HWSW Informatikai Kerekasztal: Radeon X1600 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Radeon X1600 RV530 Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 01. 17:35

Végre valami info!Else hiszitek mennyit kérdezgettem sok sok forumban,de semmi!Jo,hogy itt vagytok ti nekem! :D  Nincs még meg a patch?Vagy a neve mi lehet ,hogy keressem és hol valami cimet légyszi!?Mert nincs kedvem most lecserélni az alaplapom! Most vettem nemrég ,közben meg leeset még 2 x1600 os azért akarnám begproszálni a duált! Segitcsetek nekem valahonnét szedjuk le a patchet ! Ha nem sikerul akkor meg eladok a kártyák NAGYON olcson!Keressetek! Na addig is köszönök mindent! :respect:

Szerkesztette: 128bit 2006. 09. 01. 17:37 -kor

Ki érti ezt?

#162 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 10:16

Idézet: 128bit - Dátum: 2006. szept. 1., péntek - 18:35

Segitcsetek nekem valahonnét szedjuk le a patchet ! Ha nem sikerul akkor meg eladok a kártyák NAGYON olcson!Keressetek! Na addig is köszönök mindent! :respect:

Egyszer láttam összesen egy német oldalon, mire pár nap múlva visszamentem, addigra leszedték. Azóta is keresem. Mivel fordítva egészen biztosan megy a dolog, és mert akadálya nincs többek szerint se, viszont a CF alapalpok drágábbak, kell lennie ... persze tévedhetek.
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#163 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 11:44

Föladtam a keresést. Sok érdekes dolgot találtam, csak ezt nem ...

#164 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 14:40

Idézet

Our good friend Regeneration from NGOHQ managed to alter the installer and to create a modified version of the SLI patch that allows you to use it with EVERY motherboard. We couldn’t do in-depth testing on other chipsets, but if the rumors are true then it should definitely work. Feel free to use it at your own risk, and please post the results in our forums. Remember, this is a modified version and is not supported by Asrock, ULi or Nvidia.

Idézet

Motherboards that currently have multiple PEG adaptors but are not authorized to run in SLI mode include:
Intel 975X
Intel Q965
Intel P965
Intel 945P
VIA K8T900
ATI RD580
ATI RD480
ULi M1697
NVIDIA nForce4 Ultra
NVIDIA nForce4 4X

És itt volt a patch de már nem elérhető: http://server.counter-strike.net/files/ULi...iver_V1006e.rar

Ez még működik: http://www.3dcenter.org/downloads/files/cb...1/sli_patch.zip
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#165 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 15:24

Ez a Forceware 7x.xx-hez való SLI patch elvileg nem SLI-s lapokhoz. Mi a fordítotját keressük, NForce4-hez Crossfire patchet :)
Majd egy éve a Hkepc kavart valamit, de ők Biost buheráltak a kártyán, meg stb. Viszont tuti láttam valami patchet ...

#166 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 11:12

Jok vagytok ,hogy segitetek nekem,de ugy látomk nincs elég motiváciotok!
Segitek kicsit! Aki segit nekem megoldani a duálos patch es megoldást ,vagy akármien modon megoldjuk az SLI  be 2 ATI kártyát! Megkapja 20 ezerért a vadi uj x1600xt egyik kártyámat ,ugyanis 3 van!
OK?! :typing:

Szerkesztette: 128bit 2006. 09. 03. 11:13 -kor

Ki érti ezt?

#167 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 11:21

Sli-be 2 ati-t? Hmmm....
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#168 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 12:15

Szereti a kihívásokat :D

Sajna még nem hallottam olyanról, hogy SLI-s lapban menne a xfire, hirtelen rákeresve sem találtam semmit.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#169 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 13:22

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 13:15

Szereti a kihívásokat :D

Sajna még nem hallottam olyanról, hogy SLI-s lapban menne a xfire, hirtelen rákeresve sem találtam semmit.

Mint írtam a HKEPC indított egy lavinát, mikor is Master kártya NÉLKÜL egy NF4-es SLI lapban csináltak Crossfire tesztet X850-től egészen X300(!!!) kártyáig bezárólag 2005 júliusában. Az ATI gyorsan kiadott egy nyilatkozatot, hogy ez így nem működhet, ez csak CF emuláció, és csak minden 2-ik framet rak ki külső átkötés nélkül (merthogy így oldották meg), de azért biztos ami biztos beletúrtak a Catalystba, hogy ne működjön SLI-ben a dolog. Na ehhez elvileg meg volt egy patch. Elképzelhető, gogy olyan gyorsan írtották a Catalystból, hogy menunta az alkotója? Vagy nem volt 100% sose?
De ha azt nézzük, hogy még gagyi alaplapokban 8+4 felállásban is működik, akkor semmi akadálya nem lenne igazából technikailag. Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy sima INF túrkálás buherálással ment, és ezért a driverben belenyúlt az ATI kód szinten, hogy ne menjen?  :think:

Az a patch, amivel RD4xx, RD5xx Crossfire alaplapban futattak GF7000-es kártyákat SLI-ben, ugyan nehezen, de fellelhető talán ...

Erdeti HKEPC cikk, persze kínaiul: http://www.hkepc.com...xfcracked-1.htm

Szerkesztette: Inquisitor 2006. 09. 04. 13:24 -kor

#170 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 17:26

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 14:22

1.- De ha azt nézzük, hogy még gagyi alaplapokban 8+4 felállásban is működik, akkor semmi akadálya nem lenne igazából technikailag.
...
2.- Az a patch, amivel RD4xx, RD5xx Crossfire alaplapban futattak GF7000-es kártyákat SLI-ben, ugyan nehezen, de fellelhető talán ...

1.-

Idézet

Mivel az SLI technológia licencdíjas, ezért az NVIDIA jobbára az utóbbi eszközzel, azaz a szoftveres támogatás megvonásával akadályozta meg, hogy konkurensei számára ingyen elérhetővé váljon féltve őrzött technológiája. Ez lényegében abban nyilvánul meg, hogy a windowsos meghajtócsomag csak abban az esetben hajlandó engedélyezni az SLI üzemmódot, ha a telepítés során nForce4 SLI, nForce 4 SLI IE, nForce4 SLI XE vagy nForce4 SLI X16 lapkakészleteket detektált (ezek a jelenleg hivatalosan támogatott SLI-s chipsetek).

>> forrás <<

Tehát hardver szinten lehetséges.

2.- A patch-et már 2 napja belinkeltem kicsit feljebb, de ha kell akkor mégegyszer:

Idézet

Motherboards that currently have multiple PEG adaptors but are not authorized to run in SLI mode include:
Intel 975X
Intel Q965
Intel P965
Intel 945P
VIA K8T900
ATI RD580
ATI RD480

ULi M1697
NVIDIA nForce4 Ultra
NVIDIA nForce4 4X

http://www.3dcenter.org/downloads/files/cb...1/sli_patch.zip

Szerkesztette: Chabi 2006. 09. 04. 17:27 -kor

Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!

#171 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 19:08

ÖÖÖ akkor most proba!
Ki érti ezt?

#172 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 01:39

Nem megy ez a patch el sem idlul a gép ha 2 kártya van benne? Sajna akkor ez nem fog menni!
Ki érti ezt?

#173 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 03:43

Ez a patch olyan alaplapokhoz való amik nem támogatják hivatalosan az SLI-t. Már vagy 3x leírtuk ! Neked nem erre van szükséged mert ATI kártyád van.

#174 Felhasználó inaktív   Geller 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 20:09

Valaki segítsen!

Továbbra sem megy a kártya (Excalibur X1600 Pro AGP). Kipróbáltam sok Catalyst verziót, többek közt a 6.4-et, de semmi. Visszavittem a kártyát, letesztelték ott tökéletesen ment egy régebbi gépben.
Kártya haza, alaplap BIOS frissités, legújabb VIA driver, de továbbra sem működik.
Mi a fene lehet vele?

#175 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 21:31

AGP 4x-en sem indul ? A BIOS-ban a Fastwrite-ot kapcsold ki. A kártya tápja be van dugva ?

#176 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 22:39

HOZD át megnézem! :smoker: Mien alaplapod van?

Szerkesztette: 128bit 2006. 09. 06. 22:44 -kor

Ki érti ezt?

#177 Felhasználó inaktív   Geller 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 06:36

A kártya tápja be van dugva, anélkül nem is menne.
Nem tudok rájönni az összeférhetlenség okára, kb. 5 perc működés után megadja magát.
Az alaplap egy MSI K8T Neo2 FIR, most raktam rá a legfrisebb BIOS verziót, sok Catalyst verziót kipróbáltam.
128 bit köszi a segítséget, de vidéki vagyok.

Én is sok gépet raktam össze meg szereltem, de ez most nagyon kifogott rajtam, hátha valaki megmondja a tutit...

#178 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 08:32

Nekem ilyeneket akkor csináltak kártyáim mikor tulhuztam öket!  Probáld meg az orajelét visszavenni kicsit (vagy nagyon),hátha akkor birja!Ha akkor is ezt csinálja de mondjuk kicsit továb megy ,akkor az a gáz!Más ötletem nincs! Ja, de a csere!

Szerkesztette: 128bit 2006. 09. 07. 08:36 -kor

Ki érti ezt?

#179 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 08:49

Idézet: Geller - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 7:36

A kártya tápja be van dugva, anélkül nem is menne.
Nem tudok rájönni az összeférhetlenség okára, kb. 5 perc működés után megadja magát.
Az alaplap egy MSI K8T Neo2 FIR, most raktam rá a legfrisebb BIOS verziót, sok Catalyst verziót kipróbáltam.
128 bit köszi a segítséget, de vidéki vagyok.

Én is sok gépet raktam össze meg szereltem, de ez most nagyon kifogott rajtam, hátha valaki megmondja a tutit...

Az valószínüleg rialto allergia lesz.  :(

ASUS-nál is volt AGP8X-es deszkából egy pár, amiben csak BIOS update-tel volt hajlando nagy nehezen elindulni AGP-s X1600...
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#180 Felhasználó inaktív   Geller 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 05:29

Akoor most mit kezdjek vele, szabaduljak meg tőle? :(

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első