Gigabyte Ga-7N400 lap alaplapi hangkártyáját használom egy ideje és a napokban megpróbáltam egy TV tuner segítségével digitalizálni. Kipróbáltam néhány szoftvert, minek a végére furcsa dolgokat kezdtem tapasztalni: a multimédiás alkalmazások (avi, mpg, dvd, mp3 stb) mind alig fele segességgel játszódnak le - zakadozik a kép, a hang csúszik stb. Minden egyes alkalmazásban ez van bármilyen file-t is játszok le.
Nosza, gondoltam Win hiba, formázás, telepítés (WinXP Prof P2), videoszerkesztő programot nem tettem vissza és még mindig csinálja a fesztivált. AZ a r@hadt félsebességű lejátszás így is megmaradt, töri a videókat meg minden egyéb szépség, amire nem találok magyarázatot.
Mi lehet ennek a baja? Nem örülnék, ha vmi hazavágta volna az alaplapon a hangchip-et.
Oldal 1 / 1
Lassú a hang
Elküldve: 2005. 10. 26. 19:30
OFF.
Én senkit sem akarok bántani, de olyan hanghoz, ami pl. a 'hanyasvagyteszemét' tökéletes az alaplapi (mégha megölnek is egyesek, hogy milyen szupi a 7.1 -es alaplapijuk az én SB Live! -omhoz képest).
De arra, hogy digitalizáljak vele...
Nekem is van valami 5.1 -es szutyok, de izomból azzal kezdem, hogy lelövöm.
4-5k -ért vehetsz SB -t, normális hangnak.
Bocsi az OFF -ért.
Én senkit sem akarok bántani, de olyan hanghoz, ami pl. a 'hanyasvagyteszemét' tökéletes az alaplapi (mégha megölnek is egyesek, hogy milyen szupi a 7.1 -es alaplapijuk az én SB Live! -omhoz képest).
De arra, hogy digitalizáljak vele...
Nekem is van valami 5.1 -es szutyok, de izomból azzal kezdem, hogy lelövöm.
4-5k -ért vehetsz SB -t, normális hangnak.
Bocsi az OFF -ért.
Elküldve: 2005. 10. 26. 22:25
Lakat...
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.