HWSW Informatikai Kerekasztal: "Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) ...múlt és jelen Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 27. 06:27

Innen tovább.
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#2 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 27. 06:32

Olvastam, hogy itt tetszett valakinek az új soulfly, asszem Nevermore írta. Hát az új Soulfly szerintem is odab@sz, qrva jó lett, Sepuéknak biztos leesett az álluk, mit mondjak az enyém is. Arise+Chaos A.D.+Roots remek vegyítése ez az album, minden Sepultura rajongónak érdemes meghalgatnia. Sőt kötelező! :cool:

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#3 Felhasználó inaktív   uridium 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 10:30

Idézet

És ha azt hiszed hogy a női vokál a metál zenében mindig ilyen természetes volt - hát nem. Ugyanis épp  a Therion tehető ezért felelőssé, ők voltak az elsők.

Rocketjump! Ezt kifejtenéd?

#4 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 12:40

Idézet: uridium - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 11:30

Rocketjump! Ezt kifejtenéd?

Hát már 1990-ben beépítettek női vokálbetétet az 'Of Darkness' lemezükbe, mely azért elég nagy hatással volt a modern metál (doom, gothic) képviselőire, a 90-es évek közepére szinte kötelző elem lett a női vokál. Javíts ki ha tévedek!

#5 Felhasználó inaktív   Neotica 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 27. 12:54

Fejlemény...itten van Tarja válasza magyarul is: :(

Idézet

2005. október 25. --- Tarja nyílt levele ---

Múlt vasárnap reggel óta folyamatosan arra kérnek magazinok, újságok, rádió és televízió adók, fan klubok és rajongók Finnországból és az egész Földről, hogy jellemezzem a helyzetemet. Összességében ez rengeteg, és fizikai képtelenség számomra hogy időt találjak mindegyik egyenkénti megválaszolására. Úgy határoztam tehát, hogy leírok néhány dolgot a rajongóimnak, családomnak és barátaimnak, valamint a közönségnek, hogy érzek a megtörtént események után.

Ez a pillanat a bánaté és szomorúságé, nagyon nehéz beszélnem.

Jelenleg Argentínában vagyok. Remélem megértitek, hogy ezután a sokkoló váltás után, mely egy váláshoz hasonlítható, nem akarok otthon egyedül maradni Finnországban. A férjem már hónapokkal ezelőtt megvette a jegyeit Argentínába, és úgy határoztam az utolsó pillanatban, hogy vele tartok.

De a tény, hogy Argentínában vagyok, és hatalmas távolság választ el, nem lehet ok a kommentár mellőzésére.

Múlt péntek, október 21-e volt a nap, amire az egész banda várt hosszú ideje.

A gyakorlás kora reggel kezdődött. Nagyon beteg és ideges voltam, főleg amiatt, hogy még énekelni sem tudtam a próbák alatt.

Szintén ideges voltam, mert a koncertprogram hosszabb volt, mint egy átlagos Nightwish koncerten szokott lenni. Továbbá egy speciális vendégünk is volt, aki fellépett velünk, több átöltözés volt nekem, mint amennyi megszokott, és az első alkalom, hogy nagy kivetítők és színpadi produkció volt.

El ne felejtsük, hogy a koncert rögzítve lett.

Mind az öten a Hartwall Arénában játszottuk el.

Bár mindannyian tudtuk, hogy teltházas a koncert, legvégül már a színpadon láttuk a sikító, tapsoló és álló embereket leülni. Hihetetlen érzés volt.

Soha nem fogom elfelejteni, milyen leírhatatlan érzés volt a finn közönség fogadtatása.

Amikor a koncertnek vége volt, a boldogságtól sírtam a színpadon. Boldog könnyeket hullattam, mert ki tudtam hozni magamból a legjobbat mint mindig, noha beteg voltam. Boldog könnyeket hullattam, mert a hosszú turnénk a lehető legjobb befejezést kapta, és boldog könnyeket hullattam, mert a legnagyszerűbb fogadtatást kaptam, amit művész kaphat: tapsot és mosolygó arcokat.

Akkor még nem tudtam, hogy hamarosan megint sírni fogok.

A koncert után a fiúk behívtak a backstage-be, és kértek, hogy ölelkezzünk össze. Furcsa volt, mint az összes többi, ami tradicionálisan zajlott köztünk minden koncert előtt. Ez a tradíció megmaradt köztünk, noha egyre növekvő feszültség és nyomás nehezedett ránk egy hosszú ideje.

Az hirtelen érzés fogott el, hogy meg kell köszönjem nekik, amit hangosan meg is tettem, de válasz nélkül maradt.

Ezután adtak egy levelet, és kértek hogy másnap olvassam el. Ugyanaz a levél, amelyet most már mindenki ismer.

Elolvastam, és sokkot kaptam.

Még mindig nem tudom mit mondhatnék, még most sem, amíg ezeket a sorokat írom.

Hatalmas dühöt érzek a levélben, és továbbra is elég elszomorítónak tartom, de nem akarok erre a dühre még nagyobb dühvel reagálni. Személyes okokat nem kéne a külvilág elé tárni.

Tudom, hogy amin keresztülmegyünk, mindenki számára szomorú, beleértve a fiúkat is.

Rengeteg lehetőség lett volna, hogy kifejezzék amit el akartak mondani a levéllel, továbbra is értetlenül állok az előtt, hogy miért pont így tudatták ezt velem. Sajnálom, hogy a fiúk félreértettek. Nem ismerem fel magam azokból, ahogyan jellemeztek.

Említenek kegyetlen dolgokat is rólam, de ahogy bevonták Marcelot, a férjemet, túlment minden határon. Ő az az ember, akibe szerelmes vagyok, a barátom és ő adta a legtöbb támogatást nekem az elmúlt években.

Bandatagok voltunk 9 évig, átéltünk jó és kevésbé jó időket. Azt hittem, ismerem őket, de tévedtem.

Mégis, bármi történt, nem elég ahhoz hogy szörnyetegnek lássam őket.

Most jön a lenyugvás és elmélkedés ideje.

Szükségem van arra, hogy rendbeszedjem a gondolataim, és ígérem hamarosan ismét hallatok magamról. Egy sajtókonferenciát szervezek, ahol beszélni fogok a jövőbeni terveimről. Ez nem jelenti azt, hogy ez a konferencia eszköz lenne ahhoz, hogy bárkit támadjak. Nem lesz az.

A nagyszerű zenét, amit együtt csináltunk, nem mocskolják be az események.

Köszönöm az embereknek, akik támogatnak ezekben a szomorú időkben. A családom, a barátaim, kollégáim, és rengeteg rajongó. Szeretlek titeket és tényleg úgy érzem hogy nem csaptalak be titeket.

Tarja

Szerintem nem kamu az ügy:

http://www.yle.fi/news/id19674.html

nézzétek meg ezt az arcot...szerintem elég árulkodó...

#6 Felhasználó inaktív   Glorfindel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 13:39

Elnézést azoktól akiket zavarja ez, és kultúráltan vagy kevésbé kultúráltan tudtomra is adja nemtetszését, de tényleg, simán mellőzzétek, ha megemészthetetlen számotokra.

On Tuesday, Tuomas Holopainen read the letter Tarja Turunen, the ex-singer of the band, had put on her website.

Holopainen wondered in particular about the part of the letter where Turunen found it insulting that her husband had been dragged into the fuss.

-It's not about criticizing him as the husband Marcelo Cabuli, but as Tarja's manager and as a businessman. That is, how he has affected the band that way.

Holopainen claims the home country of the husband has nothing to do with the criticism, even though Tarja makes it appear like that in her letter.

