Sziasztok! Megvan az nV 6600 (Inno3D) !!!
Fekete nyákos, 128 bites, 128 MB VRAM-al. A ventije szokatlanul hangos, a Radeon 9500 PRO-n lévő Titan Cuv2AB-hez szoktam, és most halk morajlás, duruzsolás jön a gépből. Az első indításnál szólt az ASUS P4P800-SE, hogy incorrect overclock, vagy mijazég ( :confused: ), majd nyomtam egy load default values-t neki, és onnantól minden OK? bootol x-edszerre is szépen. Indulásnál ki is jelzi a videókártya BIOS-át, meg hogy Gef 6600-as. Az XP nem krepált be, úgy, hogy nemcsak a Catalyst 5.12 CCC-t takarítottam le, hanem az ATiTool-t, meg reg cleanerrel kipucoltam az ATi-s bejegyzéseket, mielőtt kiszedtem az r9500pro-t. Az új kártyához most a ForceWare 81.95-öt nyomtam fel, szép, tűéles képet ad, és most jól működik. A 3D Mark 2001-et futtattam le eddig, és 10533 pöttyöt adott. Az szvsz jó. A BIOS moddolt, így kijelzi a hőmérsékletet is (GPU hőfok). Csináltam is egy screenshotot így elsőre:

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
A GPU olyan 53-57 fok körül van, 3D Mark 2k1 után olyan 6x fokot mutatott / mért.
Ez is rendben van szvsz.
Első blikkre ennyi. Csináltam fényképet is róla, majd berakom azokat is a 6600-as topicba.
Üdv: Bepe