HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC amiket vetitenek itthon, es amiket nem.. Értékeld a témát: -----

#2341 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 12. 20:53

Elvileg véletlenül vannak a szigeten, mert ha a "brada srác" beüti időben a kódot, ahelyett, hogy a másik faszit követi, akkor nem crashel a gép. Ennek ellentmond, hogy akkor honnan a fenéből tudnak pl. MINDENT Jackről. Kitől tudták meg? szvsz valaki "fentről" küldte az infot (kormány, vagy akárki más) Ez meg szervezettségre utal, tudták, hogy oda fog kerülni a szigetre. Ahh, nem érdemes ezen gondolkozni, mert csak becsavarodok :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2342 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 21:10

Idézet: Capri - Dátum: 2006. okt. 12., csütörtök - 21:46

Megtudjátok mondani melyik C.S.I. részt rendezte Tarantino? :) Annyian dícsérik, de nekem valahogy kimaradt.

Grave Danger: Part 1 & Part 2. :) IMDB rulz. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2343 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 21:24

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. okt. 12., csütörtök - 21:53

Elvileg véletlenül vannak a szigeten, mert ha a "brada srác" beüti időben a kódot, ahelyett, hogy a másik faszit követi, akkor nem crashel a gép. Ennek ellentmond, hogy akkor honnan a fenéből tudnak pl. MINDENT Jackről. Kitől tudták meg? szvsz valaki "fentről" küldte az infot (kormány, vagy akárki más) Ez meg szervezettségre utal, tudták, hogy oda fog kerülni a szigetre. Ahh, nem érdemes ezen gondolkozni, mert csak becsavarodok :D

hát igen.. nem egyszerű :)

az othersék tuti, hogy nem ottrekedtek... az rendben van, hogy a 815ös járat a gomb miatt zuhant le, de az s3e1ben láthattuk hogy nem lepődtek meg különösebben. wtf?

arról már nem is beszélve, hogy amikor Jack rákérdez(Juliettől) hogy kik ők, hogy ők-e a dharma társaság tagjai, vagy ex-tagjai, stb... Juliet erre azt mondja, hoyg nem az számít hogy kik voltak, hanem, hogy kik most. Ez szerintem egy szerény igen. Viszont S2 fináléban Sayidék egy hatalmas láb-szobrot találnak, aminek csak 4 ujja van és hiányzik a teste. Az pedig már jó rég ott lehet...valszeg Dharma előtti időkből.

Szóval : vagy volt ott eleve egy csoport, jött a dharma, és egybevegyültek, vagy volt egy csoport, nem tűrték meg a dharmát és kiüldözték őket(ezért maradt egyedűl Desmond&Kevin) vagy fordítva. Ez már nagyon kacifántos :D De még tovább lehet csavarni mert az egyik 2. évados részben láthattunk pár others-öt(cska a lábukat sajnos) és halál koszosak voltak, nem volt cipőjuk, és egy plüssmacit vittek magukkal. WTF? Merthát, S3E1ben tisztán látszik, hogy elég rendezett életet éltek..

Kell még csavar? :D adok: a francia nő(Danielle) hogy a tökbe nem találta meg az otherseket, a kikötőt, a hatcheket, stb, pedig már 16 éve ott van? Tuti nem az írók hibája, nagyon profik. Szóval vagy tud valamit amit még nem mondott el vagy nagyon szűklátókörű  :Đ 

A kinti világ meg... Háááát. '..your fellow americans reelected George W Bush.' Ergo Ben nem vallja magát amerikainak...sőt,. azt mondja, hogy egész életében a szigeten volt, mégis, milyen tájlékozott volt mindennel kapcsolatba. Ráadásul hogyan szerzik meg a videófelvételeket? Nagy poén lenne ha kiderülne, hogy van TV meg internet a szigeten  :Đ És mégegy gondolat: S3 premier.... Juliethez becsöngető nénike... legalább 70 éves. Szóval...... nehéz kérdés ez. Valszeg lesz egy csak flashback epuizód a 3. évadban mint a2 .évadban ahol a nagy részét tisztázzák.

JóSebesség

#2344 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 21:59

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. okt. 12., csütörtök - 21:24

hát igen.. nem egyszerű :)

az othersék tuti, hogy nem ottrekedtek... az rendben van, hogy a 815ös járat a gomb miatt zuhant le, de az s3e1ben láthattuk hogy nem lepődtek meg különösebben. wtf?

arról már nem is beszélve, hogy amikor Jack rákérdez(Juliettől) hogy kik ők, hogy ők-e a dharma társaság tagjai, vagy ex-tagjai, stb... Juliet erre azt mondja, hoyg nem az számít hogy kik voltak, hanem, hogy kik most. Ez szerintem egy szerény igen. Viszont S2 fináléban Sayidék egy hatalmas láb-szobrot találnak, aminek csak 4 ujja van és hiányzik a teste. Az pedig már jó rég ott lehet...valszeg Dharma előtti időkből.

Szóval : vagy volt ott eleve egy csoport, jött a dharma, és egybevegyültek, vagy volt egy csoport, nem tűrték meg a dharmát és kiüldözték őket(ezért maradt egyedűl Desmond&Kevin) vagy fordítva. Ez már nagyon kacifántos :D De még tovább lehet csavarni mert az egyik 2. évados részben láthattunk pár others-öt(cska a lábukat sajnos) és halál koszosak voltak, nem volt cipőjuk, és egy plüssmacit vittek magukkal. WTF? Merthát, S3E1ben tisztán látszik, hogy elég rendezett életet éltek..

Kell még csavar? :D adok: a francia nő(Danielle) hogy a tökbe nem találta meg az otherseket, a kikötőt, a hatcheket, stb, pedig már 16 éve ott van? Tuti nem az írók hibája, nagyon profik. Szóval vagy tud valamit amit még nem mondott el vagy nagyon szűklátókörű  :Đ 

A kinti világ meg... Háááát. '..your fellow americans reelected George W Bush.' Ergo Ben nem vallja magát amerikainak...sőt,. azt mondja, hogy egész életében a szigeten volt, mégis, milyen tájlékozott volt mindennel kapcsolatba. Ráadásul hogyan szerzik meg a videófelvételeket? Nagy poén lenne ha kiderülne, hogy van TV meg internet a szigeten  :Đ És mégegy gondolat: S3 premier.... Juliethez becsöngető nénike... legalább 70 éves. Szóval...... nehéz kérdés ez. Valszeg lesz egy csak flashback epuizód a 3. évadban mint a2 .évadban ahol a nagy részét tisztázzák.

A piszkos others lábak szerintem a színjátékukhoz tartoznak, hozzátartozik a dzsungelben élő barbár imidzshez. A láb-szoborra lehetne azt hinni, hogy a szigeten élő "védelmi rendszer" része, de arról már tudjuk hogy egy fekete füst ( :confused: ). S3E2-t nem láttam még.
Szerintem egyébként -ha a misztikus részeket kihagyjuk- az egész csak egy valóságshow és minden megrendezett benne !  :Đ

Szerkesztette: iljicSke 2006. 10. 12. 22:00 -kor

I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#2345 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 22:22

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 12., csütörtök - 20:10

Grave Danger: Part 1 & Part 2. :) IMDB rulz. :D

THX  :D  :respect:

#2346 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 07:34

Idézet: iljicSke - Dátum: 2006. okt. 12., csütörtök - 22:59

A piszkos others lábak szerintem a színjátékukhoz tartoznak, hozzátartozik a dzsungelben élő barbár imidzshez. A láb-szoborra lehetne azt hinni, hogy a szigeten élő "védelmi rendszer" része, de arról már tudjuk hogy egy fekete füst ( :confused: ). S3E2-t nem láttam még.
Szerintem egyébként -ha a misztikus részeket kihagyjuk- az egész csak egy valóságshow és minden megrendezett benne !  :Đ

Nem tudom. Lehet a színjáték része, meg nem is. Amikor arrafele mentek az othersök, nem tudták, hogy ott van Eko és Jin, szóval nem volt mit megjátszaniuk... míg a 2x22-es részben jól láthattuk, hogy amikor megtudták, hogy a közelben vannak a túlélők, rögtön felvették a szakállukat. De mezitláb még akkor se voltak..

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 10. 13. 07:34 -kor

JóSebesség

#2347 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 17:25

nekem a gyilkos elmék jön még be (bár csak az első részt láttam asszem, amit a PB nyitórésze után adtak a tévében), de az csak szinkronosan lenne jó szerintem, azt a sok személyiség elemzést meg fenetudja mit felirattal követni, belegebedne az ember szerintem :D

aztán fenetudja, leszedek néhányat és meglesem.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2348 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 19:40

Idézet: obersmith - Dátum: 2006. okt. 13., péntek - 18:25

nekem a gyilkos elmék jön még be (bár csak az első részt láttam asszem, amit a PB nyitórésze után adtak a tévében), de az csak szinkronosan lenne jó szerintem, azt a sok személyiség elemzést meg fenetudja mit felirattal követni, belegebedne az ember szerintem :D

aztán fenetudja, leszedek néhányat és meglesem.

Az első széria már lement az AXN-en, azt meg tudod nézni szinkronosan. Az S2 most megy, de ahhoz sajnos még nincsen felirat.

#2349 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 16:57

Dextert mindenkinek ! ;)

Dexter (tv.com)

Pilot: Dexter.

Dexter - második kör - Krokodil

#2350 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 17:42

Idézet: luckystar - Dátum: 2006. okt. 14., szombat - 17:57

Dextert mindenkinek ! ;)

En tegnap megneztem az elso epizodott, szerintem annyira nem jo mint amennyire reklamozzak a junkie-n... kap meg egy eselyt, de nekem rohadtul nem tetszett, hogy nem zartak le az egyik szalat, nem vagyok hajlando olyan sorozatot nezni ahol logva hagynak a vegen... Columbo stilus rulez Dallas stilus bekaphatja.

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 10. 14. 17:42 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2351 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 18:05

:nevet: Most néztem meg a My Name Is Earl legújabb részét... :D Ez mindenkinek kötelező! Az egyik legjobb sorozat. :smoker:  :respect: Lehet, hogy majd megnézem újra, az első évadtól az összeset valamikor. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2352 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 18:08

Kijött a BSG S3E03. És kéremszépen, ez állat. :respect:
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#2353 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 19:26

ááááááááá pont a legjobb résznél lett vége  :reklamacio:
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#2354 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 20:00

Na megnéztem a Heroes 1x03at. Ez végülis verte az eddigi 2 részt, nagyon könnyedén. Sokszor összeszorult a gyomrom, nagyon nyomasztó egy sorozat, de tele van hülyeséggel. Ennek ellenére mindenkinek ajánlom.[bár elég durva helyenként, csoda, hogy csak 14es 'karikával' adják kint]

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 10. 14. 20:01 -kor

JóSebesség

#2355 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 06:51

Miről szól ez a Heroes?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2356 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 08:25

Emberekről akik kezdik felfedezni hogy többre hivatottak :D
JóSebesség

#2357 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 12:44

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 9:25

Emberekről akik kezdik felfedezni hogy többre hivatottak :D

ez egy kicsit a sebezhetetlen-re emlékeztet :D
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2358 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 14:12

Idézet: phsihodad - Dátum: 2006. okt. 14., szombat - 19:26

ááááááááá pont a legjobb résznél lett vége  :reklamacio:

JA, majdnem lerúgtam a monitort.  :reklamacio:
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#2359 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 19:46

Asszem ideje lassan avatart valtanom.

Borg mar lejart lemez, johetnekl a toasterek.

#2360 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 19:47

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 20:46

Asszem ideje lassan avatart valtanom.

Borg mar lejart lemez, johetnekl a toasterek.

Ha én ST-es avatart választanék, akkor talán Garak-re esne a választásom. Hatalmas figura. :Đ

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.