HWSW Informatikai Kerekasztal: Nintendo Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nintendo Wii

#601 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 11. 08:57

Mindenesetre tok jo, hogy Andras az Xbox 360 konfig arabol elozekenyen lefelejtette a masodik kontroller arat, ha mar cooprol volt szo elotte, meg a Wii-nel azt is belevette. Mindketto 11-13 kozott beszerezheto (ha van). 15 a Wii Play csomag.

"A Wii pedig korántsem egy erőmű, sőt mintha kifejezetten arra törekedtek volna, hogy semmivel ne legyen gyorsabb mint a Game Cube, vagy egy Sony PS2"

Ezeket pl. honnan szedted? :D Sajat agyszulemeny?

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#602 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 09:03

Idézet

Sajnos azt kell mondjam, számomra, és sokak számára a Wii kontrollerei és a hózzájuk kapcsolodó irányítás nem fog űber játékélményt nyújtani, el sem tudom képzelni hogyan lehet majd egy Call of Duty-t irányítani ezzel a megoldással. Nehézkes és lassú a célzás, késik a célkereszt, mindemellett kb 10 perc után elfárad az ember karja a kontroller kitartásától. Ki lehet próbálni milyen érzés a kezünket egy mobiltelefonnal 10 percig kinyújtva tartani. Szar.

Ez azert eleg mokas, levezeted, hogy szar, mikozben meg ki sem probaltad, es hat persze tuti, hogy mindenkinek ez lesz a velemenye, mint a tied. :D Az "elfaradast" inkabb nem kommentalom. :D Na ezert mas a Wii. :)
A kesleltetes letezik, de szerintem siman elfogadhato merteku. Nehogy azt hidd, hogy az Xbox 360 vezetek nelkuli kontrollere nem kesik ennyit. Ja, hat ott eszre sem veszed, mert nem ilyen mozdulatokat vegzel, hanem tespedsz a fotelben es gombokat nyomogatsz. :nevet:

Krinyo

#603 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 09:09

Idézet

Míg el nem felejtem. Van ám benne internyet is, wifin keresztül, de sokra nem jó, mivel le vannak halva a Nintendo szerverei, ezért még az időjárást se tudja letölteni. (A Nintendó és a Sony is elleshetné végre a Microsofttól, hogyan kéne működnie, és mit kellene nyújtania egy online rendszernek.)

Bocs, hogy itt szedem szet, de kenyelmesebb...

A Nintendo szerverei nincsenek lehalva, a ket hianyolt szolgaltatas december 20-an es 27-en, illetve az USA-ban a News januar 27-en indul majd el. Persze ezt te is tudhatnad, ha utananeztel volna. :D
Abban tokeletesen egyetertunk, hogy ez meg nem online rendszer, ez egy nulla. 2007 masodik negyedevere igertek komolyabb online funkciokat.

Krinyo

#604 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 09:51

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 8:03

Nehogy azt hidd, hogy az Xbox 360 vezetek nelkuli kontrollere nem kesik ennyit. Ja, hat ott eszre sem veszed, mert nem ilyen mozdulatokat vegzel, hanem tespedsz a fotelben es gombokat nyomogatsz. :nevet:

Ebben nem vagyok biztos - se a Wavebird -nél, se a 360 wirelessnél nem éreztem soha, hogy késne, de a wiimote -nél azonnal feltűnt.

#605 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 10:46

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 7:57

Mindenesetre tok jo, hogy Andras az Xbox 360 konfig arabol elozekenyen lefelejtette a masodik kontroller arat, ha mar cooprol volt szo elotte, meg a Wii-nel azt is belevette. Mindketto 11-13 kozott beszerezheto (ha van). 15 a Wii Play csomag.

"A Wii pedig korántsem egy erőmű, sőt mintha kifejezetten arra törekedtek volna, hogy semmivel ne legyen gyorsabb mint a Game Cube, vagy egy Sony PS2"

Ezeket pl. honnan szedted? :D Sajat agyszulemeny?

Krinyo

Belevehettem volna egy core box+kontroller arral, de azert nem szamoltam bele mert ugyebar a Live-on keresztul tolhatom  veled co-opban, jobb is mint osztott kepernyon.

Van a boxhoz masik kontrollerem, 3000 forint volt drotos kivitelben.

Keses: Az xbox kontrollere is biztosan kesik valamennyit, de nem eszreveheto. A Wii kontroller viszont szemmel lathatoan kesik.

Call of Duty-t nem kell kiprobalni ahoz hogy lassam gaz lesz az iranyitas, mert a Rayman epp eleget mutat abbol milyen lesz celkeresztet mozgatva a taviranyitoval mozgatni, raadasul picit mashogy fog kinezni a Cod3 Boxon Ps3-on mint Wiin..

Ettol fuggetlenul elfogadom, hogy neked iszonyatosan bejon a Wii, lattam mar ilyet, ezert is irtam, hogy megvan a celkozonsege. Egyszeruen az van, hogy kevesebb embernek fog bejonni, mint azt megjelenes elott sokan gondoltak volna.

#606 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 10:50

Nyilvan itt is a jatekokon fog mulni minden. A konzolban van meg boven tartalek, ahogyan a masik kettoben is.

Krinyo

#607 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 10:57

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 10:50

A konzolban van meg boven tartalek, ahogyan a masik kettoben is.

