HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? V. Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 14. 11:04

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 11:56

Wiz: autocity.hu -n sincs semmilyen neked tetsző?

nem találtam semmit

http://tinyurl.com/a6mz6  ez a legszimpatikusabb most.
felhívtam, hondakereskedőnél van, hondába számolta be.
egyik sárvédő volt fényezve (ami amúgy műanyag), és hátsó lökös...

csak a km sok benne picit, de legalább nincs tekerve talán...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#42 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 11:06

Idézet: GI - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 11:54

Persze ha tévednék és ez neki megfelelő fokozatokban zajlott volna, akkor kurva nagy vicc az új bömmös...
3000-es V6-os géptöl 7 sec 80-120...
ezt egy újabb 1.6-os is hozza.
Nemtom már az

Fogadd el lord.. már valakivel volt egyszer erröl vita.. és akkor is kiderült.. a bömmös nem írja oda.. ennyi...
vagyis a bömmös semmit nem ír az adatai mellé.

Tudod, kikerestem a korábbi adatokat VW Golf 2 1.6:

60-100 (kettesben indulva, váltás hármasba): ~7 sec
60-100 (hármasban végig): ~8 sec
80-120 (hármasban végig): ~9 sec

Szóval ha nekem megvan 9 sec alatt, akkor ne már egy 3000-es bömmösnek 7 kelljen.. akár ótómata, akár nem... Ha igen, komolyan mondom nálam most temette el örökre magát a bömmös...

Miért lenne vicc? Inkább most már az a vicc amit írsz :)

Egy ilyen BMW megtankolva, vezetővel 2 tonna :)

Ahhoz képest számold hogy hogy megy, és tudod az helyzet hogy egy 1,6-os Golfhoz hasonlítani hülyeség ugyanis a 80-120-at valószínű ugyanannyi alatt tudja mint 140-180-at :D

Tehát a 9 sec neked - szétpörgetve, a BMW 530i-nek 7 sec úgy, hogy közben "elalszik" az ember az autóban, ahogy kicsit pöccint a gázpedálon, van különbség :) Ráadásul a dízelről még nem is beszéltünk, ami még jobban is megy ott :)

Ennél fogva azt írni hogy lejáratta magát a BMW . ... hát én nem tudom .......

Szerkesztette: Kory 2005. 10. 14. 11:11 -kor

#43 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 11:14

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 11:52

Nem feltétlenül ilyen kell, csak xm legyen :D

Mercedes az nekem sem kéne, de nem csak 13 éves hanem 5-6 éves sem. Sőt egyáltalán semmilyen.

Az XM nekem is tetszik mint kuriózum, viszont nem feltétlenül esik egybe azzal hogy szeretnék-e egy olyat :)

A Merci pedig nem rossz ótó. Még 13 évesen is, van itthon egy kicsit fura szájíze egy ilyen autónak "kopaszok járnak vele" stb. pedig egy új E kategóriás igazán finom.

És technológiailag is, mondjuk a Merci is azok közé tartozik hogy nem hirdeti fennhangon hogy na most nekem van egy turbós közvetlen befecskendezéses, állandóan változtatható szelepvezérlésű benzinesem.

Pedig van. :)

#44 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 11:27

Idézet: GI - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 11:24

Nemkell, elhiszem. Azt gondoltam, ha padlót nyomsz, akkor valami hasonlót produkál, mint egy manuális váltóssal kellene.

Mint már mondottam sokadszor... aláírom, hogy közepes tartományban jobb a dízel.
De ha mindketten teljesítmény csúcs körül dolgoznak, tehát pörögnek, mint a veszedelem, akkor a benyás győz.
Bár mondjuk, ha mindkettő 150-et megy 3.-ban... akkor ez igazából közepes tartomány mindkettőnek.
Legalábbis a 80km/h majd pont félfordulat. Talán másodikban??
szerk: váltásokkal lenne az ideális persze, ha szükséges..
De hogy ehhez az autómata mit szól, azt nem tudni..

nem, visszapakolja, mármint ha "D" állásban van, az tuti.
a váltó manuál részét még nem próbáltam ( de nem is érdekel, feleslegesnek tartom, ha automata, akkor legyen full automata, nem? legalábbis szerintem ), ezt csak a 607-esét tudom mondani, az felülbírált, hiába raktam be negyedikbe 60-nál, ha padlót nyomtam, visszaváltott.

jaja, váltásokkal az ideális ez a gyorsulás, ezért automatánál felesleges szerintem az, hogy mondjuk az ominózus 80-120 tesztben bentmarad mondjuk negyedikben, mert akkor az meg már nem automata dolog, szóval érted :)

szerintem ott bukja el a benyás, hogy mondjuk visszapakolja 80-nál másodikba, de ott még nem pörög annyit, ahol a max nyomatéka van, ergo hiába másodikban van ekkora sebességnél, még nem tud annyira "kilőni" innen, míg a dízelnél máris dolgozik a turbó, és ugye a jóval laposabb nyomatékgörbe miatt "ki tud lőni" azonnal.
0-100-nál meg mindegyik alapjáratról indul, ott ebben az esetben jobb a benyás 7,3 sec vs 7,1 sec... :D

#45 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 11:28

WiZ: csapjál hozzá még egy kicsit, és vegyél egy zsír új G Astrát! :up:

Nekünk 3,150 millióra jött ki, 1,6-os Twinport motorral (nem az olajzabáló Ecoteckel), 5 ajtóval, metálfény, klíma, alufelni (nem a gyári), elektromos ablak elöl, CD-s rádió, vonóhorog.
Igaz, ezen van 200k lízingkedvezmény, de azt meg lehet hekkelni valahogy, vagy akár az utolsó fél millát havonta fizeted be egy-két évig. :)

#46 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 11:30

Idézet: GI - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 11:43

Adattáblázat
530i Limousine
Végsebesség (km/h):250
Gyorsulás 0-100 km/h (mp.): 6,9
Gyorsulás 80-120 km/h (mp.): 7,3

530d Limousine
Végsebesség (km/h): 245
Gyorsulás 0-100 km/h (mp.): 7,1
Gyorsulás 80-120 km/h (mp.): 5,4

Adatokat most néztem a neten. Írni fogok a bömmösnek, hogy a 80-120-at milyen körülmények között mérték. Manual mit ír? Nincsen benne részletes adat?

Mert érdekes lenne, hogy 0-100-ig a benyás nyer...
majd hirtelen erre az előnyre 100-120-ig meg kap 1.9 másodpercet...
Ilyen azért nincs.
Persze lehetne.. ha a benyás 0-80-ig valami kimondottan jól gyorsulna, és utána kimondottan szarul...
de írok nekik.

hát ezt nem írja sajnos :(
jaja, a neten ez van.
kérdezd meg, mert aztán lehet, hogy tényleg mondjuk negyedikben mérték, csak akkor meg miért automata, amit írtam az előző hozzászólásban.
azért automata, hogy visszaváltson, nemár bebukja a gyorsulást, nem?

meg amit írtam az előzőben, hogy: szerintem ez a "gond"

Idézet

szerintem ott bukja el a benyás, hogy mondjuk visszapakolja 80-nál másodikba, de ott még nem pörög annyit, ahol a max nyomatéka van, ergo hiába másodikban van ekkora sebességnél, még nem tud annyira "kilőni" innen, míg a dízelnél máris dolgozik a turbó, és ugye a jóval laposabb nyomatékgörbe miatt "ki tud lőni" azonnal.
0-100-nál meg mindegyik alapjáratról indul, ott ebben az esetben jobb a benyás 7,3 sec vs 7,1 sec...

#47 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 11:32

thx, de astra nem tetszik :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#48 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 11:35

Idézet: GI - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 11:54

Persze ha tévednék és ez neki megfelelő fokozatokban zajlott volna, akkor kurva nagy vicc az új bömmös...
3000-es V6-os géptöl 7 sec 80-120...
ezt egy újabb 1.6-os is hozza.
Nemtom már az

Fogadd el lord.. már valakivel volt egyszer erröl vita.. és akkor is kiderült.. a bömmös nem írja oda.. ennyi...
vagyis a bömmös semmit nem ír az adatai mellé.

Tudod, kikerestem a korábbi adatokat VW Golf 2 1.6:

60-100 (kettesben indulva, váltás hármasba): ~7 sec
60-100 (hármasban végig): ~8 sec
80-120 (hármasban végig): ~9 sec

Szóval ha nekem megvan 9 sec alatt, akkor ne már egy 3000-es bömmösnek 7 kelljen.. akár ótómata, akár nem... Ha igen, komolyan mondom nálam most temette el örökre magát a bömmös...

hát gagyi benyás, mit vársz? :Đ :nevet:
de ha mondjuk tud az is 5 másodpercet, akkor miért nem azt írják oda?  :think:

#49 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 11:36

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 11:52

Nem feltétlenül ilyen kell, csak xm legyen :D

Mercedes az nekem sem kéne, de nem csak 13 éves hanem 5-6 éves sem. Sőt egyáltalán semmilyen.

Az XM nekem is bejönne. :) Bár igazán a Xantiák tetszenek, külsőre szerintem szebb, a fullosok azokból is királyian felszereltek. :) De jöhetne az XM is, ha más nincs! :Đ

#50 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 11:51

Opel Astra OPC coupe. 210 ló. :)

Opc

Opel Astra Coupe Bertone 1.8. Nagyon szép
Sztem most hozták be kintről (P rendszám), 2002és 26 ezer km el.. (mondjuk ez elég hihetetlen)

coupe

Irmscher coupe. Ez drága de szép :)

Irmscher
100%

#51 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 11:57

LML thx, sima astra nemtetszik hiába opc... meg km is sok, meg 5 éves.

kezdek inkább meganeokat nézegetni 1.5-2 évesek...

P rendszámosról 26ezer km-t szerintem senki se hiszi el :)
összevissza pörgetett, kintről hozott, 6x törött autót se akarok.

irmscher meg drága...

mint írtam néztem 2 coupét, bőrrel... de szintén kintről hozott törött...

#52 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 11:57

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 12:28

WiZ: csapjál hozzá még egy kicsit, és vegyél egy zsír új G Astrát! :up:

Nekünk 3,150 millióra jött ki, 1,6-os Twinport motorral (nem az olajzabáló Ecoteckel), 5 ajtóval, metálfény, klíma, alufelni (nem a gyári), elektromos ablak elöl, CD-s rádió, vonóhorog.
Igaz, ezen van 200k lízingkedvezmény, de azt meg lehet hekkelni valahogy, vagy akár az utolsó fél millát havonta fizeted be egy-két évig. :)

Az 1,6-os Twinport gyenge a korábbi 1,6-hoz képest, és ez érződik keményen vezetés közben, keverékképzés, euro-4 miegymás..... Hiába papíron "erősebb".

Amúgy ha valakinek GM-márkakörbe tartozó új autó kellene, elvileg gyári kedvezményt dolgozó által lehet hogy tudnék szerezni.

Elsősorban Opelre, Chevroletre. (bár utóbbira 1-2% max.). Minél drágább vagy nagyobb az autó, annál nagyobb kedvezmény, ha valakit konkrétan érdekel utánakérdezek.

#53 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 12:28

Idézet: Kory - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 12:14

A Merci pedig nem rossz ótó.

Nade nem az az árkategória. Egy ilyent elfogadnék: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024

A többi merci nem tetszik külsőleg. Kivéve ugyanennek a coupé változatát.

De ezek 5 évesen is 4-5 millióba vannak. Annyi pénzem nincs, és nem is lesz.

Szerkesztette: Mumia 2005. 10. 14. 12:33 -kor

#54 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 12:55

http://tinyurl.com/94uns

ezt még el se adták.
most várom hogy visszahívjanak, mert épp ügyfél volt náluk és ígérték hogy hívnak.

#55 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 12:59

Idézet: Lord - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 22:11

egyébként...
1. van benne aktív kormány, kis sebességnél erősen túlkormányzott a kocsi, nagy sebességnél alulkormányzott....
2. a DSC-t még csak egyszer mertem kikapcsolni, lett is egy tízméteres gumicsík induláskor...
3. ...besétáltam a BmwWallisba, hogy vételezzek egy magyart, de a 26.000-es ár kicsit szíven ütött
4. ...viszont az 535D legalább +4 milla huf... hát azt kell mondjam, az nem éri meg, ennyivel nem jobb.

1. Az alulkormányozottság és a túlkormányozottság mást jelent. Alulkormányozott akkor az autó, ha nagy sebességű kanyarodásnál határesetben az orrát a külső ív felé tolja (azaz kisebbet fordul, mint egy semleges autó), a túlkormányozott pedig a seggét tolja kifelé (azaz többet fordul, mint a semleges autó).

Az aktív kormány tudtommal azt tudja, hogy alacsony sebességnél sokkal többet, nagyobb sebességnél sokkal kevesebbet segít rá a kormányzásra, mint egy normál szervókormány. Azaz nem is a rásegítés erejét, hanem a mértékét szabályozza, tehát kis sebességnél nem akkorát fordul a kerék azonos kormány-elfordítás után, mint nagy sebességnél.

2. :D

Tanuld meg vezetni, nehogy úgy járj, mint a VTi-s nyikhajok, vagy a Syner által minap mutatott Imprezás. Öreg vagy má' ahhoz, hogy röhögjenek rajtad a járókelők :D

3. Ezek szerint nem újonnan vetted, és nem a Wallistól. Mondjuk szerintem az lenne a minimum ilyenkor, hogy adnak ingyen egyet. Kicsit skizofrén dolog egy bő 10 millás autónál egy 26 rongyos tételen gondolkodni, de ennyit egy kézikönyvért én sem adnék.

4. Én azt mondom, hogy józan ésszel az árát egyik presztízsautó sem éri meg, így szerintem teljesen fölösleges az árukat nézni. A tiéd sem éri meg az árát, ettől függetlenül baszom jó autó lehet. Ez mindössze a második autó a fórumon, amit elfogadnék a sajátom helyett, és még fizetnék is érte, ha megtehetném. Szóval még egyszer, gratula!

#56 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 13:05

Idézet: Kory - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 21:55

Szerintem leslie az 1,6-os Audiról beszélt :)

--

Ha ilyen jó a Colt meg kell venni, ha nem zavarja hogy megint egy jó ideig "ugyanolyan" autója lesz.

No és au Audi mennyivel lehet nehezebb? ;)

---

Kedvesnél mindegy, hogy milyen márkájú az autó. Mondjuk picit ragaszkodik a Mitsubishihez, megszokta és megszerette, elégedett volt vele, semmi oka arra, hogy kipróbáljon egy másikat. A mostani autójához képest (ami gyakorlatilag hibátlanul működik) pedig egy Toyota is szinte csak rosszabb tudna lenni :) 3 év múlva bőven rá fog érni nagyobbat venni.

Különben tegnap este még szétnéztünk, és ha nem fekete lenne, tetszene Neki ez: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Ez pedig ebben az állapotában is tetszik: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024  Ha 1,6-os lenne a Colt, már megvettük volna. De nem az. Szóval nincs még teljesen lefutva a meccs :)

Szerkesztette: Satriani 2005. 10. 14. 13:06 -kor

#57 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 13:07

Idézet: Gallows-bird - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 9:35

Mitsubishivel nagyon mellényúlni nem lehet, és olyan mint a Toyoták megbízhatóság szempontjából. :respect:

Az újabbakra én nem bíznám az életem, de ez még japán gyártású, így áll rá, amit írsz :cool:

#58 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 13:12

Idézet: GI - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 11:43

Adatokat most néztem a neten. Írni fogok a bömmösnek, hogy a 80-120-at milyen körülmények között mérték. Manual mit ír? Nincsen benne részletes adat?

Mert érdekes lenne, hogy 0-100-ig a benyás nyer...
majd hirtelen erre az előnyre 100-120-ig meg kap 1.9 másodpercet...
Ilyen azért nincs.
Persze lehetne.. ha a benyás 0-80-ig valami kimondottan jól gyorsulna, és utána kimondottan szarul...
de írok nekik.

GI, akárhányszor megfogadom, hogy több hozzászólásodra nem reagálok, mindig jön egy újabb gyöngyszem :D

A gyorsulás nem egyenlő a rugalmassággal. Így nem is úgy mérik őket, hogy elindulnak az autóval, nyomnak egy padlót, felgyorsulnak 120-ra, majd "kettévágják" az időt egy 0-100-as és egy 80-120-as sprintre :omg: A gyorsulás mérését gondolom, el tudod képzelni. A rugalmasságé pedig úgy történik, hogy 80-as állandó sebességnél nyomnak egy kövér padlót. A benzines azért marad le, mert a 80-as sebességhez tartozó fordulatszámnál a dízelhez képest lófasz nyomatéka nincs, a dízel pedig ott él igazán. Nyilván ha 180-220 rugalmasságot mérnének, megfordulhatna a kocka - de nem azt mérnek. Az adatok szerintem teljesen reálisak.

#59 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 14:24

Idézet

GI, akárhányszor megfogadom, hogy több hozzászólásodra nem reagálok, mindig jön egy újabb gyöngyszem

Gyöngyszem vazze, gyöngyszem

Tudod ez azért van, mert saját tudatlanságodon nem látsz túl.
Ahelyett, hogy megpróbálnál tenni valamit.. belegondolni dolgokba...
de sosem.. ez éppen olyan mint a sötét polo és a világos jazz (ami még a sötét kárpitos polónál is atomsötétebb)
Meg amikor syner beszólt, hogy ne 10-20 éves autókkal hasonlítgassak..
És erre bevágott egy előző generációs passatot, ami 10 éves.. és persze jobb is volt...

Ezek a viccek... :D

Idézet

mert a 80-as sebességhez tartozó fordulatszámnál a dízelhez képest lófasz nyomatéka nincs, a dízel pedig ott él igazán

Számtalanszor elmondtam már, de hát van aki álltalános iskolás fizikát is elfelejtette...
Vagy akkor sem tanulta már meg...

100Le nyomatékváltó után a keréken fix fordulaton fix nyomatékod ad...
Akkor is ha ez a 100Le kis nyomaték és nagy fordulatszámból tevődik össze, vagy nagy nyomatékból és kis fordulatból.

Érted, 100Le az 100Le...
Ennyi...
Ha nem hiszed vegyél technic legót, aztán abban is kipróbálhatod.
Nem tehetek róla, hogy álltalános iskolában nem figyeltél. Sajnálom.

Idézet

A gyorsulás nem egyenlő a rugalmassággal. Így nem is úgy mérik őket, hogy elindulnak az autóval, nyomnak egy padlót, felgyorsulnak 120-ra, majd "kettévágják" az időt egy 0-100-as és egy 80-120-as sprintre

Ezt senki sem állította.
Egyébként a 0-120-at úgy kellene mérni.. ha nem írnak oda semmit sem.. Mindenki, Kory és Lord is a legjobb gyorsulásra gondolt. Váltig állították, hogy az elérhető maximum gyorsulás.
Egyébként a honlapjuk és a te tudásod is hiányos.

Ezt a levelet kaptam, PDF-el mellékelve.

Idézet

Tisztelt GI Úr,

A BMW a katalógusaiban megadott rugalmassági adatokat általában 4. és 5. sebességfokozatokban is megadja (a manuális sebességváltóval szerelt autóknál).
A mellékelt táblázatból tájékozódhat ezekről.

Üdvözlettel,
Kakas Péter

BMW Magyarország Kft.
Aftersales

A mellékelt táblázatból kiderült, hogy 4. fokozatról van szó. Ennyi. Sajnos legjobb 80-120 nem szerepel benne, sem 3. fokozatos sem. :(

Idézet

Az adatok szerintem teljesen reálisak.

Meg a poló is sötétebb, mint a Jazz.
Kell a PDF? Elküldjem?
:D

Ez egy újabb gyöngyszem tőled.... :sirvaröhög:

Kory legalább normálisan próbált válaszolni, azonban ha megnézi az 1500kg-os tömeget és a teljesítményt.. még úgy is messze jobb teljesítmény/tömegarányú autó, mint az átlag 1.6-osok.
És ilyen sebességkenél ez a gyorsulásra nézve közelítőleg lineáris eredményt ad. Ennyi.

A többi csak fikció.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#60 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 15:43

Idézet: Kory - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 12:57

Az 1,6-os Twinport gyenge a korábbi 1,6-hoz képest, és ez érződik keményen vezetés közben, keverékképzés, euro-4 miegymás..... Hiába papíron "erősebb".

Nem az a 3LE, hanem a papíron egy literrel kedvezőbb városi fogyasztás volt a döntő érv mellette. Remélem, azért nem lesz vészesen gyenge, főleg az 1,9-es szívódízelhez képest. :D

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.