HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#1621 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 18. 17:02

Idézet: special - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 15:59

Csúsztatsz, szándékosan, vagy mert nem tudsz olvasni: a PC forgalmában is elszámolásra került a kölcsönzés, ha a Informa adatairól beszélsz.

Cikkírós dolog: leszel szíves legközelebb konkretizálni, mielőtt vádolsz akárkit.

Kutyat sem erdekel a kolcsonzes, ugyanis a PCknel egyaltalan nem jellemzo a berles, a konzoloknal meg vagy a 20%-at az adja ki a beveteleknek.
De lehet keveset mondtam.

Tehat abban van a csusztatas nem az en irasomban.
En a teljes bevetelt szamoltam, ahogy minden penzugyi szakember is tenne.
Megmagyarazhatod, hogy nem bevetel az online jatekok havidijai de ettol meg az nem lesz igaz.
En veled ellentetben ezt le is irtam adatokban.

9font*5,000,000elofizeto*12honap=540,000,000font azaz 952,263,480.31 USD a jelenlegi arfolyamon.
Plussz az 5 millio WoW CD aminek az ara "Retail Price: $49.99."
Majdnem 50$.
Tehat akkor ki es mit csusztat ?
Valos ertekekkel kellene am szamolni, nem a sajat szajunk ize szerint alakitott, onos erdeku adatokkal.
Na ez a csusztatas nem azok az adatok amiket en most es az elobb is leirtam.
A masik, hogy jo lenne ha hallgatnal Vortexre es nem kezdenel el megint szemelyeskedni.

"mert nem tudsz olvasni"

Szerkesztette: Jakuza 2006. 01. 18. 17:06 -kor

My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#1622 Felhasználó inaktív   UNREG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 17:12

Jó lenne

Szerkesztette: UNREG 2006. 01. 18. 17:13 -kor

#1623 Felhasználó inaktív   UNREG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 17:12

Idézet: Jakuza - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 18:02

Kutyat sem erdekel a kolcsonzes, ugyanis a PCknel egyaltalan nem jellemzo a berles, a konzoloknal meg vagy a 20%-at az adja ki a beveteleknek.

Jó lenne, ha ezt a 20%-ot egy linkkel vagy konkrét adattal alátámaszatnád, mert így azt fogjuk hinni, hogy a hasadra ütöttél és az csúsztatás ugyebár, ami tőled messze áll.

#1624 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 17:59

Idézet: UNREG - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 17:12

Jó lenne, ha ezt a 20%-ot egy linkkel vagy konkrét adattal alátámaszatnád, mert így azt fogjuk hinni, hogy a hasadra ütöttél és az csúsztatás ugyebár, ami tőled messze áll.

Ugy gondolod ?

http://www.clickz.com/stats/sectors/hardwa...icle.php/536611

"Those looking to buy console games as gifts, should like at what the receivers rent. Thirty percent of all gamers have rented a game in the past year, and 70 percent do so to try it out before buying. Of the 35 percent of respondents who plan to purchase a game during the holiday season, one in three plans to buy an adventure game. Pokemon, Zelda, and Final Fantasy were listed as the top video game choices......"

Ugylatszik nem ismered a kulfoldi konzolos szokasokat, ugyanis megvetel elott legtobbjuk kiberli a jatekot, hogy megnezze, hogy milyen.
A berlet meg 4$-10$ korul mozog idotol fuggoen.
Amugy a WoW ervelessel nem akarsz te se vitatkozni ?
Esetleg rosszul szamoltam volna ?
Ha ugy gondolod nyugodtan javitsd ki a szamokat.

Szerkesztette: Jakuza 2006. 01. 18. 18:02 -kor

My name is penis.

#1625 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 01:20

Visszaterve a laptopok es a helytakarekossag szempontjara: olvasgatva a velemenyeket es kicsit elgondolkozva,arra a kovetkeztetesre jutottam hogy a PC-nek sem kell feltetlenul rontania a nappali kinezetet, sot egyaltalan nem is muszaj latszodnia, vagy esetleg reszben...

Elso otletkent ott vannak a mini-barabone kitek amikbol szerintem meg mindig joval olcsobban lehet osszerakni egy sajat celnak megfelelo szamitogepet mintha egy laptopot vasarolnank. Arrol nem is beszelve hogy egy ilyen konfiguracio testreszabhato, illetve reszletesebben testreszabhato mint egy laptop, es ugye nem kell mondjam hogy akar egy 300GB-os HDD sem akadaly, de szempontkent megemlithetnem hogy olcsobban bovithetjuk benne a memoriat akar 1-2Gb-ra (alaplap szabja meg) vagy olcsobban szerelhetjuk fel DVDiroval, esetleg idovel kicserelhetjuk az elavult proceszort egy nagyobbra,stb.ha jatszani szeretnenk akkor igeny szerint tehetunk bele vid.kartyat (persze nem mondom hogy egybol GF7800ra kell most gondolni,de asszem nem is az a celkozosseg)

Ha mar megvan a miniPC akkor johet melle egy TFT es maris nagyon helytakarekosak vagyunk,sot meg jol is nez ki. Altalaban ezek a PC-k kulso kijelzovel vannak szerelve es kinezetre nem maradnak el a nappalinkban talalhato tobbi elektronikus kutyu esztetikai szinvonalatol.
Ha ennel is tobb helyet akarunk sporolni akkor a szamitoge eleg kicsi ahhoz, hogy betegyuk a TFT monitor moge,asszem senkinek nem nagy megeroltetes ha a CD-t a monitor mellett elnyulva kell betennie a gepbe (tehat a monitor hata a PC oldalaval szomszedos).

Ha meg ez is tul sok helyet foglal szamunkra, vagy nem szeretnenk nappaink kinezetet a latvanyaval elrontani, akkor a miniPC-t elrejthetjuk a szekrenybe... meghozza ugy hogy ne kelljen bemaszni utana a ruhak koze, vagy fel a konyvespolcra. En ugy kepzeltem el mint egy lenyithato barszekreny. A TFT es a szamitogep is siman befer egy ilyen helyre, a billentyuzetet igeny szerint rogzithetjuk az ajtora. Ha mar kesz szekrenysorunk van akkor sajat tervezesu elemmel bovithejuk azt ki amelyiknek nem kell szelesebb lennie mint a monitor vagy a billentyuzet (megemlitem hogy kaphatok rovidebb, suritett kiosztasu billentyzetek is, vagy akar numpad nelkuli (vagy levalaszthato) klaviaturak is). Ez asszem nem jelent tobbet mint egy 40-50cm szeles szekrenyt, amelyik a szamitogep mellett mas dolgokat is tarolhat (CDk, konyvek stb)
Kulonben meg ha a szekrenybe valo beepitesrol van szo akkor szerintem meg egy minitorony is siman elferhet a neki kiszabott helyen.

Alternativ megoldaskent es ha mondjuk eppen ujsagirok vagyunk es a szamitogepet csak szovegszerkesztesre hasznalnank, viszont a fent emlitett tenyek zavaroak szamunkra (helytakarekossag, kinezet,stb) akkor meg mindig eleg ha beszerzunk egy regi, P2 - P3-as notebookot, es ha csenget a vendeg akkor lazan berugjuk a kanape ala :)

Vegszokent: szerintem a laptopot elsosorban utazasra hajlamos egyenek szamara talaltak ki (fo szempont a mobilitas)  es nem azert hogy ne ronditsa a szobankat, nappalinkat.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#1626 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 09:55

Meg, hogy a budira is magunkkal vihessük...