Ez igy ebben a formaban... hiszen ez csak egy felpiszkalt GC. Az meg mar eleg ideje piacon van hogy kiismerjek a fejlesztok.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#608 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 11:19

Idézet: Samott - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 9:57

Ez igy ebben a formaban... hiszen ez csak egy felpiszkalt GC. Az meg mar eleg ideje piacon van hogy kiismerjek a fejlesztok.

Ez még önmagában nem is lenne gond imho, mert a Resident 4 vagy a Rogue Squadron is iszonyatosan jól nézett ki, és esetleg azt mondhatnám, hogy nem fizetek ki 120e -t a 360 -ért vagy 200e -t a PS3 -ért, hanem megelégszem 70e forintért a GC-nél másfélszer jobb grafikával. De sajnos esélyes, hogy nem lesz rá se Resi 5, se új SW játék, hanem a Nintendó elborul és mindenhol a wiimote -ot erőlteti, ahogyan az új Zeldában is, hiába akarná a vásárlók nagy része a classic kontrollerrel vagy még inkább a GC-s kontrollerével játszani (már a Wii verziót).

#609 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 11:24

Nemtudom mar, hogy hol olvastam de piszok mod regen volt, amikor a GC ujnak szamitott. Akkor volt egy SW-s urhajos jatek, amit ugy hirdettek, hogy 150ezer polygonbol alltak a hajo modellek. Az azert durva... ha nem is 100 milliard mint a Ps3 ( :D ), de ha ez igaz akkor az is igen szep eredmeny tudna lenni.

CoD3 aki probalta, sokkal csunyabbmint pl boxon? Lassu? Csakmert en nem igazan tudom beloni a wii kepessegeit.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#610 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 11:34

Idézet: Boba - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 10:24

CoD3 aki probalta, sokkal csunyabbmint pl boxon? Lassu? Csakmert en nem igazan tudom beloni a wii kepessegeit.

Keringett egy video a fórumokon amin egymás mellé volt téve a 360, a PS3 és a Wii verzió. A Wii -s nem volt lassabb, és "csúnyább" se, csak a hw lehetőségeihez volt igazítva a játék: kevesebb objektum a pályán, azok is kevesebb poligonból felépítve, kis felbontású textúrák és semmi extra lighting.

#611 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 12:16

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 10:34

Keringett egy video a fórumokon amin egymás mellé volt téve a 360, a PS3 és a Wii verzió. A Wii -s nem volt lassabb, és "csúnyább" se, csak a hw lehetőségeihez volt igazítva a játék: kevesebb objektum a pályán, azok is kevesebb poligonból felépítve, kis felbontású textúrák és semmi extra lighting.

Itten ni!

#612 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 12:26

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 11:34

Az IGN tesztje szerint a wiis CoD3 az Xbox1 grafikai szinvonalat se igazan eri el...

#613 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 12:29

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 8:57

De ez csak a remote ara, viszont sok jatekhoz kell a nunchuk is (box, stb), ami megint plusz penz.

#614 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 13:03

Igen, a Wii Sportsbol egyedul a boxhoz kell, a tobbi jatekra meg gondolom ra lesz irva... :D A box speciel engem hidegen hagy, a tobbi sokkal jobb.

Krinyo

#615 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 13:06

Idézet: max-pain - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 12:26

Az IGN tesztje szerint a wiis CoD3 az Xbox1 grafikai szinvonalat se igazan eri el...

Nekem a videorol nem ez jott le...

Krinyo

#616 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 13:08

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 12:03

Igen, a Wii Sportsbol egyedul a boxhoz kell, a tobbi jatekra meg gondolom ra lesz irva... :D A box speciel engem hidegen hagy, a tobbi sokkal jobb.

Krinyo

Hehe :)
Ha valasztanom kene en pont a Boxra szavaznek. :)

#617 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 13:27

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 13:06

Nekem a videorol nem ez jott le...

Krinyo

Hat en nem latom az X1 verziot az osszehasonlitasban :)
De vegulis mind1, en csak leirtam amit egy tesztben olvastam, egyik verziot se lattam eloben :)

#618 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 14:52

Idézet: max-pain - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 12:27

Hat en nem latom az X1 verziot az osszehasonlitasban :)
De vegulis mind1, en csak leirtam amit egy tesztben olvastam, egyik verziot se lattam eloben :)

Latszik a kulonbseg, de ilyen pici videoban eleg nehez megitelni a kulonbsegeket.

#619 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:23

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 18:52

Hogyhogy hogy fogod mindkettot? Ha a hagyomanyos kontrollerrel jatszol, akkor a Wiimote mondjuk az oledben pihen. Miert kellene fogni? Nem vagom.

Krinyo

szerintem alacsony a józer élettapasztalata, nem látott még mikroportot :D
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#620 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:28

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 0:11

Szar is. Szerencsere van mar wifis headset a 360-hoz :)

Irtam a Wii rol igy 4 nap hasznalat utan:

http://handras.hu/?p=407#more-407

Idézet: H.Andras

Mivel a barátnőmnek valamilyen szinten tetszik a Wii, ezért nem kerül a kukába, de az biztos, hogy nem ez a gép lesz az elsődleges játékplattform amit szabadidőmben szórakozásra használok.

szerintem nem szar az, csak nem te vagy a célcsoport. én pl nem szoktam tampont venni.. :D
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »