HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC amiket vetitenek itthon, es amiket nem.. Értékeld a témát: -----

#641 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 03. 13:52

Idézet: Warlock - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 9:13

Hát ezek az információk alapján nekem az Earth Final Conflict jut eszembe (Bolygó neve: Föld), de lehet hogy tévedek...

:respect: Örök hála, az volt az!!! :respect:
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#642 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 16:05

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 23:19

Azért remélem azt a lelked mélyén sejtetted, mikor elkezdtek tölteni, hogy lesznek benne különböző bolygók, meg kütyük, meg űrközlekedés, nem? :Đ  :D  ;)

Egyébként ha már poén: arra készülj fel, hogy olyan poénokat nyomnak benne a szereplők, hogy leesel a székről. :D

Ebből a szempontból szvsz Jayne (Adam Baldwin) a legjobb karakter, szorosan követi őt a kapitány. Baldwin-ban kellemesen csalódtam, idáig szinte csak komoly szerepekben láttam, pl. X-Akták, de itt nagyon jól komédiázik. A Special Features részben ő maga is előadja a Jaynestown róla szóló dalát, nagyon komoly.  :up:  :respect:
Semper Fi

#643 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 16:12

Idézet: joshua7 - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 16:05

Ebből a szempontból szvsz Jayne (Adam Baldwin) a legjobb karakter, ...
Baldwin-ban kellemesen csalódtam, idáig szinte csak komoly szerepekben láttam, pl. X-Akták, de itt nagyon jól komédiázik...

Hehe, múltkor újra megnéztem a Mel Gibson-féle Hazafit, abban is játszik, és abban is komoly szerepe van. :D

#644 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 16:35

Idézet: joshua7 - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 17:05

A Special Features részben ő maga is előadja a Jaynestown róla szóló dalát, nagyon komoly.  :up:  :respect:

Aaaaa, az a resz nagyon fajt. :nevet2:

#645 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 15:57

Hír

Érdekes, hogy itthon ennyire nem jönnek be ezek az  amerikai "sztársorozatok" :think:
Mondjuk én TVben már csak angol bajnokit és BLt nézek jóformán, meg ha néha elkapok 1-2 CSI részt a viasaton akkor azt is megnézem :) (meg persze hiradót..)

#646 Felhasználó inaktív   Lance 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 21:55

Idézet: SATAN - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 12:08

:(
ilyesmit en is hallottam hogy valszeg 6. evad mar nem lesz. :mad:

Annyi öröm van az ürömben, hogy azelőbb jelentették be a cancelt, mielőtt leforgatták volna az 5. évadot végig, igy befejeződik a történet (elvileg) és nem cliffhangerrel lesz vége.

#647 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 22:39

Kép

Az emberiség évszázadok óta kutatja az eget intelligens életformák után, mindeddig hiába. Mit szólna hozzá, ha ezek a lények már itt lennének közöttünk? Ha az összes természeti katasztrófa csak egy sokkal magasabb szintű baljós dolog elfedését szolgálná? Russel Varon parkor számára egy pusztító floridai hurrikán és rejtélyes következményei csupán egy hosszú utazás kezdetét jelentik az ismeretlenbe. Shaun Cassidy, producer (American Ghotic) és az Emmy díjas Thomas Schlamme rendező (Vészhelyzet, Az elnök emberei) legújabb alkotása. Izgalmas mese egy családról melynek tagjai egy földönkívüli invázió elrejtését szolgáló összeesküvés közepén találják magukat. Russel Varon (Eddie Cibrian) a floridai Homestead kisváros parkőre. Két gyermeke Jesse (Evan Peters) és Rose (Ariel Gade) legtöbb idejüket anyjukkal, Dr Mariel Underlayel (Kari Matchett) töltik, aki orvosként dolgozik a helyi kórházban. Mariel már Tom Underlay (William Fichner) sheriff felesége akinek előző házasságából szintén van egy lánya, Kira (Alexis Dziena). Russel is újra házasodott, a helyi televízió riporternőjét, Larkin Groves-t (Lisa Sheridan) vette el aki Russel harmadik gyermekét hordja a szíve alatt. Larkin bátyja Dave (Tyler Labine) egy rendes, bár kissé bohókás figura. Őrült összeesküvés-elméleteket gyárt amik pl. a természeti katasztrófák számának megnövekedését azzal magyarázzák, hogy azokat mesterségesen hozzák létre, egy magasabb szintu összeesküvés elfedése céljából. Miután Homestead egy hurrikán hatalmas pusztítása után szinte minden kapcsolatát elveszti a külvilággal, furcsa események sorozata veszi kezdetét. Russel lánya a vihar közben különös fényeket lát az égen, a víz irányában. A vihar másnapján Marielt meztelenül találják egy tóban, de arra, hogy hogyan került oda és mi történt előző este nem emlékszik. Későbbiekben furcsa változások mennek benne végbe. Férje, Underlay sheriff karantént rendel el a város felett. Russel sejti, hogy valami nincs rendben, de a sógora magyarázatát földönkívüliek érkezéséről bolondságnak tartja (még) és nyomozásba kezd. Ennek során különböző furcsaságokra, például egy eszméletlen, furcsa vágási sérüléseket szenvedet tengerészeti búvárra, illetve, egy félig elrohadt vízi hullára bukkan.... A főszereplok egyike, William Fitchner (Tom Underlay sheriff) gyakran látható nálunk is bemutatott és méltán kedvelt filmekben. Legutóbb az Ütközések c. filmben tűnt fel de szerepelt a Csontdaraló című filmeben Adam Sandlarrel, a Pearl Harbor, A Sólyom végveszélyben, illetve az Armageddon című alkotásokban.

