HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC amiket vetitenek itthon, es amiket nem.. Értékeld a témát: -----

#1901 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 29. 15:31

Bocs, ezt nem olvastam végig, még nem láttam a 2. részt. :D Az elsővel szerintem nincs gond. Kellett ez a rész, hogy felépítsék a következő részeket. :) Arra pedig számíthattál volna a legelejétől, hogy a börtönből úgyis kijutnak, tehát utána no more börtön hangulat. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1902 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 16:44

Idézet: Necros - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 16:01

:confused: Nem értelek benneteket. :) Szerintem az 1x22 és a 2x01 is jó. :) A 2x02-t meghagyom estére, szerencsére most nem volt annyira nyitott a vége. :D

Nem rossz, de érezhetően gyengébb, mint az előző részek. Szerintem izgalmasabb lett volna úgy zárni az első évadot, hogy csak a börtön falát mutatják, és csak annyit lehet tudni, hogy túljutottak a falon.
Ehez képest úgy ért véget, hogy pár száz méterre tőlük vannak a rendőrök, ők meg futnak az erdő felé, este.

Ami engem zavart az S02E01-ben: itt már világosban rohannak az erdőben. Igaz van egy kis napfelkeltés bejátszás, ahogy a Fox River fölött kel fel a Nap, de szvsz ez így olyan erőltetett. (ha ezt a vonatos részt este csinálják, akkor semmi bajom nem lenne vele) A másik ilyen, hogy T-Bag levágott kézzel rohangál. Kicsit irrealisztikus, hogy egy fél éjszaka alatt sem vérzett el, ráadásul ilyen fürgén mozog (arról nem is beszélve, hogy mennyire fájhat).

A börtön fíling is hiányzik kicsit, de ezt abszolút nem lehet negatívumként felróni, hisz erre számítani lehetett/kellett.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#1903 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 16:46

Gyere vissza, dr. House! :eek: Ebben a cikkben vagy nagyon elírtak valamit vagy én maradtam le valamiről. :D Hugh Laurie, mint meleg cowboy? :omg:  :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#1904 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 19:01

Na, végeztem a második résszel is.  :) Mikor jön már a következő? :reklamacio:  :D

Szerintem nem volt benne hiba. A futásról: egész éjszaka menekültek, egyszer csak nappal lesz. :)
A kézről: a doki nagyon jó volt, ezzel lehetne magyarázni, de ez szerintem még belefér.

Én nagyon várom a többi részt is. :smoker: Eddig "csak" az őröktől és még néhány rabtól kellett tartaniuk, de most már ott az FBI, a zsaruk, a járőkelők, mindenki.  :cool: Fel van nekik adva a lecke.

Emlékeztek a John Doe-ra?  :think: Szerintem az is kiváló sorozat volt. :smoker:  :respect: Dominic Purcell abban is nagyon jó volt. :cool:

#1905 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 19:39

Idézet: Necros - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 20:01

Emlékeztek a John Doe-ra?

Ugye az az volt, amikor egy színvak csávót játszott, aki zseni volt. (nagyjából ennyire emlékszem :D ). Régebben az RTL Klubon is ment.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#1906 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 19:48

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 20:39

Ugye az az volt, amikor egy színvak csávót játszott, aki zseni volt. (nagyjából ennyire emlékszem :D ). Régebben az RTL Klubon is ment.

Semmit nem tudott magáról, a múltjáról, de minden másról mindent tudott. Érdekes sorozat volt.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1907 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 19:54

PB 2x02: a hipergagyi lassan begyujta a turbot is, en mar kizarolag allatklinikara vagyok hajlando betenni a labamat. Igy elso blikkre nem ismer irgalmat az evad, mar most varom a negyedik szezont.

#1908 Felhasználó inaktív   [Iron] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 09:39

Én pár napja kezdtem el nézni a Firefly sorozatot, a film apropóján (egy hete néztem meg kb), és nagyon tetszik, akárcsak a film, egyszerűen zseniális. Kár, hogy barmok ülnek a Fox-nál, és lemondták az első szezon után... :(

#1909 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 10:15

Idézet: [Iron] - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 10:39

Én pár napja kezdtem el nézni a Firefly sorozatot, a film apropóján (egy hete néztem meg kb), és nagyon tetszik, akárcsak a film, egyszerűen zseniális. Kár, hogy barmok ülnek a Fox-nál, és lemondták az első szezon után... :(

Ezzel sokan így vagyunk.
Semper Fi

#1910 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 10:53

azért mahone mit talált ki ebben a részben? azt amit LJ (aki ugye szinbtén ki kellett hogy találja), ugyanannyi ideje volt miután feltűnt neki hogy LJ a hülye felfele nézeget meg húzza az időt

na nem a pb-t akarom védeni, mert lassan abbahagyom a nézését, de pont ez nem volt idegesítő a részben, ellenben sok más dologgal
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#1911 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 11:34

Idézet: playback - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 11:53

azért mahone mit talált ki ebben a részben? azt amit LJ (aki ugye szinbtén ki kellett hogy találja), ugyanannyi ideje volt miután feltűnt neki hogy LJ a hülye felfele nézeget meg húzza az időt

na nem a pb-t akarom védeni, mert lassan abbahagyom a nézését, de pont ez nem volt idegesítő a részben, ellenben sok más dologgal

ezzel nincs gond, csak az 1. részben volt 'enyhén' gáz, hogy gyakorlatilag pillanatok alatt rájött mindenre.
JóSebesség

#1912 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 14:43

Idézet: [Iron] - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 10:39

[...]
Kár, hogy barmok ülnek a Fox-nál, és lemondták az első szezon után... :(

TV-ben úgy tudom, le se adták teljesen a sorozatot, csak DVD-n elérhető. Én is megnéztem, nekem is tetszett szerintem dilettáns volt, aki a sorsa felől döntött... :(

#1913 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 14:51

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 15:43

TV-ben úgy tudom, le se adták teljesen a sorozatot, csak DVD-n elérhető. Én is megnéztem, nekem is tetszett szerintem dilettáns volt, aki a sorsa felől döntött...

... azt csak a nézettség érdekli, és valljuk be, a firefly átlagon alul teljesített.
JóSebesség

#1914 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 15:25

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 15:51

... azt csak a nézettség érdekli, és valljuk be, a firefly átlagon alul teljesített.

Ez lett a veszte megannyi jó sorozatnak...  :reklamacio:
 aláírás
Spoiler

#1915 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 15:46

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 15:43

TV-ben úgy tudom, le se adták teljesen a sorozatot, csak DVD-n elérhető. Én is megnéztem, nekem is tetszett szerintem dilettáns volt, aki a sorsa felől döntött... :(

Én úgy tudom leadták az összes epizódot, csak nem sorrendben!

Nézettséggel kapcsolatban: nehéz úgy jó nézettséget produkálni, ha össze-vissza pakolgatják a kezdési időpontot.
Faster! Harder! Cadaver!

#1916 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 20:29

:think: Talán kár volt ilyen hamar megnézni az összes PB-t... Most várhatok szeptember 4-ig a következő részre. :reklamacio:  :mad:  :D  :Đ

#1917 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 21:00

Áúúúú! Ez nekem is fájt! Szegény kislábujj... :(

:Đ  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#1918 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 21:02

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 22:00

Áúúúú! Ez nekem is fájt! Szegény kislábujj... :(

:Đ  :Đ

Amilyen balf@szul fogta azt a metszőollót lecsippentett egy kicsit a gyűrűsujjából is... :D
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1919 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 21:04

hat ez a PB nekem tul ,nemistom milyen.  :think: eleve hogy maga a tetko elkeszitese is mar mennyi idobe telhet, plusz a megannyi elokeszulet amit csinalt mielott bekerult a bortonbe a ficko. nekem santit az egesz. okes a testveri szeretet meg mittudomen node akkor is.. tudom ez csak szorszal hasogatas.  :Đ

mindegy, azert nezni fogom mert ezen felul nem olyan rossz sorozat, bar leszedni tutko nem fogom a netol. jo nekem igy tvbol is. :) az elso reszbol meg eleve nem is lattam kb 10 percet.

Szerkesztette: des 2006. 08. 30. 21:06 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1920 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 21:36

Én azt nem kenem, hogy a rossz arcú bácsik miért leleplezik egy csomó gyilkosággal 1 ember kivégzését?

Rákenik Scofield bátyusra a gyilkosságot. -OK!
Halálra ítélik. -OK, ezt akartuk!
A püspök vagy bíboros vagy kifene fellebez, keménykedik -Gyúccsuk rá a házat!
Ügyvéd pipi szaglászik -Híjjuk fel a velejéig gonosz öreg nyanyát, aki megmondja a kemény szöveget!

Izé, csókolom, nem lett volna egyszerűbb ha Scofield bátyust valami baleset éri valahol?  :think: Vagy ez majd jól meglesz magyarázva, és majd nagyon meg kell döbbeni, hogy -Azta, :eek: télleg nem lett vóna' eccerűbb ha baleset éri a börtönben, vagy odamenet féluton!

Szerkesztette: Cadaver 2006. 08. 30. 21:37 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »