HWSW Informatikai Kerekasztal: Nintendo Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nintendo Wii

#1661 Felhasználó inaktív   batukan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 04. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: juhanika - Dátum: 2010. 05. 04. 10:27

Jeeeehhhhh :)

Én is wii vételt tervezek most! Esetleg valami oldalt vagy üzletet tudnátok ajánlani ahol olcsón hozzájutok, mert én 60 körül látom mindenhol :s
Esetleg ha használtan veszem akkor nem indulok hátrányból, tehát ha bekapcsolt működik akkor nincs vele probléma ugye tehát azt nem lehet lebannoltatni meg ilyenek?

Lebannoltatni meg ilyenek? - ezt nem tudom hogy érted de ha esetleg arra gondoltál mint a telefonoknál hogy letiltják akkor ilyenről szó sincs.

Sok oldal van ahol Wii-t árulnak,meg vannak ilyen összehasonlító oldalak is. Azokat is érdemes átnézni + aztán vannak a nyereményjátékos oldalak,de azokra meg ugye várni kell...de ha nem egyből akarod megvenni akkor érdemes megpróbálni...tudod,próba-szerencse alapon.

#1662 Felhasználó inaktív   juhanika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 04. 10:53

Üzenet megtekintéseIdézet: farkaska - Dátum: 2010. 05. 04. 10:52

Hát szerintem probálj meg szétnézni online üzletekben meg árukereső oldalakon hátha találsz vmi olcsobb helyet.Használt Wii-vel kapcsolatosan sok mindnet nem tudok mondani mert én amondo vagyok hogy inkább ujjatt vegyél arra van még garancia és nem használta senki elötted.Amugy itt azért elég olcso a wii érdemes meggondolni ha mást nem találsz http://golemkonzol.hu/index.php?cat=12

Köszi a linket, de a depon láttam egyet 46-ért is, mivel az is dobozolt változat, gondolom nem nagyon térhet el másban...
Én már sok mindent vettem használtan és soha semmivel semmi probléma nem volt, bár igaz azok csak kisebb dolgok voltak.

#1663 Felhasználó inaktív   farkaska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 04. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: juhanika - Dátum: 2010. 05. 04. 10:53

Köszi a linket, de a depon láttam egyet 46-ért is, mivel az is dobozolt változat, gondolom nem nagyon térhet el másban...
Én már sok mindent vettem használtan és soha semmivel semmi probléma nem volt, bár igaz azok csak kisebb dolgok voltak.

Köszi hogy szoltál hogy a depon olcsobb a cucc.Igaz nem sokkal de igy is jobban megéri.Eddig azt hittem hogy az az online üzlet a legolcsobb de hát tévedni emberi dolog:D

#1664 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 18. 23:39

Xenoblade...

egyes fórumokon szinte istenítették, hogy hűdef*sza, k*rvajó játék, hihetetlen grafika, überjó játékmenet, stbstb.

nos...

- grafika: valami borzalmas. PS1en FF8 szebb volt, pláne a filmbetétek... az a mai napig benn van nálam a top10ben.

- játékmenet: jááááááj... mintha összekevertek volna valami ázsiai kardozós-b*szós-autósüldözéses filmet a starship troopersel...

- irányítás: maga a borzalom. ember gondolná, hogy - szokás szerint - wiimoteal kell csapkodni, mivelhogy kard van a karakter kezében... ááá, neem... gombkombók, mint bármi egyéb konzolon! szörnyű...

szóval erősen felejtős... kár volt megvennem. (ebay, japóból, 22$...) a játék max. PS2n men volna el pár éve, nem wiin...

ha igazán jó játék kell, akkor Fragile áll nálam az élen.de csakis eredeti japán hanggal :)

Szerkesztette: DGabor_ 2010. 06. 18. 23:42 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó