HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 V. Értékeld a témát: -----

#861 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 05. 10:15

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 10:11

Na igen, a Ferrarinak legyen mondva ők végig maradtak az F1-ben, akkor is amikor ment, akkor is, amikor nem ment. Mondjuk franciáktól mit vár az ember....

Én ezt nem így látom. :) Most új vezetése van a Renault-nak, szerintük sok pénzbe kerül az F1 és a Renault-nak egyszerűen nincs elég pénze az állandó jelenléthez. Az F1-es szereplés pusztán költségvetés kérdése. Szerintem az új Renault vezér kilépteti a márkát az F1-ből.  :( Ennek nagyon nem örülök. :reklamacio:
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#862 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 10:17

Idézet: Indy - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 10:15

Én ezt nem így látom. :) Most új vezetése van a Renault-nak, szerintük sok pénzbe kerül az F1 és a Renault-nak egyszerűen nincs elég pénze az állandó jelenléthez. Az F1-es szereplés pusztán költségvetés kérdése. Szerintem az új Renault vezér kilépteti a márkát az F1-ből.  :( Ennek nagyon nem örülök. :reklamacio:

Pont erről van szó. Amikor sok évik sz*rul ment a Ferrarinak sem szálltak ki, most a Renault VB lett, még is elmegy. Egyértelmű, hogy pénzügyi okai vannak. De nem lehet mindent így nézni. Sajnálom, hogy a Renaultnál ilyen szellem uralkodik. :(
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#863 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 10:19

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 10:17

Pont erről van szó. Amikor sok évik sz*rul ment a Ferrarinak sem szálltak ki, most a Renault VB lett, még is elmegy. Egyértelmű, hogy pénzügyi okai vannak. De nem lehet mindent így nézni. Sajnálom, hogy a Renaultnál ilyen szellem uralkodik. :(

70-es 80-as évek vs. 2006?

#864 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 10:28

Idézet: Indy - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 10:15

Talan szponzorokat kellene szerezniuk...normalis szponzorokat...a Meki,Williams,Ferrari is leginkabb a szponzorok penzet koltotte, kolti....egyebkent fura, hogy a Williams meg mindig talpon van, pedig magancsapat, egy Renault meg nem kepes kitartani. :(

#865 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 10:33

Idézet: Kory - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 10:19

70-es 80-as évek vs. 2006?

Akarni kellene, az akarat hiányzik.

#866 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 10:34

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 10:17

A Ferrari évekig pumpolta a Fiat-ot, esetleg máshonnan szedett össze pénzt. De ha egyszer a Renault-nak nincs rá pénze hogy tovább finanszírozza (na jó, lehet hogy nem akarja...) akkor ennyi. Csapó. Sajnálom, de egy multi bármikor dönthet így, elérték amit akartak. Sok más csapat is megszünt már az F1 történetében, lehet hogy valamikor visszatérnek. :)

#867 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 10:45

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 10:33

Akarni kellene, az akarat hiányzik.

Hát nem tudom...1 fő nem akarja szvsz, gazdasági szempont miatt.

Attól még az egész csapatot nem kell leírni emiatt, de szvsz a Rönó, ha az F1-ben nem lesz, szerintem még sok más jó versenysport marad, ahol igen.

Egyébként meg semmi sem biztos, nem? :)

#868 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 10:50

Idézet: Kory - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 10:45

Hát nem tudom...1 fő nem akarja szvsz, gazdasági szempont miatt.

Attól még az egész csapatot nem kell leírni emiatt, de szvsz a Rönó, ha az F1-ben nem lesz, szerintem még sok más jó versenysport marad, ahol igen.

Egyébként meg semmi sem biztos, nem? :)

Így van. ;) De akárhogy is, mivel a Renault most szállna ki harmadszor az F1-ből, ezzel Diablo szemében végkép leírta magát. :D  :p

#869 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 11:12

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 11:17

Figy... Az F1 azon kivul, hogy presztizskerdes, uzlet, egy befektetes, aminek profitot kene termelni.

Gyari csapatkent a renault befektetett egy rakas penzt, el is ertek azt a celt, ami F1 -ben a maximum (csapat+egyeni vb cim), ennek ellenere az eladasaik sok evre visszamenoleg a legrosszabb volt.

Ebbol nyilvan valo azt a konzekvenciat vonjak le, hogy az F1 beli szereples nincs kihatassal az eladasaikra (leven ha oly mertekben lenne ahogy szamitanak erre, most mindenki "VB gyoztes" thaliakban tobzodna...), vagy is csalodottak, jogosan! (lehet megse jogosan, csak naivak voltak? passz...)

Igen ahogy tobben is irtak, ahhoz hogy bent maradjanak a koltsegek nagy reszet a szponzorokra kell haritaniuk, kulonben kiszallnak...

Szerkesztette: Vertigo 2006. 01. 05. 11:13 -kor

#870 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 11:43

Idézet: Indy - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 10:50

Így van. ;) De akárhogy is, mivel a Renault most szállna ki harmadszor az F1-ből, ezzel Diablo szemében végkép leírta magát. :D  :p

Nem erről van szó. Nem titok, hogy a Renaultot mint márkát kevéssé kedvelem, de sajnálom, hogy elmennek az F1-ből és sajnálom, hogy olyan vezetője van a cégnek, aki 3€ plusz bevételért megb***** az anyját. Leirom még 1x, ha akarna, találhatna szponzorokat, főleg, hogy idén elverték a mezőnyt. HA komolyan gondolnák. De ez nekik nem sport, csak egy plusz "felesleges" kiadás.  :(

#871 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 11:54

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 11:43

Nem erről van szó. Nem titok, hogy a Renaultot mint márkát kevéssé kedvelem, de sajnálom, hogy elmennek az F1-ből és sajnálom, hogy olyan vezetője van a cégnek, aki 3€ plusz bevételért megb***** az anyját. Leirom még 1x, ha akarna, találhatna szponzorokat, főleg, hogy idén elverték a mezőnyt. HA komolyan gondolnák. De ez nekik nem sport, csak egy plusz "felesleges" kiadás.  :(

Még ne kezeljük tényként! Én sem teszem, de a jelek erre mutatnak. Amúgy nyerjenek még 5x VB-t.  :respect: Kovalainennel akár meg is tehetik.  :up:

#872 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 12:01

Idézet: Indy - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 11:54

Még ne kezeljük tényként! Én sem teszem, de a jelek erre mutatnak. Amúgy nyerjenek még 5x VB-t.  :respect: Kovalainennel akár meg is tehetik.  :up:

Drukkolok neki, szimpatikus srác. :) Már csak azt a majom csapatfőnököt kell elküldeni és egész jó kis csapat lesz :up: :cool:

#873 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 13:05

Index v8 vs. v10
(...ha meg nem volt)

Szerkesztette: Vertigo 2006. 01. 05. 13:05 -kor

#874 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 18:34

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 13:05

Index v8 vs. v10
(...ha meg nem volt)

Az milyen lenne már? Speed meg Liuzzi lenyomná a teljes mezőnyt az ex-Minardikkal.  :D
Semper Fi

#875 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 20:34

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 11:12

Gyari csapatkent a renault befektetett egy rakas penzt, el is ertek azt a celt, ami F1 -ben a maximum (csapat+egyeni vb cim), ennek ellenere az eladasaik sok evre visszamenoleg a legrosszabb volt.

de csak most lettek világbajnokok! a tavalyi és az az előtti bevételeket nézik ennek fényében?
kicsit várni is lehetne... amúgy meg tényleg csak 1-2 szponzor kéne és kész! tuti lenne. most meg pláne a vb címek után

nekem csak az nem szimpi bennük, hogy jópár ember "kinevelnek" és utána még csak lehetőséget se kapnak. lásd Montagny és valszeg Kovalainen is...

#876 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 20:42

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 20:34

de csak most lettek világbajnokok! a tavalyi és az az előtti bevételeket nézik ennek fényében?
kicsit várni is lehetne... amúgy meg tényleg csak 1-2 szponzor kéne és kész! tuti lenne. most meg pláne a vb címek után

nekem csak az nem szimpi bennük, hogy jópár ember "kinevelnek" és utána még csak lehetőséget se kapnak. lásd Montagny és valszeg Kovalainen is...

Na meg az egész csapat, pl szerelők, mérnökök. Elvárják tőlük, hogy ne csak mint munkához álljanak, hiszen ehhez -valljuk be- kell egy kis megszállotság, utána meg azt mondja a nagyfőnök, hogy hát bocsi, ez nem nyereséges, szóval nem folytatjuk.

#877 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 09:08

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 20:34

Miért, a McLarennél se kaptak volna ha Montoya nem töri össze magát. Van egy csapat, van két állandó pilótája, akiknek szerződése van. Én kifejezetten nem szeretem a cserélősdit ami pár csapatnál zajlott tavaly.

Amúgy meg szívesebben láttam volna 2004-ben Montagnyt Villeneuve helyett. Kovalainen pedig biztosan lehetőséget kap a bizonyításra. ;)

Szerkesztette: Indy 2006. 01. 06. 09:09 -kor

#878 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 11:36

Idézet

Rajtengedélyt kaphat már 2006-ra a tizenegyedik Forma-1-es csapat, a Super Aguri, miután a jelenlegi tíz istálló közül mindegyik beleegyezett az indulásába.

Mégis jöhet a tizenegyedik F1-es csapat

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#879 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 15:08

Idézet: Samott - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 12:36

:up:  :ninja:  :taps:
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#880 Felhasználó inaktív   f - x 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 15:42

MP4/21

Kép

szerintem ritka csúnya egy jószág...  :omg:

ps: a kép csak illusztráció!  :)

Szerkesztette: f - x 2006. 01. 06. 15:57 -kor

>>> A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál! <<<

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.