HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke IX. Ergo offoljunk legálisan! ;) Értékeld a témát: -----

#2201 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 26. 20:57

Idézet: Pug - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 21:53

Kálmán ördögöset kapott :omg:  :]

belefért?  :think:  :rolleyes:  :p (márminta zorra)

Szerkesztette: somafero 2005. 10. 26. 20:57 -kor

#2202 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 20:58

Idézet: Devyd - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 21:55

:D nekem nincs :cool:

majd kölcsönadom (nem használt szal ok)  :up:
v a Csilla vesz  :p  :p  :p

#2203 Felhasználó inaktív   Pug 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 20:59

Idézet: Devyd - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 21:55

:D nekem nincs :cool:

Nekem sincsen, de volt már rajtam női fűrdőruha, nem tanga, hanem olyan pics@ naci szerű, kicsit ittasan Balcsin, kopaszon női fűrdőruhában kirűzsozva :omg:
Le is lett fényképezve, de azóta se mertem előhivatni :D
Óh a szép jövő sajnos kifacsart citrom, óh a földgolyón én már nem vagyok itthon.........

#2204 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:00

Idézet: Pug - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 21:59

Nekem sincsen, de volt már rajtam női fűrdőruha, nem tanga, hanem olyan pics@ naci szerű, kicsit ittasan Balcsin, kopaszon női fűrdőruhában kirűzsozva :omg:
Le is lett fényképezve, de azóta se mertem előhivatni :D

kép required  :D

#2205 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:04

Idézet: somafero - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 21:58

majd kölcsönadom (nem használt szal ok)  :up:
v a Csilla vesz  :p  :p  :p

nem kell! :D
ő sem vesz... :)
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

#2206 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:26

:D

Szóval ez úgy volt, hogy adódott egy kapcsolatom gazdag zalakarosi család ifjú lyányával. :)  A kapcsolat nem volt valami fényes, a csaj a való világ dolgaival nem volt igazán tisztában, én világosítottam fel a fogamzáskátló szerekről és a bankkártyával való fizetés mikéntjéről pl... 24 évesen.
Nem is volt gond, tök szűz terep... de aztán az idő múlásával úgy láttam, hogy a nő túl felületes, főleg, miután a tudtára adtam hogy nem szeretem a giccset, múlt Karácsonyra egy ízléstelen gipszhóemberrel ajándékozott meg. Azt hiszem ez volt az utolsó csepp a pohárban. Pár hónapja találkoztunk az utcán, én autóban ő a flaszteron, integetés mert miért ne. Nem sokkal később érkezett  telefon, hogy megismerem-e a hangját. Mondom persze, hogyne... rövid áttekintést adtam az elmúlt hónap eseményeiről, Apukám haláláról is, mire Ő megható hangon támogatásáról biztosítva azt mondta, szeretne a társam lenni újra.
SMS, SMS, próbáljuk meg újra.
Rábólintottam. :bolond:

A hölggyel azóta párszor találkoztunk, csak nemrég Ausztriába kellett mennie 'vásárra', ahol sz egyik zalakarosi hotelt népszerűsítette a 'hotel arca'-ként :beauty:  :)
Onnantól nem volt ideje a kapcsolatra, múlt hét előtti hétvégén elcibáltam a szép őszi hegyre gesztenyét és diót szedni, kirándulni, látszólag szétúnta magát. :omg:
A múlt héten rendben volt minden, nem találkoztunk mert túlórázott és hatig-hétig-esteéjfélig volt meg minden. Gondoltam, szombaton olyjólesz', ha behozom Kanizsára és együtt offolunk. Hívtam, semmi. Hívtam, semmi. Egyszercsak hív, aszongya "Na mivan?!" Szó szót követett, a szüleinek segít a mittomén melyik többtízmilláés kérót takarítani, hogy lehessen hamasok' Zimmer Frei. Jellemző letargikus állapotában annyit kérdezett, 'gondolom vasárnap délután meg te nem érsz rá?'...
Délután (16:30) hívott, pont mikor garázsajtó festés végén álltam, 30 percre talpig festékesen Becsehelytől, ahova bemutatót mentünk tartani. Felvázoltam a tényt, hogy jól elfoglaltam magam a délelőtt óta egész késő estig, szal' köszi megvagyok és sietek tova, festékből és izzadtságból öltönybe...