(sajna egyre több embernek ez is szempont :D )

Egy hasonló hsz-t én is meg akartam fogalmazni, csak az a probléma, hogy szélsőséges nézetek vannak és nem láttam értelmét :)
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1627 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 01. 19. 10:23

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 9:55

Egy hasonló hsz-t én is meg akartam fogalmazni, csak az a probléma, hogy szélsőséges nézetek vannak és nem láttam értelmét :)

a középszerű nézetekben mi érdekes lenne? :)

#1628 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 10:36

Idézet: special - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 11:23

a középszerű nézetekben mi érdekes lenne? :)

Való igaz, hogy azokra nem lehetne reagálni :D

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#1629 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 01. 19. 10:39

Idézet: Jakuza - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 17:02

De lehet keveset mondtam.

Tehat abban van a csusztatas nem az en irasomban.
En a teljes bevetelt szamoltam, ahogy minden penzugyi szakember is tenne.
Megmagyarazhatod, hogy nem bevetel az online jatekok havidijai de ettol meg az nem lesz igaz.
En veled ellentetben ezt le is irtam adatokban.

9font*5,000,000elofizeto*12honap=540,000,000font azaz 952,263,480.31 USD a jelenlegi arfolyamon.
Plussz az 5 millio WoW CD aminek az ara "Retail Price: $49.99."
Majdnem 50$.
Tehat akkor ki es mit csusztat ?
Valos ertekekkel kellene am szamolni, nem a sajat szajunk ize szerint alakitott, onos erdeku adatokkal.
Na ez a csusztatas nem azok az adatok amiket en most es az elobb is leirtam.
A masik, hogy jo lenne ha hallgatnal Vortexre es nem kezdenel el megint szemelyeskedni.

"mert nem tudsz olvasni"

Továbbra is hazudozol, vagy csak nem érted. Válassz. Ha nem tudsz különbséget tenni, mikor forgalom alatt kiskereskedelmi értékesítésről beszélünk, és külön vesszük az online bevételt, a te problémád.

Magad legalább érted, mit akarsz kihozni a kölcsönzésekkel, amelyek ugyanúgy bele lettek számolva az adatokba mindkét oldalon? A kölcsönzés nem bevétel? Szerinted hányszorosa lehet a kölcsönzési licenc a bolti játékárnak? Nyilván azt akarod mondani, hogy abból nincs annyi bevétele a fejlesztőknek. Namost mivel kiskereskedelmi árakról beszélünk, és nem ismerjük margint, a disztribúciós hálózat hatékonyságát, így a gyári bevételhez lövésünk nincs, de azért valószínűsíthető, hogy nagyobb forgalomból jobban lehet keresni is. Ezt utólag Boba is alátámasztotta, mint olyan ember, aki a területen dolgozik. Meg mondjuk azokkal a hírekkel mit tudsz kezdeni, hogy a hiper- és szaküzletláncok egyre kevesebb polchelyet adnak a PC-s címeknek? Ja, hogy online. Nekünk ez eszünkbe se jutott, nyilván, a cikkben se lett leírva. A WoW-számaiddal pedig egy valamit támasztasz alá: a piac rohadtul koncentrált.

#1630 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 11:14

Idézet: special - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 10:39

Továbbra is hazudozol, vagy csak nem érted. Válassz. Ha nem tudsz különbséget tenni, mikor forgalom alatt kiskereskedelmi értékesítésről beszélünk, és külön vesszük az online bevételt, a te problémád.

Magad legalább érted, mit akarsz kihozni a kölcsönzésekkel, amelyek ugyanúgy bele lettek számolva az adatokba mindkét oldalon? A kölcsönzés nem bevétel? Szerinted hányszorosa lehet a kölcsönzési licenc a bolti játékárnak? Nyilván azt akarod mondani, hogy abból nincs annyi bevétele a fejlesztőknek. Namost mivel kiskereskedelmi árakról beszélünk, és nem ismerjük margint, a disztribúciós hálózat hatékonyságát, így a gyári bevételhez lövésünk nincs, de azért valószínűsíthető, hogy nagyobb forgalomból jobban lehet keresni is. Ezt utólag Boba is alátámasztotta, mint olyan ember, aki a területen dolgozik. Meg mondjuk azokkal a hírekkel mit tudsz kezdeni, hogy a hiper- és szaküzletláncok egyre kevesebb polchelyet adnak a PC-s címeknek? Ja, hogy online. Nekünk ez eszünkbe se jutott, nyilván, a cikkben se lett leírva. A WoW-számaiddal pedig egy valamit támasztasz alá: a piac rohadtul koncentrált.

Na jo, erre mar nem tudok semmit mondani.
Eloszor is jo lenne ha befejezned a hazudozos szovegedet. (Idezet toled: Továbbra is hazudozol)
Mar csak azert is mert ez a legnagyobb ervrendszered, de meg egyetlen szamot vagy adatot nem irtal le ami cafolna a megjegyzeseimet.
2.
Jo lenne ha vegre felfognad, hogy a PC-iparra nem jellemzo a szoftver berles (a probaverziok ingyenesen elerhetok), ezert csak csusztatas az eredeti cikk, amiben olyan szamokat szamolnak, ami a konzolipar beveteleit szamolja, viszont a masik oldal jelentos beveteli forrasat kihagyja. Megkerdezem toled. Ugye szerinted is elhanyagolhato 1 milliard dollar eves haszon egyetlen MMORPGtol ? Ezert valoszinuleg nem is kell feltuntetni mint bevetelt Es akkor meg nem beszeltunk a tobbirol.
Mennyi lehet  eves szinten az ilyen bevetel ? Biztos tobb milliard, tehat errol nincs mit vitazni.
Ha meg szamokkal alatamasztom a megkerdojelezett valaszokat, vagy cikket beidezek, akkor csond, semmi reakcio es csak a tereles jon utana. Tehat haldoklik szegeny PCjatek ipar.
Szegeny szerencsetlenek, hat nem mertek keresni milliardokat, a szosszeneted ellenere ?

A berlesekkel kapcsolatban pedig.
Konzolmuki kiberli a jatekot 10 napra. Kiperkal erte 10$-t es utana orul, hogy visszavihette a kolcsonzobe a jatekot a rendes ar 1/6-ert, es meg csak nem is az o tulajdona utana a jatek.
Ezt nevezem azert ertelmes dolognak. Novelheti igy a kiado, forgalmazo vagy a berbeado a forgalmat, de ettol meg nagy hulyek, akik igy novelik a cegek nyeresegeit a cikk szerinti +30%-val, s kozben sajat magukat huzzak le ezek az emberek, mert meg csak elsem mondhatjak magukrol, hogy ovek a jatek.
Csak gratulalni tudok ehhez.
My name is penis.

#1631 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 11:32

Azért itt megvédeném ezt a részt :D

A konzolos bérlésnek igenis van értelme.

1) PC-n ott a demo, megnézed, ha tetszik elmész és megveszed (optimális esetben). Konzolon meg pár magazin oldalára kitett shot és video alapján döntsd el tetszik-e. Kibéreled, megnézed, megveszed-vagy nem.

2) Nem mindenki gondolkodik úgy, hogy fizikailag is szeretné birtokolni a játékot. Eljátszadozik vele, aztán ha megunta visszaviszi. Kb ilyenek a verekedős játékok, sztem 2 hétnél tovább nem nagyon köt le senkit.

#1632 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 11:43

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 11:32

Azért itt megvédeném ezt a részt :D

A konzolos bérlésnek igenis van értelme.

1) PC-n ott a demo, megnézed, ha tetszik elmész és megveszed (optimális esetben). Konzolon meg pár magazin oldalára kitett shot és video alapján döntsd el tetszik-e. Kibéreled, megnézed, megveszed-vagy nem.

2) Nem mindenki gondolkodik úgy, hogy fizikailag is szeretné birtokolni a játékot. Eljátszadozik vele, aztán ha megunta visszaviszi. Kb ilyenek a verekedős játékok, sztem 2 hétnél tovább nem nagyon köt le senkit.

Na igen, de egy valamit nem szabad elfelejteni, megpedig azt, hogy nem nagyok az arkulonbsegek a berles es a megvetel kozott raadasul azert ugye 10 nap az nem nagy ido, hogy megunj valamit, vagy elkepeszto szarnak kell lennie maganak a jateknak. (Esetleg mind a 10 napot egyhuzamban ulted at a TV elott :) )  Es akkor nem beszeltunk arrol, ha 50$-t megveszed a jatekot, ha megunod akkor is eltudod mondjuk adni a fele arert kesobb (20 nap es ugyanott vagy azaz 2 berles), viszont ha berled akkor csak kiadasod van. (Arra is kell gondolni, hogy nem csak proba miatt berelnek jatekot. Amerikaban nagyiparra valt a hetvegenkent a videojatek kolcsonzes.Mar filmekben is visszakoszon.)
A masik fele valoban nincs mindenrol demo, de azert eleg jol lehet tajekozodni, amiota van internet, azert nagy szazalekban lelehet szurni a reakciokbol a valosagot. (Persze ettol fuggetlenul lehet, hogy nem a felhasznalo igenyet elegitti ki maga a jatek)
A 30% plusz meg 10 milliardos osszegeknel beszelve meg eszmeletlen magas szam, szepen lehet vele tupirozni a beveteleket a PC iparral szemben, ha tudjuk, hogy abban a szegmesben ez a bevetel kozelit a nullahoz.

Szerkesztette: Jakuza 2006. 01. 19. 12:08 -kor

My name is penis.

#1633 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 15:52

Idézet: special - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 11:49

Az a gond Mumia, hogy azért tiltakozol, mert neked nem jó, mi viszont arról beszélünk, hogy az emberek szokása merre tart, úgy általában (trendek, jujj). Olyan "fejlődést" sokat láttam magam körül eddig, hogy asztali gép--első notebook--jó notebook, fordíva még nem, illetve csak anyagi okokból. Az upgrade-elés senkit nem érdekel. A gép egy termék. A VGA kártya egy alkatrész. Az emberek nem alkatrészeket akarnak venni, hanem komplett megoldásokat. Nem csak az, aki nem ért hozzá. Én raktam össze PC-ket régebben itthon, barátoknak is, szereltem, túrtam a gépet. Néha még élveztem is. Ma rühellem az asztali gépeket, eszembe nem jutna venni, vagy költeni rá. Inkább ajánlok valakinek egy ötéves T21-et garanciával, mint egy új asztali gépet.

Az a "gond", hogy nem vagyok konszumidióta. VAgy még nem teljesen. Nekem sosem feleltek meg a kész termékek. Mindenben azt keresem, ami a legjobban bővíthető, vagy legjobb ár/érték arányú. Egy konzol vagy egy notebook egyik sem. Se nem költséghatékony de főleg nem bővíthető/alakítható a napi igényekhez. A PC-vel ha valami gond van, vagy valamit kéne tudjon, akkor legrosszabb esetben egy bővítőkártyával képessé lehet tenni. A késztermékeknél erre nincs lehetőség, azok nem bővíthetőek. (max néhány esetben exkluzív, méregdrága kiegészítőkkel lehet egy két dolgot bővíteni rajta) Hanem ha valamit nem tud, új feature-t, akkor kukába vele, és vegyél másikat megint százezerért. Akár akkor is, ha az új funkció egy firmware frissités formályában belekrülhetne. De nekik az kell, hogy minél gyakrabban cserélgesse az ember. Ez most a konzolokra nem igaz, ott nem a hardveren van a hasznuk, ezért is nem próbálják rövidíteni az életciklusát egy konzolgenerációnak. Nem úgy mint minden más termékét.

Megértem a PC erre nem jó, mert azt nem cseréli épelméjű ember állandóan az egészet.

Szerkesztette: Mumia 2006. 01. 19. 15:57 -kor

#1634 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 08:55

Top-Selling PC Games of 2005, NPD Group: PC game sales slide in 2005, NPD paints mixed picture of PC gaming in 2005

Aztan nem nekem esni, en is csak talaltam ezeket a hireket... ;)

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 01. 20. 09:13 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1635 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 19:02

ezt kiemelem

NPD paints mixed picture of PC gaming in 2005
...
How can PC gaming be going down in flames when World of Warcraft is topping five million players by itself? The short answer: it isn't. NPD's numbers are based on the number of boxed retail PC games sold. It doesn't cover games sold via digital download or the subscription fees that massively mutliplayer online role-playing game users pay each month. It also doesn't address the numerous smaller units of content--both free and paid--with which publishers like Blizzard Entertainment and Sony Online Entertainment update their MMORPGs regularly.
....
By NPD's own account, it will be changing how it defines PC gaming revenue in 2006. "While we have seen retail sales of PC games decrease for several years now, we know from talking to consumers about their online gaming behaviors that playing games on the PC, whether it's via online casual sites or through MMO subscription play, has been increasing," said NPD analyst Anita Frazier in a statement. "As a result, NPD will be launching its new definition of the US PC game market this spring, which will include a combination of sales from retail, downloads, and both casual and MMO subscription revenues. We expect this will add significant dollars to the PC game market size.

Vegyis:jelen pillanatban a pc piacrol közölt számok egyszerűen hiányosak.A pc piacon megindult az a folyamat,amit a konzoloknál csak el akarnak kezdeni:a termék virtualizációja,és ez a jelenlegi mószerekkel igen nehezen mérhető.
The Computer is your friend.
Trust The Computer

#1636 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 19:04

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 14:52

Ez most a konzolokra nem igaz, ott nem a hardveren van a hasznuk, ezért is nem próbálják rövidíteni az életciklusát egy konzolgenerációnak. Nem úgy mint minden más termékét.

Az ms pont a konzolok életcinkulsának lerövidítésén munkálkódik,hogy ezzel kinyirhassa a konkurenciát.Sajna elfelejted,hogy ez nem szbad piac hanem egy mesterségesen vezérelt biznisz
Trust The Computer

#1637 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 11:32

Mi az, hogy sajnos meg elfelejted? Az egy teljesen más cél, neki most nem a haszonszerzés hanem a vetélytársak kiírtása a fontos. Itt más érdekből rövidíti az életciklust, mi köze ennek ahhoz, amit én leírtam? Mert AZ nem igaz a konzolokra, hiszen előállítási költség alatt árulják kezdetekben.

#1638 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 12:07

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 10:32

Mi az, hogy sajnos meg elfelejted? Az egy teljesen más cél, neki most nem a haszonszerzés hanem a vetélytársak kiírtása a fontos. Itt más érdekből rövidíti az életciklust, mi köze ennek ahhoz, amit én leírtam? Mert AZ nem igaz a konzolokra, hiszen előállítási költség alatt árulják kezdetekben.

Tudod , a pc piac egy vertikálisan és horizontálisan kompetitiv piac,mig a konzol nem az.Tehát az,hogy mi normális és mi nem az,gyakorlatilag cégenként 1 ember döntésén mulik.
Tehát ha az a billy fiju azt monja,hogy te 3 évenként kell cseréljed a boxodat,te három évenként fogod.
Trust The Computer

#1639 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 12:12

Idézet: bomlat - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 12:07

Tudod , a pc piac egy vertikálisan és horizontálisan kompetitiv piac,mig a konzol nem az.Tehát az,hogy mi normális és mi nem az,gyakorlatilag cégenként 1 ember döntésén mulik.
Tehát ha az a billy fiju azt monja,hogy te 3 évenként kell cseréljed a boxodat,te három évenként fogod.

Na azert ez nem igy van.
My name is penis.

#1640 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 12:22

Idézet: bomlat - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 12:07

Ennek továbbra sincs köze ahhoz amit én fentebb írtam. A kioktató hangnemen kívül mást nem tudok értelmezni belőle.

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.