Idézet: M_Stipee - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 23:58
Eszembe jutott a harmadik: Meshuggah... Hát, kérem... "matekmetál" helytálló, reszpekt a tekhnikai megoldásért, de ennyi. Elborzaszt az a zene... :confused:
MESHUGGAH! IGEN!
Tavaly (2005) májusban a hajón mikor még az "egyik" szintén fellépő zenekarral dolgoztam, sikerült velük egy elég, akár mesésnek is mondható estét csapni.
Kezdve azzal hogy délután 6 ra összerakták a full digitális hangrendszert ami elengedhetetlen ahhoz hogy ez a hangzás kijöjjön. (itt most két szekrényre gondolok ami olyan volt mint darth vader mellkasa)

Majd megkezdék a beállást... előtte találgattunk no most milesz, hát azt hittem beszarok. Beálltak az I -al. Úgy ahogy van 00:23:00 perc setöbb se kevesebb, végig studió hangzással áhh elkészültünk.
Aztán jöttek a koncertek, szépen sorban, majd maga a Meshuggah, mondanom sem kell lezúzták a fejünket ahogy kell, aki ottvolt tudja.
És ezután jön a lényeg: koncert után backstage, letusoltak stb, majd lejöttek, laza beszélgetés (nek induló) autogramm osztogatás fotószkodás, interjúzgatás, és aztán én már azt hittem na ebből se lesz buli elpattant a húr.
Előkerültek a party elengedhetetlen kellékei kis fém cigisdobozok, majd a golyó unikumok, szólt a muzsika ment a sztorizgatás. Olyan volt mintha rég nemlátott haverokkal bulizott volna az ember.
Ritka ez a mai sztár őrületben. Ők szerencsére megmaradtak súlyos svédeknek, a többit leszarják