HWSW Informatikai Kerekasztal: "Keményebb" zenéket is hallgatóknak múlt és jelen - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"Keményebb" zenéket is hallgatóknak múlt és jelen Értékeld a témát: -----

#2501 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 25. 13:04

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 13:57

Oakenfold mit tud?

Ebbe ne menjünk bele...szvsz tud valamit.  ;) Szerintem "rokker" fejjel is van minőségi, élvezhető elektronikus zene.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#2502 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 13:06

Idézet: 7of9 - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 14:04

Ebbe ne menjünk bele...szvsz tud valamit.  ;) Szerintem "rokker" fejjel is van minőségi, élvezhető elektronikus zene.

Van hát! :up: Bomfunk MC's, Flying Steps, Freestylers. :D
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2503 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 13:08

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 14:55

Hmm, van saját oldalad? Írjak a nevedben egy levelet, melyben kifejted a majmok iránti intim vonzódásodat? :D Cak viccelek, de hogy értsétek miről beszélek. :)

Kicsit sok munka lett volna Tarja személyes oldalát is feltörni (épp most jelent meg Tarja oldalán egy levél finnűl)...amúgy nehogy 3 nap alatt ne kapcsolták volna ki a DNS szerverből az elérhetőséget, ha marhaság lenne az egész...

#2504 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 13:12

Idézet: beeci - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 14:08

Kicsit sok munka lett volna Tarja személyes oldalát is feltörni (épp most jelent meg Tarja oldalán egy levél finnűl)...amúgy nehogy 3 nap alatt ne kapcsolták volna ki a DNS szerverből az elérhetőséget, ha marhaság lenne az egész...

Hmm.... Elgondolkodtató. Mindenesetre amit megmondtam, azt megmondtam. Ha nem Tarja hangja fog visszaköszönni a next lemezről, akkor balhé lészen  :mad:
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2505 Felhasználó inaktív   Glorfindel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 14:52

Tarja válasza:

"Since last Sunday morning, I have been asked to express my position by magazines, newspapers, radio and TV stations, fan clubs and fans from Finland and from all over the world. So many in total that it is physically impossible for me to find the time to reply to them all individually. Hence I decided to put down a couple of words in this text to let my fans, family and friends and the public know how I feel after the recent events.

This is a moment of grief and pain and I find it very hard to speak.

At the moment I am in Argentina. I hope you can understand that after this shocking life change comparable to a divorce, I didn’t want to stay alone at home in Finland. My husband had booked his tickets to Argentina many months ago and I decided to travel with him at the last minute.

But the fact that I am in Argentina and the long distance should of course not be an excuse not to comment on the situation.

Last Friday 21st of October was a day the whole band had been waiting for a long time.

Practice started early in the morning. I was very sick and nervous because of the fact that I was not even able to sing during the rehearsals.

Also nervous because the concert programme was going to be longer than usual for a Nightwish concert. Furthermore we were going to have a special guest to perform with us, more wardrobe changes for myself than usual and for the first time big screens and bigger production on stage.

Not to forget that the concert was going to be recorded and filmed.

The five of us had finally made it to play Hartwall Arena.

Even though every one of us knew in advance that the concert was sold out, finally on stage, we saw that screaming, applauding and standing people took every seat. The feeling was unbelievable.

I will never forget how amazing it was to experience the Finnish audience’s gorgeous reception.

When the concert was over, I cried of happiness on stage. Happy tears because I was able to do my best as always even though I was sick. Happy tears because our long tour got the greatest possible ending and happy tears because of the best recognition an artist can get: applause and smiling faces.

At that moment I didn’t know that I was going to cry again soon.

After the concert, the guys of the band invited me backstage to join them and asked me to hug altogether. This felt strange as it was the same kind of hug we traditionally came together for before every concert. That tradition remained between us, even though the tension and increasing pressure already existed since a long period of time.

The immediate feeling in me was to thank them, which I did loudly but without any reply.

After this, they gave me a letter and asked me to read it the following day. The same letter that is now public.

I read it and was shocked.

I didn’t know what to say and still at the moment that I am writing these lines, I don’t.

I sense great anger in that letter and I continue to have very confused feelings about it, but I don’t want to reply to this anger with an even greater anger. Private matters should never be taken to the public.

I know this moment we are going through is very sad for everybody, including the guys.

While there would have been so many different possibilities and ways to express what they wanted to tell me with the letter, I remain unable to understand the way they chose to handle this. I am sorry that the guys got me so wrong. I don’t recognize myself at all from the way they described me.

They mentioned mean things about me, but the fact that they involved Marcelo, my husband, crossed the line. He is the man I love, my friend and has been my biggest support over the last years.

We have been band mates for 9 years, experienced good times and not so good ones. I thought I knew them, but I was wrong.

Still everything that has happened is not enough to make them evil in my eyes.

Now comes a time to calm down and reflect upon all of this.

I need to put my feelings together again and I promise to come back to public soon.
I will announce a press conference where I will be talking about my future plans. This doesn’t mean that you should expect this conference to be an instrument to attack anybody. It won’t.

The wonderful music we created together won’t be touched by recent events.

Thanks a lot to all the people who are supporting me during these sad times. My family, friends, colleagues, and the great number of fans. I love you and I really feel I have not failed you.

Tarja "

Örvendek, hogy nem haraggal válaszolt Tuomas levelére.  Nagyon sajnálom őt meg Tuomasékat is és haragszom arra a számtalan "rajongóra", akik gondolkodás nélkül, szélsőségesen állást foglaltak egyik vagy másik mellett. Szvsz ez Tuomasnak sem hiányzik, amúgy sem lehetett könnyű döntés,  és Tarjanak sem, mert a levél tartalma elég megrázó lehetett számára.
Remélem, hogy legalább személyes talajon, ha nem is a zenében újra megtalálják a közös nevezőt, kétlem, hogy annyi év ne jelentsen semmit.

#2506 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 14:54

Sorry én sem akarok flame-t indítani, tehát aki nagy Nightwish rajongó ne olvassa el :D

Az én véleményem az, hogy a Nightwish nem más, mint egy egyszerű heavy metal banda, akik csak annyit tettek hozzá a zenéhez, hogy női operaénekesük van. Persze ez se volt már akkor újdonság, valaki említette itt már a Theriont... Számomra már kissé klissés amit csináltak, lehet azoknak nem, akik nem hallgattak régen german heavy/speed metalt, de szerintem ezek köszönnek vissza a Nightwish zenéjében. Tényleg valaki ismeri a Warlockot? :rolleyes:
Hogy mennyire jó a hangja Tarjának? Tarja kifejezetten opera énekesnő, erre fejlesztette hangját (de ha kicsit jobban odafigyel az ember, már észreveheti, hogy mást nem is igazán tud kiénekelni, a "normális" ének valahogy nem fekszik neki). Én hallottam őket élőben, kimoly teljesítmény amit művelnek, mind a zenekar, mind Tarja részéről, de ez szerintem egy híresebb zenekartól már elváható... Főleg ilyen koncertjegy árak mellett...

Mindezek ellenére sajnálom a Nightwish rajongókat, tudom milyen érzés, mikor az egyik kedvenc zenekarod egy meghatározó alakja kilép vagy kirugják. Én amondó vagyok, várjatok még egy 5-10 évet :D és lesz egy reunion. Általában így szokott ez lenni...

Lassan letelik a Sepulturánál is a 10 év :reklamacio:  :D Az új Soulfly meg köröket ver a mostani Sepura...

#2507 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 15:14

Idézet: Nevermore - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 15:54

A Nightwish nem más, mint egy egyszerű heavy metal banda, akik csak annyit tettek hozzá a zenéhez, hogy női operaénekesük van. Persze ez se volt már akkor újdonság, valaki említette itt már a Theriont... ...

Meg a ToT meg a Gathering meg a....

#2508 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 15:18

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 13:49

Nahh már most: ZENE: amihez zenélni is tudni kell, lehetőleg valamilyen zenét előállító eszközzel, azaz: Rock, Metal, Szimfonikus.

Jazzt nem is említetted, pedig már klasszikus műfajnak számít :)

Kicsit sarkos a kategorizálásod, épp ezért több sebből vérzik. Na mindegy, remélem előbb utóbb nyitsz más műfajok iránt is. A break-beat már egy kezdés, de vannak jóval sötétebb, technikásabb és összetettebb elektronikus zenék :) a break beat olyan, mint a 'kemény' műfajban a nu-metal...

Szerkesztette: Rocketjump 2005. 10. 25. 15:19 -kor

#2509 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 15:23

Sorry én sem akarok flame-t indítani, tehát aki nagy Nightwish rajongó ne olvassa el :D

Az én véleményem az, hogy a Nightwish nem más, mint egy egyszerű heavy metal banda, akik csak annyit tettek hozzá a zenéhez, hogy női operaénekesük van. Persze ez se volt már akkor újdonság, valaki említette itt már a Theriont... Számomra már kissé klissés amit csináltak, lehet azoknak nem, akik nem hallgattak régen german heavy/speed metalt, de szerintem ezek köszönnek vissza a Nightwish zenéjében. Tényleg valaki ismeri a Warlockot? :rolleyes:
Hogy mennyire jó a hangja Tarjának? Tarja kifejezetten opera énekesnő, erre fejlesztette hangját (de ha kicsit jobban odafigyel az ember, már észreveheti, hogy mást nem is igazán tud kiénekelni, a "normális" ének valahogy nem fekszik neki). Én hallottam őket élőben, kimoly teljesítmény amit művelnek, mind a zenekar, mind Tarja részéről, de ez szerintem egy híresebb zenekartól már elváható... Főleg ilyen koncertjegy árak mellett...

Mindezek ellenére sajnálom a Nightwish rajongókat, tudom milyen érzés, mikor az egyik kedvenc zenekarod egy meghatározó alakja kilép vagy kirugják. Én amondó vagyok, várjatok még egy 5-10 évet :D és lesz egy reunion. Általában így szokott ez lenni...

Lassan letelik a Sepulturánál is a 10 év :reklamacio:  :D Az új Soulfly meg köröket ver a mostani Sepura...

Ha már reunion nagyon szívesen látnám, ha az In The Woods... csinálná... Az Omnio? c. albumot rongyosra hallgattam, csak valami barom ellopta... Szerintem azt sem tudta, hogy mit visz el...
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#2510 Felhasználó inaktív   StormCaster1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 16:25

No,ha már a non-metal elektronikus zenénél tartunk,akkor nekem DJ Krush jön be,meg a Bad Company
nomeg némi Roni Size. Beethoven a klasszikusok közül a kiskedvenc,jazzből meg Diana Krall. A mostanában sajnos tonnaszámra mindehonnan takonyként fröcsögő pop-ot meg RNB-t meg mindenféle rüszme igénytelen régi magyar rock techno "feldolgozásokat" előadóikkal együtt kibannolnám erről a létsíkról,csakúgy,mint a "megasztárokat". over and out.
Az alkohol nem oldja meg semmilyen problémádat...de az ásványvíz se...:)

capturetime(human.type(LIAR))[capturetime(dog.type(CRIPPLE))]

const NumOfDogExpoInBuda = 1;

#2511 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 16:50

Ezek a finnek :omg: már a Srato is nyomott néhány dolgot de ez?!
BTW a starto is reunion :D

Idézet

Az én véleményem az, hogy a Nightwish nem más, mint egy egyszerű heavy metal banda, akik csak annyit tettek hozzá a zenéhez, hogy női operaénekesük van.

Saját bevallásuk szerint is heavy metal  bandát akartak és akkor jött Tarja mint vkinek az ismerőse...

Idézet

Hogy mennyire jó a hangja Tarjának?

Az kit érdekel ha tetszik a tömegeknek :rolleyes:

Szerk: ja és azért a topikot tartsuk fenn a "Keményebb" zenéknek, ok? peace.

Szerkesztette: pascal 2005. 10. 25. 16:55 -kor

In Flames We Trust

#2512 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 17:04

Az én véleményem az, hogy a Nightwish nem más, mint egy egyszerű heavy metal banda, akik csak annyit tettek hozzá a zenéhez, hogy női operaénekesük van.

Lehet így van, de nem is nagyon állított senki mást. Nekem akkor is tetszik a zenéjük, és mivel a zenéjük tetszett mindig is, ezért nem hatott meg annyira a hír, mint sokakat.

#2513 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 25. 20:14

Idézet: Nevermore - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 7:19

Huh nem is emlékszem mikor voltak itt. 1999-2000? :think: Azt tudom, hogy hülye haverom mikor meglátta a koncert elött Johan Edlundot bekiáltotta, hogy "Jééé itt van Cipő (Republik...)" :D.

:D

Ez még 1997-ben történt. Voltak erre azóta is, de az utóbbi koncertekre már nem mentem ki. :)

#2514 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 20:56

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 21:14

:D

Ez még 1997-ben történt. Voltak erre azóta is, de az utóbbi koncertekre már nem mentem ki. :)

Ejj de régen volt... Hm hát öregszik az ember:D

#2515 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 21:11

Idézet: Kraken - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 12:13

kiderült, hogy mindent meghallgat, ami "kemény" zene, még a Dimmu Borgirt is szereti (pedig szerintem a CoF sokkal jobb) :).

egyezzünk meg abban, hogy mindkettő jó :cool:
legalábbis nekem tetszenek.

az agyatlan fárasztó borzalmakat én sem értem és engem is hervaszt. s néha megpróbálok ésszel nekiállni megfejteni (á, nem vagyok naiv, csak elgondolkodom, de így jött ki leírásban), hogy vajh mit esznek idióta nyálas fiúzenekarokon? :think: gondolatuk, zenéjük, hangjuk csepp se, nem is helyesek, meg semmi...
mert a lányzenekarokban többnyire legalább van valami vizuális felhozatal meg valami alapvető nőies báj a hangszínt és egyebeket tekintve is... bár annyira nem értek hozzá :Đ
{mármint nem a nőies bájok értékeléséhez, hanem a magyar pop lánycsapatokhoz. amik biztosan vannak még, de én évek óta nem foglalkozom a kommerszebb zenékkel még véletlenül sem. ki vagyok zárva az ilyen csatornákról, a saját kicsi világomban élek :cool: }

Szerkesztette: shr 2005. 10. 25. 21:16 -kor

#2516 Felhasználó inaktív   StormCaster1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 08:59

Lánycsapatok...közöttük vannak metál szinten is ütős példányok (Pl.: Kittie, Daughters of the Abyss,az utóbbiak tiszta király death metált játszanak)
Az alkohol nem oldja meg semmilyen problémádat...de az ásványvíz se...:)

capturetime(human.type(LIAR))[capturetime(dog.type(CRIPPLE))]

const NumOfDogExpoInBuda = 1;

#2517 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 10:17

Kedvencem : In Flames - Only for the weak end!  :respect:  :lollypop:  :lollypop:  :lollypop:  :lollypop:

#2518 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 12:48

Kép

Sok konnyet nem hullatok erte. Ha mindenkeppen noi enek kell, akkor Lacuna Coil, Lullacry vagy jobb pillanataiban a Within Temptation. Nehez mufaj, igazi fine line van a gagyi es a jo kozott.

Nade van uj Dragonforce (verhetetlen), Rammstein (erdekes), Children of Bodom (szar). Sot, van egy ujabb hivatalos Nirvana lemez probatermi meg otthoni felvetelekkel. Szegeny Kurt.

#2519 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 12:56

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 13:48

Nade van uj Dragonforce (verhetetlen),

Melyikre gondolsz?
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#2520 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 26. 13:03

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 13:48

[:omg:]

Sok konnyet nem hullatok erte. Ha mindenkeppen noi enek kell, akkor Lacuna Coil, Lullacry vagy jobb pillanataiban a Within Temptation. Nehez mufaj, igazi fine line van a gagyi es a jo kozott.

Ott (volt?) a lengyel Moonlight is. :lollypop:

A lengyelek egyébként is jól el vannak látva női énekesekkel bíró metalzenekarokkal (Delight, Sacriversum, Closterkeller...)

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.