HWSW Informatikai Kerekasztal: "Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) ...múlt és jelen Értékeld a témát: -----

#1481 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 11. 18:38

Idézet: Ádámbátyó - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 23:03

Nem vesztettél semmit.... Playback volt az egész. Inkább bohóckodás volt mint koncert.
De egy diákmetál zenekartól ne is várjunk többet. :)

Azért a SlipKnotot nem nevezném diákmetálnak, abból a skatulyából szerintem már kinőttek...Azért, mert sok 13-14 éves lurkó rohangál SlipKnot-pulóverben, még nem nevezném őket diákmetálnak. Diákmetál pl. a Depresszió, de az Iowa-albumtól pl. szerintem sok szülő tiltaná a gyerekét, ha tisztában lenne azzal, hogy mit hallgat a csemetéje :) Én igenis imádom őket, mint ahogy a Stone Sourt is :)
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#1482 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 18:40

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 19:21

Hétvégén Katatonia koncert  :respect:

Én most utálom őket, mint a sz.rt :D Francnak kellett elhalasztani az októberi koncertet? Akkor most hétvégén mehetnék a jó kis Crüxshadows-koncertemre, ehelyett becseszték mögéjük főbandának a Katatoniát, így az általam annyira várt együttesből előzenekar lett, és a jegy is drágább...így meg nem éri meg elmennem :( Szóval Katatonia monnyon le, én meg teljes Crüxshadows-koncertet akarok minél előbb :reklamacio:  :Đ
Konfig

#1483 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 19:41

Idézet: bálesz - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 18:40

Én most utálom őket, mint a sz.rt :D Francnak kellett elhalasztani az októberi koncertet? Akkor most hétvégén mehetnék a jó kis Crüxshadows-koncertemre, ehelyett becseszték mögéjük főbandának a Katatoniát, így az általam annyira várt együttesből előzenekar lett, és a jegy is drágább...így meg nem éri meg elmennem :( Szóval Katatonia monnyon le, én meg teljes Crüxshadows-koncertet akarok minél előbb :reklamacio:  :Đ

Attól én elmegyek :) A többi bandát nem ismerem... Nem tudom, hogy mire kell számitani.
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#1484 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 20:01

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 18:04

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem az utóbbi időben valahogy nagyon bejön a Marduk. Régebben utáltam mint a szart, mert túl kaotikusnak éreztem ezt a zenét. Mondjuk a Hypocrisyhez vagy Cradle of Filthez képest. De egyik nap meghallgattam a Panzer Division Mardukot.. egyszerűen imádom... Viszonylag régebbi album, de nagyon üt. :up:

Hát  a COF-hez képest lehet, hgy kaotikus, de a Hipocrisyhez képest szerintem már kevésbé.Peter Tagtgren nagyon sűrű zenét tud csinálni.Nekem a Final Chapter jön be nagyon.
A Marduk meg brutál.A Panzer Division Marduk -  Marduk páncélos hadosztály - mint a neve is mutatja, olyan, mintha egy ilyen hadsereg taposná bele a földbe az embert.
Meghallgatom,de nekem annyira nem jön be.Ami érdekes, mert a Gorgoroth is elég sűrű és az mégis valahogy jobban megy.
Anno (1999) egyébként az MHH-ban jó kritikája volt a lemeznek - legalábbis úgy emlékszem.Majd előásom.

öröm látni a régi avatarod ;)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1485 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 20:07

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 13:12

Morális problémák?? Képzelem miket mondhatsz teszem azt egy Deicide albumra. :D Egyébként értelek, nekem az a koncepcióm, hogy ez csak zene, vagy "zene".  Persze hatással van rám, de csak minimálisan. Arról nem is beszélve, hogy a szövegeket alig-alig értem.

Ja igen, ennyi erővel az összes északi csapat, meg a kaliforniai bandák lemezeit is fel lehetne sorolni.
Már morális alapon.(Immortal, Deicide, CC, Dissection stb)
Egyébként összességében talán Chris Barnes az, aki komolyabban veszi a szövegeit - legalábbis belőle kinézem.Glen Benton viszont csak süketel.
Ja és még nem is említettük a Dissection-ből Jon Nödtveidtet, aki - mint a helyzet mutatja - totál komolyan gondolta a dolgot.

Szerkesztette: carcass 2006. 12. 11. 20:08 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#1486 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 20:25

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 20:41

Attól én elmegyek :) A többi bandát nem ismerem... Nem tudom, hogy mire kell számitani.

Nem mondtam, hogy ne menj ;) A többit én sem ismerem, kivéve a Crüxshadows-t, ami elektronikus dark zene hegedűvel. Sokaknak kissé talán nehezen emészthető az elektro miatt, én azonban nagyon szeretem, bár ők ebben a topicban erősen OFF-topicnak számítanak :)
Konfig

#1487 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 20:42

Idézet: bálesz - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 20:25

Nem mondtam, hogy ne menj ;) A többit én sem ismerem, kivéve a Crüxshadows-t, ami elektronikus dark zene hegedűvel. Sokaknak kissé talán nehezen emészthető az elektro miatt, én azonban nagyon szeretem, bár ők ebben a topicban erősen OFF-topicnak számítanak :)

Hegedűs zenét szeressük. Naio Ssaion pl.
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#1488 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 21:35

Jó hír a stoner rock rajongóinak! Trouble koncert lesz júniusban idehaza. :rock:

#1489 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 21:46

Idézet: Nevermore - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 22:35

Jó hír a stoner rock rajongóinak! Trouble koncert lesz júniusban idehaza. :rock:

A rossz hír meg az hogy bár szerény személyem rajong a stoner-ért, a Trouble-t nem ismeri :think:
Nade mire jó a jutúb? :Đ

szerk: semmire, mert nincs találat...

Szerkesztette: M_Stipee 2006. 12. 11. 21:47 -kor

"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#1490 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 22:23

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 21:42

Hegedűs zenét szeressük. Naio Ssaion pl.

Csak abban vannak metál-elemek, a Crüxshadows pedig sokkal elektrosabb :) Hallgass bele itt, aztán döntsd el, hogy tetszik-e :)

Szerkesztette: bálesz 2006. 12. 11. 22:24 -kor

Konfig

#1491 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 22:58

Idézet: bálesz - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 22:23

Csak abban vannak metál-elemek, a Crüxshadows pedig sokkal elektrosabb :) Hallgass bele itt, aztán döntsd el, hogy tetszik-e :)

Majd a koncerten kiderül milyenek is :).

#1492 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:12

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 23:58

Majd a koncerten kiderül milyenek is :).

Ott egy link a postomban, ha átsiklottál volna felette ;)
Konfig

#1493 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:28

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 21:46

A rossz hír meg az hogy bár szerény személyem rajong a stoner-ért, a Trouble-t nem ismeri :think:

Ejnye. Pedig már ajánlgattam ezerszer... Tessék pótolni!  :reklamacio:  :cool:

Kötelező albumok:
Manic Frustration
Kép

Plastic Green Head
Kép

Youtube:
http://www.youtube.c...h?v=i-jGmwZdkME
http://www.youtube.c...h?v=Hxz66gA_Rgg
http://www.youtube.c...h?v=FZV5y1UjeaE

10 pontos banda. Ha van koncert, amit nem hagyhatok ki, akkor az az övék.

#1494 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 11. 23:29

Idézet: Nevermore - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 21:35

Már láttam az indexen, ki is ugrottam pár percre a bőrömből. Yess, yess, yess!  :cool:  :cool:  :cool:

#1495 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 00:21

Idézet: carcass - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 20:01

Hát  a COF-hez képest lehet, hgy kaotikus, de a Hipocrisyhez képest szerintem már kevésbé.Peter Tagtgren nagyon sűrű zenét tud csinálni.Nekem a Final Chapter jön be nagyon.
A Marduk meg brutál.A Panzer Division Marduk -  Marduk páncélos hadosztály - mint a neve is mutatja, olyan, mintha egy ilyen hadsereg taposná bele a földbe az embert.
Meghallgatom,de nekem annyira nem jön be.Ami érdekes, mert a Gorgoroth is elég sűrű és az mégis valahogy jobban megy.
Anno (1999) egyébként az MHH-ban jó kritikája volt a lemeznek - legalábbis úgy emlékszem.Majd előásom.

Bocsánat, nem voltam kristálytiszta a fogalmazásban, a Hypocrisy alatt a régi Hypocrisyt értettem. Penetralia és különösen az Osculum Obscenum albumok, amelyek inkább zúzdák voltak és fényévekre volt a mostani Hypocrisytől, amire igaz a kaotikusság. Ebből a mondatból sem jövök ki már úgy hogy bárki megértse... :D
A Hypocrisy új zenéi annyira nem jönnek be, bár meghallgatom őket. Ezek a födönkívülis témák eléggé messze állnak tőlem.

Más: a Benedeictionről tud valaki valamit? Működnek még, feloszlottak, új album? régi? Szinte semmit sem hallottam felőlük már egy jóideje. :confused:

#1496 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 01:02

Idézet: bálesz - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 23:12

Ott egy link a postomban, ha átsiklottál volna felette ;)

Nem siklottam át :) Azért mondtam, hogy majd a koncerten bizonyíthatnak :D

#1497 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 01:18

Idézet: HavocS - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 17:41

Új Pain of Salvation :eek: Mondjuk abból nekem a Perfect Element Part I a kedvencem, a többi az csak úgy van, de ezt meglesem, kösz az infot :)

Uh. Meghallgattam. Jópár nekifutás kellett, aztán így éjjel fél egy tájékán jött el az a pont, hogy nem lőttem ki a másodi szám után. Hát, ez már nem "az" a pain of salvation, és ez fáj, mert sokat jelentett. Viszont elborult lett. Progresszívnak is alternatív. Érdekes próbálkozás, nem feltétlenül rossz, de kell egy kis idő, mire rákap az ember az ízére, és akkor is csak hezitálva forgatja a szájában a képzeletbeli cukorkát, mert nem tudja eldönteni, hogy akkor ez most finom, vagy sem. Én azért örülnék, ha a következő album visszatérne a Perfect Element vonalához.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1498 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 18:25

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 1:21

Bocsánat, nem voltam kristálytiszta a fogalmazásban, a Hypocrisy alatt a régi Hypocrisyt értettem. Penetralia és különösen az Osculum Obscenum albumok, amelyek inkább zúzdák voltak és fényévekre volt a mostani Hypocrisytől, amire igaz a kaotikusság. Ebből a mondatból sem jövök ki már úgy hogy bárki megértse... :D
A Hypocrisy új zenéi annyira nem jönnek be, bár meghallgatom őket. Ezek a födönkívülis témák eléggé messze állnak tőlem.

Más: a Benedeictionről tud valaki valamit? Működnek még, feloszlottak, új album? régi? Szinte semmit sem hallottam felőlük már egy jóideje. :confused:

OK. ;)
Az új Benediction hamarosan.Még van rá kb 3 hete.Szóval inkább jövőre. ;)
>SITE<

Csatolt fájl:

Szerkesztette: carcass 2006. 12. 12. 18:27 -kor

Bravo

#1499 Felhasználó inaktív   Faffy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 13. 12:29

Idézet: Ádámbátyó - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 21:03

Nem vesztettél semmit.... Playback volt az egész. Inkább bohóckodás volt mint koncert.
De egy diákmetál zenekartól ne is várjunk többet. :)

miért lett volna playback? :)))
és miért divatmetal? az baj, hogy egy rakás tizenévest megfogtak a zenéjükkel? szerintem nem.

#1500 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 17:57

Idézet: Faffy - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 13:29

miért lett volna playback? :)))
és miért divatmetal? az baj, hogy egy rakás tizenévest megfogtak a zenéjükkel? szerintem nem.

Én a SlipKnotot még nem láttam playbackelni (pedig nem kevés koncertfelvételt láttam már tőlük)...még az amerikai TV-showkban is élőben nyomták, nem hinném, hogy pont fesztiválozni mennének playback-kel...
Konfig

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76