Idézet: Cadaver - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 7:42
Sajnos a death metal már csak ilyen. Zeneileg az én szívemhez a death metal áll a legközelebb, de "énekileg " nagyon nem. Kissé fura érzés így hallgatni.

valszeg... én, mint kicsi és műveletlen, nem tudom, zeneileg, milyen a death metal, én nagy általánosságban menekülök, ha olyat hallok, mert nekem túl hörgős. a hörgést csak akkor bírom, ha kellő dallamos rész ellenpontozza és akkor sem hallgatom gyakran (a Cradle Of Filth, ami nemtom milyen stílusú pontosan, határeset, az szerintem kellemes, néha nézek egy-egy videót, amúgy meg max Rammsteinnal hígítva viselem el, de azt se minden hónapban). a black metalt már sokkal jobban kedvelem.
egyszer, többek között eme topik hatására, terveim szerint kissé beleásom magam a zenei stílusokba és a kedvenc csapataim névlistájába, mert kissé fura érzés, hogy ezen a téren szinte sehol sem vagyok.
én hetek óta egyébként Unheiliget hallgatok, teljesen kellemes esti otthoni zene... vannak lágyabb és erőteljesebb dalok is, s a hangulata nagyon bejön. a Tanzwut se rossz, de most elsöpörte az Unheilig, mindkettővel valamelyik rádióból ismerkedtem meg.
néha elgondolkodom, mi lehet a németül éneklő csapatokban, hogy annyira nagy számban bejönnek nekem...