HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 V. Értékeld a témát: -----

#2061 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 13. 09:58

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 9:28

Egyetértek. A Hondától én is többet vártam, ha nem csinálnak valamit, nem lesznek VB-k.

Szerintem pedig a Hondaban iden benne van a gyozelem...sokkal inkabb mint tavaly, vagy azelott.

Bar en is azt mondom, hogy varjunk meg kb. 2-3 versenyt, s sokkal tisztabb kepet fogunk kapni az erosorrendrol.

Viszont ne felejtsuk el, hogy tavaly a Ferrari vergodott, de volt 2 futam, ahol nagyon ott voltak. Bahrein es Imola, mind a 2 versenyen a gyozelemert harcolt Schumi, ugy, hogy Alonso egyaltalan nem tudott elszakadni tole. Elkepzelheto, hogy a 3 hettel ezelotti Bahreini teszekre eppen azert hoztak el egy F2004-es jarganyt, mert + tapasztaltokat, infokat nyerhettek belole, amit atultettek az idei jarganyba...lehet, hogy a kovetkezo nagydijon meg a dobogoert sem fog kuzdeni a Ferrari.

#2062 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 11:15

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 22:45

A vélemény ilyen kifejezése szerintem a taplóság. Lehet szebben, másokat kevésbé sértő módon is megfogalmazni. Másnak ő a kedvence, neked sem esne jól, ha a te kedvencedre mondanak csúnya jelzőket...

Szerinted.

Ha az én kedvencemre mondanának "csúnya jelzőket", nem nagyon izgatna, szíve joga mindenkinek hogy kifejezze a véleményét.
Se nem anyám, se nem rokonom az aktuális versenyző, hogy védjem a "becsületét". :D
(Még ha egyesek szent céljuknak tartják is hogy mindenáron védelmére keljenek egy-egy pilótának...)

Idézet

És nem kell mindent személyeskedésnek venni. ;)
Peace gyerekek, meg lehet vitatni a dolgokat normálisan is. :)

Mekkora felesleges benyögés volt ez is.

Senki nem személyeskedett vagy vett annak bármit is, Piftukával simán csak beszélgettünk, ezer éve ismerjük egymást a fórumról, és - merem remélni nem egyoldalúan - kedveljük is a másikat.

Mondjuk a birkás beszólásod után nem csodálkozom. :D :D

Szerkesztette: Etele 2006. 03. 13. 11:23 -kor

#2063 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 11:21

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 9:48

Alonso, aki a futam egyik szakaszában hevesen integetett, hogy a lekörözéseknél hamar engedjék el, azt mondta, nem a lassabb versenyzőkre volt mérges, hanem a kék zászlók hiányára igyekezett felhívni a sportbírók figyelmét.

Háááááááááááát... :D Azért integetetett? Nem lett volna egyszerűbb beszólni csapatrádión, és Briattore-ék intézkedtek volna? :omg: Ha ezért integetett, elég értelmetlen dolog volt.

De mindegy, nem veszünk össze, szerintem nagyképű Alonso (és nem egyszer írtam, hogy ez a kép nem a legutóbbi futamon alakult ki bennem), szerinted csak aranyos mediterrán habitussal bír, ez van, nem győzködlek, minek. :)

#2064 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 11:27

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 11:21

Háááááááááááát... :D Azért integetetett? Nem lett volna egyszerűbb beszólni csapatrádión, és Briattore-ék intézkedtek volna? :omg: Ha ezért integetett, elég értelmetlen dolog volt.

De mindegy, nem veszünk össze, szerintem nagyképű Alonso (és nem egyszer írtam, hogy ez a kép nem a legutóbbi futamon alakult ki bennem), szerinted csak aranyos mediterrán habitussal bír, ez van, nem győzködlek, minek. :)

Egyébként szólt rádión is a csapatnak, hogy lengessék a kék zászlót. A mutogatásnak meg semmi értelme.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2065 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 11:30

Valaki írta fentebb, hogy Barics nagyon gyengén muzsikált.

Meggyőződésem, hogy valami technikai gondja kellett hogy legyen, mert ennyivel nem lassabb mint Button... :(

#2066 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 11:32

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 11:27

Egyébként szólt rádión is a csapatnak, hogy lengessék a kék zászlót. A mutogatásnak meg semmi értelme.

Hehe, itt jött be az előítélet: sikeresen kialakított magáról egy képet az elmúlt évek alatt, és ha csinál valami félreérthetőt, mindenki egyből a legrosszabbra gondol, pedig jelen esetben "ártaltan" és nem azért integetett, mert egy nagyképű pöcs. :D :D

#2067 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 11:32

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 8:56

Button elverte mindkét Williams-et és ott loholt Kimi nyakán a végén, 6 tizedre lemaradva. Chello viszont a 15. helyével elmehet a búsba, legalább pontszerző helyre vártam. Szerintem nem követett el hibát Button, hogy a Hondánál maradt. Azzal viszont egyetértek, hogy a tavalyi kavarásai gusztustalanok voltak.

Arra a Baricsra gondolsz, aki váltóhibával ment végig? :D
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2068 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 11:38

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 11:30

Valaki írta fentebb, hogy Barics nagyon gyengén muzsikált.

Meggyőződésem, hogy valami technikai gondja kellett hogy legyen, mert ennyivel nem lassabb mint Button... :(

Nem volt 3. fokozat a valtojaban...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2069 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 11:45

Nah. :) "Helyes".

(Kíváncsi leszek, hogy Barics lesz-e idén a BAR balszerencsés flótása, úgy, mint pl. a Renault-nál Fisico? :think: Vagy a McLarennél Kimi?)

#2070 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 11:50

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 11:32

Hehe, itt jött be az előítélet: sikeresen kialakított magáról egy képet az elmúlt évek alatt, és ha csinál valami félreérthetőt, mindenki egyből a legrosszabbra gondol, pedig jelen esetben "ártaltan" és nem azért integetett, mert egy nagyképű pöcs. :D :D

:) Attól még teljesen feleslegesen mutogattott. Nem azért van ott, hogy mutogasson.

#2071 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 11:51

Raikkönentől tartanak Alonsóék

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2072 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 11:56

Idézet: Samott - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 11:51

Sportszerű nyilatkozat Renaultéktól...  :up:

#2073 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:01

érdekes volt látni az erőviszonyokat a pályán. a Ferrari 100%-ig partiban volt a Reanult-val, amit nem vártam. íme egy újabb kis adalék a "ki mennyi benzinnel kvalifikált" kérdéshez:

Schumachertől és Montoyától levontak köröket

Az adatokból azonban kitűnik egy sokkal érdekesebb részlet is: a pole pozíciót megszerző Michael Schumachernek annak ellenére csak 11 kört írt jóvá az FIA, hogy a Ferrari versenyzője a harmadik etapban 12 kört tett meg, a McLaren-es Juan-Pablo Montoya pedig 2 teljes kört vesztett el.

persze azért még én is megvárnám, hogy a Bahreini tesztek után más pályákon mire lesz képes a Ferrari, de sztem nagyot már nem csalódunk idén. kisebb-nagyobb mértékben mindenhol verseny lesz.

a Renault jó, de nyomát sem látni egetverő, magabiztos fölénynek. sőt, jelenleg még kis fölénynek sem igazán. FA szépen végigment, de semmi extrát nem tett hozzá ma.

még nagyobb csalódás volt számomra a McLaren. de pozitív értelemben! ők is abszolút versenyképesek! ha van is lemaradásuk az nem számottevő, mint a tesztek alapján látszódott. persze még itt sem árt megvárni pár második hétvégés motort, de a tesztek alapján még friss motorral sem voltak meggyőzőek. sokan dicsérik Kimit és valóban le a kalappal előtte, de ezt a kocsi nélkül nem lehetett volna megcsinálni. Montoyát pedig nem kené rögtön leírni. kicsit utána kell gondolni: egész hétvégén vmi gebasz volt az autójával és végig panaszkodott. én az ő 5. helyében is a McLaren erejét látom. ráadásul most még a kis időbeli lemaradásukra sem lehet magyarázat, hogy az elején sétakocsikáztak. végig éles verseny ment elől. nomeg Kimi nem kicsit ragadt be Villneuve mögé.
ráadásul az egycserés taktika idén a gumik miatt (és általban gumiktól függetlenül is) hátrányos szokott lenni. ennek ellenére Kimi nagyon szépen/gyorsan végigment. a kasztni valami hihetetlen. sztem ha nem lenne kerékcsere, akkor most állva hagyták volna a mezőnyt.

nade van :) de ez így is szép volt és több, mint reménykeltő.

a Honda kicsit visszafogottan ment, de sztem van még benne tartalék és én is osztom azt a nézetet, hogy eddig idén a legversenyképesebbek. a másik alaptalan fikázás RB felé megy. mivel alapvetően nem ügyetlen és a tesztek alatt is jól ment nem tudom most hirtelen ki az aki elhiszi, hogy ennyire béna lett. kicsit utána kéne ennek is nézni: ő szintén egész hétvégén panaszkodott a kocsira/beállításokra. az edzéseken se ment jól. a versenyen pedig elment a 3. fokozata. szóval sztem nem kéne rögtön elhinni, hogy vki 3 nap alatt az egál teljesítményről visszaesik egy körrel a csapattársa mögé :rolleyes:

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 11., szombat - 13:12

Tényleg vicc a McLaren...  :omg:

ez a hozzászólás jut eszembe Massáról és Fisicoról

a futam két nagy vesztese. de komolyan nevetséges. a McLarenre évek óta mérges lehet az ember, hogy nem tudnak normális autót rakni a pilótáik alá, de akkor mit szóljak a korábbi RB és Fisico drukkerek? sztem ha a McLaren bénázásain kívül van szánalmasabb, akkor ez az. mert itt a mekivel ellentétben tudjuk, hogy ugyaott lehetne a másik kocsi, ugyanazt a kiszolgálást kaphatná, de nem.
persze egy esetet nem rovok fel nekik, de Fisiconál kerek 1 éve megy, Massánál pedig RB-ből kiindulva szintén nem az utolsó esetnek tűnik. pedig nagyon szépen ment egész hétvégén, megérdemelt volna egy jó versenyt.

az STR-ek túl jók. még úgy is, hogy gyakorlatilag nem végeztek előbb, mint lehetne. de ez csak a gyengébb csapatok extra gyenge teljesítménye miatt van így. Monzában vagy egyéb "motorpályákon" sima pontszerzők.

az RBR a hátsó mezőnyt elég stabilan veri, de előre kevés. azért lesznek ennél jobb futamjaik is.

a Toyota félelmetesen rossz. (Sokkolta a Toyotát a hétvége). kár érte, mert jó géppel nagy kedvvel versenyezne mind2 pilótájuk és megnehezítenék az elől lévők dolgát.

a Williams pedig szép rajtot vett. az előző évekhez képest sokkal jobb az eredmény, bár sztem ennél többre is képes (lesz) most az idei autó. Nico nagyon szépen ment. mondjuk a végén a két RBR nem jelentett nagy feladatot, de ettől függetlenül nagyon nyomta, agresszíven ment és ami a legfontosabb, hogy mindeközben hibátlan volt. ami pedig első versenyen nagyon nagy erény.Rosberg küzdőszellemét dicsérik az öregek. nomeg a leggyorsabb kör is az övé első futamán! :eek: úgyhogy :up: Nico, Williams. és persze Webber is. alatta sem volt még soha életében igazán jó autó. talán ezzel most lehet majd villantani. meggyőződésem, hogy csuklóból tudja ugyanazt (vagy többet) mint egy agyonsztárolt Button.

a BMW gyenge. kár, mert Villneuve egy-egy kiugró eredménye alapján jobbat lehetett sejteni, és ő is tudna borsot törni pár arc orra alá.

Alonso: "jajj, ne már!" érzés kerített hatalmába mikor idegbeteg módjára kiabált a blue flagért és  integetett az előtt fél egyenesni távolságban haladó autóknak. a táncnál szintén. ezeket elfelejthetné egy életre...

vki írta, hogy MS is mutogatott az olasz himnusz alatt. na és? ez senkit nem jogosít fel semmire és nem mellékesen az sem tetszett nagyon sok embernek....

MS sokkal szimpatikusabb volt a mai futamon (és soxor máskor is). az az egy biztos, hogy tényleg tud örülni. edzéselsőségnek is (pedig már volt neki 64) és második helynek is. ez :respect:

Palik: szánalom. pár éve én is szerettem, mert valóban feldobja a sótlan futamot, de most odáig jutott, hoyg semmi köze a futamhoz:
-nem hibázni szokott, hanem néha beletrafál. mert ha 8-szor lát egy kocsit, akkor kb. 6-szor a másik pilóta nevét mondja és 2x találja el ki van a képen.
-nem dobja fel a futamot, mert mikor izgul, akkor általában k*rvára nem történik semmi, csak beképzel magának valamit. ha vmibe beleéli magát nem zavar ha kiabál, sőt! de mivel 50%-ban ok nélkül teszi ez is elkezdett zavarni:
izgul, hogy meddig bírja kint JPM, mikor a napnál világosabb, hogy ki fog jönni, hogy bejön-e FA MS elé, mikor esélytelen 2 kör alatt több másodpercet ledolgozni, stb, stb...

Gyulával nem tudom mi bajotok. Palikhoz képest abszolút nincs lejjebb. azt se mondom, hogy őt kéne hallgatnunk, de Palikot néha odaveri. tavaly néha vezetett végig egyedül edzéseket: elhallgat, ha belső nézet van. ő is hibázik, de nem annyit. néha egész értelmes és logikus gondolatai is vannak (amit persze Palik full fordítva mondana). ha meg izgalom van visít ő is :D

egyetlen baja, hogy ha Palikkal van, akkor nem mer beszólni. így nincs kijavítva Palik egyetlen hülyesége sem. Palik meg, mivel csak ő lehet a f*szagyerek, amit Gyula mond (esetleg logikusat) annak direkt ellentmond. Gyula ráhagyja és így születnek meg az eredetileg korrekt gondolatokból az újabb idióta elméletek, mikor várjuk JPM-et  :omg:

#2074 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:02

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 11:45

Nah. :) "Helyes".

(Kíváncsi leszek, hogy Barics lesz-e idén a BAR balszerencsés flótása, úgy, mint pl. a Renault-nál Fisico? :think: Vagy a McLarennél Kimi?)

én nagyon bízom benne, hogy ő szállítja a Honda eső futamgyőzelmét!
mekkora pofáraesés lenne a nyeretlen Buttonnak

#2075 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:12

Ja.
De azért kicsit más a leányzó fekvése, miután megismertük az "indítékokat". :D

RE: ezt Diablovazze hozzászólására. :)

Szerkesztette: Etele 2006. 03. 13. 12:13 -kor

#2076 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:15

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 13:01

Ez azt jelenti, ha jól értelmezem, hogy ha nem veszít Schumacher 1 környi benzint, akkor bőven Alonso elé jön vissza...
Tyraan - Artum Inferniti

#2077 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 13. 12:16

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 12:12

Ja.
De azért kicsit más a leányzó fekvése, miután megismertük az "indítékokat". :D

RE: ezt Diablovazze hozzászólására. :)

De akkor sincs rajta sapka :p :D :D

#2078 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:17

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 12:15

Ez azt jelenti, ha jól értelmezem, hogy ha nem veszít Schumacher 1 környi benzint, akkor bőven Alonso elé jön vissza...

Nem feltétlen, mivel akkor annyival nehezebb is az autója. Ezen felesleges rágódni, ha pl balos kanyar van a  boxutca után, akkor is simán Sumi az első. Van ilyen.

#2079 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:18

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 12:02

én nagyon bízom benne, hogy ő szállítja a Honda eső futamgyőzelmét!
mekkora pofáraesés lenne a nyeretlen Buttonnak

Én is szeretem Baricsot, de kérdés, hogy a Ferrarinál eltöltött évek alatt mennyit tompult... :(

Meglátjuk, emlékszem még mikor a Stewart (ha jól emlékszem) csapatban az egyik nagy erménységnek tartották, azt a tüzet kellene visszahoznia, mert a képességei megvannak.

#2080 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:20

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 13:17

Nem feltétlen, mivel akkor annyival nehezebb is az autója. Ezen felesleges rágódni, ha pl balos kanyar van a  boxutca után, akkor is simán Sumi az első. Van ilyen.

Hát az egy környi benzin miatt IMHO nem lett volna sokkal nehezebb az autója, de persze minden előfordulhat!
Tyraan - Artum Inferniti

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.