HWSW Informatikai Kerekasztal: Radeon X1800 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Radeon X1800 R520 Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 10. 21:30

Idézet: Asker - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 22:07

X1800XT mit is tud 3dmarkban?

ne EZ az amit senki le nem xar...
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#462 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 21:32

Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. Oct. 10., Monday - 21:30

ne EZ az amit senki le nem xar...

Idézet

eszem, fafom megáll az ilyen jellegű értelmetlen benyögésektől amik alapdolognak számítanak.

Kössé bele bazze :D

de szvsz jól szemlélteti sztem amit akartam mondani...

Szerkesztette: Asker 2005. 10. 10. 21:34 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#463 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 21:35

Idézet: Asker - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 22:32

most nem kötekedésképp, de megtanultam az évek alatt, hogy a 3dmark arra jó, hogy egyszer megnézd deszép lett... :rolleyes:
játékbeli különbséget nem nagyon tükrözi...éshát nem szoktam sűrűn 3dmarkkal játszani...te sem...
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#464 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 21:35

Idézet: Asker - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 22:32

de szvsz jól szemlélteti sztem amit akartam mondani...

Több játék alatt gyorsabb, mint a konkurencia? IGEN!!! ;) :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#465 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 21:37

Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 22:35

most nem kötekedésképp, de megtanultam az évek alatt, hogy a 3dmark arra jó, hogy egyszer megnézd deszép lett... :rolleyes:
játékbeli különbséget nem nagyon tükrözi...éshát nem szoktam sűrűn 3dmarkkal játszani...te sem...

Ha tesztet olvasok laza ujjmozdulattal átpördülök a szintetikus benchmarkokon ;)

Szerkesztette: BoGab 2005. 10. 10. 21:37 -kor

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#466 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 21:39

Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. Oct. 10., Monday - 21:35

Idézet

eszem, fafom megáll az ilyen jellegű értelmetlen benyögésektől amik alapdolognak számítanak.

ne kelljen már megint ismételni ;) 

no offense
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#467 Felhasználó inaktív   faster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 09:34

Idézet: Asker - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 14:28

KIRÁLY  :omg:

:offtopic:
Erre az egy szóra kár volt ellőni egy teljes hozzászólást, arról nem is beszélve, hogy azt hittem, mindenkinek lejön, hogy direkt írtam pontos jével. Úgy látszik, tévedtem.

#468 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 13:09

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 20:37

Ha tesztet olvasok laza ujjmozdulattal átpördülök a szintetikus benchmarkokon ;)

Igen, mert szerinted fontosabb 3-4 játékban a teljesítmény amit lehet pont nem szeretsz, de akkor is. Annyi igaz, hogy fontosabb hogy játékban legyen jó, mint szintetikus tesztben, viszont a szintetikus teszt sokkal több infót ad.
Azt szeretem amikor olyan következtetéseket vonnak le hogy X karesz jobb pl komplex geometriánál, Y karesz jobb intenzív shaderhasználat esetén stb. Ezek jobban elárulják, mire számítsak, foleg hogy személy szerint nekem sosem a divatos FPS vagy blockbuster játékok jönnek be, viszont mindig ezekkel tesztelnek.

Szerkesztette: Hubert 2005. 10. 11. 13:11 -kor

Next stop, Wonderland.

#469 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 13:19

Idézet: Hubert - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 14:09

Igen, mert szerinted fontosabb 3-4 játékban a teljesítmény amit lehet pont nem szeretsz, de akkor is. Annyi igaz, hogy fontosabb hogy játékban legyen jó, mint szintetikus tesztben, viszont a szintetikus teszt sokkal több infót ad.
Azt szeretem amikor olyan következtetéseket vonnak le hogy X karesz jobb pl komplex geometriánál, Y karesz jobb intenzív shaderhasználat esetén stb. Ezek jobban elárulják, mire számítsak, foleg hogy személy szerint nekem sosem a divatos FPS vagy blockbuster játékok jönnek be, viszont mindig ezekkel tesztelnek.

magyarázd el nekem plz, hogy a szintetikus teszt milyen több infót ad? ezt hogy kell érteni? :) mert sztem egy szintetikus teszt eredménye annyit ér, hogy abban a szintetikus tesztben mit tud a kártya, ezen kívül semmire sem jó. :) de meggyőzhető vagyok. :)

#470 Felhasználó inaktív   faster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 13:49

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 12:19

magyarázd el nekem plz, hogy a szintetikus teszt milyen több infót ad? ezt hogy kell érteni? :) mert sztem egy szintetikus teszt eredménye annyit ér, hogy abban a szintetikus tesztben mit tud a kártya, ezen kívül semmire sem jó. :) de meggyőzhető vagyok. :)

Jelezhet potenciális lehetőséget, amit a mai játékprogramok még nem használnak ki. Ilyen például a dinamikus elágazást tartalmazó shaderek gyors végrehajtása. Erre speciel inkább a shadermark a jó, nem az inkább marketingcélokra használható, pontozós 3dmark.

Szerkesztette: faster 2005. 10. 11. 13:52 -kor

#471 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 14:41

Jah igen, az mondjuk 3-4 Játék tesztnek tudhatod be, amik különböző súllyal, majd egy számmal szorozva adnak neked egy pontszámot. :D
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#472 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 16:11

Idézet: faster - Dátum: 2005. Oct. 11., Tuesday - 9:34

Erre az egy szóra kár volt ellőni egy teljes hozzászólást, arról nem is beszélve, hogy azt hittem, mindenkinek lejön, hogy direkt írtam pontos jével. Úgy látszik, tévedtem.

Aham. Ilyenkor én is ezt mondanám....  :rolleyes:

peace

#473 Felhasználó inaktív   faster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 16:16

Idézet: Asker - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 15:11

Aham. Ilyenkor én is ezt mondanám....  :rolleyes:  

peace

Aham. Én is, ha pont ennyire nem érezném az iróniát mások hozzászólásában. De semmi baj, csak légyszi ne peace-zzél,  miközben meg gyakorlatilag hülyének nézel, aki nem tud egy egyszerű szót hejjjjesen leírni. (Direkt, csak a te kedvedért írtam négy jével, de legközelebb zárójelben melléteszem a helyes módot is, nehogy félreértsd)
És ne félj, ha kifogyok a szakmai hszekből, én is csőre töltött helyesírási kézikönyvvel fogok lesben állni.

#474 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 16:21

Idézet: faster - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 17:16

És ne félj, ha kifogyok a szakmai hszekből, én is csőre töltött helyesírási kézikönyvvel fogok lesben állni.

:up: :D
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#475 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 16:43

Idézet

Ennél szebben és sem fogalmazhattam volna :D

Na!
Szerintem a 3dmark és társai egy általános következtetés levonására lennének jók, ahogy ha jól értelmeztem te is gondolod :) A hiba ott van, hogy az FX botrány óta (kötéseket mellőzzük :D ) senki nem tudja mit művel a kis mocsok a háttérben. Ergó az egész elvesztette a hitelességét úgy, ahogy van.

Ellenben, nekem tökéletesen elég, ha egy teszt megmutatja, hogy a legnépszerűbb grafikai motorok alatt a különböző kártyák hogyan teljesítenek. Mivel általában ezekkel a játkokkal vagy a motorjukra épülő többivel játszanak az emberek. Szóval nekem többet ér ha megtudom, hogy Cry, Source, Doom3, Pain (,X-Ray, DNF :Đ ) alatt az adott cucc mennyit hoz. Így pl tudok választani magamnak kártát is, ha vásárlás előtt állok, megnézem, hogy az általam legtöbbet használt alkalmazások alatt mennyire számíthatok. Persze nem lehet mindenkinek kielégíteni az igényeit, vannak olyan motorok, amik kimaradnak a tesztből.

#476 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 17:10

Idézet: faster - Dátum: 2005. Oct. 11., Tuesday - 16:16

Aham. Én is, ha pont ennyire nem érezném az iróniát mások hozzászólásában. De semmi baj, csak légyszi ne peace-zzél,  miközben meg gyakorlatilag hülyének nézel, aki nem tud egy egyszerű szót hejjjjesen leírni. (Direkt, csak a te kedvedért írtam négy jével, de legközelebb zárójelben melléteszem a helyes módot is, nehogy félreértsd)

Nemkéne helyesíráskönyvel ott állni, hanem elég csak tudni, hogy kell helyesen leírni. :o

Idézet

De semmi baj, csak légyszi ne peace-zzél,  miközben meg gyakorlatilag hülyének nézel, aki nem tud egy egyszerű szót hejjjjesen leírni.

Rézbányai Győző effektus... :rolleyes:

#477 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 17:12

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. Oct. 11., Tuesday - 16:43

(,X-Ray, DNF :Đ )

STALKER :D

#478 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 17:14

Idézet: Asker - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 18:12

STALKER :D

Az az X-Ray :Đ

Nem hagytam én ki semmi fontosat :D

Szerkesztette: BoGab 2005. 10. 11. 17:15 -kor

#479 Felhasználó inaktív   faster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 17:25

Idézet: Asker - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 16:10

Nemkéne helyesíráskönyvel ott állni, hanem elég csak tudni, hogy kell helyesen leírni. :o

Rézbányai Győző effektus... :rolleyes:

"Nem kéne". Külön írjuk. :o

#480 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 17:28

Félelmetes mennyire tudtok!

Nem unjátok még a veszekedést? Mert én már nagyon. :rolleyes:

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.