HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 V. Értékeld a témát: -----

#2501 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:56

Idézet: Samott - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 21:42

Sajnos en nem tudok belealmodni olyasmit, ami nem latszik a kepen... egyreszt a ket williams kitakarja oket, masreszt joval magasabbrol kellett volna fenykepezni ahhoz, hogy a ket auto egymashoz viszonyitott helyzetet pontosan meg lehessen hatarozni.

Szerk: na vettem a faradsagot, es rajzoltam egy kicsit, a felso piros vonal Klien elso kerekenek a teteje, az also vonal pedig Kimi hatso kerekenek a teteje...

Samott

Ennyi. Kimi hátsó kerekének közepe mögött még van majdnem fél méter a hátsó szárny végéig, valamint Klien első kerekének közepétől megint van majdnem fél méter az ő első szárnyának elejéig. Minimum 1 méterrel már akkor Kimi mellett volt Klein. Már ezen kép alapján a merga negyedénél tartott Klien. Elfordulásnál meg teljesen mellette volt.

#2502 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:57

Muszájos lesz bedigizni azt a videót, mert így csak a szájtépés megy
WoT nick: Atti77

#2503 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 22:00

Idézet: Atti - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 21:57

Muszájos lesz bedigizni azt a videót, mert így csak a szájtépés megy

Már összedrótoztam a rendszert, mindjárt beizzítom. Sokan el fognak csodálkozni, az fix...

#2504 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 22:21

Idézet: Rudi - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 21:56

Ennyi. Kimi hátsó kerekének közepe mögött még van majdnem fél méter a hátsó szárny végéig, valamint Klien első kerekének közepétől megint van majdnem fél méter az ő első szárnyának elejéig. Minimum 1 méterrel már akkor Kimi mellett volt Klein. Már ezen kép alapján a merga negyedénél tartott Klien. Elfordulásnál meg teljesen mellette volt.

Te, figyi, errol a keprol csak az derul ki, hogy itt meg a hatso versenyzo elso kereke hatrebb volt, mint az elso versenyzo hatso kereke...  (es persze ez se biztos, hiszen a kep is lehet ferde, es akkor borul minden). Minden mas csak okoskodas... varom a videot, hatha az egyertelmubb lesz. Valaki mintha irta volna, hogy a nemet Premiere kozvetiteseben nem maradtak le a jelenetrol... lehet, hogy mar fellelheto a neten a felvetel... jar valaki kulfoldi forumokba?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2505 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 23:11

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 19:41

Józsi idén csinált ilyet? :think:

Nem, de Tihamér se csinált.

#2506 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 23:12

[quote name='Rudi' date='2006. márc. 19., vasárnap - 21:50'] Mondjuk itt nem ezt írják, hogy Kimi hibája.... [/QUOTE]
Igen, a végkifejletet jól leírták. Csak az előzményt nem.
Egyébként Kimi és Ron mindenhol azt nyilatkozta le, hogy Klien gyermeteg hibát vétett, holott ez nem igaz. Haug már sokkal árnyaltabban fogalmazott, ő már csak egyszerű versenybalesetnek nevezi az affért.

Nem a nyilatkozatokat kell olvasgatni és idelinkelni, hanem meg kell nézni jó alaposan az esetet, pl. videóról, többször, sokszor, lassítva. Én is ledöbbentem, mikor kimi kocsija szinte teljesen kitakarta a red bullt az elfordulásnál, annyira mellette volt Klien. [/quote]
Nem hat :D , tavaj MS es -asszem- Webber(?) afferjat mindenki MS-nek huzta be -pedig ott is MS volt elol-, ezert meg veletlenul sem lehet a faszagyereksosemhibazojegember KR a hunyo, mert hat KR az nem MS, pedig detto ugyanaz a szitu, csak szereplok masok.

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#2507 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 23:17

Idézet: hobizoli - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 23:12

Nem hat :D , tavaj MS es -asszem- Webber(?) afferjat mindenki MS-nek huzta be -pedig ott is MS volt elol-, ezert meg veletlenul sem lehet a faszagyereksosemhibazojegember KR a hunyo, mert hat KR az nem MS, pedig detto ugyanaz a szitu, csak szereplok masok.

hobizoli

Csak tudnám, hogy ezt a nagy okosságot ki találta ki. :omg: Raikkönen is hibázik, nem is keveset. Csak nem éles szituban (általában). :think:

#2508 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 23:22

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 20:55

Hát Schumi nagyon nem harcias az idén, 1 hete meg se próbálta Alonsot legyűrni, most meg Massával nem tudott/akart semmit sem kezdeni, erre azt nyilatkozza, hogy nem volt elég gyors az autója, furcsa de pár éve nem mondogatott ő ilyeneket, hanem ment előre kegyetlenül. Öregszik már, öregszik már...

Gondolj bele mi lenne itt ha megelőzte volna. :) Csapatsorend, utasítás, fúúúúúúj. Ezért se nagyon erőltették szerintem.

#2509 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 23:23

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 23:22

Gondolj bele mi lenne itt ha megelőzte volna. :) Csapatsorend, utasítás, fúúúúúúj. Ezért se nagyon erőltették szerintem.

Ha erőltetik, akkor az már csapatutasítás. :p

#2510 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 00:26

Sajnos valami gebasz van a bedigizéssel, majd szöszölök vele még, úgyhogy egyelőre be kell érnetek egy elég silány minőségű képsorozattal (tv képernyőjét fényképeztem), de ebből is nagyon jól látszik, hogy miről volt szó, ki hol volt, ki volt a hunyó:

Kimi montival szenved a pálya (menetirány szerinti) jobb oldalán (ami a képen a bal oldalon van), klien mögöttük jön:
Kép

Monti marad a belső íven, Kimi húzódik kifelé (és ezáltal szabaddá válik a belső ív a jobbos kanyar elött), Klien követi, de már nézegeti a szabadon hagyott belső oldalt:
Kép

Klien már szinte Kimi mellett van a belső íven, megkezdik a ráfordulást:
Kép

A két autó fej-fej mellett fordul el (klien belül, kimi kívül):
Kép

Szintén teljesen egymás mellett van a két autó, Klien autója gyakorlatilag nem is látszik a meki takarásában, kimi kezd ráhúzni a belső ívre, ahol klien van (ez a manőver a belső kamerás nézetből jól látszik):
Kép

Még mindig egymás mellett a két autó, Kimi egyre jobban szorítja ki Klient:
Kép

Úgy tűnnek ki a képből, hogy klien 1 kerékkel van hátrébb a belső íven:
Kép

Szerkesztette: Rudi 2006. 03. 20. 00:46 -kor

#2511 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 00:37

'nnyémá Rudi, minket akarsz beetetni? Ez nem is F1 futam, itt minden autó fehér, kivéve a 2 rózsaszínt... :D :D :D

#2512 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 00:39

És ez pedig a már korábban linkelt ütközés pillanata (Kliennek már defektes a bal első kereke), ahol Klien már beletaposott a fékbe, hogy valahogy elkerülje az ütközést, ezáltal már majdnem teljesen kimi mögött van:

Kép

Szóval ki ment neki kinek ?  :think: Elég egyértelmű... És ezekután még Klient szapulják meg amatőrözik le, rá akarják kenni az egészet. Szép húzás... Mert be mert bújni a nyitva hagyott kapun. Bebújt, teljesen Kimi mellé került, aki meg ráhúzott, pálya elfogyott Klien mellől, nem volt már hova menjen, fékezett, de már nem tudta elkerülni az ütközést. Versenybaleset volt, csomó ilyen történt már, csak akkor ne kenjék már rá szegény klienre a balhét, ez egy kicsit gusztustalan (számomra legalábbis).

Szerkesztette: Rudi 2006. 03. 20. 00:52 -kor

#2513 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 00:39

Én csak egy ilyet találtam. (Áááá nem is figyeltem, hogy az előző oldalon ugyanez a kép van, mindegy.)
Kép

Itt már meg van rogyva Klien kereke.

Na ezt egyszerre sikerült létrehozni...

Mellesleg el nem tudom képzelni, mekkora ütés kell egy könnyűfémfelninek, hogy kitörjön belőle egy darab.

Szerkesztette: Taranis 2006. 03. 20. 00:49 -kor

#2514 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 00:47

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 0:39

Mellesleg el nem tudom képzelni, mekkora ütés kell egy könnyűfémfelninek, hogy kitörjön belőle egy darab.

Nem kell túl nagy, főleg ha "jó irányból/szögben" jön.

#2515 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 00:54

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 0:39

Versenyfelninek elsősorban könnyűnek kell lennie, biztos nincsenek felkészítve ilyen irányú és ekkora erőhatásokra. Végülis az F1-es autóknak nem rallipályákon vagy pesti utcákon kell rongyolniuk ahová ultramasszív, mindent úthibát, felütést kibíró felni kell, hanem tükörsima aszfalton. Plusz F1-ben elég brutális oldalmagasságú gumik is vannak, azok is védik elég rendesen a felnit az esetleges kerékvetőktől, patkáktól, ütközésektől, de az oldalirányúakkal nem tudnak mit kezdeni, nem peremvédősek az F1-es gumik.

Szerkesztette: Rudi 2006. 03. 20. 00:59 -kor

#2516 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 00:55

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 0:47

Nem kell túl nagy, főleg ha "jó irányból/szögben" jön.

Ennek eléggé aranyköpés íze van. :D

Azért a balesetek többségénél nem szokott a felni törni. Hamarabb enged a felfüggesztés mint a felni. Őszintén szólva nem emlékszem, hogy láttam volna már valaha az F1-ben törött felnit, pláne úgy, hogy a kocsi többé-kevésbé futóképes marad.

#2517 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 00:58

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 0:55

Ennek eléggé aranyköpés íze van. :D

Azért a balesetek többségénél nem szokott a felni törni. Hamarabb enged a felfüggesztés mint a felni. Őszintén szólva nem emlékszem, hogy láttam volna már valaha az F1-ben törött felnit, pláne úgy, hogy a kocsi többé-kevésbé futóképes marad.

Klien felfüggesztése is kitört. Nem láttad hogy állt a kerék, mikor a boxba begurult ? Azért volt 7 kört a boxban klien, hogy kicseréljék a bal első futóművét. Miután ezt megcsinálták visszajött a pályára (az más kérdés, hogy később hidraulikaprobléma miatt fel kellett adnia a versenyt).

Jah és 1 hete Kimi is futóképes maradt 3 kerékkel, mikor kvalifikáció elején elment a jobb hátsó felfüggesztése, majd kitört a kereke :) Szóval sokmindennel el lehet vánszorogni a boxig :)

Szerkesztette: Rudi 2006. 03. 20. 01:01 -kor

#2518 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 01:02

Idézet: Rudi - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 0:58

Klien felfüggesztése is kitört. Nem láttad hogy állt a kerék, mikor a boxba begurult ? Azért volt 7 kört a boxban klien, hogy kicseréljék a bal első futóművét. Miután ezt megcsinálták visszajött a pályára (az más kérdés, hogy később hidraulikaprobléma miatt fel kellett adnia a versenyt).

De láttam és meg voltam róla győződve, hogy sérült a bal első felfüggesztése. Azt nem tudtam, hogy 7 körig volt boxban, így aztán annak a ténye, hogy később újra a pályán volt, arra engedett következtetnem, hogy mégsem sérült meg a fefüggesztés. Láttam a törött felnit és megfordult a fejemben, hogy azért állt annyira csálén a kerék.

A törött futóműt nem túl sűrűn szokták javítani, ezért is gondoltam, hogy nincs komolyabb baja.

Szerkesztett rész... :) Ez mondjuk igaz. Azon is csodálkoztam. :)

Szerkesztette: Taranis 2006. 03. 20. 01:03 -kor

#2519 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 06:33

[quote name='Rudi' date='2006. márc. 19., vasárnap - 21:50'] Mondjuk itt nem ezt írják, hogy Kimi hibája.... [/QUOTE]
Igen, a végkifejletet jól leírták. Csak az előzményt nem.
Egyébként Kimi és Ron mindenhol azt nyilatkozta le, hogy Klien gyermeteg hibát vétett, holott ez nem igaz. Haug már sokkal árnyaltabban fogalmazott, ő már csak egyszerű versenybalesetnek nevezi az affért.

Nem a nyilatkozatokat kell olvasgatni és idelinkelni, hanem meg kell nézni jó alaposan az esetet, pl. videóról, többször, sokszor, lassítva. Én is ledöbbentem, mikor kimi kocsija szinte teljesen kitakarta a red bullt az elfordulásnál, annyira mellette volt Klien. [/quote]
Leírom még1x. Ha Kimi hátsó kereke ért Klien elsőjéhez, akkor Kimi előrébb volt. Az F1 szabályai szerint aki előrébb van, az diktál. Remélem világos.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2520 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 06:33

Idézet: Rudi - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 0:39

És ez pedig a már korábban linkelt ütközés pillanata (Kliennek már defektes a bal első kereke), ahol Klien már beletaposott a fékbe, hogy valahogy elkerülje az ütközést, ezáltal már majdnem teljesen kimi mögött van:

Kép

Szóval ki ment neki kinek ?  :think: Elég egyértelmű... És ezekután még Klient szapulják meg amatőrözik le, rá akarják kenni az egészet. Szép húzás... Mert be mert bújni a nyitva hagyott kapun. Bebújt, teljesen Kimi mellé került, aki meg ráhúzott, pálya elfogyott Klien mellől, nem volt már hova menjen, fékezett, de már nem tudta elkerülni az ütközést. Versenybaleset volt, csomó ilyen történt már, csak akkor ne kenjék már rá szegény klienre a balhét, ez egy kicsit gusztustalan (számomra legalábbis).

Egy dolog nem tiszta csak nekem.

Ha CK KR mellett volt, akkor hogy kerülhetett mögé? Mert ezen a képen már szemmel láthatóan mögötte van (épp a nekimenést látjuk), amikor ütköznek és nem mellette. Ha mellette volt és mögékerült, az azt jelenti, hogy fékeznie kellett, sőt, jobban lassult, mint KR, így aztán meg sem történt volna az incidens.

Klien nem nyilatkozott az ügyben?

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.