Idézet: Satriani - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 17:41
Az összhangzattanhoz? Mert nem könnyű; az improvizáció meg különösen nagy figyelmet igényel. Persze teljesen még nem butultam el, valahogy csak megoldanám, de ismerve magamat, sokkal nehezebben menne, mint akár 10 éve ment volna.
az öszhangzattan mechanikus, programot kéne rá írni, nem emberi időt rabolni, szerintem

improvizáció nálunk a fasorban sem volt. meglepődtek, amikor vittem kottát, hogy ezt akarom megtanulni, de az még elment... mondjuk én improvizálni nem is akarok, az egy másik szakma

én csak békésen elklimpírozgatok otthon a programozás és rajzolás után... nekem ahhoz nem lenne türelmem, hogy ne azt csináljam pont, ami nekem tetszik, ilyen-olyan gyakorlatok és kottázás és ilyesmik nélkül =) játszani akarok, s azt, ami tetszik.
oly hosszas eltévelyedés után újra hallgattam pár régi kedvencemet, Agathodaimon, Astorath... kifejezetten zúzósakat nem szoktam, nekem kell dallamosság is

meg Dimmu Burgir is ment, s Borknagar... hm, annak idején azért mentem Summer Rockra, mert voltak s előtte egyszem dalt hallottam tőlük és beleszerettem