Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 22:24
Trap:
Fire Blast:1
Shock Web:ide mind ami marad ez 85. szinten 8 (ha jól számoltam)
Charged Bolt Sentry:max
Lightning Sentry:max
Death Sentry:max
Shadow
Burst of Speed:1
Fade:1
Shadow master: max
(ehhez ide 27 pont kell)
eddig 2,1 k lighting sebzés, +2 marhajó segítő
Ha ehhez jön az uj rúnaszavas páncél, az + 2
Bartuc +2 Vagy hoto +3
Torch +3
Spirit pajzs +2
3 trapos amu +3
Shako +2
Arachnid +1
2 Soj +2
(vagy szegényebb assánál az utso kettő helyett 3 db trap sk)
Ha ezek megvannak:
Lightning Sentry:12,39K
Death Sentry:4,4K 15,3 yard hullarobbantással, amit a shadowmaster elég jól alkalmaz
Shadowmaster: Life: 2406 ,Resist All: +75 percent
Fade:60 allres
Burst of Speed: run:57%
Ha a masterről hanyagoljuk a pontot, akkor már sokkal kevesebbet ér de a lighting 13,77 k lesz. Vagyis csak 1,38K -val jobb. Tudom, h ez *5 ami már 6.9K. De szerintem akkor is többet ér egy maxos shadowmaster. Főleg, hogy lehet az is, h csak 1 et sebez egy csapda.
Taktika: nightmare húzás simán ment vele, simán Burst of Speed aztán futás el mindenki között. Hellen inkább fade és majdnem maxos allressel raktam a csabdákat, a shadow, meg rendszeresen robbantotta a hullákat. Első assámnál a shadow volt hanyagolva és conti néni felé araszolva gyakran elhullottam.
Remélem, kimerítő volt az assa leírás.
En eloszor a synergyk maxolasat javaslom, utanna mehet az sm be a tobbi, ja es az egyik tulelo skill az mb, szal arra is 1 pont kotelezoen.
A sebzest kicsit sokallom, ezekkel a cuccokkal, nalam a kov a helyzet:
csako +2
coh +2
hoto +3
spirit +2
amu +3
arachnid +1
2* soj +2
torch+anni+9*trap skiller +13
igy nekem 11.8k jon kis sebzesenek, ezt meg lehet novelni cta val+ultragazdagok hoto+spirit helyett beszerezhetnek +3 trap +3 ls clawt es ebbol is ketto mehet, szal a hoto+spirit +5 helyett jon +12 ls.
Kesztyunek en laying at ajanlok a 20 ias miatt, de van mas lehetoseg is+ csukanak en nat ot hasznalok, szinten a resist es a 40% frw miatt, a skillerek ala en 5 all res/3% frw raktam, duelban jo ha az ember fenysebesseggel mozog, igy viszont BoS sk val kombinalva siman lefutom a smitereket, persze ezzel mar elkanyarodtunk a pvp vialgaba.
Csicskanak pedig act 2 fagyis, infinityvel a kezeben

Súgó
A téma zárva.