-Rather, his motives have been a little doubtful from the beginning. Our conception that something is awry has just been reinforced along the way.

"We took Tarja seriously"

Holopainen is also confounded by Tarja's comment, according to which she chose marriage rather than being "the girl of the band"

- I find the claim that this fuss would have anything to do with jealousy or envy to be extremely ludicrous.

Holopainen also assures that the other members of Nightwish always have taken Tarja seriously. They wanted her into the band particularly for her own sake/for who she was (translation note: this part is unclear in the Finnish text)

-We have, into the last, tried to respect Tarja as a singer as well as the frontal figure of the band.

At the same, Holopainen tells that the rest of the band have been flexible to account for her wishes. If she wanted to travel by plane rather than bus, it was ok.
-Or if she didn't want to make an interview, I did. In this way we tried to show Tarja we cared about her.

"Reconciliation feels impossible"

Though Holopainen grieves about the breaking of a 15-year old friendship, he assures that he and the whole band still stand behind everything they've said and how they've done it.

-There really isn't any other way this could have been handled.

Holopainen hasn't been in any kind of contact with Turunen since the break-up, and no contact seems to happen at least in the immediate future.

-Reconciliation sounds right now like a very distant dream. Right now I see it as something completely impossible.
link

-----------------------------------------------------------------------------------------

"I don't blame others"

Tarja Turunen will come back soon to Finland to tell about her future.

Late last night from Buenos Aires reached singer Tarja Turunen tells to Iltalehti that parting from Nightwish can be compare to human relations big changes. Anyway the singer doesn't start to blame anyone from the situation.

- Every people surely understand that there is no only one truth. This situation is like divorce, Turunen tells.

She will arrive to Finland to keep her press conference in Hellsinki 11.11.2005.

- I'm not trying to get people to my side nor against anyone. I'm begoing to discuss my own plans of the future, Turunen says.

- I'm not using occassion as a weapon or counterblow against anyone.
link

#7 Felhasználó inaktív   Neotica 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 13:59

Hát mit mondjak...elég szörnyen fest Toumas is...végül is kettejükön csattan az ostor!
Azt ne mértem, hogy a többi srác miért nem szólal meg...

#8 Felhasználó inaktív   Neotica 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 14:02

Ezt MIR/KIRE érted???

#9 Felhasználó inaktív   Neotica 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 14:03

(upsz, boccs)
>>>

Idézet

Elnézést azoktól akiket zavarja ez, és kultúráltan vagy kevésbé kultúráltan tudtomra is adja nemtetszését, de tényleg, simán mellőzzétek, ha megemészthetetlen számotokra.

#10 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 15:53

Idézet: Neotica - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 14:59

Hát mit mondjak...elég szörnyen fest Toumas is...végül is kettejükön csattan az ostor!
Azt ne mértem, hogy a többi srác miért nem szólal meg...

Egyértelmű... Mert csak kettejükről szól a Nightwish.

#11 Felhasználó inaktív   uridium 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 18:03

Idézet: Rocketjump - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 11:40

Hát már 1990-ben beépítettek női vokálbetétet az 'Of Darkness' lemezükbe, mely azért elég nagy hatással volt a modern metál (doom, gothic) képviselőire, a 90-es évek közepére szinte kötelző elem lett a női vokál. Javíts ki ha tévedek!

Az az album nem 1991-es? Csak az ütött szeget a fejembe, hogy volt anno egy Believer nevű zenekar, ha ez mond valakinek valamit. Ugyan az 1989-es első albumukat nem hallottam, de az 1990-es Sanity obscure c. albumukon a "Dies Irae (day Of Wrath)" már elég erős női vokállal megy. Az 1993-as Dimensions albumon pedig az utolsó szám, a "Trilogy Of Knowledge"-ben van női ének.

Szóval arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy nem a Therion volt az első (és az az érzésem, hogy nem is a Believer, de más most nem jut az eszembe). Abban viszont igazad lehet, hogy a Therion hatása sokkal nagyobb, mint a Believer keresztény témájú, progresszív thrash/death zenéjének. Ettől függetlenül ha van valaki, akit érdekel az előbb említett műfaj, az bátran nézzen utána az említett zenekarnak (a Sanity obscure lendületesebb, a Dimensions viszont komplexebb, de elég embert próbáló a sok disszonancia miatt)!

szerk.: szóismétlés

Szerkesztette: uridium 2005. 10. 27. 18:04 -kor

#12 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 19:27

Elozo topik vegerol

Idézet

persze. jo regi, de manapsag mar az se szamit nagy durranasnak. de meg tetszik azis.    ehh azert picit megleptel.

Ja, van vagy tiz eves, akkor porgott a TerrorDome. :) A VII. resz feltett kincsem, tripla cd, rajta a ket legnagyobb tomegoszlato notaval, az Angsttal es a Short Controlled Bursts-cel. Aztan '96 korul megszunt a TD, azota nem is hallottam ilyesmit, csak a Thunderdome-fele happy hardcore-t.

#13 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 21:01

Hello uridium!

Én kb 2-3 hónapja ismertem meg a Sieges Event,már megszereztem a legtöbb albumjukat,a Sophisticated meg az Uneven egyszerüen nem tud kikopni az mp3 lejátszómból!
Azért írok Neked,mert pár hete a google segitségével vadásztam infókat a zenekarról,és kidobta egy 2003-as hozzászólásodat,ahol éppen Satrianinak ajánlod az albumot! :)
Szóval mivel Te(akárcsak Satriani)eléggé otthon vagy ezekben a prog műfajokban,megkérdezném Tőled,ha ehhez a 2 albumhoz hasonló zenéket keresek,akkor mit ajánlanál még nekem?
Tudni kell,hogy legfőképpen a pörgősebb témákat szeretem,vagy az olyan zenét amiben hatalmas váltások vannak!
Éppen ezért lett kedvenc még a Symphony X,Cynic,Opeth,Into Eternity..és most a Sieges Even.
Csak az a baj,hogy baromi kevés zenekar tud ennyire magával ragadni mint a fennt emlitettek,ezért próbálok még minnél többet magamba szipolyozni..olyanokat,ami progressive...de ennek ellenére kemény(duplázások...)..és jó ha van bennne szinti :)
Malmsteen is ilyen...de annyira mégse jön be :)
Kicsit hosszú lett....kösz ha elolvastál.. :p
Real Eyes Realize Real Lies!!!

#14 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 23:30

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 20:27

Elozo topik vegerol

Ja, van vagy tiz eves, akkor porgott a TerrorDome. :) A VII. resz feltett kincsem, tripla cd, rajta a ket legnagyobb tomegoszlato notaval, az Angsttal es a Short Controlled Bursts-cel. Aztan '96 korul megszunt a TD, azota nem is hallottam ilyesmit, csak a Thunderdome-fele happy hardcore-t.

nos hallgass kis dj rusht vagy chris liebinget, azok is odabasznak :) ha erdekel tudok adni

#15 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 23:32

Igaz, hogy nem én lettem megszólítva, de én is szeretem a "durvább" progresszív zenéket. Én a következőket tudom neked ajánlani!

Progresszív death metal:
ATHEIST - ha a Cynic bejön szerintem ez tuti nyerő lesz nálad (jazz-death zene)
DEATH/CONTROL DENIED - remélem mindenki tudja ki volt Chuck Schuldiner (R.I.P) :(
PRESTILENCE - Testimony Of The Ancients és Malleus Maleficarum albumaikkal tették az i-re azt a bizonyos pontot :)

Progresszív thrash (régen techno-thrash volt a neve) :D :
DEATH ANGEL - tőlük inkább csak az ACTIII ami progresszívebb talán
MEKONG DELTA - ők voltak azok, akik megmutatták, hogy nem csak a Sodom/Kreator/Destruction vonal létezik a német thrashban. Máig nagy kedvenc bandám.
WATCHTOWER - mint ahogy az oldal neve is mutatja, ez az egyik első banda volt, akik nem gyorsaságot, hanem inkább váltásokat, technikát vitt bele a zenébe az akkor divatba jövő sebességláz helyett (szerintem alap)

Egyéb:
PSYCHOTIC WALTZ - prog metal műfajon belül a Dream mellett talán a legjelentösebb banda volt. Szerintem a Bleeding album a legjobb tőlük.

Ezen bandák már nem maiak, legtöbbjük nem is létezik, lehet mostani füllel nem fognak bejönni, de egytől mindenképp szerezz be egy albumot, az pedig az ATHEIST... Na jó szerintem a DEATH-et se hagyd ki :)

#16 Felhasználó inaktív   uridium 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 10:04

Idézet: IThomas - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 20:01

Hello uridium!

...

Üdv IThomas!

Nevermore beelőzött, így Őt már csak kiegészíteni tudom:

- Ha tetszett a Watchtower, akkor elkezdheted keresni Ron Jarzombek (Watchtower gitáros): "Phhhp!"  című albumát, ez instrumentális és nagyon beteg. Ron Jarzombek és testvére jegyzi a Spastic Ink-et (Ink Complete, Ink Compatible). Szintén nem egyszerű zene.
- Ha jól látom a Fates Warning kimaradt a progresszív vonulatból, szerintem velük is tegyél egy próbát! Jómagam csak a Perfect Symmetry-t ismerem alaposabban, de talán valaki tud jobbat is ajánlani.
- A hat Sieges Even album beszerzését egyébként minden progresszív metálért fogékony zenehallgatónak javaslom.
- A mostani progresszív bandák közül ajánlom a Threshold-ot.
- A Gordian Knot-ot többek között a következő nevek jegyzik: Sean Malone (Cynic), Ron Jarzombek (WatchTower, Spastic Ink), Sean Reinert (Cynic), Trey Gunn (King Crimson, David Sylvian). Erről pillanatnyilag sokat nem tudok mondani, pedig itt van mellettem, de ha beteszem, akkor nem tudok dolgozni...
- A következő az Ayreon-tól a Flight Of The Migrator (erről már volt szó régebben, de azért itt a szereplőgárda:

Andi Deris
Arjen Lucassen
Bruce Dickinson
Clive Nolan
Damian Wilson
Debby Schreuder
Ed Warby
Fabio Lione
Gary Wehrkamp
Ian Parry
Keiko Kumagai
Lana Lane
Michael Romeo
Oscar Holleman
Ralf Scheepers
René Merkelbach
Robert Soeterboek
Russell Allen
Timo Kotipelto)

Gondolom a nevek többségéhez nem kell magyarázatot fűznöm ;) . A többi Ayreon lemez inkább rock mint metál, ezért írtam csak ezt az albumot, de azért nagy tempóváltásokra itt se számíts (a többi feltételednek viszont megfelel).

- Progresszív zenekar a Pain Of Salvation is, bár őket nem szoktam hallgatni, de miért ne tetszhetne másnak?! (Viszont amit hallottam tőlük, az nem volt a legpörgősebb).
- Brutális és agyas: Spiral Architect: A Sceptic's Universe. Olyan, mintha a Watchtowerre/Cynic-re énekelne rá Buddy Lackey (Psychotic Waltz) - ez utóbbi nem vicc, az énekhang szinte 100% Buddy! Szerintem ez biztosan tetszeni fog, ha a másik két zenekart megkedvelted.
- A Psychotic Waltz-tól - Nevermorenak ellentmondva, de nem feledve az ízlésekről szóló régi mondást -  inkább a Social Grace-t és az Into The Everflow-t ajánlanám. Az első a legerősebben progresszív albumuk, míg a második... (no de ezt már döntse el a kedves hallgató  ;) ).
- Az egyik legjelentősebb hatást a progresszív metálban a Queensryche (pl. Operation Mindcrime, Empire) jelentette. Ugyan nem duplázós, de azért érdemes ismerni őket.
- Mondanám még a Shadow Gallery-t is, de számomra ők már egy kicsit kevésbé változatosak, róluk csak annyit tudok biztonsággal kijelenteni, hogy progresszív metál.
- Az Atheist-et - Nevermore-hoz csatlakozva - szintén csak ajánlani tudom, főleg az Unquestionable Presence és az Elements című albumokat, de a Piece Of Time sem lebecsülendő teljesítmény (ezeken az albumokon aztán minden van: duplázás, váltás stb.)

Hát hirtelen ennyi jutott az eszembe. Ha kimarad volna valami, akkor ne habozzatok, egészítsetek ki!

Üdv,

Uridium

#17 Felhasználó inaktív   uridium 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 10:17

Persze rögtön kiderült, hogy kimaradt valami:

Az Aghora nevű zenekarban részt vesz a Cynic ritmusszekciója. Amit tudni lehet róluk:

Idézet

It was only a matter of time before the members of the late great Cynic got involved in new bands, and Aghora is one such band, featuring the Cynic rhythm section of Sean Reinert and Sean Malone, though the band was founded by guitarist Santiago Dobles. Aghora, the album, is an intriguing fusion/metal/rock album, featuring smooth melodic vocals from Danishta Rivero, excellent guitarwork from two guitarists with differing backgrounds (one, Dobles, seems more jazz/fusion-based, the other, Charlie Ekendahl, metal-based), and exactly the masterful rhythm section work that one would expect from the Cynic Seans. There is quite a bit of variety here, the band is quite willing to explore different moods and styles. Though the Seans are no longer involved, Aghora is now working on their followup release, tentatively entitled Formless.

Forrás: BNR Metal Pages. Ezt a honlapot egyébként mindenkinek ajánlom, mert az összes jelentős zenekarról van rajta információ.

#18 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:34

Ühh...  :eek: Ülök és döbbenek*  :eek:

Csak néztem ki a fejemből, én valahogy azt hittem hogy a többezer metálzenekarból a múltkor megtaláltam kb 100-at ami jó. Kiderül, hogy sokkal több van mint párezer, ehh, soha az életbe nem fogom megismerni csak a felét sem... :(

Ez a Nightwish-es dolog kissé idegesít, főleg az hogy félrefordítják helyenként a leveleket. Nem Tarjától volt a zenéjük az ami. Hanem mindenkitől, az együttestől.
Ha szétválnak, igaz nem lesz ugyanolyan, mint volt, de ha találnak egy jó vokalistát, akivel tudnak dolgozni, akkor ugyanolyan jó zenét tudnak majd csinálni mint eddig. Legalábbis remélem. :respect:

* Döbbenek már lefele...
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#19 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:56

Nekem a Benzin nem tetszett, mint zene, kifejezetten a gyengébb Rammstein-számok közül való. Kicsit aggódom, milyen lesz ez a Rosenrot (még nem jutottam hozzzá :) ).
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#20 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:57

Idézet: uridium - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 11:04

- Brutális és agyas: Spiral Architect: A Sceptic's Universe. Olyan, mintha a Watchtowerre/Cynic-re énekelne rá Buddy Lackey (Psychotic Waltz) - ez utóbbi nem vicc, az énekhang szinte 100% Buddy! Szerintem ez biztosan tetszeni fog, ha a másik két zenekart megkedvelted.

Igen ezt én is ajánlani akartam, csak nem mertem :D. Ez a zene nagyon ott van a szeren. Nyugodtabb pillanataimban szoktam a cd-t elővenni, mert ez már annyira komplex, hogy "gondolkodni" kell miközben hallgatod :D

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó