo resistek, es olyan magas AR amit Ravenfroston kivul (Angelic csak amuval ad ugye) nem igen kapsz rare gyurun...
szerk: ha gondolod, adok erte egy Dwarf Star unique ringet cserebe
Szerkesztette: szabinar 2005. 10. 10. 15:39 -kor
Elküldve: 2005. 10. 10. 15:52
Shoushin: akko leirom meg1x!
aki eladja nekem az unid annit: nevezzuk X-nek
tehat X vesz monnyuk d2jsp-n unid annikat. A fent emlitett trukkel (pont ennek a trukknek a letezese a kerdes...) identifikalja oket, mindegyiknel eljatszva a c/i-ot. amelyiknek jo a statja, azt ujra identifikalja, es eladja identifikalva. amelyiknek viszont szar a statja (monnyuk 10-10-5), azt eladja UNIDENTIFIALVA, nekem, tehat mar jol meg is szivtam...
eeeeeerteeeeed?
aki eladja nekem az unid annit: nevezzuk X-nek
tehat X vesz monnyuk d2jsp-n unid annikat. A fent emlitett trukkel (pont ennek a trukknek a letezese a kerdes...) identifikalja oket, mindegyiknel eljatszva a c/i-ot. amelyiknek jo a statja, azt ujra identifikalja, es eladja identifikalva. amelyiknek viszont szar a statja (monnyuk 10-10-5), azt eladja UNIDENTIFIALVA, nekem, tehat mar jol meg is szivtam...
eeeeeerteeeeed?

Súgó
A téma zárva.