Nintendo Wii
Elküldve: 2006. 11. 23. 13:19
Miert, ott olcsobb? IMHO itthon is arban van.
Krinyo
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2006. 11. 23. 13:28
Még azon el sem gondolkodtam(hirtelen ötlet volt, de utánanézek)... majd veszünk 4et a "fekete" piacon...
:Đ
:Đ
Bodony :) a majdnem otthonom...
Karcos a CD? DIY videjó. :)
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2006. 11. 23. 14:14
Lehet hogy félreérthető volt a "szegényes grafika" megjegyzésem, de nem erre gondoltam. Engem talán még az átlagnál is kevésbé ízgat a grafika ha jó a játék. Soha nem játszottam annyit játékokkal mint annó C64-en a Bard's Tale sorozat, vagy a Pool of Radiance, stb... pedig ezek még akkor sem taroltak a grafikával. De a játékélmény mindenért kárpótolt... Pont az a bajom hogy a mai világban sokszor a fejlesztés 80%-a a külcsínre megy el, és sokszor nincs is mögötte semmi. Én csak arra céloztam - és gene írta is - hogy tényeg nagyon sok fog függni a játékfelhozataltól ( még jobban is mint a másik kettőnél ) hogy az újszerű irányítást az újdonság varázsa után is szórakoztatónak találja majd az ember. A grafikáról meg fenntartom a fenti véleményemet, de az akkor is igaz hogy ha 5 éves életciklust terbez a Ninintendo is ( ami valószínű) akkor azért egy-két év múlva a vásárlók többsége igenis gyengének fogja találni a grafikát ( főleg a többi konzolhoz képest ) amit csak az átlagnál SOKKAL jobb játékmenetű és az irányítót MAXIMÁLISAN kihasználó játékfelhozatallal lehet kompenzálni. Ha ez nem teljesül, akármilyen innovatív is most a Wii, szerintem bukni fog. Mert pl. a Wii Sports nagyon jópofa, indulásnak tökéletes ( ráadásul jól demonstrálja az irányítót, de ennél szerintem JÓVAL több kell a sikerhez. Én különösebben egyik konzolt sem favorizálom jobban a másiknál, nálam egész biztgosan a játékfelhozatal az ami dönteni fog. És ez volt eddig is. Ezért nem vettem soha konzolt induláskor, mert maga a hardver ismerete, meg az a pár játék ami induláskor megjelenik, nekem kevés a döntéshez. Ebből a szempontól az X360 tényleg előnyben van, de megvárom mi lesz Wii és PS3 fronton is.
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre
Elküldve: 2006. 11. 23. 14:40
Idézet: HavocS - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 11:11
Ha lesz, a Wii lesz az utolsó ami eszedbejut :Đ
Erre azért ne fogadj
A vásárlók többsége... ez attól függ milyen összetételű a vásárlók többsége, és szvsz nagyon nem egy réteget céloz meg a wii meg a másik kettő. A NEM infos vénájú, NEM kocka játékosok nem látnak akkora különbséget a megjelenített kép minőségében ám. Én nem vagyok nagy játékos, mert egyszerűen nincs rá időm, nekem ez egy kis szórakozás, nem több. Nekem (is) ez a minőségű megjelenítés valszeg megfelel a köv. évekre, HA megfelelő mennyiségű és minőségű jaték érkezik rá. Persze engem is vonz pl. a GOW, bár inkább csak technikailag, nem valószínű hogy játszanék vele hosszan, mert ha már választhatok, hogy azt a kicsi szabadidőmet amit videojátékra fordítanék mondjuk wii-féle mókázással tölthetem akár társaságban, akkor nem kérdés mire szavazok. És ez itt ja...tényleg ezen a kis genya kontrolleren múlik, magamon látom, hogy nagyon bejönni látszik a nintendo számítása. Remélem a kiadók is így gondolják ezt.
Elküldve: 2006. 11. 23. 14:42
Azt nem tudhatjuk pontosan, milyen grafikával fog rendelkezni 2-3 év múlva egy Wii játék... Biztos marketing a Nintendo részéről, hogy a mostani játékok grafikájáról azt mondták hogy "ez a jéghegy csúcsa", az viszont valamennyire csak hiteles infó, hogy félútan van a Wii procija az GC és az X360 között, valamint az ATi se új fiú a GPU-k gyártása terén. Innentől pedig már csak a programozókon múlik minden
Nekem nincs konzolom (az utolsó ami volt, egy SEGA Master System 2 volt
), ezért nincs tapasztalatom se a konzolok grafikájával, de pont ebbe a topkiba linkelt be valaki egy képet egy PS2-es fps-ről, ami eszméletlen szép volt. Pedig az "csak" PS2.
Wii vásárláson én is elgondolkoztam, pont az jutott eszembe, amit már jónéhányan ti is leírtatok fentebb; ezzel a konzollal a nintendo azokat az embereket célozza meg, akik eddig azt se tudták, hogy mi is az a konzol.
Wii vásárláson én is elgondolkoztam, pont az jutott eszembe, amit már jónéhányan ti is leírtatok fentebb; ezzel a konzollal a nintendo azokat az embereket célozza meg, akik eddig azt se tudták, hogy mi is az a konzol.
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230
Elküldve: 2006. 11. 23. 14:55
lehet hogy Nintendo kb 5 éves életcilust szán a Wii-nek de azért addig sem marad változatlan. jön a dvd lejátszás, rebesgetik az esetleges nagyobb felbontást (720p?), seregnyi online funkciót...
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 11. 23. 15:25
Idézet: acu - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 14:55
lehet hogy Nintendo kb 5 éves életcilust szán a Wii-nek de azért addig sem marad változatlan. jön a dvd lejátszás, rebesgetik az esetleges nagyobb felbontást (720p?), seregnyi online funkciót...
ez a konzol max mutatóban fog kitolni 720p-t
JóSebesség
Elküldve: 2006. 11. 23. 15:33
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 15:25
ez a konzol max mutatóban fog kitolni 720p-t 
Tudsz valamit? Egy custom ATI GPU van ebben is, amirol senki sem tud semmit. Vagy te igen? A komponens kimenet adott, a 720p-t valszeg a GPU tamogatja, kerdes, hogy mekkora teljesitmenyre kepes akkora felbontason. A cucc ketsegtelenul takarekra van teve, de ilyen kijelenteseket en csak ugy nem tennek. PS2 is kepes komoly grafikara, 1080i-re is GT4 japan verzioja alatt, szal ovatosan az ilyen kijelentesekkel.
Krinyo
Elküldve: 2006. 11. 23. 15:38
nah, ránéztem UK ben okosan papírral ~60k-ba fáj...(155L*383Ft/1 GBP számolva)
Szal cseppet ócsóbb... + 1 játék for free...
forrás
Szal cseppet ócsóbb... + 1 játék for free...
forrás
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2006. 11. 23. 15:40
Itthon 65 a legolcsob helyen az alapgep.
Krinyo
PS: ez a Gumtree olyan hely, ahonnan sosem vasarolnek semmit.
Krinyo
Elküldve: 2006. 11. 23. 15:40
a gpu-ról annyit tudni, hogy 240mhz-s, a cpu 700. gt4 valóban kitolt 1080i-t igaz, de az volt az egyedüli játék ps2-n ami képes volt rá.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 11. 23. 15:42
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 15:40
a gpu-ról annyit tudni, hogy 240mhz-s, a cpu 700. gt4 valóban kitolt 1080i-t igaz, de az volt az egyedüli játék ps2-n ami képes volt rá.
Marmint az volt az egyetlen jatek, amiben megcsinaltak. Nagy kulonbseg.
Hardver speckokrol van linked?
Krinyo
PS: ha valami korlatoz igazan, az a 3 mega texturamemoria
Elküldve: 2006. 11. 23. 15:56
Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 16:40
Itthon 65 a legolcsob helyen az alapgep.
Krinyo
Krinyo
az az 5k nem oszt nem szoroz...
Én sokmindent vettem,s nem bántam meg.
Normálisak az emberek... mondjuk találkozás alapján megy a dolog,de szinte csak londoniak használják...
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2006. 11. 23. 16:11
Nem tudom mit vagytok úgy oda meg vissza... jó a grafja a PS2nek is meg az Xnek is... igen, nem olyan látványos, mint 1 HD, de én nem csak lesni szeretem a gammát...
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2006. 11. 23. 16:24
Idézet: carr - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 16:11
Nem tudom mit vagytok úgy oda meg vissza... jó a grafja a PS2nek is meg az Xnek is... igen, nem olyan látványos, mint 1 HD, de én nem csak lesni szeretem a gammát...

Ja, hat engem sem a pixelek, shaderek, egyebek erdekelnek, hanem maga a jatek... attol, hogy a Wii jopofa, meg az Xbox 360 es a PS3 is lehet jo.
Krinyo
Elküldve: 2006. 11. 23. 18:25
A konzolvásárlás először az életben akkor jutott eszembe, amikor a PS3 kezdett körvonalazódni, de ha a Wii tényleg ilyen jó buli társaságban, meg mondjuk együtt tudok játszani a gyerekekkel, a családdal is, akkor lehet, hogy nálunk beelőzi majd a PS3-t. Mivel még nem volt konzolom, azért még várok egy kicsit, kitart-e a lelkesedés.
Aztán lenne egy kérdésem is. Projektoron használnám, besötétíthető helyiségben, de hogy viszem el azt az érzékelő rudat vagy mit a vászonig? Nem légvonalban lehet 7-8 méter is a távolság.
Aztán lenne egy kérdésem is. Projektoron használnám, besötétíthető helyiségben, de hogy viszem el azt az érzékelő rudat vagy mit a vászonig? Nem légvonalban lehet 7-8 méter is a távolság.
Elküldve: 2006. 11. 23. 18:57
Idézet: orange - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 19:25
A konzolvásárlás először az életben akkor jutott eszembe, amikor a PS3 kezdett körvonalazódni, de ha a Wii tényleg ilyen jó buli társaságban, meg mondjuk együtt tudok játszani a gyerekekkel, a családdal is, akkor lehet, hogy nálunk beelőzi majd a PS3-t. Mivel még nem volt konzolom, azért még várok egy kicsit, kitart-e a lelkesedés.
Egy az egyben én is így indultam neki... Nem volt konzolom (csak a fent említett Master System 2) és mikor ps3-ról szóló hírek kezdtek terjengeni, rögtön ráálltam, hogy dejó, akkor majd nekem ps3 lesz. Aztán jöttek vele a gubancok, nehézségek, E3. Megnéztem a Wii prezentációt, elállt a lélegzetem. Aztán megnéztem a PS3-at. Vagyis megnéztem volna, ha nem aludtam volna el. SZVSZ nagyon unalmas volt, grafika így, cell processzor úgy, dejó, hogy a PSP lehet pl. visszapillantótükör egy autós játékban, stb. Nem fogott meg. Azóta gondolkozom én is Wii-n.
Projektor: szerintem azon nem lehet játszani
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230
Elküldve: 2006. 11. 23. 19:07
hö?
tökéletesen működik projektoron a wii, csak ugyebár túl rövid a sensor bár kábele, de már készülöben a hosszabbító.
tökéletesen működik projektoron a wii, csak ugyebár túl rövid a sensor bár kábele, de már készülöben a hosszabbító.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 11. 23. 19:48
Azért azon meglepődnék, ha nem működne projektoron. Olyannyira, hogy úgy lesz csak az igazi!
Közel 3 méteres képen...
Csak azt nem tudtam, hogy készül hosszabbító, mert én mindenképpen csak azzal együtt vennék. Köszi az infot.
Közel 3 méteres képen...
Csak azt nem tudtam, hogy készül hosszabbító, mert én mindenképpen csak azzal együtt vennék. Köszi az infot.
Elküldve: 2006. 11. 23. 20:44
Vagy elore kell tenni, a vaszon ala a Wii-t is, akkor tuti eler odaig a kabel. A net megy Wi-Fi-n is. 
A taviranyito meg nem ugy muxik, mint kepzeled, a szenzor bar es a kontroller szenzorai vegzik az erzekelest, a megjelenitonek semmi koze hozza, igy barmi lehet, projektor is akar. Csak ne susson ra a vetito kepe a szenzor barra...
Krinyo
A taviranyito meg nem ugy muxik, mint kepzeled, a szenzor bar es a kontroller szenzorai vegzik az erzekelest, a megjelenitonek semmi koze hozza, igy barmi lehet, projektor is akar. Csak ne susson ra a vetito kepe a szenzor barra...
Krinyo

Súgó
A téma zárva.