HWSW Informatikai Kerekasztal: Nintendo Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nintendo Wii

#1101 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 31. 11:24

METROIDOT MINDENKINEK!!!  :respect:
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230

#1102 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 00:00

! Super Mario Galaxy Review !
nem lehet rossz  :)

#1103 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 08:53

Super Mario Galaxy megvan valakinek?  :rolleyes:

#1104 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 08:57

Nem tudja valaki, hogy Wii Zappert hol lehetne rendelni? 2db kellene nekem, aki esetleg rendelne külföldről szivesen beszállnék.

#1105 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 12:47

Idézet: Lacima - Dátum: 2007. nov. 21., szerda - 9:57

Nem tudja valaki, hogy Wii Zappert hol lehetne rendelni? 2db kellene nekem, aki esetleg rendelne külföldről szivesen beszállnék.

Privát ment a kérdésre  :)

#1106 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 04. 14:07

Sziasztok,
Vegre egy ertelmes Wii topic, nem voltam tul nagy konzol rajongo (eppen a controllerek miatt) de a Wii megvaltoztatott mindent. Itt Angliaban meg mindig nincs keszleten sehol, most hogy jon a karacsony az elorendeles is nehez, hogy all a hazai piac ?

Udv
IBM T42, Nintendo Wii & an old Xbox

#1107 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 04. 14:20

Eddig mindenhol lattam, ahol arultak. :D
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1108 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 12. 04. 14:21

Idézet: WiiUK - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 14:07

Itt Angliaban meg mindig nincs keszleten sehol, most hogy jon a karacsony az elorendeles is nehez, hogy all a hazai piac ?

Tavaly ilyenkor még el is hittem volna, de ha most itt hungaryban minden sarkon van a polcon, akkor nemtom. Esetleg küldünk :-)
Make love not Wor.

#1109 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 04. 14:38

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 14:21

Tavaly ilyenkor még el is hittem volna, de ha most itt hungaryban minden sarkon van a polcon, akkor nemtom. Esetleg küldünk :-)

nem akarom bevagni a websiteot de ha google.co.uk-vel rakeresel a Wii kulcsszora kiemelt helyen aruljak £289-ert a Wii Sport-tal karacsonyra az alapgepet.  ;) ez van nagyon kelendo itt (mint mindehol), lehet a mo postazas jo otlet is lenne !:)

#1110 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 04. 20:57

Yoshida Brothers - Kodo (Inside the Sun Remix) :cool:

#1111 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 13:07

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 14:20

Eddig mindenhol lattam, ahol arultak. :D

Jo kornyeken mozoghatsz,mert itt akarhol jartam out of stock. Megerkezett a component kabel a Wii hez kivancsi vagyok mennyire lesz lathato a kulonbseg, bar nem igazab vok biztos benne hogy kiprobalom ma este , leesik a fejem a faradsagtol. Van vkinek tapasztalata a component kabellel ?

#1112 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 13:46

Eg es fold lesz a kulonbseg...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1113 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 14:46

Kivancsi vok , lehet csak bekotom ma...bar jelenleg ugy erzem ha az M25 megint bedugul es 3 ora lesz 45 merfold akkor jobb ha nem megyek semmi torekeny kozelebe. Tegnap elkezdtem a Resident Evil 4-et  :respect: , sikerult hajnal 1 kor a kedvesemnek lerangatni rola, epp mindenfelol Zombik masznak egy hazba befele...legjobb resz volt :D

#1114 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 18:01

Idézet: WiiUK - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 15:38

nem akarom bevagni a websiteot de ha google.co.uk-vel rakeresel a Wii kulcsszora kiemelt helyen aruljak £289-ert a Wii Sport-tal karacsonyra az alapgepet.  ;) ez van nagyon kelendo itt (mint mindehol), lehet a mo postazas jo otlet is lenne !:)

Most az van itt kint, hogy annyira zabaljak a gepet karira, hogy minden pofatlan kereskedo draga es vaskos jatek bundleokkal arulja a gepet, meg a hirekben is bemondtak... :omg:

#1115 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 06. 08:59

Idézet: spidey - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 18:01

Most az van itt kint, hogy annyira zabaljak a gepet karira, hogy minden pofatlan kereskedo draga es vaskos jatek bundleokkal arulja a gepet, meg a hirekben is bemondtak... :omg:

Ezt csinaltak tavaly karacsonykor is...meg az egyik kollegam is, akkor nagyon jo penzeket ossze lehetett szedni vele. Sokan azt hiszik hogy ha normal aron rendelik akkor hetekbe telik amig megkapjak. En a game.koo.juukej rol rendeltem akkor amikor mindenhol 300-400 fontert ment, es 3 nap :respect:  alatt megjott 179.99 ert  :D
Kozben beregeltem a az ingyenes csuszasgatloert bar eddig meg nem hajitottam el a kontrollert, es persze tovabbvittem a RE4-et tegnap kiugrasztottam a szemet az egyik fopiszoknak. Elmeny az a jatek foleg jo hangcuccon. jah es nem utolso sorban az uj kabellel tenyleg sokkal szebb a kep LCD TV-n!!! :respect:

#1116 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 06. 19:29

Idézet: WiiUK - Dátum: 2007. dec. 6., csütörtök - 9:59

Ezt csinaltak tavaly karacsonykor is...meg az egyik kollegam is, akkor nagyon jo penzeket ossze lehetett szedni vele. Sokan azt hiszik hogy ha normal aron rendelik akkor hetekbe telik amig megkapjak. En a game.koo.juukej rol rendeltem akkor amikor mindenhol 300-400 fontert ment, es 3 nap :respect:  alatt megjott 179.99 ert  :D
Kozben beregeltem a az ingyenes csuszasgatloert bar eddig meg nem hajitottam el a kontrollert, es persze tovabbvittem a RE4-et tegnap kiugrasztottam a szemet az egyik fopiszoknak. Elmeny az a jatek foleg jo hangcuccon. jah es nem utolso sorban az uj kabellel tenyleg sokkal szebb a kep LCD TV-n!!! :respect:

én írtam a nintendo of europe-nak, de azt a választ kaptam, hogy csak angliában működik (még?) a wiimote-os regelős rendszer  :mad:  :reklamacio:
könyörgöm, ugyanúgy fizettem a konzolért és a játékokért is, mint bárki más a földön ... szerintem ez elég szemétség.

#1117 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 07. 14:01

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. dec. 6., csütörtök - 19:29

én írtam a nintendo of europe-nak, de azt a választ kaptam, hogy csak angliában működik (még?) a wiimote-os regelős rendszer  :mad:  :reklamacio:
könyörgöm, ugyanúgy fizettem a konzolért és a játékokért is, mint bárki más a földön ... szerintem ez elég szemétség.

Igazabol ez jo huzas a Nintendotol, igy megtudjak azt hogy kinek van Nintendoja nev+cimmmel egyutt, ez a kesobbiekben jo szolgalatot tehet nekik reklam szempontbol tehat boven megeri egy csuszasgatloval megszerezni ezt az infot. :smoker:

#1118 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 07. 17:12

Tegnap este kiprobaltuk a Rayman Rav Rabbits2-t hat el kell mondjam regen rohogtem ekkorakat mint ezen a jatekon... hihetetlenul jol eltalaltak, es iszonyat poen az egesz game! Igazabol meg nem is lattam olyan jatekot ahol a karakterek videora lettek volna renderelve, mint ahogy a budipumpas-paris lovoldozes alatt, nagyon otletes es egyszeruen senki nem tudta fapo*aval vegigulni...  :D

#1119 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 12:42

Idézet: WiiUK - Dátum: 2007. dec. 7., péntek - 15:01

Igazabol ez jo huzas a Nintendotol, igy megtudjak azt hogy kinek van Nintendoja nev+cimmmel egyutt, ez a kesobbiekben jo szolgalatot tehet nekik reklam szempontbol tehat boven megeri egy csuszasgatloval megszerezni ezt az infot. :smoker:

persze, jó húzás, de én ettől még nem kapok csúszásgátlót, mert anglián kívül még sehol sem működik a rendszer  :(

#1120 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 12:44

Idézet: WiiUK - Dátum: 2007. dec. 7., péntek - 18:12

Tegnap este kiprobaltuk a Rayman Rav Rabbits2-t hat el kell mondjam regen rohogtem ekkorakat mint ezen a jatekon... hihetetlenul jol eltalaltak, es iszonyat poen az egesz game! Igazabol meg nem is lattam olyan jatekot ahol a karakterek videora lettek volna renderelve, mint ahogy a budipumpas-paris lovoldozes alatt, nagyon otletes es egyszeruen senki nem tudta fapo*aval vegigulni...  :D

videók alapján nekem is tetszik, de IGN-en "lehúzták", 6 körüli pontot kapott, mert egyáltalán nem hozott újítást az előző részhez képest. persze ahhoz, hogy valaki véleményt formáljon róla, ki kell próbálnia személyesen, de kicsit fura ez a kevés pont neki...
warioware megvan valakinek? mennyire jó party-játék? hallottam már róla hideget-meleget, nem tudok dönteni  :confused:

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.