HWSW Informatikai Kerekasztal: "Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) ...múlt és jelen Értékeld a témát: -----

#1471 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 08. 16:11

A Download Records egyre több üzletében elérhető az új Pain of Salvation... Elsőre nekem túl sok volt, inkább Faith No More-t hallgattam helyette a kocsiban.

Szerkesztette: Satriani 2006. 12. 08. 16:12 -kor

#1472 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 17:41

Új Pain of Salvation :eek: Mondjuk abból nekem a Perfect Element Part I a kedvencem, a többi az csak úgy van, de ezt meglesem, kösz az infot :)
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1473 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 17:51

Készül a DZ-0 új albuma! :cool:
Rhino666

#1474 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 19:03

Szinte érzem a köveket, de akkor is azt mondom, hogy a magyar mezőny valahogy gyenge, nincs benne erő.
Maradok a külföldieknél.Most nem kezdem el sorolni.De.
Régi nagyok.Carcass, Morgoth, Sepu, Cannibal Corpse, stb így hirtelen. :drocker:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1475 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 17:04

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem az utóbbi időben valahogy nagyon bejön a Marduk. Régebben utáltam mint a szart, mert túl kaotikusnak éreztem ezt a zenét. Mondjuk a Hypocrisyhez vagy Cradle of Filthez képest. De egyik nap meghallgattam a Panzer Division Mardukot.. egyszerűen imádom... Viszonylag régebbi album, de nagyon üt. :up:

#1476 Felhasználó inaktív   Ádámbátyó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 22:03

Idézet: bálesz - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 19:04

Remélem, hogy ha már a Sportszigetes Slipknot-koncertről lemaradtam, legalább őket megnézhetem egyszer élőben :respect:

Nem vesztettél semmit.... Playback volt az egész. Inkább bohóckodás volt mint koncert.
De egy diákmetál zenekartól ne is várjunk többet. :)

Szerkesztette: Ádámbátyó 2006. 12. 10. 22:05 -kor

#1477 Felhasználó inaktív   eddie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 00:51

Idézet: HavocS - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 11:55

A power metal szerelmeseinek: iszonyat jó lett az új Dragonland album (Astronomy). Túl is mutat pár számban a power metalon. Csak ajánlani tudom :up:

:respect:

#1478 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 11:35

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 18:04

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem az utóbbi időben valahogy nagyon bejön a Marduk. Régebben utáltam mint a szart, mert túl kaotikusnak éreztem ezt a zenét. Mondjuk a Hypocrisyhez vagy Cradle of Filthez képest. De egyik nap meghallgattam a Panzer Division Mardukot.. egyszerűen imádom... Viszonylag régebbi album, de nagyon üt. :up:

hmmmm én egyszer, egy nagyon-nagyon mély fázisomban egy partyn írattam marduk cd-t. meg nin:happyness in slavery klipet.
egy marduk számot meg is hallgattam.
erkölcsi problémáim merültek fel vele kapcsolatban (finnyás vagyok ám, némely rammstein albumot is kihagyom, bár a többséggel remekül elvagyok), meg amúgysem tetszett.
azóta a cd ott lapul a fiókomban és nem veszem elő.
elég mély nyomokat hagyott bennem az egész blokk, úgyhogy amíg annyi jó zene van, szerintem hanyagolom a Mardukot. attól még lehet jó az, amit mondtál, csak a saját, roppant szubjektív és speciális esetét írtam le, nemtomminek.
mindenesetre elraktározom az infót.

ó, Cradle of Filth, de rég hallgattam. sokat sosem tudtam belőle, mert ahhoz túl kevéssé alkalmas háttérzenének, max klipeket néztem boldogan. bár amikor Rammsteinnal kevertem, akkor teljesen jó volt :)

az utóbbi évben pedig elcsúsztam anime zene meg a tormented radio képviselte irányokba...
lehet, hogy azért annyira nem kéne.
sosem voltam tudatos zenehallgató, csak úgy alakultak a dolgok.

#1479 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 12:12

Morális problémák?? Képzelem miket mondhatsz teszem azt egy Deicide albumra. :D Egyébként értelek, nekem az a koncepcióm, hogy ez csak zene, vagy "zene".  Persze hatással van rám, de csak minimálisan. Arról nem is beszélve, hogy a szövegeket alig-alig értem.

#1480 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 18:21

Hétvégén Katatonia koncert  :respect:
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#1481 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 18:38

Idézet: Ádámbátyó - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 23:03

Nem vesztettél semmit.... Playback volt az egész. Inkább bohóckodás volt mint koncert.
De egy diákmetál zenekartól ne is várjunk többet. :)

Azért a SlipKnotot nem nevezném diákmetálnak, abból a skatulyából szerintem már kinőttek...Azért, mert sok 13-14 éves lurkó rohangál SlipKnot-pulóverben, még nem nevezném őket diákmetálnak. Diákmetál pl. a Depresszió, de az Iowa-albumtól pl. szerintem sok szülő tiltaná a gyerekét, ha tisztában lenne azzal, hogy mit hallgat a csemetéje :) Én igenis imádom őket, mint ahogy a Stone Sourt is :)
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#1482 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 18:40

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 19:21

Hétvégén Katatonia koncert  :respect:

Én most utálom őket, mint a sz.rt :D Francnak kellett elhalasztani az októberi koncertet? Akkor most hétvégén mehetnék a jó kis Crüxshadows-koncertemre, ehelyett becseszték mögéjük főbandának a Katatoniát, így az általam annyira várt együttesből előzenekar lett, és a jegy is drágább...így meg nem éri meg elmennem :( Szóval Katatonia monnyon le, én meg teljes Crüxshadows-koncertet akarok minél előbb :reklamacio:  :Đ
Konfig

#1483 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 19:41

Idézet: bálesz - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 18:40

Én most utálom őket, mint a sz.rt :D Francnak kellett elhalasztani az októberi koncertet? Akkor most hétvégén mehetnék a jó kis Crüxshadows-koncertemre, ehelyett becseszték mögéjük főbandának a Katatoniát, így az általam annyira várt együttesből előzenekar lett, és a jegy is drágább...így meg nem éri meg elmennem :( Szóval Katatonia monnyon le, én meg teljes Crüxshadows-koncertet akarok minél előbb :reklamacio:  :Đ

Attól én elmegyek :) A többi bandát nem ismerem... Nem tudom, hogy mire kell számitani.
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#1484 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 20:01

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 18:04

Hát  a COF-hez képest lehet, hgy kaotikus, de a Hipocrisyhez képest szerintem már kevésbé.Peter Tagtgren nagyon sűrű zenét tud csinálni.Nekem a Final Chapter jön be nagyon.
A Marduk meg brutál.A Panzer Division Marduk -  Marduk páncélos hadosztály - mint a neve is mutatja, olyan, mintha egy ilyen hadsereg taposná bele a földbe az embert.
Meghallgatom,de nekem annyira nem jön be.Ami érdekes, mert a Gorgoroth is elég sűrű és az mégis valahogy jobban megy.
Anno (1999) egyébként az MHH-ban jó kritikája volt a lemeznek - legalábbis úgy emlékszem.Majd előásom.

öröm látni a régi avatarod ;)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#1485 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 20:07

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 13:12

Morális problémák?? Képzelem miket mondhatsz teszem azt egy Deicide albumra. :D Egyébként értelek, nekem az a koncepcióm, hogy ez csak zene, vagy "zene".  Persze hatással van rám, de csak minimálisan. Arról nem is beszélve, hogy a szövegeket alig-alig értem.

Ja igen, ennyi erővel az összes északi csapat, meg a kaliforniai bandák lemezeit is fel lehetne sorolni.
Már morális alapon.(Immortal, Deicide, CC, Dissection stb)
Egyébként összességében talán Chris Barnes az, aki komolyabban veszi a szövegeit - legalábbis belőle kinézem.Glen Benton viszont csak süketel.
Ja és még nem is említettük a Dissection-ből Jon Nödtveidtet, aki - mint a helyzet mutatja - totál komolyan gondolta a dolgot.

Szerkesztette: carcass 2006. 12. 11. 20:08 -kor

Bravo

#1486 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 20:25

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 20:41

Attól én elmegyek :) A többi bandát nem ismerem... Nem tudom, hogy mire kell számitani.

Nem mondtam, hogy ne menj ;) A többit én sem ismerem, kivéve a Crüxshadows-t, ami elektronikus dark zene hegedűvel. Sokaknak kissé talán nehezen emészthető az elektro miatt, én azonban nagyon szeretem, bár ők ebben a topicban erősen OFF-topicnak számítanak :)
Konfig

#1487 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 20:42

Idézet: bálesz - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 20:25

Nem mondtam, hogy ne menj ;) A többit én sem ismerem, kivéve a Crüxshadows-t, ami elektronikus dark zene hegedűvel. Sokaknak kissé talán nehezen emészthető az elektro miatt, én azonban nagyon szeretem, bár ők ebben a topicban erősen OFF-topicnak számítanak :)

Hegedűs zenét szeressük. Naio Ssaion pl.

#1488 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 21:35

Jó hír a stoner rock rajongóinak! Trouble koncert lesz júniusban idehaza. :rock:

#1489 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 21:46

Idézet: Nevermore - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 22:35

Jó hír a stoner rock rajongóinak! Trouble koncert lesz júniusban idehaza. :rock:

A rossz hír meg az hogy bár szerény személyem rajong a stoner-ért, a Trouble-t nem ismeri :think:
Nade mire jó a jutúb? :Đ

szerk: semmire, mert nincs találat...

Szerkesztette: M_Stipee 2006. 12. 11. 21:47 -kor

"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#1490 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 22:23

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 21:42

Hegedűs zenét szeressük. Naio Ssaion pl.

Csak abban vannak metál-elemek, a Crüxshadows pedig sokkal elektrosabb :) Hallgass bele itt, aztán döntsd el, hogy tetszik-e :)

Szerkesztette: bálesz 2006. 12. 11. 22:24 -kor

Konfig

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75