Idézet: carcass - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 20:01
Hát a COF-hez képest lehet, hgy kaotikus, de a Hipocrisyhez képest szerintem már kevésbé.Peter Tagtgren nagyon sűrű zenét tud csinálni.Nekem a Final Chapter jön be nagyon.
A Marduk meg brutál.A Panzer Division Marduk - Marduk páncélos hadosztály - mint a neve is mutatja, olyan, mintha egy ilyen hadsereg taposná bele a földbe az embert.
Meghallgatom,de nekem annyira nem jön be.Ami érdekes, mert a Gorgoroth is elég sűrű és az mégis valahogy jobban megy.
Anno (1999) egyébként az MHH-ban jó kritikája volt a lemeznek - legalábbis úgy emlékszem.Majd előásom.
Bocsánat, nem voltam kristálytiszta a fogalmazásban, a Hypocrisy alatt a régi Hypocrisyt értettem. Penetralia és különösen az Osculum Obscenum albumok, amelyek inkább zúzdák voltak és fényévekre volt a mostani Hypocrisytől, amire igaz a kaotikusság. Ebből a mondatból sem jövök ki már úgy hogy bárki megértse...
A Hypocrisy új zenéi annyira nem jönnek be, bár meghallgatom őket. Ezek a födönkívülis témák eléggé messze állnak tőlem.
Más: a Benedeictionről tud valaki valamit? Működnek még, feloszlottak, új album? régi? Szinte semmit sem hallottam felőlük már egy jóideje. :confused: