HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 V. Értékeld a témát: -----

#2081 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:21

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 12:56

Sportszerű nyilatkozat Renaultéktól...  :up:

10pont ott is van, nem csak náluk ;)
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#2082 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:23

Apróságok Bahreinből
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#2083 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:25

Szerintem nem kéne gyengíteni a Toro Rosso-t. Tök jó, hogy végre ők is versenyeznek.

Szerk.: Hiába kevesebb a lóerő, ha akkora nyomatéka van a motornak, hogy lazán legyorsulja a V8-at.

Szerkesztette: A.J. Crowley 2006. 03. 13. 12:37 -kor

"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#2084 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:35

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 12:20

Hát az egy környi benzin miatt IMHO nem lett volna sokkal nehezebb az autója, de persze minden előfordulhat!

Dehogynem. :) Te is láttad. Századmásodperceken múlott a dolog. Ez a szokásos Alonso-féle mázli faktor. Egyébként Sumit kezdem egyre jobban megkedvelni, ahogyan Alonso lesz egyre unszimpatikusabb. :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2085 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:35

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 11:32

Arra a Baricsra gondolsz, aki váltóhibával ment végig? :D

Arra bizony! Bár a váltóhibáról nem tudtam (mint látszik :D ), most olvastam Samott postját, hogy nem volt 3. fokozata. De akkoris, egy ex-ferkásnak, Sumák Józsi hű fegyvertársának még így is be kellett volna jönni pontszerzőnek! :D :D :D

#2086 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 13. 12:36

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 12:35

Arra bizony! Bár a váltóhibáról nem tudtam (mint látszik :D ), most olvastam Samott postját, hogy nem volt 3. fokozata. De akkoris, egy ex-ferkásnak, Sumák Józsi hű fegyvertársának még így is be kellett volna jönni pontszerzőnek! :D :D :D

Eh, gondold el, ha az első helyen lenne és a célegyenesben meglátná maga mögött a Ferrarit, és reflexszerűen beleugrana a fékbe....  :omg:  :Đ

#2087 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:36

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 12:15

Ez azt jelenti, ha jól értelmezem, hogy ha nem veszít Schumacher 1 környi benzint, akkor bőven Alonso elé jön vissza...

azon szvsz felesleges gondolkodni, hogy ki fordult volna be előbb, mert annyira kicsi volt a különbség, hogy sokminden közrejátszott, nem csak ez. ha MS nem fékezi el magát, ha FA-nak nem az integetéssel kell foglalkoznia :D, stb, stb...

de az is lehet, hogy ha MS 1 körrel később jött volna ki a boxba, akkor más forgalmi helyzetben lett volna.

ez sokváltozós egyenlet, kár rajta gondolkodni. inkább csak amiatt írtam le, hogy a kiélezett versenyt még tovább hangsúlyozzam.

#2088 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:37

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 12:18

Én is szeretem Baricsot, de kérdés, hogy a Ferrarinál eltöltött évek alatt mennyit tompult... :(

Meglátjuk, emlékszem még mikor a Stewart (ha jól emlékszem) csapatban az egyik nagy erménységnek tartották, azt a tüzet kellene visszahoznia, mert a képességei megvannak.

Egyetértek.

#2089 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:38

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 12:18

Én is szeretem Baricsot, de kérdés, hogy a Ferrarinál eltöltött évek alatt mennyit tompult... :(

Meglátjuk, emlékszem még mikor a Stewart (ha jól emlékszem) csapatban az egyik nagy erménységnek tartották, azt a tüzet kellene visszahoznia, mert a képességei megvannak.

van benne tűz, nem egyszer megmutatta az elmúlt években is. csak aztán a kerékcserénél eloltották gyakran :D

vicc nélkül: nagyon szépeket tudott versenyezni, néha még MS-t is elhalványítva...

Szerkesztette: vipisrac 2006. 03. 13. 12:39 -kor

#2090 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:43

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 12:38

van benne tűz, nem egyszer megmutatta az elmúlt években is. csak aztán a kerékcserénél eloltották gyakran :D

vicc nélkül: nagyon szépeket tudott versenyezni, néha még MS-t is elhalványítva...

Nagyon hangulat-ember. Ha "jó napja van", nagyon jókat megy, de a többi napon...... Lásd még: Coulthard, Montoya, stb.... Nézd meg Sumi nagyon ritkán teljesít "alul". folyton 100%-os teljesítmény közelében mozog, nagyon keveset hibázik és gyors is (már amennyire az autója engedi)

#2091 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:47

nah vegre en is megneztem a futamot.
nekem tetszett. foleg hogy tobb elozes volt mint tavaly, ezenkivul pedig hogy nincsen akkora folyenye egyik csapatnak sem. tenyleg lehet futamgyozts 4 csapat is lazan: Ferrari, Renault,Mclaren,Honda. tavaly azert joval nagyobb kulombseg volt az elcsapatok kozott.
Alonsonak gratula.
Raikonent meg sajnalom hogy igy jart :( remeljuk kovetkezo futamon nem hatulrol kell indulnia aztan meglatjuk mekkora folenye lesz.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2092 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:51

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 12:36

Eh, gondold el, ha az első helyen lenne és a célegyenesben meglátná maga mögött a Ferrarit, és reflexszerűen beleugrana a fékbe....  :omg:  :Đ

Majd Sumák a pódiumon átadná a serleget Chellonak... :D :D :D

Szerk.: Vagy besz@pná és nem Sumák, hanem Massa jönne mögötte... :nevet2:

#2093 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:53

Idézet: SATAN - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 12:47

nah vegre en is megneztem a futamot.
nekem tetszett. foleg hogy tobb elozes volt mint tavaly, ezenkivul pedig hogy nincsen akkora folyenye egyik csapatnak sem. tenyleg lehet futamgyozts 4 csapat is lazan: Ferrari, Renault,Mclaren,Honda. tavaly azert joval nagyobb kulombseg volt az elcsapatok kozott.
Alonsonak gratula.
Raikonent meg sajnalom hogy igy jart :( remeljuk kovetkezo futamon nem hatulrol kell indulnia aztan meglatjuk mekkora folenye lesz.

Az a gyanúm, hogy ha a Meki rendbeszedi a megbízhatóság dolgot, akkor már meg is van az idei világbajnok, mert Kimi agyba-főbe fogja verni az egész mezőnyt. :think:

#2094 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:55

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 12:43

Nagyon hangulat-ember. Ha "jó napja van", nagyon jókat megy, de a többi napon...... Lásd még: Coulthard, Montoya, stb.... Nézd meg Sumi nagyon ritkán teljesít "alul". folyton 100%-os teljesítmény közelében mozog, nagyon keveset hibázik és gyors is (már amennyire az autója engedi)

én őt nem nevezném annak. nálam a top 3 hangulatember ebben a sorrendben: RS, JPM és Coulthard
Baricsot sztem sokan félre értékelik. ez abból adódik, hogy MS volt a csapattársa.
-soxor nem volt olyan autója mint MS-nek
-számtalanszor k*rták el a taktikáját. mikor nem volt gond a kiállásokkal sem a technikával, csak a taktika szar volt.
-még többször bénáztak vele kiállásoknál és/vagy állt meg alatta a gép. (a tavalyi év hogy kezdődött: 2-3 versenyen zsinórban: MS alapból váltócsere, RB hidraulika miatti kiállás. tavaly előtt kiszakadó hátsó felfüggesztés RB-nél és rengeteg apró hiba.......)

ezt mindig elfelejtik, akik a Ferrari-MS töretlen nyerési sorozatokat nézik.
ezzel szemben, ahol nem volt baj ott általában jól ment. vannak pályák, ahol rendre alázza(alázná) MS-t: Silverstone, Suzuka, Indi...

összességében ahol saját magától volt béna, sztem jó ha 2 verseny volt idényenként. lehet, hogy több, mint MS-nél - ezt nem vitatom - de abszolút nem sok.

a másik tévhit sztem MS hibátlansága. 1 seccel gyorsabb autóval, 95%-os hatásfoknál valóban az, de kiélezett versenyben nem hibázik kevesebbet, mint egy Alonso vagy Kimi. (RB-nél persze kevesebbet) erre is számtalan példa volt már...

#2095 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:57

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 12:53

Az a gyanúm, hogy ha a Meki rendbeszedi a megbízhatóság dolgot, akkor már meg is van az idei világbajnok, mert Kimi agyba-főbe fogja verni az egész mezőnyt. :think:

sztem nem olyan könnyű rendbeszedni, tekintve hogy már kb 5 éve ezzel próbálkoznak... :)
de a bahreini szereplésük eddig abszolút pozitív csalódás :up:  főleg az atombiztosnak kikiáltott Renault(Fisico)/Honda(Barics) mellett

apropó: Fisico. motorhibáról olvastam. ezek szerint köv. futamon +10 hely?

Villeneuvenek és Coulthardnak már tuti +10 hely

Nem kell változtatni a Toro Rosso V10-esén

Räikkönen is pótolható

"Ha Kimi vagy Juan-Pablo úgy gondolják, hogy jobban járnak, has elszerződnek, hát tegyék. Ugyanezen az alapon, ha úgy érzem, hogy a csapat jobban járna valaki mással, már holnap igazolhatnék valakit" - mondta a McLaren csapatfőnöke.
:eek:
tényleg ennyire jó az autó, hogy már lehet keménykedni, Ron?

Szerkesztette: vipisrac 2006. 03. 13. 13:06 -kor

#2096 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 13:05

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 12:57

sztem nem olyan könnyű rendbeszedni, tekintve hogy már kb 5 éve ezzel próbálkoznak... :)
de a bahreini szereplésük eddig abszolút pozitív csalódás :up:

Az elmúlt pár évet figyelembe véve messze ez volt a legjobb szezon kezdetük. Autó nem rossz bár nagyon messze vannak a mezőnyveréstől. Renault maradt tavalyi szinten, Ferrari és Honda hatalmasat lépett előre, egyedül csak a Mclaren esett vissza jelentősebben.
Remélem év közben nem fog visszaütni az elment szakemberek hiánya.
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#2097 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 13:05

de a bahreini szereplésük eddig abszolút pozitív csalódás :up:  főleg az atombiztosnak kikiáltott Renault(Fisico)/Honda(Barics) mellett

apropó: Fisico. motorhibáról olvastam. ezek szerint köv. futamon +10 hely?

Villeneuvenek és Coulthardnak már tuti +10 hely

Én váltóhibáról tudok, futam közben ki kellett állnia, mert nem tudott feljebb kapcsolni. :think:
Hol olvastál motorhibát?

#2098 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 13:08

Annyira nem követtem az idei szabálymódosításokat, idén is két versenyhétvégét kell kibírniuk a motoroknak?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2099 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 13:10

Villeneuve verseny alatt esett ki. Miért kéne hátrébbról rajtolnia?
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#2100 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 13:12

Idézet: Frosty - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 13:10

Villeneuve verseny alatt esett ki. Miért kéne hátrébbról rajtolnia?

Ezt akartam én is kérdezni. :think:

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.