HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés II. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2501 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 08. 17:27

Idézet

nah, ma volt 2 hete, hogy elkezdtem edzeni, és kéne vmilyen cucc.

olvasgattam a topicot, és láttam hogy vki ajánlotta vkinek a scitec volumass 35-öt, ami a leírása alapján nagyon tuti cucc lehet. 

gondolom vmilyen szénhidráttal együtt kell zabálni (pl. dextróz), mert elég sokan írták hogy úgy sokkal gyorsabban szívódik fel vele a fehérje.

az edzővel még egyenlőre csak annyit tudtunk megbeszélni, hogy az anabolikus az túl drága, a 100% whey proteint viszont nem ellenezte, sőt mondta is hogy jó cucc.

tudom hogy több normális kaját is kell ennem hozzá, mert nem vagyok túlsúlyos az biztos (173cm/60kg).

nos?

Ajánlom figyelmedbe a Biotech termékeket mert szerintem elég jók és a megfizethető kategoriába tartoznak... :)
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#2502 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 18:36

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 18:22

nah, ma volt 2 hete, hogy elkezdtem edzeni, és kéne vmilyen cucc.

Szerintem még ne vegyél semmit, várd meg hogy egy hónap után is edzeni akarsz-e, és csak akkor fektess be táplálékkiegészítőbe.

Lehet, hogy egy hét múlva rájössz, hogy nem neked találták ki ezt a sportot, és soha többet nem mész terem közelébe. :D

Idézet

olvasgattam a topicot, és láttam hogy vki ajánlotta vkinek a scitec volumass 35-öt, ami a leírása alapján nagyon tuti cucc lehet.

gondolom vmilyen szénhidráttal együtt kell zabálni (pl. dextróz), mert elég sokan írták hogy úgy sokkal gyorsabban szívódik fel vele a fehérje.

A Volumass-sorozat komplex táplálékkiegészítő, nem kell mellé szénhidrát pluszban, mert tartalmaz. Sőt, a VM35-ben még egy kis kreatin van.

(Hogy őszinte legyek, én anno a VM35-be még egy adag proteint raktam, pluszban. :) Szénhidrátból van benne éppen elég.)

Lehet, hogy én tudom rosszul, de a fehérje nem szívódik fel gyorsabban, ha szénhidráttal eszed. Edzés után azért kell a szénhidrát, hogy a kiürült glikogén raktárakat az izmaidban gyorsan fel tudd tölteni. A fehérjefelszívódás sebességét nem befolyásolja.

Szerkesztette: Etele 2006. 12. 08. 18:51 -kor

#2503 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 18:38

Idézet: Gaspy - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 18:27

Ajánlom figyelmedbe a Biotech termékeket mert szerintem elég jók és a megfizethető kategoriába tartoznak... :)

Én annyira nem vagyok Biotech-párti. Proteinjüktől fostam, tömegnövelőjüknek pocsék íze volt és nehezen oldódott...

Lehet hogy maradi vagyok, de ha megfizethető kategóriáról beszélünk, akkor Cytogen vagy Scitec. :up:

RE: no offense, de ha jól vettem ki a szavaidból, eddig egy féle cuccot próbáltál, és abból sem ettél még sokat... nem biztos, hogy kompetens vagy a témában. :) Tényleg nem csesztetésből mondom.
Persze én sem vagyok szakember, sőt, de legalább már jópár féle cég jópár termékét végigpróbálgattam, van valamiféle viszonyítási alapom. :think:

Szerkesztette: Etele 2006. 12. 08. 18:41 -kor

#2504 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 21:12

Idézet: Etele - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 19:36

Lehet, hogy én tudom rosszul, de a fehérje nem szívódik fel gyorsabban, ha szénhidráttal eszed. Edzés után azért kell a szénhidrát, hogy a kiürült glikogén raktárakat az izmaidban gyorsan fel tudd tölteni. A fehérjefelszívódás sebességét nem befolyásolja.

Szenhidratok ugye az inzulinszintet novelik meg a verben, ami mindenfele transzport funciot lat el (tobbek kozt) ergo lehetseges,  hogy egyes aminosavak, vagy kreatin gyorsabban/konnyebben "celbaer"... viszont ettol meg  kozel sem biztos hogy jobb lesz a hasznosulasa... sot... tehat valamilyen szinten mindenkeppen igazad van ha a "felszivodas" alatt a szervezetbe bekerulestol a hasznosulasig/kiurulesig nezzuk!

Ezt mar ujdonsult gyurmasunknak:

Dextrozt csak edzes utan! Valoban csak glikogenraktar feltoltesere (a szervezetnek azonnali energiara van szuksege edzesek utan, es mivel rajtad zero zsirmennyiseg van, ezert jobb hijan baromi gyorsan elkezdi majd bontani az izmokat a szervezet, ezert kell valami brutalisan gyorsan felszivodo szenhidrat... a dextroz ilyen... egyebkent napkozben ha majd eszel rendszeresen kiegeszitoket, akkor  valami lassabban szivodo szenhidrat javallott (pl maltodextrin... a vm35ben is ez van eleg nagy szazalekban) )

Masreszt eleinte csak atmozgatast kellene csinalnod, es elkezdeni naponta 4-5x enni minosegi kajat (csirkemell,  pulykamell, tonhaltorzs,  rizs... ) ha ezt tudod hozni, es jol erzed magad a borodben, akkor gondolkodj majd valoban azon, hogy kib@szol havonta 10-20ezret tapkiegre!

Szerkesztette: Sniper 2006. 12. 08. 21:16 -kor

"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2505 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 21:29

Idézet: Sniper - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 22:12

Szenhidratok ugye az inzulinszintet novelik meg a verben, ami mindenfele transzport funciot lat el (tobbek kozt) ergo lehetseges,  hogy egyes aminosavak, vagy kreatin gyorsabban/konnyebben "celbaer"... viszont ettol meg  kozel sem biztos hogy jobb lesz a hasznosulasa... sot... tehat valamilyen szinten mindenkeppen igazad van ha a "felszivodas" alatt a szervezetbe bekerulestol a hasznosulasig/kiurulesig nezzuk!
...

Mondjuk a kreatin más tészta, ahhoz kell a szénhidrát, hogy be tudjon épülni, na de nem is fehérje. :)

Az aminosavak... na ez egy jó kérdés, mert ugye az aminosav "szétszedett" fehérje, egyszer vettem nagyobb adag aminosav tablettát, nem tudom, hogy mostani álláspont szerint szénhidráttal kell-e enni... akkor emlékeim szerint nem kellett. :think:

Idézet

Dextrozt csak edzes utan! Valoban csak glikogenraktar feltoltesere (a szervezetnek azonnali energiara van szuksege edzesek utan, es mivel rajtad zero zsirmennyiseg van, ezert jobb hijan baromi gyorsan elkezdi majd bontani az izmokat a szervezet, ezert kell valami brutalisan gyorsan felszivodo szenhidrat... a dextroz ilyen... egyebkent napkozben ha majd eszel rendszeresen kiegeszitoket, akkor  valami lassabban szivodo szenhidrat javallott (pl maltodextrin... a vm35ben is ez van eleg nagy szazalekban) )

Korrekt. :) :respect:
Estére is maltodextrin javallott (ha nem komplex tömegnövelőt eszik az ember), pont a lassabb felszívódás miatt.

#2506 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 00:22

Idézet: Etele - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 18:36

Szerintem még ne vegyél semmit, várd meg hogy egy hónap után is edzeni akarsz-e, és csak akkor fektess be táplálékkiegészítőbe.

Lehet, hogy egy hét múlva rájössz, hogy nem neked találták ki ezt a sportot, és soha többet nem mész terem közelébe. :D

A Volumass-sorozat komplex táplálékkiegészítő, nem kell mellé szénhidrát pluszban, mert tartalmaz. Sőt, a VM35-ben még egy kis kreatin van.

(Hogy őszinte legyek, én anno a VM35-be még egy adag proteint raktam, pluszban. :) Szénhidrátból van benne éppen elég.)

én most komolyan elkezdtem kondizni, nem csak úgy viccből! nem ilyen kipbóbálom egy hónapra és utána abbahagyon! szó sincs róla! :cool:

szal most akkor a scitec 100% Whey protein + vmilyen szénhidrát vagy a scitec volumass 35-öt zabáljam? melyik a jobb választás?

köhöm...a kreatin mire jó? mit csinál? :)

UI: már közben utánanéztem hogy mire jó a kreatin! :)

Szerkesztette: Blackdeath 2006. 12. 09. 00:42 -kor

gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#2507 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 08:58

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 1:22

én most komolyan elkezdtem kondizni, nem csak úgy viccből! nem ilyen kipbóbálom egy hónapra és utána abbahagyon! szó sincs róla! :cool:

Mondod ezt két hét után... szerintem adj még magadnak egy kis időt. :)

Idézet

szal most akkor a scitec 100% Whey protein + vmilyen szénhidrát vagy a scitec volumass 35-öt zabáljam? melyik a jobb választás?

Én a helyedben VM35-öt vennék.

Majd fél év múlva ráérsz kevergetni magadnak.

Szerkesztette: Etele 2006. 12. 09. 09:03 -kor

#2508 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 09:57

Folytatás itt.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124