megnéztem ami eddig kijött a neten, a fene a belüket, pont izgis résznél let vége, legyenmár következő epizóóóóód ><
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#648 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 22:53

valaki látta már a 24 s0516-ot?????
Mintha sehol nem lenne fent?
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2
Szorgos népünk győzni fog! ;)

#649 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 22:56

Idézet: Crybaby - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 22:53

Pedig sok helyen megvan, sőt ha adsz egy FTP címet, akkor fel is töltöm neked. :)

#650 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 00:55

Idézet: Crybaby - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 21:53

Nekem már reggel megvolt, szóval kint van :)

egyébként itt érdemes nézelődni, ha nem vagyunk biztosak, hogy ki jött-e, vagy melyik verzió kell :) (bá néha elég hiányos)

#651 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 10:03

Idézet: Capri - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 23:55

Nekem már reggel megvolt, szóval kint van :)

egyébként itt érdemes nézelődni, ha nem vagyunk biztosak, hogy ki jött-e, vagy melyik verzió kell :) (bá néha elég hiányos)

köszönöm

csak meglepett hogy mininova,bitnova,torrentreactornet,torrentz és a többi eddigin sehol sincs
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2

#652 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 10:24

Veszélyes az ilyen duma így nyilvánosan. dani csak a rar-ról írt, egyből repült... Inkább priviben az ilyet. ;)

Szerkesztette: Necros 2006. 04. 05. 10:25 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#653 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 10:29

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 11:24

Veszélyes az ilyen duma így nyilvánosan. dani csak a rar-ról írt, egyből repült... Inkább priviben az ilyet. ;)

Szerintem inkább nézz utána a magyar jogban, miben másabb egy letöltött film mint egy letöltött játék...  :rolleyes:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#654 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 10:35

A letöltött TV sorozat ami ment a TV-ben, az gondolom más kategória lehet azért mint egy mozifilm.

#655 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 10:36

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 11:35

A letöltött TV sorozat ami ment a TV-ben, az gondolom más kategória lehet azért mint egy mozifilm.

Látom nem érted. :)

#656 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 10:47

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 10:36

Látom nem érted. :)

Hm? Nem arra reagáltam amit Te írtál.
Ez csak egy megállapítás volt, de kíváncsi lennék, hogy tényleg így van e.

#657 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 10:59

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 11:47

Hm? Nem arra reagáltam amit Te írtál.
Ez csak egy megállapítás volt, de kíváncsi lennék, hogy tényleg így van e.

Szerintem ugyan az a kategória. :)

#658 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 11:50

A játék, szoftver halálos bűn, a filmletöltés csúnya dolog, de "megúszható", a tv-ben sugárzott sorozat, amely digizve lett az élő adásból abba nem lehet belekötni szinte semmilyen szinten(csak a megosztása, amennyiben bizonyíthatóan aszem 100-nál többen fértek hozzá egy időben kétséges), de ha ezt a sorozatot kiadják dvd-n, annak a ripje már film, és megint csúnya dolog.

Még annyit, hogy a jelen történés nem volt warez, épp most javítottam meg egy szerzői jogis rendőr gépét és rákérdeztem. Ha egy ellenőrzésen rátalálnak a hdd-den kismillió tv-ről felvett cuccra, és nem bizonyítható hogy továbbadtad, nem sokat tudnak vele kezdeni.

Szerkesztette: freeone 2006. 04. 05. 11:54 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#659 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 12:10

nem sorolhatok fel "kereső" oldalakat vagy mivan?

Nem mondtam hogy kérek oldalakat, sem azt hogy le akarom tölteni csak megállapítottam olyan mintha a fenti oldalakról valahogy letiltottak volna mindent ami a 24 s05-ös epizódjaival kapcsolatos.
Mindneki ellenőrizheti.
Konfig #2:

#660 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 12:13

Idézet: freeone - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 12:50

A játék, szoftver halálos bűn, a filmletöltés csúnya dolog, de "megúszható", a tv-ben sugárzott sorozat, amely digizve lett az élő adásból abba nem lehet belekötni szinte semmilyen szinten(csak a megosztása, amennyiben bizonyíthatóan aszem 100-nál többen fértek hozzá egy időben kétséges), de ha ezt a sorozatot kiadják dvd-n, annak a ripje már film, és megint csúnya dolog.

Még annyit, hogy a jelen történés nem volt warez, épp most javítottam meg egy szerzői jogis rendőr gépét és rákérdeztem. Ha egy ellenőrzésen rátalálnak a hdd-den kismillió tv-ről felvett cuccra, és nem bizonyítható hogy továbbadtad, nem sokat tudnak vele kezdeni.

Itt még a "nem sokat tudnak vele kezdeni"-be is belekötnék, mivel saját célra lemásolhatod (letöltheted). (Ellenben a játékokkal.)

Tehát kedves Necros pls ne játszd a moderátort, van itt belőlük elég. Köszi.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.