HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC amiket vetitenek itthon, es amiket nem.. Értékeld a témát: -----

#2401 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 17. 21:32

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. okt. 17., kedd - 22:21

:up:

JóSebesség

#2402 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 22:17

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. okt. 17., kedd - 22:20

Nekem kábé az jutott eszembe, hogy: Ez a poén de jó volt Ed O'Neill-el Csuja Imre tolmácsolásában!

Erről jut eszembe... Lassan majd meg kellene nézni eredeti hanggal is ezt a sorozatot, mert csak részleteket láttam belőle angolul.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2403 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 06:07

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. okt. 17., kedd - 22:15

Na ezt ne kezdjük! Ha valamire őszintén azt meri valaki mondani, hogy szar akkor rögtön ez a válasz szokott jönni. Bocsánat, hogy kritizálni mertük....

Ez nem igaz. Csak még mindig divat fikázni azt ami magyar, ez a hozzászólásokból egyértelműen kiderül.

#2404 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 06:09

Hehe. Csak hogy ez nem magyar! Hanem ez egy amerikai sitcom. Még mindig. Magyar színészekkel.
JóSebesség

#2405 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 06:14

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 7:07

Ez nem igaz. Csak még mindig divat fikázni azt ami magyar, ez a hozzászólásokból egyértelműen kiderül.

:rolleyes: Örülök, hogy te ezt is jobban tudod...
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2406 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 06:25

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 7:09

Hehe. Csak hogy ez nem magyar! Hanem ez egy amerikai sitcom. Még mindig. Magyar színészekkel.

Akkor az amerikai taxi is francia film csak amerikai szinészekkel? Ne beszéljél már hülyeségeket.

#2407 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 06:26

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 7:14

:rolleyes: Örülök, hogy te ezt is jobban tudod...

Ha te mondod biztosan igy van, mert te vagy az igazi megmondóember.

#2408 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 07:01

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 7:26

Ha te mondod biztosan igy van, mert te vagy az igazi megmondóember.

Arról van szó, hogy leírják ide az emberek, hogy miért nem tetszik nekik a sorozat, te pedig jössz a szánalmas dumáddal a "divatfikázáról". Engedd már meg nekünk, hogy legyen véleményünk ok?  :rolleyes:  :down:

szerk: elgépelés

Szerkesztette: Diablovazze 2006. 10. 18. 07:01 -kor

#2409 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 07:03

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 7:25

Akkor az amerikai taxi is francia film csak amerikai szinészekkel? Ne beszéljél már hülyeségeket.

Te beszélsz hülyeségeket. Ez licenc, ráadásul a forgatókönyvet és az instrukciókat is amerikaiak adják... Talán nézz már utána okostibi....  :rolleyes:

#2410 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 09:21

Ez tök hülyeség, lehet van olyan akinek ez divat, de nekem ez a véleményem. Nem szeretem a másolást, főleg ilyen durván. Szervét Tibor-t kifejezetten bírom, de a sorozat nem tetszik. Én örülnék a legjobban, ha lenne normális magyar sorozat.

#2411 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 10:00

Na, egy kicsit leulepedett az elmeny. Egyertelmeun hiba volt a reszemrol, hogy pont elotte megneztem az eredeti elso epizodjat, 95% ugyanazok a mondatok hangzottak el mindket valtozatban. A mgyar valtozat hibai:

1, focim zene... megveszik a jogokat es a zenet lecserelik erre a sz@rra?
2, atmoszfera hianya - nem volt hangulata a dolognak a levegoben logtak a mondatok.
3, murohoges - a letezo legolcsobb CD-t vettek meg? A szinkronon jobb rohogest vagtak be...
4, szineszi jatek: Szervet nagy kedvencem de itt (akarcsak a tobbiek) ripacskodik, tuljatsza a szerepet... lehet hogy a szinpadon/szinhazban ez kell ,a tavol ulo kozonsegnek, de ez a TV-ben megy, itt nem kellenek ennyire latvanyos, tuljatszott gesztusok.
5, mellekszereplok... tenyleg ez a ket kolyok lesz Kelly es Bud? Marcy-bol miert lett Edit? Mikor lehetne Marcsi is... :) Viszont Steve-et (Robit) jol hozza a srac...
6, statisztak... (vasarlok a cipoboltban) honnet szedtek ossze ezeket?

Pikkolo: nem azert fikazzuk mert magyar, hanem mert lehetne jobb is... nem szokas minden magyar dolgot fikazni, csak azt ami sz@r... a vizilabdazokat nem fikazza senki, a focistakat pedig mindenki. Egyik jo, a masik sz@r... a junkien megsertodott valaki a zaro poenon (-Nem nézed a meccset? -Kit érdekel? Úgyis kikapunk...) pedig az legalabb jo volt. :)

Megjegyzem az elso resz az eredetibol sem volt egy felejthetetlen epizod es a kovetkezo ketto (Póker (eredetiben: S01E08), Hol a főnök? (S01E12)) sem biztos hogy a legjobb valasztas... a Rémálom Al utcájában (S01E11) vagy a Jaj a betörőknek! (S01E03) sokkal inkabb megmutatna a sorozat szepsegeit. (forras)

Szerk:

21.10 TV2 - Egy rém rendes család Budapesten - 1x01: 1,191 millió néző (27,5% SHR) - 18-49: 598 ezer néző (30,7% SHR)
21.10 RTL - Vészhelyzet - 12x01: 1,237 millió néző (30,3% SHR) - 18-49: 703 ezer néző (37,5% SHR)

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 10. 18. 10:15 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2412 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 11:50

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 8:01

Arról van szó, hogy leírják ide az emberek, hogy miért nem tetszik nekik a sorozat, te pedig jössz a szánalmas dumáddal a "divatfikázáról". Engedd már meg nekünk, hogy legyen véleményünk ok?

Nem azt mondtam, hogy ne ird le, de ezt nem tudod kiszűrni az irásból, mert olyan okos vagy, hogy az már egy halandónak felfoghatatlan. Egyébként te jöttél azzal, hogy "Örülök, hogy te ezt is jobban tudod." Úgy látszik csak azt a véleményt szereted ami a tiéddel azonos, a másikat meg rögtön letámadod. Ehhez a hozzáálláshoz csak gratulálni tudok, menjél vissza bütyköld meg a rendszert, mert biztos sipákol valamelyik titkárnő, hogy nem megy neki a word  :down:

Szerkesztette: Pikkolo 2006. 10. 18. 11:55 -kor

#2413 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 13:17

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 6:25

Az eredeti Taxi nagyon jó, az amerikai másolat pedig egy kalap szar volt. :)
Itt is ez a helyzet, nem sikerült jól, nagyon gyenge volt az egész, egyszer se tudtam nevetni rajta. Mindenki megszokta az eredetit ami nagyon magasra tette a mércét (ebben nagy szerepe van a nagyon jó szinkronnak is), ez a másolat meg se tudja közelíteni az eredetit.

#2414 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 13:51

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 14:17

Az eredeti Taxi nagyon jó, az amerikai másolat pedig egy kalap szar volt. :)

Szerintem meg az amcsi sem volt sokkal bugyutább film, mint a francia. :p  :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2415 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 13:54

Én eleinte az eredeti Bundy-t is fenntartással néztem. Ma már tudok rajta röhögni :D
Hát a magyart fapofával néztem. :(
Szerintem is nagyon gáz....nem tudom mit gondoltak :(
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#2416 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 14:23

Idézet: Samott - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 11:00

21.10 TV2 - Egy rém rendes család Budapesten - 1x01: 1,191 millió néző (27,5% SHR) - 18-49: 598 ezer néző (30,7% SHR)
21.10 RTL - Vészhelyzet - 12x01: 1,237 millió néző (30,3% SHR) - 18-49: 703 ezer néző (37,5% SHR)

Samott

Ez már most bukás,.. ha már a premier se multa fölül az RTLt...

Köv héten 1 milla alatt lesz a tV2...

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 10. 18. 14:26 -kor

JóSebesség

#2417 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 14:31

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 15:23

Ez már most bukás,.. ha már a premier se multa fölül az RTLt...

Köv héten 1 milla alatt lesz a tV2...

Ez nem egészen így van. Az usákok azt mondták, ennek a fajta sitcomnak idő kell, hogy bemelegedjen, az amerikai változatot kb az első évad végén kezdték el nézni, addig elég gyenge volt a nézettsége. Nah, de hogy ne menjünk messzire, a Barátok Közt is nagyon gyengén muzsikált az elején, de az RTL csak eröltette. Nézd, meg, most a csatorna egyik legnézettebb műsora. Szóval egy rész alapján ne vonjunk le messzemenő következtetéseket. Persze, ha a TV2 szokásához híven mindent meg fog tenni, hogy megbuktassa a saját műsorát (ahogyan szokta), akkor nincs nagy jövője a sorozatnak....

#2418 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 14:33

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 12:50

Nem azt mondtam, hogy ne ird le, de ezt nem tudod kiszűrni az irásból, mert olyan okos vagy, hogy az már egy halandónak felfoghatatlan. Egyébként te jöttél azzal, hogy "Örülök, hogy te ezt is jobban tudod." Úgy látszik csak azt a véleményt szereted ami a tiéddel azonos, a másikat meg rögtön letámadod. Ehhez a hozzáálláshoz csak gratulálni tudok, menjél vissza bütyköld meg a rendszert, mert biztos sipákol valamelyik titkárnő, hogy nem megy neki a word  :down:

Húha, elgurult? :D Mivel jöttem én? Olvasod is amit írsz, vagy csak rácsapsz a billentyűzetre és ez jön ki? Bocsánat, hogy fikzáni mertem a sorozatot (aminek az eredetijét nagyon szeretem és "agyonnéztem") és ez szerinted "trendi"....  :rolleyes:

#2419 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 14:38

Ha jól emlékszem azért a BK más idősávban indult elöszőr...nomeg az minden nap van. Szappan. A szappant pedig szeretik az emberek. Sitcomot már nem mindenki, az főleg a fiataloknak van kitalálva...
JóSebesség

#2420 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 14:40

Sztem nem is "olyan" rossz a magyar változat, mint azt lehetett várni. Egyik kedvencem az mwc. Fel voltam készülve, hogy a magyar nézhetetlen hánydék lesz. Jó... sokkal gyengébb, az eredeti hangulata utánozhatatlan kétségtelenül. De annyira nem nézhetetlen, nem is "olyan" botrányos. Amolyan "magyar narancs" lett belőle, magyar beütésekkel. El tudok képzelni célközönséget, akinek az eredeti nem teszett, de ezt megnézi. Brazil förmedvényeknél jobb, legalább fejlődnek a honi színészek és műfaj itthon ;)

Nézni biztosan nem fogom, inkább akkor 12x-e is az eredeti. Jobb lett volna inkább egy eredeti magyar sorozatot csinálni (mint a "Pasik") és nem egy világsikerről bénán lehúzni még egy bőrt, de lassan ennek is "örülni kell".
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.