HWSW Informatikai Kerekasztal: Nintendo Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nintendo Wii

#1021 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 26. 19:32

Idézet: NZIM - Dátum: 2007. júl. 26., csütörtök - 19:21

A wii online mire jó?
Azt ovastam, hogy max. 2GB méretű sd kártyát lehet tenni a gépbe és a gondolatmenetem szerint ez édes kevés a letöltött tartalmakhoz.
Amugy mit lehet letölteni? Full játékot is tudok vásárolni a neten a pontkkal?

Még annyi, hogy a wii -ben át lehet írni a hálózati mac címet?

snes, nes, n64, turbografx és sega játékokat tölthetsz le, természetesen egész játékokat. nem nagyon éri meg, 2-3000 ft / játék. csak nagyon oldschool fanoknak való  :) továbbá lehet még:
-híreket + időjárást nézni, ez természetesen ingyen van
-netezni (eddig ingyenes volt, mostmár pénzért lehet letölteni az Opera Wii változatát)
és még van pár "aranyos" (szebb szó, mint az értelmetlen :D) channel, vagyis egyfolytában jönnek ki, ilyen pl az "Everybody votes" ahova beküldhet bárki bármilyen kérdést, amire aztán leadhatod a szavazatod
mac addrest nem hiszem, hogy lehetnek buherálni  :think:
azt sem tudom, hogy milyen gyorsan lesz meg klasszikus játékokkal a 2 giga, még nem tudom, mert nem próbáltam, de ha visszagondolunk a nes és snes technikai korlátaira még anno, nem nagyon foglalhat többet egy játék pár megánál  :Đ ( persze konzolfüggő, nes < snes < n64 )
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230

#1022 Felhasználó inaktív   NZIM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 26. 19:52

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. júl. 26., csütörtök - 20:32

snes, nes, n64, turbografx és sega játékokat tölthetsz le, természetesen egész játékokat. nem nagyon éri meg, 2-3000 ft / játék. csak nagyon oldschool fanoknak való  :) továbbá lehet még:
-híreket + időjárást nézni, ez természetesen ingyen van
-netezni (eddig ingyenes volt, mostmár pénzért lehet letölteni az Opera Wii változatát)
és még van pár "aranyos" (szebb szó, mint az értelmetlen :D) channel, vagyis egyfolytában jönnek ki, ilyen pl az "Everybody votes" ahova beküldhet bárki bármilyen kérdést, amire aztán leadhatod a szavazatod
mac addrest nem hiszem, hogy lehetnek buherálni  :think:
azt sem tudom, hogy milyen gyorsan lesz meg klasszikus játékokkal a 2 giga, még nem tudom, mert nem próbáltam, de ha visszagondolunk a nes és snes technikai korlátaira még anno, nem nagyon foglalhat többet egy játék pár megánál  :Đ ( persze konzolfüggő, nes < snes < n64 )

Köszi.

Akkor ezek szerint wii játékokat nem lehet letölteni.

Még annyi, hogy a wii -nél is van olyan netes regisztrációs probléma mint az xbox live-nál? Itt kell egyáltalán regelni, ha igen akkor lehet magyarországra is? :up:
Asus P5B ł Core 2 Duo E6300 ł Asus HD 2900XT 512MB ł 4GB 800MHz DDR2 RAM ł Chieftec cft620

"...há' nyálad se vót, ugy kellett a szádba köpni he'... "

Eladó Athlon 3500+ S939 ADA3500IAA4CN ára:5000Ft PÜ.

#1023 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 15:09

szívesen írnék valami okosat, de én még nem regeltem a wii-met. de ha jól gondolom, itt semmi személyes cuccot nem kell megadni. a wii-nek van egy száma és kész.
annyit "trükköztem" mikor felvittem a netre a wii-t, hogy a wiiconnect24-nél -asszem- angliát adtam meg, mert magyarországgal nem működik / müködött. (rég volt neten a wii-m, nem tudom mi a helyzet most)
ahhoz, hogy leszedtem az opera-t meg az everybody votes-ot, nem is kellet megadni semmi infot magamról, bementem a wii shopba és letöltöttem ingyen mindekettőt. opera már nem ingyenes, vote channelt nem vágom.

Szerkesztette: Rodney 2007. 07. 28. 15:10 -kor

#1024 Felhasználó inaktív   NZIM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 31. 21:26

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. júl. 28., szombat - 16:09

szívesen írnék valami okosat, de én még nem regeltem a wii-met. de ha jól gondolom, itt semmi személyes cuccot nem kell megadni. a wii-nek van egy száma és kész.
annyit "trükköztem" mikor felvittem a netre a wii-t, hogy a wiiconnect24-nél -asszem- angliát adtam meg, mert magyarországgal nem működik / müködött. (rég volt neten a wii-m, nem tudom mi a helyzet most)
ahhoz, hogy leszedtem az opera-t meg az everybody votes-ot, nem is kellet megadni semmi infot magamról, bementem a wii shopba és letöltöttem ingyen mindekettőt. opera már nem ingyenes, vote channelt nem vágom.

Egyébként milyen egy FSP-t és egy autós játékot nyomni a Wii -vel?
Az utósnál elég gyorsan reagál az én mozdulatomra a gép? Tehát pont akkor kanyarodik az autó amikor én "irányítom" vagy van egy érezhető késés benne?
Asus P5B ł Core 2 Duo E6300 ł Asus HD 2900XT 512MB ł 4GB 800MHz DDR2 RAM ł Chieftec cft620

#1025 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 31. 21:47

FPS-t még nem nyomtam, de pl mikor célozni kell a Zeldában, az nagyon könnyű és természetes. Konzolok közt magasan a wiimote a legkényelmesebb és legalkalmasabb FPS-ezni.
NFS Carbont próbáltam annak idején a MM-ban, van 1 kis késés, de 2 perc után kb észre se veszed már, rááll az agyad :)

#1026 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 01. 07:05

Jah, a kesest kikompenzalja az agyad, ugyanez van a kororinpanal is, ott is szamit a legkisebb mozdulat is...

Resident Evil 4 allitolag uj ertelmet nyert a wiimote altal, meg kell szereznem azt a jatekot... :D

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1027 Felhasználó inaktív   NZIM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 01. 09:03

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. aug. 1., szerda - 8:05

Jah, a kesest kikompenzalja az agyad, ugyanez van a kororinpanal is, ott is szamit a legkisebb mozdulat is...

Resident Evil 4 allitolag uj ertelmet nyert a wiimote altal, meg kell szereznem azt a jatekot... :D

Krinyo

Pc-re nem kell? Eredeti, 3500-ért a tied. :)

#1028 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 01. 09:44

Nem, koszi, PC-vel gyakorlatilag nem jatszom. :D

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1029 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 03. 16:35

Srácok! Mikor köszönt fel a Wii? Mert ugyebár mikor megcsinálod a Mii-d, kéri a szülinapod, ami nekem ma van, de semmi üzenet vagy szülinapi ruha az avataromnak... Vagy csak akkor működik, ha WiiConnect24 be van kapcsolva, és rajta vagy a neten?  :confused: Köszöntsön már fel, ha megvettem :D

#1030 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 03. 16:38

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. aug. 1., szerda - 8:05

Krinyo

"The GCN original scored a 9.8 and the PS2 iteration and 9.5 in 2005. The Wii title is the best of the three, but it also arrives two years later, which is primarily why we've dropped the score. The fact is, while an amazing experience, RE4 does not push Wii in the same way it did GCN or PS2." IGN Wii
Tehát csak azért nem 10/10, mert 2005-ös játék portolása  :)

#1031 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 19:49

Jam Sessions - zenélés a Wii-n. Királyság.

