Thx.
Nintendo Wii
Elküldve: 2007. 05. 10. 17:29
A sport játékoz meg a plusz másik vezérlőhőz adott játék dvd-ben van egy lekaparható pin kód azt mire kell használni?
Thx.
Thx.
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"
Elküldve: 2007. 05. 10. 20:23
Melle van irva. Nintendo Europe VIP...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2007. 05. 10. 21:10
Hi
Szerintem ezek a legjobbak Wiin, nem feltétlen ebben a sorrendben: kororinpa,medal of honor,excite truck, wii sports.
Ami hatalmas csalódás: spiderman3, cars, wario ware, wii play, sonic, super monkey banana blitz, nfs3
A többi hozta amit vártam (ssx blur, madden, rayman, godfather, red steel, prince of persia, cod3)
Üdv
Balázs
Szerintem ezek a legjobbak Wiin, nem feltétlen ebben a sorrendben: kororinpa,medal of honor,excite truck, wii sports.
Ami hatalmas csalódás: spiderman3, cars, wario ware, wii play, sonic, super monkey banana blitz, nfs3
A többi hozta amit vártam (ssx blur, madden, rayman, godfather, red steel, prince of persia, cod3)
Üdv
Balázs
Elküldve: 2007. 05. 10. 22:58
Idézet: Roltii - Dátum: 2007. máj. 10., csütörtök - 22:10
Hi
Üdv
Balázs
Üdv
Balázs
Warioware-ben mi a rossz? Gondolkozom rajta, de ha ennyi a negatívum, inkább leteszek róla.
MoH jobb mint a COD3? írj már pár sort róla, érdekelne
Ez pedig nagyon ott van > Resident Evil 4: Wii Edition
NEM az eddigi videók valamelyike, teljesen új!
Grafikailag se lehet kifogása ellene senkinek, aki eddig ócsárolta a Wii-t
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230
Elküldve: 2007. 05. 11. 12:42
Idézet: Rodney - Dátum: 2007. máj. 10., csütörtök - 21:58
Warioware-ben mi a rossz? Gondolkozom rajta, de ha ennyi a negatívum, inkább leteszek róla.
Wario Ware: hát lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem a Wii Play-nél is gyerekesebbnek tűnt, meg utáltam, hogy a játék azzal telik, hogy várom a következő 10 másodperces minigame-t....de hallottam olyanról is, akinek tetszik... én először nem hittem el, hogy ezért komolyan pénzt kértek (1 órát játszottam rajta)
moh vs cod3: nem akad! ezerszer jobb játékélmény, jobban kidolgozott mozdulatok (kézigránát dobás nagyon fasza). viszont pár óra alatt végig lehet játszani single playerben
Elküldve: 2007. 05. 11. 15:50
Idézet: Roltii - Dátum: 2007. máj. 11., péntek - 13:42
Wario Ware: hát lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem a Wii Play-nél is gyerekesebbnek tűnt, meg utáltam, hogy a játék azzal telik, hogy várom a következő 10 másodperces minigame-t....de hallottam olyanról is, akinek tetszik... én először nem hittem el, hogy ezért komolyan pénzt kértek (1 órát játszottam rajta)
moh vs cod3: nem akad! ezerszer jobb játékélmény, jobban kidolgozott mozdulatok (kézigránát dobás nagyon fasza). viszont pár óra alatt végig lehet játszani single playerben
cod3 beszaggat játék közben?
Elküldve: 2007. 05. 11. 21:06
Bodony :) a majdnem otthonom...
Karcos a CD? DIY videjó. :)
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Karcos a CD? DIY videjó. :)
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2007. 05. 11. 21:27
Kb fel evesek ezek a reklamok.
Krinyo
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2007. 05. 12. 21:56
KITOLTAM A TANKS!-ET! :Đ Nem könnyű, de legalább nehéz
Elküldve: 2007. 05. 13. 23:56
Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. máj. 11., péntek - 10:42
Roviden es tomoren: a Sonic egy rakas sz@r.
Pffff
Make love not Wor.
Elküldve: 2007. 05. 14. 23:05
Ha minden igaz, 27. körül jön meg a Budokai Tenkaichi 2, írok majd róla pár sort
Elküldve: 2007. 05. 18. 14:24
na, ki lettek próbálva új játékok is:
heatseeker: nem rossz, de egy idő után nehéz lesz, és nagyon nem Wii-s az irányítás
wing island: nem rossz, de ugyanezt egy buta flash-es játék is tudja (kivéve, hogy wiimote döntésével döntöm a gépeket)....szóval picit gyerekes (vagy nem is picit)
spiderman 3: 10 perc után eldobtam, annyira kaka
Pirates Of The Caribbean 3 : szerintem jópofa egy filmes játékhoz képest, másfél óra játék után még nem unom...bár sok idő elment a kockázásra:D
Üdv
Roltii
heatseeker: nem rossz, de egy idő után nehéz lesz, és nagyon nem Wii-s az irányítás
wing island: nem rossz, de ugyanezt egy buta flash-es játék is tudja (kivéve, hogy wiimote döntésével döntöm a gépeket)....szóval picit gyerekes (vagy nem is picit)
spiderman 3: 10 perc után eldobtam, annyira kaka
Pirates Of The Caribbean 3 : szerintem jópofa egy filmes játékhoz képest, másfél óra játék után még nem unom...bár sok idő elment a kockázásra:D
Üdv
Roltii
Elküldve: 2007. 05. 18. 15:14
Roltii: PoP milyen? Megéri megvenni, vagy megunható / gyorsan kitolható? Én csak a Warrior Within-t nyomtam még anno PC, az kegyetlenül tetszett, mai napig etalon, ha visszagondolok rá. Mennyiben hozza az élményt a Rival swords?
Elküldve: 2007. 05. 18. 22:21
Idézet: Rodney - Dátum: 2007. máj. 18., péntek - 14:14
Roltii: PoP milyen? Megéri megvenni, vagy megunható / gyorsan kitolható? Én csak a Warrior Within-t nyomtam még anno PC, az kegyetlenül tetszett, mai napig etalon, ha visszagondolok rá. Mennyiben hozza az élményt a Rival swords?
Nekem írányítás teccett, de csak belenéztem. Egyébként egy az egyben a two thrones csak átportolva wii-re, úgyhogy PC után nem fog újdonságot hozni....PC-n gamepad-del nyomtam, talán jobb egy kicsit wiin
Elküldve: 2007. 05. 19. 02:00
Idézet: Roltii - Dátum: 2007. máj. 18., péntek - 15:24
na, ki lettek próbálva új játékok is:
Roltii, te ugye mindegyik játékot eredetiben megvetted? Sejtettem. :Đ
Elküldve: 2007. 05. 19. 09:56
Hi all
Na lennének kérdéseim remélem páran tudnak válaszolni
Nyáron vagy x box 360at veszek vagy Wii-t persze Wii-t akarok...
Olvasgattam hogy a távirányító infrás meg iylenek hát ezt vhogy nemtudom elhinni hogy a nap belesüt és nem érzékel mert nem mindig egyenesen tartják ahogy láttam szóval ez léynegébe igaz lenne?Mert pl ezt nézzétek http://www.youtube.c...h?v=D6QeQyoG6UQ sztem inkább rádiós
A másik meg hogy sok torrenten láttam már letölthető wii játékot vagy 200at már és msot oylat is olvastam hogy vmi boot diszkel lehet beolvastatni az irott játékot de láttam hogy már vannak modding csippek is hogy iylet vhol tud vki rendelni Mo-n vagy megcsinaljak-e?
Na egyenlőre ennyi-t szeretnék Mert ha nem lehet csippelni az már csak azért is rossz mert sok játékról lemaradok pl az egyiket amit kipróbálnék http://www.youtube.c...h?v=ouUqi_CMq94 sztem ez alap Mo-n nem jön ki meg ahogy láttam msot vagy 20játék van itt kint meg kicsit sokallom a 10ezreket egy gaméért
Na lennének kérdéseim remélem páran tudnak válaszolni
Nyáron vagy x box 360at veszek vagy Wii-t persze Wii-t akarok...
Olvasgattam hogy a távirányító infrás meg iylenek hát ezt vhogy nemtudom elhinni hogy a nap belesüt és nem érzékel mert nem mindig egyenesen tartják ahogy láttam szóval ez léynegébe igaz lenne?Mert pl ezt nézzétek http://www.youtube.c...h?v=D6QeQyoG6UQ sztem inkább rádiós
A másik meg hogy sok torrenten láttam már letölthető wii játékot vagy 200at már és msot oylat is olvastam hogy vmi boot diszkel lehet beolvastatni az irott játékot de láttam hogy már vannak modding csippek is hogy iylet vhol tud vki rendelni Mo-n vagy megcsinaljak-e?
Na egyenlőre ennyi-t szeretnék Mert ha nem lehet csippelni az már csak azért is rossz mert sok játékról lemaradok pl az egyiket amit kipróbálnék http://www.youtube.c...h?v=ouUqi_CMq94 sztem ez alap Mo-n nem jön ki meg ahogy láttam msot vagy 20játék van itt kint meg kicsit sokallom a 10ezreket egy gaméért
Elküldve: 2007. 05. 19. 11:16
Idézet: spidey - Dátum: 2007. máj. 19., szombat - 1:00
Roltii, te ugye mindegyik játékot eredetiben megvetted? Sejtettem. :Đ
Hi, dehogy....én csak külföldi site-ok leírásait nézem, és azok véleményét mondom hogy májernak tűnjek...sose lopnék konzoljátékot, mikor ennyire olcsóért ennyire jókat adnak (pl wario)
Elküldve: 2007. 05. 19. 20:16
1lluzi0:
-ez warez MENTES övezet
-a távirányítót pedig azért tartják kicsit ferdén, mert a sensor bar érzékeli a wiimote-ot, nem pedig a TV, ergo a sensor bar-hoz képest egyenes az az egyenes (ami vagy a TV fölött vagy a TV alatt van)
-ami itthon nem kapható, attól még esélyesen beszerezhető európában máshol (anglia a legesélyesebb, én onnan hozatom a Budokai Tenkaichi 2-t), sőt, olcsóbb külföldről játékot rendelni
-a gémek sajnos drágák, ez van, kell tudni várni, vagy sokat kell dolgozni és akkor meg tudod venni őket rögtön
-boxot akkor vegyél ha számít a grafika (ha megbuherálod, letiltanak a live-ról ~ ezen a héten csinálta meg ezt a MS)
-minden más esetben jobb a wii, legalább is nekem tökéletesen megfelel
-ez warez MENTES övezet
-a távirányítót pedig azért tartják kicsit ferdén, mert a sensor bar érzékeli a wiimote-ot, nem pedig a TV, ergo a sensor bar-hoz képest egyenes az az egyenes (ami vagy a TV fölött vagy a TV alatt van)
-ami itthon nem kapható, attól még esélyesen beszerezhető európában máshol (anglia a legesélyesebb, én onnan hozatom a Budokai Tenkaichi 2-t), sőt, olcsóbb külföldről játékot rendelni
-a gémek sajnos drágák, ez van, kell tudni várni, vagy sokat kell dolgozni és akkor meg tudod venni őket rögtön
-boxot akkor vegyél ha számít a grafika (ha megbuherálod, letiltanak a live-ról ~ ezen a héten csinálta meg ezt a MS)
-minden más esetben jobb a wii, legalább is nekem tökéletesen megfelel

Súgó
A téma zárva.