HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 V. Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 11. 10:13

Folytatás innen.

#2 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 10:46

Idézet

Azon kívűl hogy lassabb mint Alonso, nekem sincs vele bajom. Lehetne kicsit motiváltabb, kicsit agresszívebb... Irigylem a Raikkönen-Montoya párost.

Vagyis szeretnéd, ha a verseny első körében majdnem egymásnak mennének?  :think:
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#3 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 10:47

Dupasquiernek nem tetszik a gumicsere visszahozása. Teljesen egyetértek vele, főleg, hogy idén tényleg jó versenyeket láttunk, a gumigyártók is bebizonyították, hogy tudnak megfelelő abroncsokat készíteni. Fölösleges egy év után mindezt felrúgni, mert bevált.

Bocs, Indy, egyszerre nyitottunk. ;)

#4 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 10:50

Idézet: Friczy - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 11:46

Vagyis szeretnéd, ha a verseny első körében majdnem egymásnak mennének?  :think:

Szerintem ráér a másodikban is, vagy mégjobb, az utolsóban! :nevet2:

Egyébként egyetértek, Fisico kicsit bátortalanul ment idén, csak belgiumban bizonyított, de ott nem tartott sokáig a csoda. Ennek ellenére a japán futamot hoznia kellett volna, ha tudott volna ritmust váltani az utolsó öt-hat körre, meg is érdemelte volna.

#5 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 11:13

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 11:47

Bocs, Indy, egyszerre nyitottunk. ;)

Így jártam. :D Pedig ki akartam javítani a címet Formula 1-re. :]
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#6 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 11:27

Idézet: Indy - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 12:13

Így jártam. :D Pedig ki akartam javítani a címet Formula 1-re. :]

magyarok vagyunk hé :p
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#7 Felhasználó inaktív   lamalion 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 11:49

Ez az új időmérő rendszer nonszensz!
Az első 15 percben, (ha mondjuk 1,5-2 percnek veszünk egy kört) lesz legalább 7-10 olyan perc, amikor minimum 2-3 autó fut gyors kört. (abban az esetben,ha mindenki csak egyszer próbálkozik, aha)
Emellett lesz legalább minimum 2-3 autó felvezető körön és lesz 2-3 autó levezetőkörön... az 9 autót jelent egyszerre... ha belegondolunk, hogy az idő szorítása miatt mindenki az elején fog kifutni, h adott esetben tudjon javítani még, akkor könnyen belátható, hogy az lesz benne az első 15 autóban, akinek 10 helyett csak 5 autón kell átverekednie magát  :reklamacio:
Mondjuk így tényleg van esélye a kiscsapatoknak, akár a merciket is megszorongathatják :-)

És ilyen apróságok, hogy mindenki nyílt lapokkal játszik, mert mindenki tudja mindenkiről ,hogy mennyi benzinnel megy, vagy a gyorsabb csapatok +40 perces motorgyilkolása már mellékes.
A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál. 

#8 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 11:50

Én azt nem értem, hogy ennek a kvali rendszernek mi a célja, az értelme, a logikája?

#9 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 11:53

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 12:50

Én azt nem értem, hogy ennek a kvali rendszernek mi a célja, az értelme, a logikája?

Jahogy' van neki... :omg: :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#10 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 11:53

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 12:50

Ide a rozsdás bökőt hogy el fog bukni! Remélem a kerékcserés javaslat is így jár.

#11 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 12:01

Idézet: lamalion - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 12:49

Es milyen szep lesz, ha Sato atgazol valakin az elso negyedoraban... raadasul meg tartalekauto sincs. Rossz vicc az egesz. Viszont most, hogy csokkent a max lokterfogat, igazan visszahozhatnak az egy hetveges motorszabalyt.

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 10. 11. 12:03 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#12 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 12:03

Idézet: Indy - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 12:53

Ide a rozsdás bökőt hogy el fog bukni! Remélem a kerékcserés javaslat is így jár.

SZVSZ mrá tervként elbukott, mert az nonszensz, hogy a 11. szabadon tankolhat verseny előtt, a 10. nek meg már a végleges rajtpozíció megszerzése előtt el kell döntenie a versenytaktikát, és még menni is kell vele legalább egy gyors kört. :omg:

#13 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 12:05

Idézet: Samott - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 13:01

Es milyen szep lesz, ha Sato atgazol valakin az elso negyedoraban... raadasul meg tartalekauto sincs. Rossz vicc az egesz. Viszont most, hogy csokkent a max lokterfogat, igazan visszahozhatnak az egy hetveges motorszabalyt.

Samott

Úgy hírlik, hogy Sato-t már Kínában sem engedik volán mögé ülni. Davidson fogja vezetni a szuper-Hondát. :D

#14 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 12:07

Idézet: lamalion - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 12:49

Az első 15 percben, (ha mondjuk 1,5-2 percnek veszünk egy kört) lesz legalább 7-10 olyan perc, amikor minimum 2-3 autó fut gyors kört. (abban az esetben,ha mindenki csak egyszer próbálkozik, aha)
Emellett lesz legalább minimum 2-3 autó felvezető körön és lesz 2-3 autó levezetőkörön... az 9 autót jelent egyszerre... ha belegondolunk, hogy az idő szorítása miatt mindenki az elején fog kifutni, h adott esetben tudjon javítani még, akkor könnyen belátható, hogy az lesz benne az első 15 autóban, akinek 10 helyett csak 5 autón kell átverekednie magát  :reklamacio:
Mondjuk így tényleg van esélye a kiscsapatoknak, akár a merciket is megszorongathatják :-)

És ilyen apróságok, hogy mindenki nyílt lapokkal játszik, mert mindenki tudja mindenkiről ,hogy mennyi benzinnel megy, vagy a gyorsabb csapatok +40 perces motorgyilkolása már mellékes.

Hát igen, mikor Japánban egy zuhé elkapja a mezőnyt, és 1:50 körül van egy gyors kör is! :(

Ráadásul ugye a vízfüggönyben nem látni az előtted menőt, aki ha levezető körön van, és lassan megy, de szintén nem látja a mögötte jövőt a saját vízfüggönye miatt. :omg: Jó kis roncsderbit lehet így rendezni, ha összevissza futkosnak a kocsik a pályán ilyen rövid idő alatt, úgy, hogy a boxstratégia miatt a levezető körök ~20-30 seccel tovább is tarthatnak. :(
És persze tartalékkocsi híján aki lezúzza a technikát, jó eséllyel kimarad a vasárnapi buliból. :(

#15 Felhasználó inaktív   lamalion 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 12:18

Idézet

Hát igen, mikor Japánban egy zuhé elkapja a mezőnyt, és 1:50 körül van egy gyors kör is! 

Ráadásul ugye a vízfüggönyben nem látni az előtted menőt, aki ha levezető körön van, és lassan megy, de szintén nem látja a mögötte jövőt a saját vízfüggönye miatt.  Jó kis roncsderbit lehet így rendezni, ha összevissza futkosnak a kocsik a pályán ilyen rövid idő alatt, úgy, hogy a boxstratégia miatt a levezető körök ~20-30 seccel tovább is tarthatnak. 
És persze tartalékkocsi híján aki lezúzza a technikát, jó eséllyel kimarad a vasárnapi buliból. 

És az időkhöz még a V8-as váltás is hozzátesz.
A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál. 

#16 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 12:26

Idézet: Indy - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 13:05

Úgy hírlik, hogy Sato-t már Kínában sem engedik volán mögé ülni. Davidson fogja vezetni a szuper-Hondát. :D

Engem a masik hir aggaszt, ami szerint epitik a Honda fiokcsapatat neki... mondjuk az erdekes csapat lesz (ha lesz): Coca Cola penzen, Honda mocival, McLaren kozpontban (legalabbis a McLaren regi kozpontjaban lesz a fohadiszallasuk).

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#17 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 12:33

Idézet: Samott - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 13:26

Engem a masik hir aggaszt, ami szerint epitik a Honda fiokcsapatat neki... mondjuk az erdekes csapat lesz (ha lesz): Coca Cola penzen, Honda mocival, McLaren kozpontban (legalabbis a McLaren regi kozpontjaban lesz a fohadiszallasuk).

Samott

Annak viszont örülök, hogy Davidson kilép az árnyékból. Úgy hírlik, ő lesz Sato csapattársa. :)

#18 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 13:10

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 13:33

Annak viszont örülök, hogy Davidson kilép az árnyékból. Úgy hírlik, ő lesz Sato csapattársa. :)

:fear: Itt megint a második mondattal van gond. :Đ

Bár egy új csapat csak nem lesz olyan erős, hogy Toyotákat, Ferrarikat torpedózzon meg vele, rettegjenek a Jordanek, Minardik jövőre Satotól. :]

szerk: igaz, Midlandek, és Red Bull Juniorok. :up: ;)

Szerkesztette: Tigger 2005. 10. 11. 13:22 -kor

#19 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 13:16

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 10:50

Hát tényleg hülyeség, nagyon rászoktak erre az utóbbi időben, hogy minden évben átvariálják az egészet... :(  De minek? :think:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#20 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 13:18

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 14:10

...rettegjenek a Jordanek, Minardik jövőre Satotól. :]

Ezek mar nem lesznek jovore... es lekorozeskor keresztbetehet barkinek.

Samott

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó