HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyugdíjpénztárak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (247 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 245
  • 246
  • 247
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyugdíjpénztárak Mégis melyiket? Értékeld a témát: ***-- 3 szavazás

#4921 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 11. 26. 10:36

Kell a pénz, csinál hozzá törvényt, majd elveszi. Rációt teljesen feleslegesen keresel benne. :(
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#4922 Felhasználó inaktív   stepboy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 26. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2014. 11. 26. 09:51

Na az van, hogy a haborgason tul megneztem hogy mit lehet tenni, mit kellett volna tenni tehat elmentem a nyugdijpenztaram honlapjara es ez fogadott:

vs.

Szoval akkor most mi a f.szomra akarja ezt bezarni a kib.szott kormany?

Samott

Budapest Bank? Azzal más terveik vannak szerintem Újabb bomba hír: megveszi a magyar állam a Budapest Bankot is?

Egyébként a héten olvastam valami olyasmit, hogy a törvény nem lesz visszamenőleges hatájú: Több pénztár és befizető is úgy értelmezte a benyújtott javaslatot, hogy az már mostanra is vonatkozik, de a Nemzetgazdasági Minisztérium azzal hűti a kedélyeket, hogy vizsgált időszak kezdődik csak január elsejétől.

Persze összevissza beszélnek, az nyílvánvaló. Ez így nagyon gáz...

#4923 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 11. 27. 01:04

Idézet

- És itt mindegyik tv fullhádé?
- Hát ebben a méretben kb igen.
- És mi az a fullháádéé?
Kép

:Đ
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#4924 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 07:58

Megérte magánnyugdíjpénztárban maradni vs. Így tapsolt el a kormány 3000 milliárd forintot

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#4925 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 08:29

Én azt se tudom, van-e még pénz a nyugdíjszámlaszámon... :D Tartok tőle, hogy egy büdös buznyák se maradt rajta.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#4926 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 08:53

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2015. 10. 20. 09:29

Én azt se tudom, van-e még pénz a nyugdíjszámlaszámon... :D Tartok tőle, hogy egy büdös buznyák se maradt rajta.

Elvileg kuldenek evente ertesitot, az enyemen hizik rendesen.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#4927 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2015. 10. 20. 07:58

Gyönyörű.
Arra lennék kíváncsi, hogy mekkora GDP növekedés kell ahhoz, hogy a mostani életszínvonalon legalább megállítani tudjuk az államadósság növekedését.
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam.
Vannak gyümölcsbor receptek normál (bóti sör (candida albicans)) élesztővel.

#4928 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 01. 15. 10:33

Csak a szokasos: Jól jártak, akik maradtak a magánnyugdíjpénztárnál

Samott

#4929 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 01. 15. 11:02

Üzenet megtekintéseIdézet: stepboy - Dátum: 2014. 11. 26. 20:16

Budapest Bank? Azzal más terveik vannak szerintem Újabb bomba hír: megveszi a magyar állam a Budapest Bankot is?

Egyébként a héten olvastam valami olyasmit, hogy a törvény nem lesz visszamenőleges hatájú: Több pénztár és befizető is úgy értelmezte a benyújtott javaslatot, hogy az már mostanra is vonatkozik, de a Nemzetgazdasági Minisztérium azzal hűti a kedélyeket, hogy vizsgált időszak kezdődik csak január elsejétől.

Persze összevissza beszélnek, az nyílvánvaló. Ez így nagyon gáz...

Gránit Bankba is betette lábát az állam.

http://index.hu/gazd...nk_hegedus_eva/

Mondjuk, engem már nem érint, tavaly év végén felszámoltam az utolsó magyar bankszámlámat is. Már csak egy holland maradt, de ahhoz meg nem férek hozzá. Igaz, van rajta vagy 2.5€...
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#4930 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 03. 09:28

Idézet

Pontosan öt évvel ezelőtt darálták be az állami rendszerbe a magánnyugdíjpénztárakat. Akkor a visszalépett 3 millió pénztártag összesen 233,2 milliárd forintnyi reálhozamot (infláció fölötti hozamot) kapott vissza az államtól a megtakarításaiért cserébe, vagyis egy-egy visszalépő átlagosan 75-80 ezer forintot kapott. A maradó pénztártagok most már valószínűleg egymillió forintnál is több pénzt kapnának vissza, ha szintén az egypilléres rendszer mellett döntenének. A visszalépők ugyanis most is ugyanúgy megkaphatják ezt a pénzt, mint öt évvel ezelőtt

Megérte bent maradni a magánnyugdíjpénztárban, egymilliós lehet a reálhozam

Samott

#4931 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 10. 08:32

Csak a szokasos: Nagyon jól járt, aki magánnyugdíjpénztárban maradt

"Egy átlagos ügyfél számláján tavaly év végén már több mint 4 millió forint volt, ebből körülbelül 1,5 millió forintot tehet ki a 2012 eleje óta felhalmozott hozam. Azok a pénztártagok, akik hat évvel ezelőtt léptek vissza, átlagosan körülbelül 70 ezer forintot kaptak kézhez, a mostaniaknál az átlagos összeg milliós nagyságrendű lehet."

Samott

Téma megosztása:

• (247 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 245
  • 246
  • 247
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó