HWSW Informatikai Kerekasztal: - = Tuningolás kezdőknek # II. = - - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

- = Tuningolás kezdőknek # II. = - Értékeld a témát: -----

#1191 Felhasználó inaktív   Moha7 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 08. 18:04

Nem biztos, hogy a legjobb témába írok, de nem találtam mást, amibe illene, újat meg nem akarok nyitni:

Szóval gép halkításról lenne szó.

Adott egy C2D E7200-as gép, 2 HDD-vel, egy Gigabyte X6 házban. A házventiket már csendesebbre fogtam egy Fan Mate2-vel (még majd valószínű lecserélem a ventiket valami halkra - monjuk SiletBlade-re), ill. a Chieftec tápomat most cseréltem Corsair 400CX-re, ami nagyon halk.

Jelenlegi gondom főleg a rezonancia. Az ellen mit javasoltok? Mert elég idegesítő, hogy a széken ülve már nem hallom a ventik hangját, ellenben a ház állandó zümmögését igen.

Illetve jól jönne még pár tipp gép halkítást illetően.

Edit: upsz, most nézem, hogy vak voltam és van rá külön téma. Sorry. Átteszem oda a kérdést, innen pedig az első mod pls. törölje a postot!

Szerkesztette: Moha7 2009. 01. 08. 18:45 -kor

Programmers don't die! They just gosub without return...

#1192 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 09. 07:56

Idézet: Moha7 - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 19:04

Nem biztos, hogy a legjobb témába írok, de nem találtam mást, amibe illene, újat meg nem akarok nyitni:

Szóval gép halkításról lenne szó.

Adott egy C2D E7200-as gép, 2 HDD-vel, egy Gigabyte X6 házban. A házventiket már csendesebbre fogtam egy Fan Mate2-vel (még majd valószínű lecserélem a ventiket valami halkra - monjuk SiletBlade-re), ill. a Chieftec tápomat most cseréltem Corsair 400CX-re, ami nagyon halk.

Jelenlegi gondom főleg a rezonancia. Az ellen mit javasoltok? Mert elég idegesítő, hogy a széken ülve már nem hallom a ventik hangját, ellenben a ház állandó zümmögését igen.

Illetve jól jönne még pár tipp gép halkítást illetően.

Edit: upsz, most nézem, hogy vak voltam és van rá külön téma. Sorry. Átteszem oda a kérdést, innen pedig az első mod pls. törölje a postot!

A halkítós topicba válszoltam, és ott vannak hasonló precedensek nem régről (pont én kértem hdd halkítás ügyben segítséget).
My photos

#1193 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 23:59

Gondoltam rakerdezek a videokartyas voltmodra hogy hogy mukodik. igazabol a videokartya memoriajanak szeretnek egy kicsit nagyobb feszultseget adni, ha meg lehet oldani forrasztgatas nelkul.
Anno hallottam valami grafitozos voltmodrol de nem tudom hogy most az videokartyanal volt vagy csak masnal?
Azert erdekel a dolog mert bar a videokartyamon 0.8 nanos samsung memoriak csucsulnek amik pazarlo modon gyarilag 2000MHz re vannak belove es tuningolni is "csak"  2300Mhz ig lehet. ami persze egy 9600GSO tol meg mindig nagyon szep ahhoz kepest hogy a referencia orajel az 1600-1800Mhz korul alakul :D.
Szal eros a gyanum hogy kevesebb feszultseget kapnak a memoriaim a videokarin mint amit ajanlananak neki, hiszen a 0.8 nanos ramok elvileg 2500Mhz re vannak kitalalva. Amennyire tudom a GTX 260-280 akon is 0.8 nanosak vannak amik azert mennek 2500MHz folott.

Szal a kerdesem hogy lehetsegel elmeletben valami grafitos voltmodot csinalni a kartyan hogy a memoria kicsit tovabb menjen? forrasztgatni nem szeretnek.

szerk: neten talaltam egy ilyen kepet (Link)ahol van a rajzban egy ceruza hogy ott kell hasznalni de pontosan melyik reszet kell besatirozni?
elvileg azt irtak hogy csak a memoriat lehet ceruzaval voltmoddolni de en ugyis csak azt akarom mert azt erzem alulfeszelve.
Illetve a grafiztozastol mennyivel emelkedik meg a feszultseg?satirozas vastagsagatol fugg vagy mitol?
illetve tenyleg nem tudom azt sem hogy melyik reszet kellene grafitozni.

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 18. 00:58 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1194 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 01:39

Illetve nezegettem a samsung oldalat hogy az en memoriam a videokarin mit kene tudjon es egy pdfhez jutottam: Link
nekem ilyen ram van a kartyamon : K4J52324QE-BJ08.
Ez a leiras szerint 2.1V az ajanlott feszultseg hozza?
Es azon toprengek hogy a G92 es kartyak ugyanarra a referencianyakra epitkeznek ezert nem lehet hogy csak annyi feszultseget kapnak az en 0.8 nanos ramjaim mint masoknak a 1 nanosak? es ezert ugyanaz a feszultsege az enyimnek mint a mas rammal szerelteknek?mert gondolom a kartya felepitese ugyanaz minden kartyanak ezert a feszultsegek is ugyanazok. vagy rosszul gondolom?
Es ahogy latom az en ramjaimnak 0.2V al tobb az uzemi feszultsege mint az 1 nanos testverenek.
amennyit olvasgattam abbol kb az jott le hogy a pencil moddal kb 2.1-2.2V ot lehet elerni ami elvileg az en ramomnak nem is szamit igazabol tulfeszelesnek, es nem is karosodna tole meg hosszu tavon sem.
Persze ehhez az kell hogy igaz legyen hogy ugyanazt a feszt kapja mint amit a tobbi g92 es referenciakartya.

Nagyon rosszul gondolkodok?
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1195 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 19. 07:42

A grafitozás vastagságától nem függ a feszültség, inkább attól, hogy mit mivel kötsz össze.

Lehet nem illik ilyet mondani egy tuningos topicban, de ezt a volt modot nem igazán ajánlom. A mostani beállításaiddal tudod 2300-on hajtani a vga-don a ramokat. Tegyük fel, hogy sikerül a mod és akkor 2600-on fog menni és akkor mi van? 11% tuningért, ami a tátékok alatti teljesítényében jó, ha 1-2% többletet fog hozni (bizonyos szűrő és felbontás beállítások mellett) gama alatt nem tudom megéri-e ilyenekkel vacakolni.
Aztán ott van a másik lehetőség, ha nem sikerül, vagy a harmadik, ha nem sikerül és tönkremegy a vga-d. Szóval csupán hétköznapi használatért nem éri meg ez a mod.

Amennyiben más a motivációd, tehát a tuning a hobbid mint sok emberkének, az más kérdés ott az ilyen racionális érvek nem számítanak, csak az órajel és a dicsőség, akkor viszont hajrá!
My photos

#1196 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 00:35

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2009. jan. 19., hétfő - 8:42

A grafitozás vastagságától nem függ a feszültség, inkább attól, hogy mit mivel kötsz össze.

Lehet nem illik ilyet mondani egy tuningos topicban, de ezt a volt modot nem igazán ajánlom. A mostani beállításaiddal tudod 2300-on hajtani a vga-don a ramokat. Tegyük fel, hogy sikerül a mod és akkor 2600-on fog menni és akkor mi van? 11% tuningért, ami a tátékok alatti teljesítényében jó, ha 1-2% többletet fog hozni (bizonyos szűrő és felbontás beállítások mellett) gama alatt nem tudom megéri-e ilyenekkel vacakolni.
Aztán ott van a másik lehetőség, ha nem sikerül, vagy a harmadik, ha nem sikerül és tönkremegy a vga-d. Szóval csupán hétköznapi használatért nem éri meg ez a mod.

