HWSW Informatikai Kerekasztal: Radeon X1800 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Radeon X1800 R520 Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:39

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 21:35

Ertem en, h tegedet a zenvidia meg a zintel poverel, de

1. Az Ati nem igert se 32 pajpot, se 800as core-t, se semmit. Ilyet az Inq igergetett, mert ezt hallottak. A gyartok nem szoktak ilyeneket igergetni, ok azt igerik, h az ovek jobb.

2. Egy nem letezo termek aran mifaszt lehet lovagolni? Vagy neked van kiskerarad? Vagy mi? Van egy elmeleti MSRP, ami a 256 megasnal effektive megegyezik a GTX-szel. Ilyen kartyat azonban meg csak nem is teszteltek. Az 512-es meg annyival dragabb, amennyivel tobb ram van rajta.

3. Felsulesnek kizarolag az nvidiotok tekintik a kartyat. Ne magyarazkodj, nem kell, megertelek, az embernek vmihez ragaszkodnia kell, hamar povereli ot!

a gunyolodast nem veszem fel egy szemmel lathatolag hatranyos helyzetu embertol (?) ugyhogy ezt szntem hagyjuk is. ellenben:

1.: az lehet, viszont az "ati fanok" itt lovagoltak rajta, hogy most micsoda foldbedongoles lesz. ne tegyel ugy, mintha retardalt lennel, tudod jol teis.
2.: 512vel sokkal dragabb. 256al valszeg gyengebben teljesit. egyebkent honnan szeded, h annyi lesz az ara? van vmi kiskerarad? vagy mi?
3.: en speciel felsulesnek tartom, az egesz crossfireal es avivoval egyutt. szntem ehhez jogom van, es senkinek nem kell beleugatnia.
what the fuck is WTF?

#222 Felhasználó inaktív   dr.PAra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:40

Azon gondolkoztam, hogy az effektíve nagy tranyószám, a teljesen újszerű felépítés ellenére is nem túl sok e a 16 pipe-hoz? Nem lehetséges az, hogy 24 vagy 32 pipe van a magban, csak a 16-on felüli rész le van tiltva (amiről a pletykák is szóltak korábban)...  :think:
Ebben az esetben a kihozatal javulásával elképzelhető egy X1800XT PE mondjuk 24 vagy 32 pipe-al nem... :confused:

#223 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:40

Idézet: Omega - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 20:59

Ilyen 'Ati' saját mérés után???

Majdnem. De őszintén, ilyet keringetni a megjelenés előtt nem sokkal... MIÉRT?

Nezd meg, mivel teszteltek. Se Riddick, se D3, se DoD.

#224 Felhasználó inaktív   dr.PAra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:42

Idézet: c0ke - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 21:39

a gunyolodast nem veszem fel egy szemmel lathatolag hatranyos helyzetu embertol (?) ugyhogy ezt szntem hagyjuk is. ellenben:

1.: az lehet, viszont az "ati fanok" itt lovagoltak rajta, hogy most micsoda foldbedongoles lesz. ne tegyel ugy, mintha retardalt lennel, tudod jol teis.
2.: 512vel sokkal dragabb. 256al valszeg gyengebben teljesit. egyebkent honnan szeded, h annyi lesz az ara? van vmi kiskerarad? vagy mi?
3.: en speciel felsulesnek tartom, az egesz crossfireal es avivoval egyutt. szntem ehhez jogom van, es senkinek nem kell beleugatnia.

:offtopic:

A stílus maga az ember...  :rolleyes:

#225 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:43

Idézet: c0ke - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 21:36

rossz helyen utottel braket szntem.

hm?

1 hete még nem arról volt szó, hogy "ATI FX" lesz belőle? azt már akkor is tudtuk, hogy késve jött ki az nv-hez képest (vajon honnan? :Đ), mégsem említette senki, most meg hirtelen ez lett a fő érv.

ps: a másik meg az utóbbi nap közkedveltté vált kifejezés: a "nem estem hasra" lett :D :D :D
FX-ről, megalázó vereségről, egyebekről senki nem postol érdekes módon :)

#226 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:45

Idézet: -=PAraNOia=- - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 21:40

Azon gondolkoztam, hogy az effektíve nagy tranyószám, a teljesen újszerű felépítés ellenére is nem túl sok e a 16 pipe-hoz? Nem lehetséges az, hogy 24 vagy 32 pipe van a magban, csak a 16-on felüli rész le van tiltva (amiről a pletykák is szóltak korábban)...  :think:
Ebben az esetben a kihozatal javulásával elképzelhető egy X1800XT PE mondjuk 24 vagy 32 pipe-al nem... :confused:

Elvileg R580 lesz az R520 24,32 pipe-os változata.
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#227 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:45

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 21:43

hm?

1 hete még nem arról volt szó, hogy "ATI FX" lesz belőle? azt már akkor is tudtuk, hogy késve jött ki az nv-hez képest (vajon honnan? :Đ), mégsem említette senki, most meg hirtelen ez lett a fő érv.

ps: a másik meg az utóbbi nap közkedveltté vált kifejezés: a "nem estem hasra" lett :D :D :D
FX-ről, megalázó vereségről, egyebekről senki nem postol érdekes módon :)

igy van, egy hete erol volt szo. egy honapja meg arrol, hogy az nvidianak vege mint a botnak, 32 pipe, stb stb. fent mar irtam, hogy vannak akik plakatot ragasztanak az agy fole minden inq cikkrol, hat most ok estek pofara.
what the fuck is WTF?

#228 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:49

Hagyjuk mar a hulyeseget.

1. A hozzad hasonlo nvidiotok meg a "nem-tudtam-felinstallani-a-9600Promat-tehat-minden-Ati-szar" tipusu emberkek meg az ellenkezojet szajkoztak renduletlenul.
2. Minden reviewban ott van az MSRP ar, az 512-es 50 dollarral lesz dragabb a 256-osnal.
3. Neked ehhez termeszetesen jogod van. Nekem meg ahhoz van jogom, h amibe tetszik, abba beleugassak. Ertve?

#229 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Az X1K széria Crossfire-éről egy darab teszt sincs sehol, akkor te honnan ...?  :think:
Az AVIVO-ról meg az Anand közölt le valamit, én várok picit még, mert múlkor hasonló körülmények között lett szénné fikázva egy ATI tunerkártya, és erős a gyanum, hogy a f*s béta driverek miatt.
Persze ha nem, akkor meg elismerem, hogy a '96 óta töretlen előnyét eljátszotta az ATI.
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#230 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: Frosty - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 21:45

Aztan majd jon a pofaraeses, hogy megse...

#231 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

mellesleg tok folosleges elkiabalni az egeszet, amig x1800xt nem kaphato. meg az is lehet, h nem is lesz kaphato :D ebbol az iranybol ezis csak egy paper launch.

x1800xl meg a meg nemigen uti az oda illo nv karit.
what the fuck is WTF?

#232 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:51

Idézet: Frosty - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 21:45

Elképzelhetetlennek nem elképzelhetetlen, amit mond. Az ATI prezentáció szerint már van működő 580asuk, ha jól rémlik. Nincs kizárva, hogy több pipe van benne csak letiltják és majd akkor engedélyezik, amikor "javul" a gyártás.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#233 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:54

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 21:49

Hagyjuk mar a hulyeseget.

1. A hozzad hasonlo nvidiotok meg a "nem-tudtam-felinstallani-a-9600Promat-tehat-minden-Ati-szar" tipusu emberkek meg az ellenkezojet szajkoztak renduletlenul.
2. Minden reviewban ott van az MSRP ar, az 512-es 50 dollarral lesz dragabb a 256-osnal.
3. Neked ehhez termeszetesen jogod van. Nekem meg ahhoz van jogom, h amibe tetszik, abba beleugassak. Ertve?

az elejevel egyet ertek, a legjobb lenne ha ugy nagy altalanossagban abbamaradnal

1.: "a hozzad hasonlo" kezdetu soraiddal magadat minosited, ujfent bebizonyitod, hogy segg hulye vagy hozza, es valami nagyon szurja a szemed, ami nem en vagyok. ideges vagy? savanyu a szolo?  :think:
2.: akkor kerlek nezd meg aztis mennyi egy 7800gtx. koszi.
3.:
Kép

odab*sz a felsobbrendu stilusod. mibol ered ez, talan fogdostak a szuleid, es itt vezeted le?
what the fuck is WTF?

#234 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:55

Legérdekesebb dolog az egészben hogy egyik tesztben sem említik meg mennyire lehet túl hajtani ezeket a kártyákat.

Pedig nagyon érdekel mennyit mennek ref hűtővel.

Szerkesztette: Frosty 2005. 10. 05. 20:57 -kor

Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#235 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:56

Mi lenne, ha ezt a marha érdekes személyeskedő társalgást mondjuk privátban folytatnátok?
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#236 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:59

Idézet: c0ke - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 21:45

igy van, egy hete erol volt szo. egy honapja meg arrol, hogy az nvidianak vege mint a botnak, 32 pipe, stb stb. fent mar irtam, hogy vannak akik plakatot ragasztanak az agy fole minden inq cikkrol, hat most ok estek pofara.

:)
hát ez lol
olvasgattam a topicot, kb 3-an vannak, akik ezt mondták (mondhatták). kb annyian, mint akik fx-eztek meg eltemették

a két véglet :D
a többiek meg (velem együtt) elég reálisan egált vártak, de rosszat sejtettek...

#237 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 21:00

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 21:49

Az X1K széria Crossfire-éről egy darab teszt sincs sehol, akkor te honnan ...?  :think:
Az AVIVO-ról meg az Anand közölt le valamit, én várok picit még, mert múlkor hasonló körülmények között lett szénné fikázva egy ATI tunerkártya, és erős a gyanum, hogy a f*s béta driverek miatt.
Persze ha nem, akkor meg elismerem, hogy a '96 óta töretlen előnyét eljátszotta az ATI.

:offtopic:
MCE TV Tuner Roundup: Featuring ATI's Theater 550 & NVIDIA's NVTV
ATI's Avivo Platform - H.264 Decode and Transcode Acceleration on R5xx
AnandTech

ATI Avivo Technology Preview
ATI Theater 550 PRO Review
Beyond3d

Off-ot kiverem a buksimból. ;)
iN...

Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.

#238 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 21:03

R580

A korabbi (es bejott) R520-al, RV530-al, RV515-el kapcsolatos pletykak alapjan az R580 48 pixel shader-rel fog rendelkezni (TMU/ROP marad 16).

#239 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 21:06

ATI Radeon X1000 Series Reviews

Annak, aki lusta. ;)
iN...

Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.

#240 Felhasználó inaktív   Thom! 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 05. 21:08

Idézet: max-pain - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 22:03

R580

A korabbi (es bejott) R520-al, RV530-al, RV515-el kapcsolatos pletykak alapjan az R580 48 pixel shader-rel fog rendelkezni (TMU/ROP marad 16).

ez jó vagy rossz?

R520 mennyi van?

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »