Idézet: leslie - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 11:52
Mint már mondottam, ha nem változtatsz az életviteleden, kajálásodon akkor lehozza ugyan a cucc a zsírt, de csak átmenetileg, mert visszajön a szar kajálástól. Viszont a mellékhatás megmarad.

Esetleg BBTV 17.5-ből sokat tanulhatnál.
És 100 szem spiró pont semmire nem lesz elég szerintem.

Talán arra, h ne álljon fel egy ideig, de az meg nem lehet cél. :Đ
Már írtam hogy nem egyből fogom szedni, hanem ha már megy egy ideje a rendes diéta, akkor a céllom előtt elnyomom ezt a dobozt (talán 3.5-4 hétre lesz elég), ami kicsit (remélem inkább nagyon) rásegít a befejezésnél. Ezután mát óvatosabb tömegellés lesz, mert szerintem túl sok volt a szénhidrát

.
(Ha gáz lesz leálok vele)
A kajáról meg annyit hogy szinte csak csirkemell + rizs megy már rég mivel teljesen áttértem ezekre és nem tegnap hanem jó pár hónapja.
Életvitel: Mellesleg soha nem semmilyen káros dolgot nem használok
legkisebb mértékben sem.(cigi, ital, drog…)
A kreatinból beszedem a maradékot (már dextoz nélkül) és nem veszek mást. Pedig tényleg ki akartam próbálni a hosszabb kúrát de komolyan túl sok a derekam körül a zsír ami nem mehet tovább mer tényleg nehéz lesz viszaforditani. A diétát ma kezdtem, meglátjuk mi lesz.
Kreatin: valamennyit hozott jajtam (talán3kg-ot) de ez most mind elmegy meg még gondolom több is, pedig karba már 45.5 cm en vagyok durranva, ez egyébként nem néz ki nagyon zsírosnak.
Abit KV8pro 3rd eye / 3000+ athlon64 / Thermaltake silent tower 4in1 / 2x512 Mb corsair 4000PT / His Excalibur X800XT PE Iceq II / Maxtor 80 Gb 7200/8Mb / Sb live 5.1 /Logitech Z-2300 2.1 200W / Samsung combo / Pioneer 108 / Thermaltake VM3000A / 480W Thermaltake táp / Samsung 957MB