Nintendo Wii
Elküldve: 2006. 05. 11. 07:28
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2006. 05. 11. 11:07
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. máj. 10., szerda - 20:11
ha jol tudom a ps2hoz lett szabadalamaztatva egy varazspalca nevezetu cucc ami ugyanazt csinalta volna mint a wii kontrollere.
Van egy Sony laporos video (illetve több is), amikor egy "varázspálcával" szórakozik egy manus, de az tuti, hogy abban a formában még a PS3 se képes rá, másrészt több köze van egy halom kamerához, mint az ominózus pálcához ... tehát vannak nekik jó kis meoldásaik (lásd DATA Tile videó, ami alapján a Minority Riport-ban a főhös oprendszere működött), meg szabadalmaztatott holokijelző, kérdés mikor lesznek ezek elérhetőek?
Amúgy azért a PS3 EyeToy rendszere is elég brutál dolgokat fog tudni.
Szerkesztette: Inquisitor 2006. 05. 11. 11:09 -kor
.:: Close the World . . . Open the nExt ::.
Elküldve: 2006. 05. 11. 19:43
Idézet: Inquisitor - Dátum: 2006. máj. 10., szerda - 19:04
De úgy is a játékok élvezhetősége dönti el a csatát, nem a puszta vas, bármennyire is szeretnék egyesek.
(Mondjuk azért ez nem feltétlen potitívum, az előző két Nintendo cucc is azon "bukott", hogy kevés játék volt rá. PlayStationra meg sok gagyi játék volt, de a nagy számok törvénye alapján így sok slágerjáték is.)
(Mondjuk azért ez nem feltétlen potitívum, az előző két Nintendo cucc is azon "bukott", hogy kevés játék volt rá. PlayStationra meg sok gagyi játék volt, de a nagy számok törvénye alapján így sok slágerjáték is.)
E3: 27 játszható játék. Ha ez kevés, elsőre...
Light Gun:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Szerkesztette: spidey 2006. 05. 11. 19:47 -kor
Elküldve: 2006. 05. 11. 20:15
red steel-t mikor megláttam, egyből magamelé képzeltem a virtuális lightsaber-t. áááááá, Jedi játék után kiált a cucc.
Jedi Knight 4 pl. tuti milliós eladás.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 05. 11. 20:23
Idézet: acu - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 21:15
red steel-t mikor megláttam, egyből magamelé képzeltem a virtuális lightsaber-t. áááááá, Jedi játék után kiált a cucc.
Jedi Knight 4 pl. tuti milliós eladás.
mmm, tényleg már hiányzik egy jó sw fps/tps, vagy vmi szimulátor alá racer
jedi knight1 meg is van delux pakkban eredetiben
Szerkesztette: FragMaster 2006. 05. 11. 20:24 -kor
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 05. 11. 20:24
Ezzel a Wiivel ugy vagyok, hogy varjuk meg mi lesz megjelenes utan 1 evvel.
NES, SNES, fantasztikus konzolok voltak, de az utana kijovok mind csalodas . Handheld piacon mondjuk mindig is jo volt a Nintendo.
NES, SNES, fantasztikus konzolok voltak, de az utana kijovok mind csalodas . Handheld piacon mondjuk mindig is jo volt a Nintendo.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 05. 11. 21:43
Most változni fog a helyzet. Főleg a HDTV-s nextgen mizéria után. És itt egy újabb akciójáték:
Disaster: Day of Crisis
http://hardwired.hu/...omment&id=18142
Ezzel együtt már több "komoly" játék van Wiire, mint GCN-re össz volt. Hell, még a Mario is tetszik, pedig mindig is utáltam...
Disaster: Day of Crisis
http://hardwired.hu/...omment&id=18142
Ezzel együtt már több "komoly" játék van Wiire, mint GCN-re össz volt. Hell, még a Mario is tetszik, pedig mindig is utáltam...
Szerkesztette: spidey 2006. 05. 11. 21:43 -kor
Elküldve: 2006. 05. 11. 22:06
red steel kardozás
szerintem túl heves mozdulatokat használ a player, de gondolom rá kell érezni. nemtudom.
Sadness trailer
vááá, ezt nem is láttam >>> Wii Star Wars spot <<<
szerintem túl heves mozdulatokat használ a player, de gondolom rá kell érezni. nemtudom.
Sadness trailer
Szerkesztette: acu 2006. 05. 11. 22:15 -kor
Elküldve: 2006. 05. 11. 22:18
Idézet: acu - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 23:06
Elküldve: 2006. 05. 12. 00:34
Idézet
Sokan latolgatták, hogy mi lesz a Nintendo forradalmi Wii-jének a sorsa. Az E3-ről érkező visszajelzések és a relatíve nagy számban jelenlévő játékokból ítélve újfent sikeresen pozicionált a Nintendo, köszönhetően a kontrollernek, és a szerényebb képességek ellenére is jelentős érdeklődést sikerült kiváltaniuk mind a piaci szereplőkből, mind a játékosokból egyaránt.
A Lucasarts egyik zárt ajtók mögött tartott névtelen Star Wars játék bemutatóján a cég emberei megjegyezték, hogy erősen gondolkodnak egy Star Wars univerzumban játszódó, fénykardozós játékon. A vetítés végén nekik szegezték a kérdést, valóban komolyan gondolják-e a felvetést, s a válaszokból ítélve már a témában kompetens Yodát is bevonták a munkálatokba.
Miközben a Lucasartsnál a fénykardokat próbálgatták a Microsoft alelnökét, Peter Moore-t kérték fel keringőre. A kérdezz felelekben Moore kifejtette, hogy a PS3 600 dolláros árából az emberek két konzolt fognak venni: egy Xbox360-at és egy Wii-t. A Microsoft ezek szerint a Nintendora támaszkodva próbál lefaragni a Playstation jelentős piaci részesedéséből. Ezzel szemben a Nintendo többször is kijelentette, hogy nem kíván nyílt harcba bocsátkozni egyik óriással sem, hisz egy teljesen eltérő irányt céloztak meg konzoljukkal.
S hogy mikor lesz HD kompatíbilis a Wii? Miyamoto újra és újra hangsúlyozta, hogy jelenleg a hagyományos TV-k uralják a piacot, a következő konzolgenerációnál viszont már nagyobb teret nerhetnek a HD megjelenítők. Egyébként is az volt a céljuk, hogy a meglévő készülékeket és a Wii-t felhasználva kínáljanak az eddigiektől merőben eltérő élményt. Tehát még közel öt év.
A Lucasarts egyik zárt ajtók mögött tartott névtelen Star Wars játék bemutatóján a cég emberei megjegyezték, hogy erősen gondolkodnak egy Star Wars univerzumban játszódó, fénykardozós játékon. A vetítés végén nekik szegezték a kérdést, valóban komolyan gondolják-e a felvetést, s a válaszokból ítélve már a témában kompetens Yodát is bevonták a munkálatokba.
Miközben a Lucasartsnál a fénykardokat próbálgatták a Microsoft alelnökét, Peter Moore-t kérték fel keringőre. A kérdezz felelekben Moore kifejtette, hogy a PS3 600 dolláros árából az emberek két konzolt fognak venni: egy Xbox360-at és egy Wii-t. A Microsoft ezek szerint a Nintendora támaszkodva próbál lefaragni a Playstation jelentős piaci részesedéséből. Ezzel szemben a Nintendo többször is kijelentette, hogy nem kíván nyílt harcba bocsátkozni egyik óriással sem, hisz egy teljesen eltérő irányt céloztak meg konzoljukkal.
S hogy mikor lesz HD kompatíbilis a Wii? Miyamoto újra és újra hangsúlyozta, hogy jelenleg a hagyományos TV-k uralják a piacot, a következő konzolgenerációnál viszont már nagyobb teret nerhetnek a HD megjelenítők. Egyébként is az volt a céljuk, hogy a meglévő készülékeket és a Wii-t felhasználva kínáljanak az eddigiektől merőben eltérő élményt. Tehát még közel öt év.
Hardwired
Elküldve: 2006. 05. 12. 01:21
Lukácsék nem erősítettek meg semmit, csak mosolyogtak.
billentyűt & egeret gondolom USB-n lehet rá dugni?
Idézet: gamekapocs
Bizony-bizony, ez a Wii olyan szuper konzol lesz, hogy még internetezni is lehet vele. A Nintendo már meg is állapodott az Opera készítőivel, hogy írjanak böngészőt a gépre.
Érdekesség, hogy a bejelentéskor azt ecsetelték, milyen "muris" lesz távkapcsolóval internetezni - azért erre még kíváncsiak leszünk. Bónusz hír, hogy a Nintendo DS-hez is lesz hasonló netböngésző program, mely idén nyáron lesz majd letölthető a zsebkonzolhoz. Várjuk mindkettőt!
Érdekesség, hogy a bejelentéskor azt ecsetelték, milyen "muris" lesz távkapcsolóval internetezni - azért erre még kíváncsiak leszünk. Bónusz hír, hogy a Nintendo DS-hez is lesz hasonló netböngésző program, mely idén nyáron lesz majd letölthető a zsebkonzolhoz. Várjuk mindkettőt!
billentyűt & egeret gondolom USB-n lehet rá dugni?
Szerkesztette: acu 2006. 05. 12. 01:24 -kor
Elküldve: 2006. 05. 12. 03:00
a wii olyan grafot nyom amitöl az ember legtöbbszöt behány
a napi munka után nem szeretnék kardozgatni, és eleve tul van játszva az egész moka
nade ez ugyis kiderül majd
a napi munka után nem szeretnék kardozgatni, és eleve tul van játszva az egész moka
M-12 technology
www.m12technology.com
I'm CEO bitch
www.m12technology.com
I'm CEO bitch
Elküldve: 2006. 05. 12. 09:47
Idézet
"Tell me why you would buy a $600 PS3?" Peter Moore, a Microsoft vice president, said in an interview. "People are going to buy two (machines.) They're going to buy an Xbox and they're going to buy a Wii ... for the price of one PS3."
Microsoft sides with Nintendo in fight vs Sony
Lemaradtam valamirol? A microsoft mar fel is vasarolta a nintendot?
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2006. 05. 12. 09:49
nem, csak besz@rt a Sony-tól
Elküldve: 2006. 05. 12. 10:15
Idézet: acu - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 10:49
nem, csak besz@rt a Sony-tól 
Nagyon nem ugy nez ki, hogy barkinek is felnie kellene a sonytol...
Samott
Elküldve: 2006. 05. 12. 17:49
Moore csak védi a saját brandjét. Samott, version, PS3/Xbox fanboyok, húzzatok innen...
Elküldve: 2006. 05. 12. 18:37
http://images.anandtech.com/reviews/trades...y1/IMG_0995.jpg
http://images.anandtech.com/reviews/trades...y1/IMG_1006.jpg
http://images.anandtech.com/reviews/trades...y1/IMG_1006.jpg
Szerkesztette: spidey 2006. 05. 12. 18:39 -kor
Elküldve: 2006. 05. 15. 11:14
Idézet: spidey - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 18:49
Samott, version, PS3/Xbox fanboyok, húzzatok innen... 
te spidey, mi leszünk a Wii-fanboyok?
Elküldve: 2006. 05. 15. 12:09
Idézet: spidey - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 19:37
Jók ezek a képek
A nagy fehérségen kívül mit kellen látni rajtuk? :Đ
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 05. 15. 13:57
Idézet: vers - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 3:00
a wii olyan grafot nyom amitöl az ember legtöbbszöt behány
Ráadásul a kontrollert is elbaxták

Súgó
A téma zárva.