HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? V. Értékeld a témát: -----

#2221 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 24. 10:31

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 10:20

Szóval szerinted az Ariel Atom, mint négy hengeres (ráadásul Honda motoros, pfúúúj) gép, nem is sportkocsi. A WRC-k sem azok. A WTCC autók sem azok. A Lotus Elise, Exige, Opel Speedster, Lancer EVO, Impreza WRX, 944-es Porsche smafu.

No erre írtam, amit fentebb írtam. VAN sportkocsi 4 hengerrel is, nem is kevés.

Kivétel erősíti.....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2222 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 10:36

Méghogy BMW... Hyundai! :D

Kép

Szerkesztette: Satriani 2005. 11. 24. 10:37 -kor

#2223 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 10:40

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 10:31

Kivétel erősíti.....

Nézd, ez szerintem nem jó megközelítés. Ugyanúgy lehet 4 hengeres motor köré sportkocsit építeni, ahogy 6-8-10 hengeres köré. A lényeg: az autó tömegéhez képest legyen erős a motor, legyen jó a futómű, közvetlen a kormányzás, gyors a váltó, stb. A többi (hány hengeres, milyen színű, milyen márkajelzés van rajta, stb) mese.

Szerkesztette: Satriani 2005. 11. 24. 10:40 -kor

#2224 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 10:42

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 10:40

Nézd, ez szerintem nem jó megközelítés. Ugyanúgy lehet 4 hengeres motor köré sportkocsit építeni, ahogy 6-8-10 hengeres köré. A lényeg: az autó tömegéhez képest legyen erős a motor, legyen jó a futómű, közvetlen a kormányzás, gyors a váltó, stb. A többi (hány hengeres, milyen színű, milyen márkajelzés van rajta, stb) mese.

Nem kell mindenben egyetértenünk. :)

#2225 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 10:43

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 10:42

Nem kell mindenben egyetértenünk. :)

Nem hát. Különben már rohannál is dízel Avensist venni :]

...vagy egy ilyet: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...as&megjelenes=4

:wub:

Szerkesztette: Satriani 2005. 11. 24. 10:45 -kor

#2226 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:17

Itt van az új "miautónk": http://vezess.hu/hir.php?idx=6986

#2227 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 24. 11:23

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 11:17

Itt van az új "miautónk": http://vezess.hu/hir.php?idx=6986

Aligha, mivel az Okos Fiat itthon nem fogja forgalmazni :) Lehet nem elég plázás ez a Swift -terepjáró :)

#2228 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:29

Idézet: Kory - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 11:23

Aligha, mivel az Okos Fiat itthon nem fogja forgalmazni :) Lehet nem elég plázás ez a Swift -terepjáró :)

egyenlőre...
amúgy ismerve a hazai piacot inkább megveszik Suzukiban a beszámítások, meg a hitelek miatt, mint Fiatban
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#2229 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 12:17

Sry, ahogy más írta a hímnemiszervezést; nem kellett volna használnom, csak felhúztam magam azon, hogy 2-3-4-6, azaz 4 kategóriával fentebbi autóhoz hasonlított. Arra senki nem szólt, hogy lehet, hogy nem ahhoz kellene, hanem mérje egy 605ös Peugeothoz a szélzajt/futózajt, stb, az egész autót is mérheti hozzá felőlem... és utána nézzük meg a Corsa vs 206ot. De omega vs 206 :omg: .
:respect:
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#2230 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 12:27

Idézet: jordan6 - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 8:13

Nem véletlen, hogy az Audi és a Mercedes is nagy fordulatszámon pörgő motorokban képzeli el a sportos jövőt(RS4, AMG mercik).

azért egy S/SL/CL 65 AMG merciben 1000 Nm a csúcsnyomaték, és alacsonyabb fordulaton is elég komoly nyomatéka van :)
és 5.5 liter meg 8 henger, meg 2 turbo...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2231 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 12:30

Sajtó korrektség:
Gondolom az emlékezetes Fiat Idea Multijet videót mindenki látta, (aki nem, pótolja), én láttam épp a tévében is, ott jobban láltszódott/hallatszott az ajtók remegése, hangja.

Most hogy ezt olvasom a pandáról, hogy az 1,3 Multijettel, ami az Ideában is volt, "Ezzel nem virgonckodik kimondottan a Panda, 18 másodperc kell 100-ig, és a 120-as tempó elérése egy örökkévalóságnak tűnik." kezd erőteljesen megrendülni a bizalmam az autómotorban, ahol a totalcarral homlokegyenestt mást írtak az autóról. Ha vki előhalássza és bekopiz 1-2 részt, annak thx, én csak 2 hét múlva megyek haza, nem tudom megtenni, pedig szívesen idéznék :). Fürgének nevezték, jól vezehetőnek, jó futúművűnek (nézzétek meg a videót, de elötte kapaszkodjatok, ne hogy leesetek a székről), stb. Akkora kamu cikket írtak, hogy nem igaz - jóllehet nem 100%, hogy a tc-nek van igaza, de ott láttuk videón, és a mostani pandás adatok is ezt támasztják alá...

A videó végén egy 1,4 60lovas F Astrával gyorsulási versenyt nyomnak :D. 3asban :Đ. NC...
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#2232 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 12:38

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 10:20

Szóval szerinted az Ariel Atom, mint négy hengeres (ráadásul Honda motoros, pfúúúj) gép, nem is sportkocsi. A WRC-k sem azok. A WTCC autók sem azok. A Lotus Elise, Exige, Opel Speedster, Lancer EVO, Impreza WRX, 944-es Porsche smafu.

No erre írtam, amit fentebb írtam. VAN sportkocsi 4 hengerrel is, nem is kevés.

és mégtöbb van 6-8-(10?)-12-16 hengerrel :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2233 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 12:43

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 17:04

9-10 milla körül lesz az alap imho.

kár hogy a segge ennek is olyan uncsi japános mint a GSnek :(

"Az új modelleket már decemberben haza lehet vinni, az IS 250 9050000 forintba kerül majd, a 220d valamivel olcsóbb lesz"

a 9 millával eltaláltam :)
normálisan felszerelve úgyis inkább 10 lesz :)

#2234 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 12:44

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 12:17

Sry, ahogy más írta a hímnemiszervezést; nem kellett volna használnom, csak felhúztam magam azon, hogy 2-3-4-6, azaz 4 kategóriával fentebbi autóhoz hasonlított. Arra senki nem szólt, hogy lehet, hogy nem ahhoz kellene, hanem mérje egy 605ös Peugeothoz a szélzajt/futózajt, stb, az egész autót is mérheti hozzá felőlem... és utána nézzük meg a Corsa vs 206ot. De omega vs 206 :omg: .

Nézd, javaslom olvasd vissza miről volt szó, addig pedig ne nyomd tovább a baromságaidat, köszi. A stílusodon meg szerintem igazíts.

#2235 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 12:47

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 12:38

és mégtöbb van 6-8-(10?)-12-16 hengerrel :)

És?

#2236 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 12:50

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 12:43

normálisan felszerelve úgyis inkább 10 lesz :)

Nem láttam a felszereltségekről a listát, de szerintem a "fapados" is sok légzsákos, két zónás automata klímás, ESP-s cucc lesz. Az extralistán meg lesz bőr és navigáció (gondolom, Executive csomag néven, kiegészítve tolatókamerával meg nagy felnikkel) másfél milláért, és szervusz.

#2237 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 12:51

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 10:16

Ha nem láttad az epizódokat és nem tudod, milyen időben készültek a felvételek, valóban fals.

Viszont az idei evad elso epizodjat belinkeltem ide, barki lathatta... ;) Ha van ra igeny belinkelem a masodik epizodot is.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2238 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 12:53

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 23:09

Aham. :) Meg gondolom a tömítő-gumik is mások :) Gyere egyszer megmutatom mennyi van a tizenX éves Omegámban és nézz meg egy ÚJ 5 ajtós 206-ot :D A hátsó ajtóra nem sok jut. Kinek van kedve 160-170-el menni, amikor ordít a szél?

Bizton én értettem félre :rolleyes: . De egy új corsat meg egy 1x éves 605öt is nézzünk meg, jó :).

#2239 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 12:58

Idézet: Kory - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 10:08

Nemtudom, engem meglepett a "csak" 270 LE körüli dízel 3,0-es 535 BMW = M3 BMW? > Audi TT V6? > SL 55 AMG ? :think:

Meglepodtem ezen a teszten. Magam reszerol full motorbuzi vagyok, igy valoszinuleg (biztosan) nem ertek olyan szinten az autokhoz, mint Ti, am munkamnak koszonhetoen naponta vezetem a legjobb es legdragabb autokat.

Egyvalamit leirok, ami TENY: amikor az sl 55 amg-nek odapadlozol, kb olyan erovel nyom az ulesbe amit egy 530 d bmw-nel akkor erezhetsz amikor egy soderszallito ifa beledrohan hatulrol. Mint mar emlitettem nem vagyok autoszakerto, am igencsak sok tapasztalatom van, es batran kijelentem, hogy egy 530 d bmw es egy sl 55 amg-ben egyetlen kozos dolog van: mindketto nemet auto.

#2240 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 13:02

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 12:30

Sajtó korrektség:
Gondolom az emlékezetes Fiat Idea Multijet videót mindenki látta, (aki nem, pótolja), én láttam épp a tévében is, ott jobban láltszódott/hallatszott az ajtók remegése, hangja.

Most hogy ezt olvasom a pandáról, hogy az 1,3 Multijettel, ami az Ideában is volt, "Ezzel nem virgonckodik kimondottan a Panda, 18 másodperc kell 100-ig, és a 120-as tempó elérése egy örökkévalóságnak tűnik." kezd erőteljesen megrendülni a bizalmam az autómotorban, ahol a totalcarral homlokegyenestt mást írtak az autóról. Ha vki előhalássza és bekopiz 1-2 részt, annak thx, én csak 2 hét múlva megyek haza, nem tudom megtenni, pedig szívesen idéznék :). Fürgének nevezték, jól vezehetőnek, jó futúművűnek (nézzétek meg a videót, de elötte kapaszkodjatok, ne hogy leesetek a székről), stb. Akkora kamu cikket írtak, hogy nem igaz - jóllehet nem 100%, hogy a tc-nek van igaza, de ott láttuk videón, és a mostani pandás adatok is ezt támasztják alá...

A videó végén egy 1,4 60lovas F Astrával gyorsulási versenyt nyomnak :D. 3asban :Đ. NC...

Azért néha gondolkodhatnál, meg olvashatnál, tudod "információ input".... :omg:
az a Panda összkerekes :omg:
Amúgy a sima elsőkerekes ~13s alatt van százon az 1249 ccm-es (!) dízellel...

amúgy az Idea 1200+ kilós, nem is csoda, hogy nem viszi rendesen az az 1.25-ös motor (ami amúgy az év motorja a kategóriájában)
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »