Diablo II. (4.)
Elküldve: 2005. 09. 26. 12:44
Akkor legyek én az első:
Szabadon vihető: eth 15ed ornate palte, def 777, lehet lyukasztani
meg egy 3sox aldur fegyver
Szabadon vihető: eth 15ed ornate palte, def 777, lehet lyukasztani
meg egy 3sox aldur fegyver
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2005. 09. 26. 13:49
Sziasztok. Nagy örömömre sikerült átmennem Hellben Baalig néhány magyar srác segítségével ma.
Már csak valami túlélősebb cuccokra lenne szükségem. Ha esetleg valakinek van free, palának való nem fegyvere, akkor szóljon, szívesen venném.
Ja és tanácsot kérnék: STR: 195 Dex: 125 Vit: 190 ezek a palámnak a stat-jai. Állítólag a dex nem elég egy magamfajta Zealdinnak, szerintetek akkor meddig nyomjam fel?
Ja és tanácsot kérnék: STR: 195 Dex: 125 Vit: 190 ezek a palámnak a stat-jai. Állítólag a dex nem elég egy magamfajta Zealdinnak, szerintetek akkor meddig nyomjam fel?
Elküldve: 2005. 09. 26. 14:33
Az EasyMap 6.0 megjelenése után rögtön írták mások is, hogy simán bannolták őket és figyelmeztettek mindenkit, hogy ne játsszon azzal a verzióval, hanem várja meg a következőt!
Nos, a 6.4 már elérhető, de én nem fogom kipróbálni!
Nos, a 6.4 már elérhető, de én nem fogom kipróbálni!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 09. 26. 14:35
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 13:49
...
Attol fugg. A dexterity nem elsosorban az Attack Rating miatt kell, hanem azert, hogy max blokkod mindig 75% legyen Holy Shielddel. Vagyis castold a Holy Shieldet, es csekk a karakterlapod. Ha a blokk erteke 75%, nem kell tobb pont a dexterity-be. 125 dex eleg kell, hogy legyen velemenyem szeint a legtobb pajzssal, amennyiben ki van maxolva a Holy Shielded. (Stormshieldhez 104 koruli dex kell, csak viszonyitaskeppen, bar ez a szintedtol is fugg).
Strength: szerintem tul magas, 140 korul eleg feheren meg egy raw damage zealotnak is. Inkabb menny ra a masodlagos sebzesnovelo modokra (Deadly Strike, Open Wounds, stb.)
Blessed Aim auraba nyomj pontokat ha AR problemaid vannak, nem kell az aurat aktivalni, minden egyes pont amit belenyomsz ad passziv 5% AR bonuszt.
Elküldve: 2005. 09. 26. 14:48
Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 15:35
Blessed Aim auraba nyomj pontokat ha AR problemaid vannak, nem kell az aurat aktivalni, minden egyes pont amit belenyomsz ad passziv 5% AR bonuszt.
Basszus!
Akkor elcsesztem a karimat?
A STR a Baranar Star miatt kellett.
Elküldve: 2005. 09. 26. 14:53
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 14:48
Basszus!
És ezt miért nem hirdeti a Blizzard?
En mar nem tudom hol olvastam, de muxik a dolog, Zeal palat nyomatok en is eppen. (un. "Bleeder"-t, vagyis a 100% Open Woundsra megyek ra, feltem tole kicsit, de hellen is muxik, sooooot
El meg nem cseszted a karid, ha keves az AR hasznalj Angelic gyuru + Amu kombot, iszonyat nagy AR boostot ad.
Elküldve: 2005. 09. 26. 14:57
Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 15:53
En mar nem tudom hol olvastam, de muxik a dolog, Zeal palat nyomatok en is eppen. (un. "Bleeder"-t, vagyis a 100% Open Woundsra megyek ra, feltem tole kicsit, de hellen is muxik, sooooot
)
El meg nem cseszted a karid, ha keves az AR hasznalj Angelic gyuru + Amu kombot, iszonyat nagy AR boostot ad.
Én a str miatt mondtam, hogy elcsesztem, mert sokat tettem rá, dehát ahogy elnéztem a jó fegyverekhez/páncélokhoz nem elég 110 körüli
Elküldve: 2005. 09. 26. 14:59
Végül is ja, még nem veszett semmi, max annyi, hogy elöbb a Holy Shieldet maxolom, és utána a Bessed aimot, nem fordítva. Vagy rossz az elméletem?
Elküldve: 2005. 09. 26. 15:14
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 14:59
Végül is ja, még nem veszett semmi, max annyi, hogy elöbb a Holy Shieldet maxolom, és utána a Bessed aimot, nem fordítva. Vagy rossz az elméletem?
En is igy csinalom, a defensemet az egekbe akartam nyomni, mire atertem Hellre. Ez sikerult is, az AR problemakra Angelic settet hasznalok norm act2 ota. Most a Blessed Aimet nyomatom, hogy minel elobb legyen szuper-magas attack ratingem es lecserelhessem az Angelic cuccost allres + life leech ringekre.
Szerkesztette: szabinar 2005. 09. 26. 15:14 -kor
Elküldve: 2005. 09. 26. 15:16
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 14:57
...jó fegyverekhez/páncélokhoz nem elég 110 körüli 
Nem bizony, kulonfele set es unique cuccok viszont rengeteg str-t adhatnak, es a charmok is.
Elküldve: 2005. 09. 26. 15:33
Jó, de azért Angelic set nem potyog csak úgy az égből minden palának
Nem tudtok véletlenül +dobni eggyel?
Ja, és palának milyen Setes cuccért kell pitizni trade-ben?
Nem tudtok véletlenül +dobni eggyel?
Ja, és palának milyen Setes cuccért kell pitizni trade-ben?
Elküldve: 2005. 09. 26. 15:36
Idézet
Evil leírnád, hogy jött össze ennyi skillpont a skeletonokra?
Ize, sokat mf eltem es osszejottek a jo cuccok
Idézet
má viszem is a platet pig
Azzzeeee....
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 09. 26. 15:37
Idézet
Raise Skeleton Receives Bonuses From
Skeleton Mastery
Summon Resist
Ez mit jelent? csak a Rest adja vagy azon felül még ad bonuszt a csontikba?
Skeleton Mastery
Summon Resist
Ez mit jelent? csak a Rest adja vagy azon felül még ad bonuszt a csontikba?
Szvsz csak a resistet adja.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 09. 26. 15:43
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 15:33
Jó, de azért Angelic set nem potyog csak úgy az égből minden palának ...
Este tudok adni, most megyek a Metropolitan police-t meglatogatni, mert az ejjel elloptak a kocsimat a haz elol, baszna az a...
sry
Elküldve: 2005. 09. 26. 15:45
Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 16:39
vigyed Evil, még nem kértem el 
Mivel te jelentkeztel elobb, teged illet, egyelore meg ugyis hianyzik belule a sur meg az ohm
Elküldve: 2005. 09. 26. 15:47
Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 16:43
Este tudok adni, most megyek a Metropolitan police-t meglatogatni, mert az ejjel elloptak a kocsimat a haz elol, baszna az a...
sry
sry
Hát az gáz...sorry, együttérzek.
Este én csak 23:00 körül leszek, mert délutános műszakban vagyok...
Elküldve: 2005. 09. 26. 15:50
Ha minden jól megy, akkor én estére már ork leszek, de néha felnézek majd...
Meglátom, hogy mennyire fog meg a WoW és ha nagyon, akkor a cuccaimat átadom nektek használatra
(esetleg örökre
)!
Meglátom, hogy mennyire fog meg a WoW és ha nagyon, akkor a cuccaimat átadom nektek használatra
(esetleg örökre
Szerkesztette: Jareth 2005. 09. 26. 15:50 -kor
Tyraan - Artum Inferniti

Súgó
A téma zárva.