Amennyiben más a motivációd, tehát a tuning a hobbid mint sok emberkének, az más kérdés ott az ilyen racionális érvek nem számítanak, csak az órajel és a dicsőség, akkor viszont hajrá!

igazabol csak mergesit hogy a 0.8 nanos ram nem hajlando annyin menni amennyire kitalaltak.
Amugy meg csak nem is tuningolva hasznallom a kartyam mert lusta vagyok mindig allitgatni.
Csak gondoltam jo lenne kiprobalni.
Csak igy hogy nem referencianyak igy nem nagyon lehet talalni jo leirast hogy mit is kene grafitozni. rosszat meg nem akarok.

mindenesetre jo lett volna a PHs Vantage toplistan feljebb jonni :D bar igy is csak erosebb procival vannak folottem a listan(az en kategoriamban) de jo lett volna legalabb a legjobb 9600GTt meg megelozni :D

de igy nem fogom :(

De gondolj csak bele milyen unique 9600GSO peldanyom lenne 2600Mhz es memoriaval :D mar a mostani is eleg ritkanak szamit a maga 2300 Mhz-evel.Ez sem piskota a referencia 1600 hoz kepest :p

#1197 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 07:49

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 20., kedd - 1:35

igazabol csak mergesit hogy a 0.8 nanos ram nem hajlando annyin menni amennyire kitalaltak.
Amugy meg csak nem is tuningolva hasznallom a kartyam mert lusta vagyok mindig allitgatni.
Csak gondoltam jo lenne kiprobalni.
Csak igy hogy nem referencianyak igy nem nagyon lehet talalni jo leirast hogy mit is kene grafitozni. rosszat meg nem akarok.

mindenesetre jo lett volna a PHs Vantage toplistan feljebb jonni :D bar igy is csak erosebb procival vannak folottem a listan(az en kategoriamban) de jo lett volna legalabb a legjobb 9600GTt meg megelozni :D

de igy nem fogom :(

De gondolj csak bele milyen unique 9600GSO peldanyom lenne 2600Mhz es memoriaval :D mar a mostani is eleg ritkanak szamit a maga 2300 Mhz-evel.Ez sem piskota a referencia 1600 hoz kepest :p

Ahogy mondod elég különleges ez már így is. Biztos nem volt a gyártónak épp készleten lassabb memó chipje aztán rárakták a 0,8-asokat :D

Amúgy vannak olyan progik, amik 2D - 3D között automatán tudják állítgatni a vga órajelét ram és gpu egyaránt. Szerintem praktikus a használatuk, sőt kivételeket is lehet definiálni, hogy mikor ne váltson át. Nekem régebbi karim van, de így 2D-ben 270/300(600)-on GPU/ram hajtom a karit és 3d-ben pedig feltolja 600/700(1400)-ra.
Nem csak hőmérsékletben, de fogyasztásban is praktikus és bootoláskor már az alapérték 2d értéket tölti be.
My photos

#1198 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 11:19

Gondoltam kiprobalom a bios altali voltmodot a kartyamnak. Nibitort letoltottem elmentettem az eredeti biosom. A feszultsegallito resznel nem voltak alapbol kitoltve az ertekek ami gyanus volt nekem. nem kellett volna azt alapbol kitoltenie a beolvasas utan? na mind1. gondoltam atirom a legnagyobb ertekre oket 1.1V ra(2D kivetelevelazt hagytam 1Von). elmentettem ezt is.
Aztan be akartam sutni ezt a biost es hibat irt ki a Xtreme tuner(Galaxy kartyakhoz tuningolo/biosiro progi) hogy nem sikerult a biosfrissites. mondom biztos ami biztos nehogy az legyen hogy elkezdte irni es nem sikerult ezert beleirtam ujra az eredetit es azt minden problema nelkul sikerult beleirni.
Vajk miert nem teccett neki az a bios amiben atirtam a feszultsegeket?lehet ahhoz koze hogy alapbol nem voltak ertekek megadva beolvasas utan?

Masik kerdesem: anno volt egy progi amivel lehetett a videokartya ramjanak timingjeit allitani. Szerintem az ati tray tools volt de nem vagyok benne biztos. sajnos nem tudom kiprobalni mert mivel most nvidia karim van igy nem indul el.Tudtok mondani valami progit amivel nvidia kariknak lehet memoriatiminget allitani?
Mert arra gondoltam hogyha mar nem is lehet jobban tuningolni a ramokat a kicsi feszultsege miatt nem lehet hogy a timingeket lejjebb lehetne venni? Vagy ahhoz ugyanugy nagyobb feszultseg kellene?Ezert teljesen folosleges vele probalkozni?

#1199 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 07:40

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 23., péntek - 12:19

Gondoltam kiprobalom a bios altali voltmodot a kartyamnak. Nibitort letoltottem elmentettem az eredeti biosom. A feszultsegallito resznel nem voltak alapbol kitoltve az ertekek ami gyanus volt nekem. nem kellett volna azt alapbol kitoltenie a beolvasas utan? na mind1. gondoltam atirom a legnagyobb ertekre oket 1.1V ra(2D kivetelevelazt hagytam 1Von). elmentettem ezt is.
Aztan be akartam sutni ezt a biost es hibat irt ki a Xtreme tuner(Galaxy kartyakhoz tuningolo/biosiro progi) hogy nem sikerult a biosfrissites. mondom biztos ami biztos nehogy az legyen hogy elkezdte irni es nem sikerult ezert beleirtam ujra az eredetit es azt minden problema nelkul sikerult beleirni.
Vajk miert nem teccett neki az a bios amiben atirtam a feszultsegeket?lehet ahhoz koze hogy alapbol nem voltak ertekek megadva beolvasas utan?

Masik kerdesem: anno volt egy progi amivel lehetett a videokartya ramjanak timingjeit allitani. Szerintem az ati tray tools volt de nem vagyok benne biztos. sajnos nem tudom kiprobalni mert mivel most nvidia karim van igy nem indul el.Tudtok mondani valami progit amivel nvidia kariknak lehet memoriatiminget allitani?
Mert arra gondoltam hogyha mar nem is lehet jobban tuningolni a ramokat a kicsi feszultsege miatt nem lehet hogy a timingeket lejjebb lehetne venni? Vagy ahhoz ugyanugy nagyobb feszultseg kellene?Ezert teljesen folosleges vele probalkozni?

Elég valószínű, hogy azért nem tudtad írni a biost, mert kiolvasni se tudta rendesen. Ennek oka lehet akár egy a referenciától eltérő kártya design, vagy máshogya szabályozott feszek, amivel nem tudott a progi mit kezdeni, vagy a feszek hw-esen vannak beállítva és a bios ilyen infót eleve nem tartalmaz. Ha találnál olyan progit, ami ki tudja rendesen olvasni, akkor lenne esélyed a jó visszaírásra.

Ja atinál az ati tray tools nagyon jó ki sprogi. Nekem régóta nagy kedvencem, sőt annyira, hogy a catalyst control centert nem is telepítem fel csak fölöslegesen foglalja a memóban a helyet és még szar is.
Nv-nél asszem a riva tuner-rel érdemes próbálkozni.
My photos

#1200 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 09:46

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 8:40

Elég valószínű, hogy azért nem tudtad írni a biost, mert kiolvasni se tudta rendesen. Ennek oka lehet akár egy a referenciától eltérő kártya design, vagy máshogya szabályozott feszek, amivel nem tudott a progi mit kezdeni, vagy a feszek hw-esen vannak beállítva és a bios ilyen infót eleve nem tartalmaz. Ha találnál olyan progit, ami ki tudja rendesen olvasni, akkor lenne esélyed a jó visszaírásra.

Ja atinál az ati tray tools nagyon jó ki sprogi. Nekem régóta nagy kedvencem, sőt annyira, hogy a catalyst control centert nem is telepítem fel csak fölöslegesen foglalja a memóban a helyet és még szar is.
Nv-nél asszem a riva tuner-rel érdemes próbálkozni.

de ha kiolvasni sem sikerult rendesen akkor meg az a fura hogy miert sikerult beleirnom az eredeti biost  :confused:
Rivatunerben nem talaltam ilyesmit.
pontosabban a gtx260 as tpocban volt feszallitas leirva hogy rivatunerben hogy mukodik de ott nekem minden variaciora invalidot irt. nem tudom hogy azok a variaciok csak a gtx karikra jok gyarilag is vagy azokat kellene probalgatni masik kartyan :confused:
erdekes hogy ott a monitorozo resze az kiirja a feszultsegerteket a karinak. jo lenne tudni hogy az melyik pluginban van benne mert en nem talaltam ilyet.

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 26. 09:47 -kor

#1201 Felhasználó inaktív   Bonyesz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 29. 11:10

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,h hűtőbordát mivel ragaszthatok memória chipre és south bridge-re? Xbox 360-ban akarom csinálni, szóval nincsenek furatok. Megteszi a pillanatragasztó is vagy kétkomponensű epoxi gyanta kell hozzá?

#1202 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 07:58

Idézet: Bonyesz - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 12:10

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,h hűtőbordát mivel ragaszthatok memória chipre és south bridge-re? Xbox 360-ban akarom csinálni, szóval nincsenek furatok. Megteszi a pillanatragasztó is vagy kétkomponensű epoxi gyanta kell hozzá?

Két komponensű ragacs kell, már ha szeretnéd, hogy a memóról a bordára át is jusson a hő. :)
My photos

#1203 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 08:00

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 10:46

de ha kiolvasni sem sikerult rendesen akkor meg az a fura hogy miert sikerult beleirnom az eredeti biost  :confused:
Rivatunerben nem talaltam ilyesmit.
pontosabban a gtx260 as tpocban volt feszallitas leirva hogy rivatunerben hogy mukodik de ott nekem minden variaciora invalidot irt. nem tudom hogy azok a variaciok csak a gtx karikra jok gyarilag is vagy azokat kellene probalgatni masik kartyan :confused:
erdekes hogy ott a monitorozo resze az kiirja a feszultsegerteket a karinak. jo lenne tudni hogy az melyik pluginban van benne mert en nem talaltam ilyet.

Nem lehet, hogy neked valami egyedi tervezésű nyákon alapul a karid és nem a referencia? Így el tudnám képzelni miért nem megy a feszállítás.
My photos

#1204 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 09:05

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 9:00

Nem lehet, hogy neked valami egyedi tervezésű nyákon alapul a karid és nem a referencia? Így el tudnám képzelni miért nem megy a feszállítás.

sajnos biztos nem referenciakari :(
Ezért nem talalom a grafitozás helyét sem.

#1205 Felhasználó inaktív   mustanggt 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 16:45

Sziasztok!

A mostani konfigom:
Foxconn alaplap
2GB Kingmax 800MHz RAM (amit a proci visszafog 533-ra)
Intel Celeron 3,2GHz (Socket 775)
GeForce 9800GT GDDR3 512MB PCI-e (most vettem nemrég)
Samsung 160GB-os winyó
Pioneer 110-D DVD író
2DB 12CM-er szívó venti hátul

Elszántam magam egy kisebb fajta cserére (amiből már a vidikari megvan) és még szeretnék venni egy procit de nem tom melyiket vegyem és azt utána meddig lehet húzni.
2 variácó van: 1. Intel E4600 (kb. 28e FT) és akkor maradhat az alaplap mert támogatja
2. AMD Athlon 64 X2 5200+ proci (kb. 15e FT) + egy alaplap Gigabyte GA-M52L-S3 alaplap (kb. 14e FT) ami összesen ott van mint az Intel.
Leginkább játékra használom meg némi Office.
És az lenne a kérdésem hogy szerinted melyik a jobb játékra és hogy azt meddíg lehet húzni.
Válaszodat előre is köszi.
Üdv.

#1206 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 17:45

Idézet: mustanggt - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 17:45

Sziasztok!

A mostani konfigom:
Foxconn alaplap
Samsung 160GB-os winyó
Pioneer 110-D DVD író

Elszántam magam egy kisebb fajta cserére (amiből már a vidikari megvan) és még szeretnék venni egy procit de nem tom melyiket vegyem és azt utána meddig lehet húzni.
2 variácó van: 1. Intel E4600 (kb. 28e FT) és akkor maradhat az alaplap mert támogatja
2. AMD Athlon 64 X2 5200+ proci (kb. 15e FT) + egy alaplap Gigabyte GA-M52L-S3 alaplap (kb. 14e FT) ami összesen ott van mint az Intel.
És az lenne a kérdésem hogy szerinted melyik a jobb játékra és hogy azt meddíg lehet húzni.
Üdv.

ha az alaplap tudja a C2Dt akkor mindenkeppen azt vegyed.
nem kell eladni az alaplapot amit ugyebar mindig nehez es sebezzegben sokkal jobbak a C2d procik.
Nem tudom hogy a te alaplapod mennyire tuningbarat de nekem az E4300 asom(1.8GHz) most 3200MHz en megy. ennel sokkal tobbet valszeg egy 4600 asbol sem lehet kihozni. kb 3GHz az meglehet konnyen szerintem. ugy meg nem hiszem hogy tudnal annak megfelelo amd procit venni.

#1207 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 17:48

Idézet: mustanggt - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 17:45

Sziasztok!

A mostani konfigom:
Foxconn alaplap
Samsung 160GB-os winyó
Pioneer 110-D DVD író

Üdv.

játékra én mindenképpen az inteles dolgot ajánlom, az E4600, egy kis feszemeléssel simán megvan stabilan a 3ghz, ami már elég ;), de ezt így nemlehet megondani, mert ugyanolyan alaplap, vagy proci között is van különbség, hiába, hogy megegyezik a stepping, órajel...stb.

ezt csak élesbe bírod megnézni ;)

Szerkesztette: Trebron09 2009. 02. 05. 17:49 -kor

Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#1208 Felhasználó inaktív   mustanggt 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 15:22

Idézet: Trebron09 - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 17:48

játékra én mindenképpen az inteles dolgot ajánlom, az E4600, egy kis feszemeléssel simán megvan stabilan a 3ghz, ami már elég ;), de ezt így nemlehet megondani, mert ugyanolyan alaplap, vagy proci között is van különbség, hiába, hogy megegyezik a stepping, órajel...stb.

ezt csak élesbe bírod megnézni ;)

Köszi a gyors válaszotokat. :respect:  :respect:  :respect:

#1209 Felhasználó inaktív   FDave 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 02:12

cs all
NVIDIA GeForce 7600 GT-videókarim van és az EVEREST szerint általában 40C°-os.Ez normális vagy idejelenne hűteni? (ha ideje, akkor mivel?) Hallottam már melegebb hejzetről is, de gondoltam leírom nemszeretném ha megsülne :( .  (A proci és a winyó 30C° és az alaplap 20C° szokott lenni.Ez tűrhető nem?)
cpu:2.0Ghz ram:1GB vcard:256 winyó:160GB
" nem a legjobb, de nekem elég...."

#1210 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 02:22

Idézet: FDave - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 3:12

cs all
NVIDIA GeForce 7600 GT-videókarim van és az EVEREST szerint általában 40C°-os.Ez normális vagy idejelenne hűteni? (ha ideje, akkor mivel?) Hallottam már melegebb hejzetről is, de gondoltam leírom nemszeretném ha megsülne :( .  (A proci és a winyó 30C° és az alaplap 20C° szokott lenni.Ez tűrhető nem?)

bőven tűrhető  :up:
Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

Téma megosztása:

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.