Azután nem hívott, nem válaszolt SMS-re, e-mailre. Tegnap szóvá mertem tenni, hogy ha így folytatódik a dolog, nekem kicsit kevés lesz; egy kapcsolathoz idő kell. Az OK, hogy mindig elmondja, mennyire büszke hogy ilyen jóképű meg aranyos pasija van és tök jó volna reggel együtt ébredni úgy, hogy 'az az izé' nem oda folyt este hanem 'amoda bele'. :omg: de én ettől még csak kedvelem és nem vagyok szerelmes.

Na ezt vette úgy, hogy megalázó így vélekedni, stb. stb. és ezek után meg ő nem akar tőlem semmit, eldöntötte pfúj. :omg:

Szóval kikosaraztak, holott a kosárlabdámat maga a kosár szívta, nem én dobtam.

Nem hajtottam egy nőre sem, nem is fogok ezután sem. Teljesen elrugaszkodtak a valóságtól, mindegyiket megfertőzte a műanyag világ.

#2207 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:33

Idézet: Omega - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 22:26

:D
Nem hajtottam egy nőre sem, nem is fogok ezután sem. Teljesen elrugaszkodtak a valóságtól, mindegyiket megfertőzte a műanyag világ.

:up: jo a sztorid...hála én még naon fiatal vaok..még nem akarok annyira nőzni ;)
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

#2208 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:40

Idézet: Devyd - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 22:33

:up: jo a sztorid...hála én még naon fiatal vaok..még nem akarok annyira nőzni ;)

Köszi :Đ

Szerkesztette: Omega 2005. 10. 26. 21:40 -kor

#2209 Felhasználó inaktív   Pug 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:41

Én szeretnék feltenni egy kérdést Omega, ha túl személyes ne válaszolj rá, csak kíváncsi vagyok.
Számomra úgy tűnik, h azért eléggé felzaklatott téged a dolog, érthető módon. S az érdeklne, h csak a hölgyemény hozzáállása, esetleges jellemében megbúvó hibák és a nem túl fair és nem valami szimpatikus viselkedése a kapcsolatban frusztrál ennyire vagy maga a kapcsolat és az Ő elvesztése?
Kicsit hülye a kérdés, de arra szeretnék kilyukadni, h csak az emberi méltóságod és önbecsülésed van megtiporva vagy valamilyen mélyebb érzelmi kötődés áll-e fenn és azért bánt a dolog? :think:

Ps.: csak mert szeretnék kicsit belelátni mások nézőpontjába a párkapcsolatok terén
(tapasztalatlan ficsúr információgyűjtése :) )

Szerkesztette: Pug 2005. 10. 26. 21:47 -kor

Óh a szép jövő sajnos kifacsart citrom, óh a földgolyón én már nem vagyok itthon.........

#2210 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:46

Idézet: Omega - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 22:26

Teljesen elrugaszkodtak a valóságtól, mindegyiket megfertőzte a műanyag világ.

Talán azért nem teljesen mindet  ;)

A sztori jó, a leírtak alapján azt szűröm le, hogy kár bánkódni  :up:  :)

#2211 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:48

Itt egy idézet a ph!-ról:

ÜDV arcok!
Helyzet : Eagle FX5200 250/287
Everest - 64 bites adatsín
ez a gyári adat

Na már most valamit sikerült még annó felraknom és 128 ra ment föl az érték és így dupla olyan gyors a textel fillrate.....
És akkor nem  szaggatot a Doom 3!!
De mostmár igen ugyanis szarakodtam a driverekkel és visszament 64 bit re jah meg a vertex árnyalók is fölment 2 ről 4 re és ekkor sokkal jobbak voltak az eredmények...
Ez volt a rizsa.. .Szal milyen progival/driverrel tudom engedélyezni a +64 bit-et és a +2 árnyalót????
A vga biost lehet frissíteni???és mivel???(link)

Előre is THX

Asszem átnézek oda is, nagy arcok vannak  :D

Na jó éjt :hello:

#2212 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:54

A kérdés jogos. Őszintén, mivel mint minden téren az életben, őszinte, becsületes, szókimondó vagyok, nem csodálkozom az első kosáron, ideje volt hogy ne én dobjak hanem éngem dobjanak a magatartásom miatt. Dobtak már házigazdai székből és 'állásból' is.

A rövid bevezető rizsa után azt mondom, mindaz amit leírtál, együtt bánt. Ez a nő számomra olyan dolog volt, amiről hasonlatot festettem neki, hogy magyarázzam, miként is érzek iránta. A kérdése az volt, szeretem-e?
Én így feleltem:
"Számomra olyan vagy, mint egy ház. Keresek egy házat, és az úton bóklászva meglátok egyet. A ház nem teljesen az, amit elképzeltem, de látok benne fantáziát. Önmagában szép, szép helyen van, de alakítani kell rajta. Talán olyan lesz, amiben szívesen laknék.
Ezt gondoltam, amikor beneveztem Rád és elkezdtelek alakítani.
Most úgy tűnik, ledobod a vakolatot, mert rossz az alapod."

Ez szó szerint így hangzott el.

Idézet

a hölgyemény hozzáállása, esetleges jellemében megbúvó hibák és a nem túl fair és szimpatikus viselkedése a kapcsolatban frusztrál ennyire vagy maga a kapcsolat és az Ő elvesztése?
Kicsit hülye a kérdés, de arra szeretnék kilyukadni, h csak az emberi méltóságod és önbecsülésed van megtiporva vagy valamilyen mélyebb érzelmi kötődés áll-e fenn és azért bánt a dolog?

Azt hiszem, a válaszomban benne van minden. :)

Jó éjt, szebb napokat! :hello:

#2213 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:57

nah én is lépek! Jó éjt! ;)

#2214 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:58

Ha mégsem van benne... bánt hogy olyan, amilyen és nem tudtam alakítani rajta, pedig nem lehetetlen. Ez fájt az önbecsülésemnek is.

#2215 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 22:05

UP :D
Na mentem aludni, holnap 5:40-kor már kocsikázom, de jó lesz :)

Szerkesztette: Omega 2005. 10. 26. 22:06 -kor

#2216 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 22:15

Hozzászoljak a témához én is, lehet furán fogtok rám nézni, de én sosem voltam egy nőbe sem szerelmes akikkel jártam. Mindig a földön tudok maradni és racionálisan gondolkodni a kapcsolatok terén is. Ha lenne állandó barátnőm hosszú évek óta akkor tutti hogy nem lenne Alfám pl. Mert már lehet hogy összeköltöztünk volna és közös lakásra gyűjtenénk stb...
Hát ez nekem még nem kell. 1 életem van és ezt szeretném minél jobban élni. Nehogymár úgy teljen el hogy semmi jót nem kaptam és semmit sem értem el egy feleségen és egy 25 éves lakástörlesztésen kívül :Đ . 

Szép dolog a szerelem és együtt élni vkivel de én erre még ráérek :) Maradok ez eddigi singli és szabad életemnél amibe hosszabb rövidebb ideig belefér egy-két lány azért ;)

#2217 Felhasználó inaktív   Pug 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 02:38

Idézet: Omega - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 22:54

Azt hiszem, a válaszomban benne van minden. :)

Jó éjt, szebb napokat! :hello:

Értem, hogy mi az ami leginkább bántó ebben.
Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre. Nem tudom, hogy hány ember lenne ilyen őszinte akár egy közeli ismerőshöz, nem hogy egy idegen emberhez :respect:
Sajnálom, hogy nem azt a házat találtad meg amiben igazán kellemes lenne lakni.
Valahogy van egy olyan érzésem, hogy sokkal elviselhetőbb az, ha az ember saját magában csalódik, mint ha a másik félben.

És én is csak ezzel tudok elköszönni, hogy szebb napokat, avagy a boldogabb idők rátalálnak az emberrrre, csak nem szabad megkérdezni magadtól, hogy mikor, mert az sosem vezet jóhoz.

Szerkesztette: Pug 2005. 10. 27. 02:57 -kor

#2218 Felhasználó inaktív   Pug 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 02:44

Azt hiszem ilyen magvas gondolatok után lassan ideje lesz szundiznom egyet. :tired:
Mindenkinek kellemes jó éccakát kívánok és szép álmokat.

#2219 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 05:16

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 23:15

Szép dolog a szerelem és együtt élni vkivel de én erre még ráérek :) Maradok ez eddigi singli és szabad életemnél amibe hosszabb rövidebb ideig belefér egy-két lány azért ;)

Jó reggelt! ;) Igazad van Lufi :up:

#2220 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 05:45

Jó reggelt! :hello:
Már voltam a városba egy karikát, hábazz', régen volt ilyen nagy köd. Nem túlzok, a belvárosban néhol 5m a látótávolság! :eek:

Szép napokat! ;)

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.