HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#2001 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 19. 17:31

Mindenkinek Figyelmébe egy aproság Jsp forumáról.

A következö történt velem.

Pár napja eladtam egy CTA t jsp forumán ,simán ment a dolog ráadásul egy ottani Mediátor vette meg ő ajánlotta érte a legtöbbet.Kaptam az alkalmon el is adtam neki x forum goldért.Megbeszéltük a játékot ,taliztunk odaadtam neki a cuccost ö átutalta az Fgt minden renben volt leléptünk.
Figyelgettem a forumot nézegettem hol ocsó az OHM runa majd egy hozzászolásom után vettem észre a nevem mellet a "csaló" rangjelzést.Hát majdnem dobtam hátast a fotelben.Se forum goldom nem láthato se semmi.Na abban a pillanatban megkerestem őt és megkérdeztem miért is van ez?A válasza az volt csalo vagyok mert erröl az IP cimröl 3 jsp account van kreálva ami ugye tiltott a multi account használata.Hosszas vitatkozás után aminek a lényege az volt ,hogy jol megszivatott és most kurv..ra röhög rajtam ő igy nagyon jól érzi magát mert hogy ingyen nekiadtam a CTA t.De ne busuljak jó helyen lesz nála és a Fg met is köszöni szépen.Párbeszédünk igencsak a visszaélésen alapult ,hogy mehetek a fas..ba ő itt a helyi bas...ba és lool vagyok.Nem cigánykodtam a kis pöcs 13 éves szarcsimbokkal elküldtem öt a fa..ba kivántam neki hosszú életet és az anyukájátis apu hátán a maminak meg minden jót ami egy állat ember szájából kifért.Kreáltam egy ujj topikot Free enigma Here néven és az egész párbeszédünket becopyztam majd elküldtem neki a linket had örüljön.
A Fgm sajnos buktam mert ilyenkor az elveszik vagy mittomén az accom meg leszarom ez van .Ma a srác már nem "trusted" hanem csak sima felhasználó .
Ha neki megérte hát most örülhet .

Nagyon behánytam most diora azért nem kis vagyont vesztettem de nem is nagyot .A jövöben nem hiszem ,hogy sokat fogok feljárni diozni mondhatnám nem érdekel már a dio.Undorodom ettöl a sok kis genyo pöcs 13 éves hülyegyerekektöl aki mások valamien formában történö lenyulásán jár csak az eszük "TISZTELET A KIVÉTEL".De ami a legundoritobb ,hogy néha sikerül is nekik.Na mindegy ,mindenesetre vigyázzatok jsp forumával kapcsolatba ne használjatok több accot.
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#2002 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 18:03

Eddigi d2jsp s tenykedesem 5 ist em banta, szal leszoktam rola.Amit nem lehet trade ablakba helyezni azt basszak meg!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2003 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 18:03

Ott se fogok kereskedni :(  :(  :(
Sajnálom, hogy így átbaxtak
Faster! Harder! Cadaver!

#2004 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 18:13

A dologban csak az bosszant ,hogy abbol akartam elkezdeni a ww assámat mert nincs más cuccom amiből kicsikarhatnék egy OHM runát a clawnak hát most a büdös paraszt keresztül húzta minden számitásomat.

#2005 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 18:21

Idézet: td - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 13:45

Akkor lehet a ww baba a gyengéje, nem egy fire clawos maci meg farkas bundája díszítette annó ww babám nappaliját és nem készültem rájuk ;)

Hm elkéne már kezdenem újból felépíteni babámat, mégiscsak jobb vele duelezni mint egy smiterrel, smitert több kari nyomja le mint ww babát úgy tapasztaltam.

Üdv: Dan

Pedig ha az fc ésszel játszik, akkor a ww babát gyakorlatilag menet közben robbantja szét, legalábbis "pro" beszámolók szerint.

De itt jön be a másik gyengéje, a synergie igényes támadóskill miatt az életereje és a védelme kisebb, mint pl a mauleré, az enyém defje most 16k. Ergo a defense semennyire nem szűri meg a blockon ájutott támadásokat és kevesebbet bír. A régi maulerem is ripityára verte az összes fc-t pontosan emiatt, ha egyszer stun-lock-olom, vége van, márpedig elég egyszer megcsapnom a pajzs mögött.

WW babának és assanak gyengéje a borzasztó manaigényes támadás. Ha teljesen legitre vesszük a figurát, akkor gyakorlatban kifáraszthatóak, és ha koncit kénytelenek használni, elveszik a mozgás nyújtotta előny, onnantól tiszta matematika, ki nyer. Na persze publicban ellenőrizhetetlen, ki kortyolgat manát, ezért is a legagresszívebbek a sorcik.

PWW babával is lehetséges 11k-s ww phoenix pajzzsal, cserébe sokka ltöbb dex kell max blockhoz és coa kell arreat helyett a max damred-ért.

P.S: készül az új 1h-6framer 50cb-60ds mauler, és mellőzhetem a grisw scepter/ pb alapú szupergyors, de "simogató" fegyvereket.

Szerkesztette: Hush... 2005. 12. 19. 18:28 -kor

"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2006 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:02

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 17:31

Mindenkinek Figyelmébe egy aproság Jsp forumáról.

A következö történt velem.
...

:eek:  :reklamacio: Hát ez qrva jó b+ A görény. Részvétem. Nemhiába mondta már nekem pár hozzáértő arc, hogy az fg szar, akkor nem értettem miért mondják, de mostmár értem, simán lenyúlhatja akármelyik medi.
Linket tudnál nyomatni arról a free enigmas topikról? Hadd nézzem meg melyik seggarc vert át.

Mondjuk már röhej a d2jsp, 5 fg-t(pul) kell fizetni ha azt akarja az ember hogy kiemelt legyen a topik címe. Aztán meg feltünik, hogy 5 napja regelt csókának 5000 fg-je van, jaa hogy egyik mod puszi pajtija? :rolleyes: Hát ennyit ér az fg. Én már csak rúnákban gondolkodok egy ideje, nincs egy árva fgm se már.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2007 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:04

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 18:21

WW babával is lehetséges 11k-s ww phoenix pajzzsal, cserébe sokka ltöbb dex kell max blockhoz és coa kell arreat helyett a max damred-ért.

A legjobb ww baba nem pajzsos. Enigma+grief+beast és sisaknak Coa, állítólag über alles. Pajzs szinte csak a babák elleni duelre kell, egy ilyen fejlesztésnek. Fincsi lehet :)

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2008 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:08

Idézet: td - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 21:04

A legjobb ww baba nem pajzsos. Enigma+grief+beast és sisaknak Coa, állítólag über alles. Pajzs szinte csak a babák elleni duelre kell, egy ilyen fejlesztésnek. Fincsi lehet :)

Ácsi, és ha át ww-zik egy nekivadult zealeren vagy fc-n, mi védi? :confused:
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2009 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:10

Idézet: td - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 21:02

Igen mire észbekaptam,hogy elkéne menteni az oldal cimét már eltelt 1,5 óra mostmár lövésem sincsen mi volt a neve mert nem név volt hanem valami mittoménmi volt beirva.Carok beléje COD ozok ott legalább nincs mit lehuzzanak rólam.Büdös WOW ne lenne havidijjas.

#2010 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:13

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 21:08

AZOXIGÉN !!! :sandor:

#2011 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:20

nJaguar egy f@sszopo kis kocsog, es az az o foruma. Megis, mit vartok egy kocsogtol? Ignore...

#2012 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:23

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 20:13

:lol:      :lol:
Faster! Harder! Cadaver!

#2013 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:41

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 21:13

Hát ez válasznak elég vérszegény volt. :down:

#2014 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:57

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 21:20

nJaguar egy f@sszopo kis kocsog, es az az o foruma. Megis, mit vartok egy kocsogtol? Ignore...

aZ Ám .Ami érdekessége a dolognak ,hogy a sok kis pöcs Medi embere meg azért csinálja ezt ,hogyha bárkit csaláson vagy bármiféle szabályszegésen kapnak és zárolják az fgjét akkor az a menyiség az ö accjára száll rá automatikusan.Magyarán jól dolgoztál tiéd a summa.Na mindegy FU!

#2015 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:58

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 21:41

Hát ez válasznak elég vérszegény volt.

Nem értek a lovakhoz csak simogatom őket :p

#2016 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 12. 19. 22:20

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 20:08

A WW :) (nameg a damred, ami a coa és verdungóból megvan 50% akár)
Látom a block hiánya zavar, ennél a buildnál a lényeg a 6k+ life meg a nagyon nagy damos és gyors ww. Gyakorlatilag a taktika a rátelézés az ellenfélre és egy gyors ww, az esetek 95%-ában egy ww után halott az ellenfél, hogy hogyan lehet ez?
Idézem Arreat summit-ról:Whirlwind attacks 50% more if you are dual wielding.
Tehát két fegyver viselésekor a ww 50%-al hatékonyabb, vagyis két fegyverrel többször üt és talál a ww baba ugyanannyi frame alatt mint egy fegyverrel.

Szóval az a zealer vagy fc előbb hall bele a ww-be minthogy lekapná a 6k lifeját a babának.

Kép

#2017 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 22:24

Nem tom már, h ki kérte, de az én assám ilyen: (csak cucc nincs már rajta)

Trap:
Fire Blast:1
Shock Web:ide mind ami marad ez 85. szinten 8 (ha jól számoltam)
Charged Bolt Sentry:max
Lightning Sentry:max
Death Sentry:max

Shadow
Burst of Speed:1
Fade:1
Shadow master: max
(ehhez ide 27 pont kell)

eddig 2,1 k lighting sebzés, +2 marhajó segítő

Ha ehhez jön az uj rúnaszavas páncél, az + 2
Bartuc +2 Vagy hoto +3
Torch +3
Spirit pajzs +2
3 trapos amu +3
Shako +2
Arachnid +1
2 Soj +2
(vagy szegényebb assánál az utso kettő helyett 3 db trap sk)

Ha ezek megvannak:
Lightning Sentry:12,39K
Death Sentry:4,4K 15,3 yard hullarobbantással, amit a shadowmaster elég jól alkalmaz
Shadowmaster: Life: 2406 ,Resist All: +75 percent
Fade:60 allres
Burst of Speed: run:57%

Ha a masterről hanyagoljuk a pontot, akkor már sokkal kevesebbet ér de a lighting 13,77 k lesz. Vagyis csak 1,38K -val jobb. Tudom, h ez *5 ami már 6.9K. De szerintem akkor is többet ér egy maxos shadowmaster. Főleg, hogy lehet az is, h csak 1 et sebez egy csapda.
Taktika: nightmare húzás simán ment vele, simán Burst of Speed aztán futás el mindenki között. Hellen inkább fade és majdnem maxos allressel raktam a csabdákat, a shadow, meg rendszeresen robbantotta a hullákat.  Első assámnál a shadow volt hanyagolva és conti néni felé araszolva gyakran elhullottam.

Remélem, kimerítő volt az assa leírás.

Szerkesztette: Lufibohoc 2005. 12. 19. 22:28 -kor

#2018 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 22:45

sziasztok ismét.

lenne egy kérdésem, nem tudom hogy jól jártam-e vagy átb*sztak.
a következő történt:
találtam egy 174-es ravent gondoltam runává teszem. csináltam szervert, jött is az arc, hogy muti. mutatom aszongya ad érte malt mutassam mim van még.
rövdre fogva odaadtam a malért:
1 174-es ravent ami ugye pul
1 pul rúnát
1 egy elég low vipermagit 1 óra alatt nem vitték pulért, de köbö annyit ért
1 majdnem perf etlichet, mondjuk lem
1 24-es chance guardot, jó szerencsével ko
1 112-es venom grip, szintén ko

ez ugye 3 pul meg az apróbol talán mégegy.
4pul=mal, és nem kellet szarakodnom az eladással.
ami miatt zavarbajöttem, hogy miután pipáltunk a gyerek megeresztett egy hülye noobot.

na most jól jártam vagy nem?
"i saw god on TV"

#2019 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 22:48

Itt az ijjam:
Kép

erdekesseg: nightmare Durielt egyetlen lovessel oltem meg vele: feltamasztottam par monsztert, ok a merccel es valkyrie-vel egyutt lenyomtak, en alltam a sarokban, neztem, es a vegen kapott egy Guided Arrow-t. Viszont nem dobott semmi jot :reklamacio:

Szerkesztette: szabinar 2005. 12. 19. 22:51 -kor

#2020 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 02:19

Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 23:24

Nem tom már, h ki kérte, de az én assám ilyen:

Asszem én.  :respect:
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

Téma megosztása: