HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#1861 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 13. 19:07

Idézet: special - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 15:35

Ebben az a szép, hogy a WoW akkora kárt tesz a PC-piac többi szereplőjének, hogy ahhoz képest a konzolok hatása vonzó forgatókönyv. Elszív és leköt több mint 5 millió embert. Szerinted a havi előfizetős MMORPG-sek mennyit költenek más játékokra? Az ésszerű válasz az, hogy kevesebbet, mint a hasonló intenzitású, de nem előfizetős MMORPG-játékosok. Ezért is kézenfekvő külön számolni a retail+kölcsönzés, valamint az online bevételeket. Lehet hozni a WoW-ot, hogy mekkora pénzt termel, de ha ezt az összeget összehasonlítod az egész piac nagyáságával, akkor a többi kiadó és fejlesztő számára inkább félelmetes. Egyre kisebb a hely, a költségek meg csak kúsznak, kúsznak felfelé. A gravitálódás a konzol felé csak gyorsulni fog, a PC-s piac (nem 1-2-10 siker, hanem egészséges kínálat) a konzolos multiplatform címeken fog eltengődni, ha a Microsoftnak nem sikerül valamit alkotnia.

En meg pont forditva latom.
A konzolnak tesz kart.
Ez egy gyerekcipoben jaro jatekforma,  most lett az elso olyan kezdemenyzes ebben a szferaban, amire az emberek felfigyeltek.
Minnel tobb hasonlo probalkozas lesz, annal tobb jatekost hodit a PC fele.
Te most ugy beszeltel, hogy van 5 millio jatekos es az vandorol pl a Sims-tol a WoW fele.
Hat ez nagyon nem igaz, az mas kerdes, hogy a meg kiforratlan MMORPG-ktol elhoditott jatekosokat egy olyan piacon, ami mindossze nehany eve indult es a konzol nem tudta megvetni a labat rajta.
Magam neveben beszelve, van egy par ismerosom, aki MMOzik, de mellette ezer mas dologgal is jatszanak.Nem kizaro ok.
Te a cegek uzletpolitikajat hangoztatod, unjad meg a jatekot minnel hamarabb es vegyel meg 50et.
Mas rajott, hogy mashogyan is lehet penzt termelni.
Amugy is ez egy rossz kifogas, amit mondasz, mert ha pl egy konzoljatekos a Grand Turismot szereti, akkor az koti le orakat, mas tevekenysegevel szemben es valoszinuleg nem Zeldat fog jatszani egy masik platformon.
De visszaterve arra, hogy jelenleg a WoW koti le a jatekosokat, ha minnel tobb meg igenyes hasonlo alkotas lesz a MMO-kvilagaban, annal nagyobb tomegeket fog vonzani annal jobban fellenditti a PCs ipart.
Lassan az internet  eleresek megfeleloek lesznek hozzajuk meg Magyarorszagon is, tehat a hatter is kezd megfelelo lenni az egyre nagyobb terjeszkedesnek.
Nem veletlen, hogy erolkodnek a konzolgyartok is, hogy betorjenek az online szorakoztatas vilagaba, de egyenlore teljesen sikertelenul. Marpedig, ha nem tudnak betorni, akkor elobb vagy utobb megfordul a trend es a beveteli aranyok.
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#1862 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 09:30

Idézet: Jakuza - Dátum: 2006. febr. 13., hétfő - 18:07

En meg pont forditva latom.
A konzolnak tesz kart.

Személyes véleményedet tiszteletben tartva jelzem: rosszul gondolod. Sok PC kiadós kontakt panaszkodott az utóbbi időben hogy a WoW kinyírja az offline termékeiket mert annak az 5 millió embernek a többsége nem vesz mást, csak a WoW -ra ad ki havi 3e pénzt. Persze mindeki MMO fejlesztésébe kezdett, de mindeki érzi: iszonyat nagy bukások vannak a levegőben, mert ezt a sikert nem lehet megismételni és nincs még 5 millió ember, aki eddig nem játszott és akiket be lehetne vonni. AZt viszont végképp nem értem, hogy ez  miért tenne kárt a konzolos eladásoknak, de betudom a személyes gyűlöletedből eredő félresiklásnak :)

#1863 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 09:37

Nem tudom én nem érzem, hogy annyi sok pc játékos játszana a wow-al. Csak azok akik eleve rpg mániások. És nem a játék miatt produkált ekkora sikert, hanem a havidíjas jellege miatt, hogy emiatt nem lehet másolttal játszani. Egyáltalán nem vonja el máshonnan az embereket, nem tudom ezt az elméletet ki állította fel. Érdekes is lenne, ha az autóversenyesek hirtelen wow-ozni kezdenének.

Szerkesztette: Mumia 2006. 02. 14. 09:38 -kor

#1864 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 10:04

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 8:37

Nem tudom én nem érzem, hogy annyi sok pc játékos játszana a wow-al. Csak azok akik eleve rpg mániások. És nem a játék miatt produkált ekkora sikert, hanem a havidíjas jellege miatt, hogy emiatt nem lehet másolttal játszani. Egyáltalán nem vonja el máshonnan az embereket, nem tudom ezt az elméletet ki állította fel. Érdekes is lenne, ha az autóversenyesek hirtelen wow-ozni kezdenének.

Nem hiszem hogy RPG mánia kellene a WoW -hoz - talán épp abban rejlik a sikere hogy casual játékosok nagy tömegeit tudta bevonni, köztük azokat is, akik nem vonzódnak egyébként a stílushoz. Csak a saját ismeretségi körömben több tucat ilyen ember van. Viszont tényleg elvonja az embereket, ez nem elmélet hanem kőkemény tény, amit sokat hallani - mint már említettem - a szakmai körökből is. A számosságra pedig: azért az az 5 millió igencsak sok egy olyan iparszegletben ahol az 1 milliós eladás már übersiker. Elég ha ezek az emberek csak háromhavonta nem veszik meg azt az 1 következő címet, amit egyébként szoktak és máris érzékelhető lesz az eladásokban.

#1865 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 10:13

What Is The Bestselling Video Game Of All Time? ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1866 Felhasználó inaktív   Tyb 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 14. 12:40

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 11:04

...Viszont tényleg elvonja az embereket, ez nem elmélet hanem kőkemény tény, amit sokat hallani - mint már említettem - a szakmai körökből is. A számosságra pedig: azért az az 5 millió igencsak sok egy olyan iparszegletben ahol az 1 milliós eladás már übersiker. Elég ha ezek az emberek csak háromhavonta nem veszik meg azt az 1 következő címet, amit egyébként szoktak és máris érzékelhető lesz az eladásokban.

Na és mi van azokkal, akik nem veszik meg a játékokat, csak ha muszáj? :)

Pl. nekem valszeg az Anarchy Online bővítőcsomagjai (az alapjáték ingyenes) lesznek az első játékok, amikre befizetek. Tehát statisztikailag én eddig 0 db játékkal játszottam, és az elkövetkezendő 1 évben maximum 2-vel fogok. A valóságban ez nagyon nem így van. :)
Persze vannak fanatikusok, akik addig játszanak egy MMORPG-vel, amíg bele nem pusztulnak (konkrétan egy AO-játékossal esett meg ez a múltkor), de bizony sokaknak ez csak egy játék a sok közül.

Itt inkább arról van szó, hogy a piacon egy szegmensben (MMORPG) a gyártó megengedheti magának, hogy (majdnem) törhetetlen játékot adjon ki, míg az offline játékok terén a "fekete" játékosok nagy szerepet játszanak az adott játék terjesztésében.

Tyb
Live long and prosper
Mostanában gyakrabban cserélek hardvert, mint amilyen gyakran írok ide. :)

#1867 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 12:47

Idézet: Tyb - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 12:40

...
Pl. nekem valszeg az Anarchy Online bővítőcsomagjai (az alapjáték ingyenes) lesznek az első játékok, amikre befizetek. Tehát statisztikailag én eddig 0 db játékkal játszottam, és az elkövetkezendő 1 évben maximum 2-vel fogok. A valóságban ez nagyon nem így van. :)

És te erre büszke vagy? Gratulálok. :rolleyes:  :(

Idézet

Persze vannak fanatikusok, akik addig játszanak egy MMORPG-vel, amíg bele nem pusztulnak (konkrétan egy AO-játékossal esett meg ez a múltkor), de bizony sokaknak ez csak egy játék a sok közül.

Ez a természetes. A játék azért van, hogy kikapcsolódj, nem azért, hogy átvegye az irányítást az életed felett.
Fanatikusok meg minden stílusban vannak. MMORPG-knél is.

Idézet

Itt inkább arról van szó, hogy a piacon egy szegmensben (MMORPG) a gyártó megengedheti magának, hogy (majdnem) törhetetlen játékot adjon ki, míg az offline játékok terén a "fekete" játékosok nagy szerepet játszanak az adott játék terjesztésében.

Lehet én vagyok a hülye, de ennek se füle, se farka. :think:
Mit is akarsz mondani? :confused:

#1868 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 12:53

Idézet: Tyb - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 12:40

még a Blizzard sem engedheti meg magának. van fogalmad arról hogy pl WoW-ot mennyien játszanak bugos warezszervereken? nem kevesen.  :rolleyes:

"az adott játék terjesztésében" nem értem, hogy nem lehet felfogni. a Kiadónak bármilyen warez veszteség. mit érdekli őt az hogy Mo.-on  100k user játszik, ha elad 100 darabot szvsz. ha nem lenne warez eladna 110-200 vagy 1000 darabot, de mindenképp többet.

szerk: elírás.

Szerkesztette: acu 2006. 02. 14. 13:02 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1869 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 13:01

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 10:04

Nem hiszem hogy RPG mánia kellene a WoW -hoz - talán épp abban rejlik a sikere hogy casual játékosok nagy tömegeit tudta bevonni, köztük azokat is, akik nem vonzódnak egyébként a stílushoz. Csak a saját ismeretségi körömben több tucat ilyen ember van. Viszont tényleg elvonja az embereket, ez nem elmélet hanem kőkemény tény, amit sokat hallani - mint már említettem - a szakmai körökből is. A számosságra pedig: azért az az 5 millió igencsak sok egy olyan iparszegletben ahol az 1 milliós eladás már übersiker. Elég ha ezek az emberek csak háromhavonta nem veszik meg azt az 1 következő címet, amit egyébként szoktak és máris érzékelhető lesz az eladásokban.

:up:  :respect: Így van, pont azért akkora siker, mert nem RPG a szó hagyományos értelmében, inkább egy tovább feljeszett Diablo, minden jóérzésű mmorpg-s távol tartja magát tőle (vagy addig szórakozik vele, amíg ki nem jön a Dark&Light  :smoker: )
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1870 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 13:03

Idézet: acu - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 12:53

még a Blizzard sem engedheti meg magának. van fogalmad arról hogy pl WoW-ot mennyien játszanak bugos warezszervereken? nem kevesen.  :rolleyes:

"az adott játék terjesztésében" nem mértem, hogy nem lehet felfogni. a Kiadónak bármilyen warez veszteség. mit érdekli őt az hogy Mo.-on  100k user játszik, ha elad 100 darabot szvsz. ha nem lenne warez eladna 110-200 vagy 1000 darabot, de mindenképp többet lenne.

Hm, az mmo-k elhanyagolható része "zajlik kalóz szervereken". Ez a játék felépítéséből adódik, én is láttam kalóz-szerverre kapcsolódó wow klienst, hát had' ne mondjam, siralmas. Egyáltalán nem ez a jellemző....

#1871 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 13:42

Nem tudom az biztos, hogy engem nem tud wow elvonni semmitől. Szerintem nem elvonás van, és tökmind1 mit mondanak a szakmai körök, azért mert én programot írok, még nincs nagyobb rálátásom arra, hogy ki játszik a játékkal.

Sőt ez az egész elvonás téma hülyeség úgy van beállítva, mintha mostantól soha senki sem akar már majd semmivel játszani csak wow-al.  :omg: Még ha feltételezem hogy van akit elvon más műfajtól, legyen igazatok, az sem fog élete végéig wowozni, hanem 2-3 hónap és megunja.

Ez olyan mintha azt feltételeznénk, hogy ha most kiadnak egy qrva jó filmet, ami mindenkit érdekel, a horrorkedvelőket, a scifikedvelőket, a romantikus filmek szerelmeseit, akkor az egész filmipar összeomlik, és senkit sem fognak érdekelni a különféle műfajok többé? Ugye milyen hülyén hangzik?

Szerkesztette: Mumia 2006. 02. 14. 13:51 -kor

#1872 Felhasználó inaktív   Tyb 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 14. 14:06

Idézet: acu - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 13:53

"az adott játék terjesztésében" nem értem, hogy nem lehet felfogni. a Kiadónak bármilyen warez veszteség. mit érdekli őt az hogy Mo.-on  100k user játszik, ha elad 100 darabot szvsz. ha nem lenne warez eladna 110-200 vagy 1000 darabot, de mindenképp többet.

Ha egy Kiadó lenne, akkor így lenne. De addig, amíg sok, egymással versengő kiadó van, addig a warezhelyzet nem fog változni, vagy csak igen lassan. Szerinted miért nem építenek rendesebb, nehezebben törhető másolásvédelmet a játékokba? Azért, mert nekik így megfelel, vagy legalábbis nem tudnak jobbat.

Számítógép-felhasználók körében, főleg játékosok körében erős a közösségi szellem, így a becsületes felhasználó jó eséllyel azt a játékot fogja megvenni, amit a haverok ajánlanak, nem pedig azt, aminek jobb a reklámja. És amíg a becsületes felhasználónak szinte csak warezolós haverjai vannak (akik ugyebár annál inkább választanak egy adott játékot, minél könnyebben törhető), addig a nehezebben törhető játék kiadója hátrányba kerül a felhasználók figyelméért vívott versenyben.

Tehát azt elismerem, hogy warez nélkül több lenne az eladás, viszont a warezolás visszaszorításához minden kiadónak egységesen, egyszerre kéne fellépnie, és ez nem következett be eddig.

Egyébként én sem vagyok büszke arra, hogy warezolt játékokkal játszok, de nem is fogom letagadni. Addig, amíg nem engedhetem meg magamnak, hogy vadiúj, dobozos alkatrészeket vegyek a gépembe, addig vadiúj, dobozos szoftvert sem fogok venni.

Tényleg, egy érdekes kérdés. Azzal, hogy mondjuk egy használt procit veszek a gépembe és nem újat, azzal nem károsítom meg a gyártót? Végül is a tényállás ugyanaz, mintha mondjuk egy warez CD-t vennék a gyári helyett: a bolti árnál olcsóbban (igaz, értékcsökkenten: nincs hozzá díszdoboz, támogatás, garancia) jutok hozzá egy termékhez, amelybe a gyártó cég rengeteg tudást, tapasztalatot, technológiát és termelőkapacitást fektetett, és amely termékért a gyártó cég tőlem egy kanyi vasat sem lát. Az ASVA-BSA retorika szerint ez már bőven elég indok lenne, hogy a hardvergyártó "megkárosításáról" beszéljünk.

Szerkesztette: Tyb 2006. 02. 14. 14:13 -kor

Live long and prosper
Mostanában gyakrabban cserélek hardvert, mint amilyen gyakran írok ide. :)

#1873 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 14:13

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 13:42

Nem tudom az biztos, hogy engem nem tud wow elvonni semmitől. Szerintem nem elvonás van, és tökmind1 mit mondanak a szakmai körök, azért mert én programot írok, még nincs nagyobb rálátásom arra, hogy ki játszik a játékkal.

Sőt ez az egész elvonás téma hülyeség úgy van beállítva, mintha mostantól soha senki sem akar már majd semmivel játszani csak wow-al.  :omg: Még ha feltételezem hogy van akit elvon más műfajtól, legyen igazatok, az sem fog élete végéig wowozni, hanem 2-3 hónap és megunja.

Ez olyan mintha azt feltételeznénk, hogy ha most kiadnak egy qrva jó filmet, ami mindenkit érdekel, a horrorkedvelőket, a scifikedvelőket, a romantikus filmek szerelmeseit, akkor az egész filmipar összeomlik, és senkit sem fognak érdekelni a különféle műfajok többé? Ugye milyen hülyén hangzik?

Egyetértek, ez így ebben a formában hülyeség, de magamon látom, hogy amikor az aktuális mmo-t "nyomom" lecsökken az érdeklődésem a többi iránt, mivel minden erre szánt időmet leköti az aktuális játék és ezek úgy vannak felépítve, hogy nehezen szabadulj tőle. :)

#1874 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 15:21

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 9:30

Személyes véleményedet tiszteletben tartva jelzem: rosszul gondolod. Sok PC kiadós kontakt panaszkodott az utóbbi időben hogy a WoW kinyírja az offline termékeiket mert annak az 5 millió embernek a többsége nem vesz mást, csak a WoW -ra ad ki havi 3e pénzt. Persze mindeki MMO fejlesztésébe kezdett, de mindeki érzi: iszonyat nagy bukások vannak a levegőben, mert ezt a sikert nem lehet megismételni és nincs még 5 millió ember, aki eddig nem játszott és akiket be lehetne vonni. AZt viszont végképp nem értem, hogy ez  miért tenne kárt a konzolos eladásoknak, de betudom a személyes gyűlöletedből eredő félresiklásnak :)

Te most kiindulsz a hazai viszonyokbol es piacbol.
Itt nem azert nem vesznek jatekokat olyan surun, mert kiadnak haromezer forintot a WoWra, hanem mert nem tudnak 12-13K-t adni egy jatekert, amikor tobb mint 3 millioan letminimumbol elnek.
Itt ez a kozel 1/4-e a kerestuknek, mit gondolsz inkabb nem fizetik ki a rezsit, csak hogy vehessenek egy jatekot ?
Kint meg elenyeszo a keresethez a jatek ara. Inkabb fizet valaki 3ezret havonta, ami szazalekosan meg igy is magasabb aranyu mintha megvenne egy uj jatekot valaki kulfoldon a fizetesehez merten.
Masik.
Ha valaki elfogult rajongo (teszem az bejon neki egy jatek nagyon), akkor teljesen mindegy, mert inkabb jatszik azzal ami a kedvence, tehat tobb idot fog tolteni azzal a jatekkal amit szeret.
Ezt meg nem lehet a PC szamlajara irni, mert ha valaki Final Fantasy X rajongo, akkor valoszinuleg azzal jatszik nem pedig a Grand Turismoval. Tehat ilyen erovel rafoghatnank erre is, hogy a FFX miatt nem veszik a masik jatekokat.Ez mindig is igy volt ha valami lekoti az embert, akkor azt csinalja nem kezd hozza egy masikhoz.
Vagy talan nincsenek olyan jatekok a konzolra, ami sokaig letudna kotni az embereket ?

Szerkesztette: Jakuza 2006. 02. 14. 15:24 -kor

My name is penis.

#1875 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 15:33

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 13:01

:up:  :respect: Így van, pont azért akkora siker, mert nem RPG a szó hagyományos értelmében, inkább egy tovább feljeszett Diablo, minden jóérzésű mmorpg-s távol tartja magát tőle (vagy addig szórakozik vele, amíg ki nem jön a Dark&Light  :smoker: )

Hat en ezzel kokemenyen ellenkeznek.
Nincsen valojaban vett online RPG, meg a WoW sem az.
Talan az altalam most tesztelt Dungeon&Dragons Online az ]Letoltheto a beta innen.
De ez is csak a jatek kozben a meselonek es a DnD szabalyoknak koszonheto inkabb.
Itt viszont mas problemak merulnek fel.
A linearissag. Kevesbe hasonlit egy online jatekra, mint teszem azt egy NwN-re.
My name is penis.

#1876 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 15:36

Idézet: Jakuza - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 15:21

Te most kiindulsz a hazai viszonyokbol es piacbol.
Itt nem azert nem vesznek jatekokat olyan surun, mert kiadnak haromezer forintot a WoWra, hanem mert nem tudnak 12-13K-t adni egy jatekert, amikor tobb mint 3 millioan letminimumbol elnek.

Szerintem aki letminimumbol el, az szamitogepet se tart (meg persze konzolt se)... de aki kepes husz-harmincezer forintot kiadni egy videokartyara, az mar ne panaszkodjon a jatekarak miatt. Nem kell rogton megjeleneskor megvenni, ha nem tellik ra... lesz az idovel olcsobb, majd megveszi akkor, es majd jatszik vele akkor.  Pl. NFSU2 mar kaphato 4e forint alatt is...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1877 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 02. 14. 15:45

Idézet: Samott - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 16:36

Szerintem aki letminimumbol el, az szamitogepet se tart (meg persze konzolt se)... de aki kepes husz-harmincezer forintot kiadni egy videokartyara, az mar ne panaszkodjon a jatekarak miatt. Nem kell rogton megjeleneskor megvenni, ha nem tellik ra... lesz az idovel olcsobb, majd megveszi akkor, es majd jatszik vele akkor.  Pl. NFSU2 mar kaphato 4e forint alatt is...

Samott

Válaszom Röviden: :up:  ;)

Csak a tizenéveseknek szar játék a másnapos játék :D  :rolleyes:
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#1878 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 15:54

Idézet: Samott - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 15:36

Samott

Ez működik egy nfsu2-nél (én is decemberben vettem meg pl a FarCry-t), de egy WOW-nál nem, ha arra várna valaki, hogy 4-5e legyen, akkor mire megveszi, már egyedül barangolhat az online világban, ha egyáltalán még barangolhat, mert nem állították le a hivatalos szervereket.

#1879 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 02. 14. 15:56

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 16:54

Ez működik egy nfsu2-nél (én is decemberben vettem meg pl a FarCry-t), de egy WOW-nál nem, ha arra várna valaki, hogy 4-5e legyen, akkor mire megveszi, már egyedül barangolhat az online világban, ha egyáltalán még barangolhat, mert nem állították le a hivatalos szervereket.

Hát a wow már wlég régen kinn van, nem :think: az most mennyi is?

Szerk: Nemsztóltam, még mindig 11 ezermilliárd forint :rolleyes:  :D

Szerkesztette: sKeLeToR 2006. 02. 14. 15:57 -kor

Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#1880 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 16:00

Idézet: Samott - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 15:36

Samott

Helyes lenne akkor ha nem olloznad ki a hozzaszolas felet, ami a szamodra erdekes.
Itt a hazai viszonyokrol volt szo.

"Itt ez a kozel 1/4-e a kerestuknek, mit gondolsz inkabb nem fizetik ki a rezsit, csak hogy vehessenek egy jatekot ?
Kint meg elenyeszo a keresethez a jatek ara. Inkabb fizet valaki 3ezret havonta, ami szazalekosan meg igy is magasabb aranyu mintha megvenne egy uj jatekot valaki kulfoldon a fizetesehez merten."

A lenyeg ez.
Marpedig nem mindegy mi tartja el a piacot, egy tobb eves jatek, vagy egy ujdonsag, amit itthon nem kifizetheto.
My name is penis.

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.