#1032 Felhasználó inaktív   Igazi hős 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 20:36

Mármint DS-en. De tényleg az.  :)

#1033 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 21:13

Ööö... DS-en. :Đ Nintendo ez is, az is. :)

#1034 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 23:14

! ! ! HIVATALOS MP3: CORRUPTION TRAILER ! ! !
nem rossz, de legalább jó  :Đ

#1035 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 13. 18:57

Hoppá, Cortana is ott van :) Egyre inkább HALO ez a Metroid Prime. Egyébként mindjárt jön, de még normális minőségű videot sem láttam belőle... Marketing semmi? :think:

#1036 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 14. 19:41

Idézet: spidey - Dátum: 2007. aug. 13., hétfő - 19:57

Hoppá, Cortana is ott van :) Egyre inkább HALO ez a Metroid Prime. Egyébként mindjárt jön, de még normális minőségű videot sem láttam belőle... Marketing semmi? :think:

Nem akarok vitatkozni egyáltalán, nem is merem se a MP sorozatot, se a HALO-t, de én úgy olvastam, hogy a HALO hajaz a MP-ra, nem fordítva.  :think:
Az IGN-en fejtegették ezt az "anti-hype" dolgot, úgynézki a Nintendo úgy akarja felhívni rá a figyelmet, hogy nem hívja fel rá a figyelmet. Érdekes, de a célnak tök megfelelő, így is sokan már odavannak érte.

MÁS
Pls, írjon valaki olyan, aki frissítette a 3.0E-re a Wii firmware-t! Tapasztalt valami hibát? Én tegnap (aug. 13, hétfő) tettem meg ezt, azóta 2x fagyott a Wii play indításakor, valamint egyszer indításkor elvesztette a kapcsolatot a Wiimote-tal, azt hittem, rossz az egyik, de a másikkal se csatlakozott, újraszinkronizációra sem reagált semmit, ki kellett kapcsolnom az egészet, és újra be. Azóta nincs újabb hiba, de ez az "azóta" 1 játékalkalmat jelent.
Megjegyzés:
1. Az előző firmware-frissítés előtt és után SEMMILYEN probléma nem volt.
2. NEM moddolt a Wii, full originál, eredeti állapot, eredeti játékokkal.

#1037 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 15. 20:08

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. aug. 14., kedd - 20:41

Nem akarok vitatkozni egyáltalán, nem is merem se a MP sorozatot, se a HALO-t, de én úgy olvastam, hogy a HALO hajaz a MP-ra, nem fordítva.  :think:
Az IGN-en fejtegették ezt az "anti-hype" dolgot, úgynézki a Nintendo úgy akarja felhívni rá a figyelmet, hogy nem hívja fel rá a figyelmet. Érdekes, de a célnak tök megfelelő, így is sokan már odavannak érte.

HALO 2001-es, Metroid Prime 2002-es. De mindegy, nem a játék minőségéről beszéltem. Az anti-hype meg egyszerűen csak rossz marketing, a Metroid 2-nek azért volt viral marketingje... :) Ettől nem veszik meg többen, hogy nem beszélnek róla, és a 640x480-as video se normális tömörítésű...

#1038 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 09:37

Az Anti-hype cikkben írtak róla, hogy az okozta a MP2 "vesztét" (9.5 / 10 via IGN  :D ), hogy annyira agyonreklámozták. Most viszont beindult a MP3 őrület, külön channel-e van, videókat, képeket lehet letölteni, nemsokára elindul a keményvonalas marketing.
Firmware-ről valaki valamit...? Azóta egyszer sem fagyott, csak aznap, mikor írtam. Nyomoztam, azon a napon voltak észrevehetetlen áramingadozások (gyk. a TV-n, lámpán nem látod, nem veszed észre, olyan kicsi, de a PC és pl. a Wii újraindulnak tőle) a lakhelyemen, nagyon remélem, hogy "csak" ennyi volt a baj.
Tomb Raider @ IGN
Ui.:
Játszott valaki GC-n a Smash Bros. -zel? Nagyon nyomják a Super Smash Bros. Brawl-t a Nintendonál, de nem volt játszható az E3-on, tehát videókon és képeken kívül semmit nem tudok róla. Eszeveszett verekedős. De mi benne a poén?

#1039 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 10:53

Zelda: 78 óra játék után vége, de az összes Poe-lelket még így sem sikerült összegyűjtenem. Van itt olyan elvetemült, aki még ezt is megcsinálta?  :D

#1040 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 13:58

Metroid Prime 3: Corruption Preview
Hosszú, megéri elolvasni, elég király dolgokat írnak benne a játékról. Ütni fog, az biztos. :up:

Szerkesztette: Rodney 2007. 08. 22. 13:59 -kor

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »