HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#2561 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 29. 20:20

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2006. jan. 29., vasárnap - 20:09

Ha valaki netalán martial arts assa fába vágná a fejszéjét, van egy (majdnem) perfect jade talon cuccom. +2 skilles, 50 allres, 239 ed, 30 fhr ... A bartucokat 190 alatt otthagyom a földön, de ez egy finom darab :hungry:  Chaos mellé balkézbe ideális.

Ha lenne egy OHM runám akkor neki is látnék egy ww assának az mellé igen jo lenne az a karom de nincs me csoro vagyok ezé csak sajnálni tudom ,hogy nem kérem el töled :omg:
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#2562 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 29. 22:47

jah, amúgy esett egy majdnem perf verdungo :)
yooccoo#2929

#2563 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 18:08

Hümm, sziasztok Urak!
Örömmel látom, hogy a társaság jól kitart a game melett, hiába no, az elhivatottság :D  . Asszem én is visszaszokok kicsit, mert gyerek mellett ezzel jobban lehet szórakozni, mint egyebekkel, hiszen csak egy térkapu, aztán már ugorhatok is el a gép elől ;)

Viszont egy kérdés, soha nem értettem, hogy az uppolás az mi is, hogy is van meg mivel is érdemes csinálni  :think:

ja, szerencsére a karijaim megvártak: bár elég csirke mindegyik, nem hagyták magukat expiredelni :cool:
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#2564 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 18:16

Idézet: vaakuum - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 18:08

[...]
Viszont egy kérdés, soha nem értettem, hogy az uppolás az mi is, hogy is van meg mivel is érdemes csinálni  :think:
[...]

Normal és exceptional unique/rare tárgyakat lehet uppolni, eggyel jobb lesz a minősége (normalból exceptional, exceptional-ból elite lesz), itt olvashatsz a receptekről.

#2565 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 18:20

Idézet: vaakuum - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 18:08

Hümm, sziasztok Urak!
Örömmel látom, hogy a társaság jól kitart a game melett, hiába no, az elhivatottság :D  . Asszem én is visszaszokok kicsit, mert gyerek mellett ezzel jobban lehet szórakozni, mint egyebekkel, hiszen csak egy térkapu, aztán már ugorhatok is el a gép elől ;)

ja, szerencsére a karijaim megvártak: bár elég csirke mindegyik, nem hagyták magukat expiredelni :cool:

Az uppolás arra jó, hogy unique/rare tárgyakat erősebbé tegyél vele.
Uppolni fegyvert, vagy páncélt lehet (nemcsak bodyarmor).

Normal unique item --> exceptional --> elite
Az uppolás csak a tárgy típusát változtatja meg, a tulajdonságait nem, tehát ha pl Goblin toe-t uppolsz az Goblin toe marad, csak a defense lesz nagyobb (meg az erő követelménye).

Szerkesztette: Cadaver 2006. 01. 30. 18:22 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#2566 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 19:05

Idézet: vaakuum - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 19:08

Ehez még annyi gyakorlatias okosság hogy mielőtt belevágsz, nézd meg azt is hogy mi lesz a cuccból uppolás után. Nem mindegyikbe éri meg beletolni a rúnákat, sőt... Van néhány klasszikus eset amit mindenki uppol, a többi felejthető.

#2567 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 19:41

Mindenkinek  :respect:

tehát ha pl. egy Tearhaunch-ot uppolok, akkor csak a def-je és az erő követelménye lesz nagyobb, az egyéb bónuszok nem változnak...???

Szerkesztette: vaakuum 2006. 01. 30. 19:49 -kor

"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#2568 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 20:07

Idézet: vaakuum - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 19:41

Mindenkinek  :respect:

tehát ha pl. egy Tearhaunch-ot uppolok, akkor csak a def-je és az erő követelménye lesz nagyobb, az egyéb bónuszok nem változnak...???

yep, eth cuccokkal viszont vigyázni kell, néha bugosak, nem 1* jártam úgy, hogy kisebb lett a defense -je.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2569 Felhasználó inaktív   diab303 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 00:47

ezt most lattam egy orosz forumban, mi lehet? :)

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1138664860.jpg

Szerkesztette: diab303 2006. 01. 31. 00:47 -kor

#2570 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 08:47

ismét lenne egy kérdésem:

a rabiesról szeretnék többet megtudni, igazából hogy működik a sebzése?
ha mondjuk ad 1000 poison damot, ütök, az első bekapja mind az 1000-et x mp alatt, de akire továbbterjed az is az alapsebzést kapja, vagy valami csökkentett dam megy csak át a következőre? ha még tart egy rabies és elinditok egy következőt (egyátalán eltudok?) akkor  összeadódik-e mint mondjuk az open woundsnál?

és még egy kérdés:
"It constantly hits the afflicted player with poison damage about every second"
ez azt jelenti hogy minden másodpercben megkapja azt adamot amit askill ad? eddig azt hittem hogy a feltüntetett idő alatt kap annyit.

köszi.

szerk: na még egy :)
tervezgettem a felszerelését és megakadt a szemem a medusa gaze-n.
igazából egy kalap sz*r és marha magas a str req, de az a level 7-es lower resist nagyon szimpi.
érdemes?

Szerkesztette: rémlátó 2006. 01. 31. 08:49 -kor

"i saw god on TV"

#2571 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 08:52

Idézet: diab303 - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 1:47

ezt most lattam egy orosz forumban, mi lehet? :)

Valami single mod lehet

Szerkesztette: Ombuccmann 2006. 01. 31. 08:53 -kor

#2572 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 17:10

Ha már Rémlátó kérdezett  a poisonnal kapcsolatban nekem is lenne egy kérdésem:
hogyan működnek a "poison length reduced by X%" tárgyak?

Ha pl.: kapok 1000 poison damot, ami 10mpig hat (tehát mp-ként 100-at sebez), akkor a poison length reduced by 50% azt csinálja, hogy 10 helyett 5 mp-ig tart, és mp-ként 100 sebezve összesen 500 dam-ot szenvedek el?
És ha van mellé 50% poison resist-em? Akkor a felét leszedem resist-ből (mp-ként 50 dam, 10 mp-ig), és megfelezem az idő tartamot (10 mp helyett 5), akkor így mindössze 250 dam-ot kapok?
Így működik? :think: 
Faster! Harder! Cadaver!

#2573 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 18:06

Sziasztok. Aki ladderezik és aktív a d2jsp-n, meg tudná mondani mennyibe vesztegetnek egy eth death ba-t? A prizeguide szerint 35-135fg, én 123-at ajánlok, de még senki nem ugrott rá :confused:. Ennyire kevés ilyen fegyver van, vagy rossz az ár?
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2574 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 19:17

Idézet: rémlátó - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 9:47

Melee druid projectbe egy kaszát beadhatok, amíg nincs jobb ez is megteszi. Nekem nem jött be a téma...

#2575 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 19:28

3 skilles lenne, meg is venném ;)
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2576 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 19:46

Idézet: rémlátó - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 9:47

ismét lenne egy kérdésem:

a rabiesról szeretnék többet megtudni, igazából hogy működik a sebzése?
ha mondjuk ad 1000 poison damot, ütök, az első bekapja mind az 1000-et x mp alatt, de akire továbbterjed az is az alapsebzést kapja, vagy valami csökkentett dam megy csak át a következőre? ha még tart egy rabies és elinditok egy következőt (egyátalán eltudok?) akkor  összeadódik-e mint mondjuk az open woundsnál?

és még egy kérdés:
"It constantly hits the afflicted player with poison damage about every second"
ez azt jelenti hogy minden másodpercben megkapja azt adamot amit askill ad? eddig azt hittem hogy a feltüntetett idő alatt kap annyit.

köszi.

igazából egy kalap sz*r és marha magas a str req, de az a level 7-es lower resist nagyon szimpi.
érdemes?

Lower resist wand-ot vagy dobófegyvert npc-től is lehet venni. Rabieshez switchen egy shael-es plague bearer (+5 rabbies) rune swordot szoktak tartani egy spirit monarch-al, vagy egy 4 skilles ondal wisdom-ot/mang song lessont, vagy death web necro wandot.

#2577 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 20:54

Idézet: Hush... - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 20:28

3 skilles lenne, meg is venném ;)

Csak kettő, de uppoltam, 1ébként meg free...

#2578 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 01. 11:09

Idézet: Hush... - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 18:06

... Ennyire kevés ilyen fegyver van, vagy rossz az ár?

Nemtudom megadtad-e, hogy milyen típusu fegyverben keresel death-t. Mert az a sanda gyanúm, hogy BA-t keresel, nos az olyan szinten ritka, hogy ihaj.
Death-t  ettin axe-ba vagy colossus sword-be tesznek nagyobb gyakorisággal.
Mindkettőből van nekem eth 5 lukas, tudok adni, ha te szeretnéd kirakni.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2579 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 01. 11:29

Duel ismét:

Egyre jobban érződik, hogy benne vagyunk a ladderben rendesen, egyre több a táposabb kari. Tegnapi duelkedésem egy nagy kudarc volt, rájöttem hogy hiába vannak jó kariaim duelre(wwbaba + smiter), egyik se rúg labdába egy totál táp kari mellett. Nagyon nehezen tudok csak győzni vagy sehogy.

tegnap akik lenyomtak:
-blizzsorc(ultra brutális volt 40%cold absorb és maxos cold res mellett egy blizztől kifeküdtem)
-eledru(18k-s ww-vel vagy 5x-ör átww-ztem rajta és el se találtam :s )
-fireball sorc(szintén nem találtam el sokadik ww-vel sem, mégis mennyi AR kellene?  :reklamacio: )
-trapassa/wwsin hybrid, na ez nehezen de lenyomott párszor
-wwsin, megtört a jég, eddig pure wwsin még nem nyírt ki na ez megtette többször is(3-1 a javára), ultra tápos volt

Lehet eladom mindenem és csak a babámat tápolom fel totál maxosra, vagy...
... tojok az egészre :D

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2580 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 12:38

Idézet: td - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 12:09

Nemtudom megadtad-e, hogy milyen típusu fegyverben keresel death-t. Mert az a sanda gyanúm, hogy BA-t keresel, nos az olyan szinten ritka, hogy ihaj.
Death-t  ettin axe-ba vagy colossus sword-be tesznek nagyobb gyakorisággal.
Mindkettőből van nekem eth 5 lukas, tudok adni, ha te szeretnéd kirakni.

Na, alighogy megírtam a post-ot, valaki bejelentkezett egy 364ed eth death ba-val. :respect:  El is vittem. Innentől asszem uppolható perfekt cumókat veszek a továbbiakban (gore, bloodfist stb)+ megveszem a lem-ko runakat hozzá fg-ért és megcsinálom magam.

TD, szerintem publicban bármi elképzelhető, és cseppet sem lennék meglepve, ha az illetőek vmi "segédeszközt" is használtak (az aimhack pl echte elég)...Szvsz keress egy bvb tornát vagy klánt. Alapos szabályrendszer nélkül ugyanis tök kaki az egész :(

Szerkesztette: Hush... 2006. 02. 01. 12:38 -kor

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.