HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#1921 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 02. 20:12

Idézet: enigma - Dátum: 2006. Mar. 2., Thursday - 11:21

online fps-ek ugyanolyan élményt nyújtanak tört szerveren is, több fps-t  úgy vettem meg hogy előtte legalább 1 évig törttel játszottam

kiraly vagy.
JóSebesség

#1922 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 20:18

Idézet: special - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 18:45

jah, bocs. azt az xbox 360 gyenge indítására (hiány), és a szokásos konzolpiaci ciklikusságra kenik (életciklusa derekára érő előző generáció). arról, hogy ezt közvetlen összefüggésbe hoznák, nem hallottam, de kétségtelen onnan is is el kell vennie valamennyit.

végül is azok fordulnak az mmo-k felé akik addiktívak a számítógépes játékokra,így az mmo-k a teljes videójátékpiac bevételét csökketnik
The Computer is your friend.
Trust The Computer

#1923 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 19:43

Nekem sok "kezdő" ismerősömet érdekes módon az riasztotta el az online játéktól hogy a régebb óta játszók nem voltak túl toleránsak. Nem tudom ez mennyire elszigetelt dolog, de én is emlékszem hogy sok hardcore játékos elég keményen tud bánni az újoncokkal sokszor elfelejtve hogy Ő is volt kezdő... Ezt csak azért írtam hogy pl. ilyen apró dolgok is befolyásolhatnak valakit ilyen vagy olyan irányba.
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre

#1924 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 19:48

Idézet: delphijos - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 19:43

Nekem sok "kezdő" ismerősömet érdekes módon az riasztotta el az online játéktól hogy a régebb óta játszók nem voltak túl toleránsak. Nem tudom ez mennyire elszigetelt dolog, de én is emlékszem hogy sok hardcore játékos elég keményen tud bánni az újoncokkal sokszor elfelejtve hogy Ő is volt kezdő... Ezt csak azért írtam hogy pl. ilyen apró dolgok is befolyásolhatnak valakit ilyen vagy olyan irányba.

Nemtom', én akárhány mmo-ba kezdtem bele eddig, mindíg nagyon segítőkész emberekbe botlottam (magyarokba is!) szal' lehet, hogy az ismerősöd hozzáállásával is gond lehet... :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1925 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 09:04

WoW ruled out for 360 as Blizzard snubs Microsoft
09:45, Mar 3rd by Ben Parfitt
To many it seemed a forgone conclusion, but Blizzard COO Paul Sams has told MCV that an Xbox 360 version of World of Warcraft is most definitely not in the works.
With Square-Enix porting current MMO Final Fantasy XI to 360, many believed that the hugely popular World of Warcraft, which currently boasts 5.5 million subscribers, was a certainty for Microsoft’s machine.

“We do not have any plans to take WoW to Xbox 360,” Blizzard COO Paul Sams told MCV. “WoW is built as a PC gaming experience. Porting PC games to console often compromises games, and we’d never allow the WoW gameplay experience to suffer.

“Also, it’s important to us that the entire player base is  able to play together. Microsoft’s Xbox Live architecture is very protected from all sorts of outside influence, so shared play between 360 and PC owners would be very tough. We wouldn’t even consider WoW for 360 unless we could overcome that hurdle.”

However, there is still some hope for console MMO fans, with Sams adding: “I wouldn’t say we have no console plans. Nothing is in place at the moment, but we may be looking at something along those lines in the future.”

Sams also explained that he expects plenty of MMOs to eventually appear on consoles, though developers will have to overcome the difficulties presented by the use of a joypad instead of a keyboard

http://www.mcvuk.com...item.php?id=827

Egyszóval nem tervezik a WOW x360 kiadását.
Valószinűleg a zártságon kívül(gyakorlatilag nem megoldható hogy a boxosok a pcsekkel egy játékban legyenek) nem túl valószínű hogy sok cég kezdené el a játékának a boxos protolását(inkább újakra lehet számítani szvsz).
Meg lehet köze annak is,hogy a licenszdíjak drasztikusan csökkenthetik a kiadó nyereségét....:-)
Trust The Computer

#1926 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 04. 10:06

én két tényezőben tippelném azt, hogy wow-nem-menni-box:

-- az xbox live! üzleti modellje (a msft beékelődne a blizzard és a játékosok közé, ráadásul kétséges, hogy a live havidíjon felül lehetne-e még további extra dollárokat szedni)
-- játék irányításának kérdése (kontroller vs. egér/billentyűzet. hiába lehetne utóbbiakkal is játszani konzolon, a kontroller az alap, a kötelező )

#1927 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 11:17

Ja.Ha a havídij mentes live-on megy a mmo,akkor mi lehet a haszna az ms-nek,ha pedig haszna van akkor az a kiadó bevételét csökkenti vagy a pc-s játék 15$-ével szemben 25$ feletti havidujal kell számolnia a vásárlónak.
Trust The Computer

#1928 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 11:19

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 19:48

Nemtom', én akárhány mmo-ba kezdtem bele eddig, mindíg nagyon segítőkész emberekbe botlottam (magyarokba is!) szal' lehet, hogy az ismerősöd hozzáállásával is gond lehet... :)

Kiveve az EVE onlineben, mert ott, a HUN Corp oregjei inkabb csaszarnak kepzelik magukat mar mint jatekosnak.
Pedig van koztuk egy-par balfek. :p
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#1929 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 12:57

http://forum.pcvscon...id=14638&page=2

ez alapján csak a wow fél év alatt 50%-al növelte az user base-ját.
A számuk havi fél millával növekszik,ami nagyjábol annyi mint a ps2 havi worldwide eladásának 40%-a.És ez csak egy játék...
Trust The Computer

#1930 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 13:34

Idézet: Jakuza - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 11:19

Kiveve az EVE onlineben, mert ott, a HUN Corp oregjei inkabb csaszarnak kepzelik magukat mar mint jatekosnak.
Pedig van koztuk egy-par balfek. :p

Akkor nem kell a HUN corpba menni (amely egyébként elég jelentős corp az EVE univerzumban) hanem lehet menni máshova (pl hozzánk :) ) ahol segítőkész emberek vannak. ;) (Egyébként a HUN-ban az öreg playerek lehet, hogy császárnak képzelik magukat, de nagyon sok segítséget adnak az újoncoknak, pl teletömik őket pénzel, kapnak hajót, felszerelést stb)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1931 Felhasználó inaktív   enigma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 18:36

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 19:12

kiraly vagy.

nem vágom mit akarsz ezzel mondani  :confused:
sajnos elég soxor vettem már zsákbamacskát (jól megvezettek a demóval), inkább kipróbálom ha úgy gondolom biztos megéri csak akkor veszem meg, nincs szükségem még több méregdrága porfogóra a polcon, de szerintem ezzel nem csak én vagyok így, miért lenne az baj az ha pl. 1 év mulva megveszek egy játékot amivel anno sokat játszottam... vagy nem erre gondoltál ?  :rolleyes:

Szerkesztette: enigma 2006. 03. 04. 18:43 -kor

#1932 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 18:42

Idézet: enigma - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 19:36

nem vágom mit akarsz ezzel mondani  :confused:
sajnos elég soxor vettem már zsákbamacskát (jól megvezettek a demóval), inkább kipróbálom ha úgy gondolom biztos megéri csak akkor veszem meg, nincs szükségem még több 10k-s porfogóra a polcon, de szerintem ezzel nem csak én vagyok így

Idézet

online fps-ek ugyanolyan élményt nyújtanak tört szerveren is, több fps-t úgy vettem meg hogy előtte legalább 1 évig törttel játszottam

Most?

Szerkesztette: BoGab 2006. 03. 04. 18:45 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1933 Felhasználó inaktív   enigma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 18:48

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 17:42

Most?

jolvan szabad a gazda ,hülyézzetek le nyugodtan, de nem értem  (nállam a kipróbálom=warez, nem pedig demo)

Szerkesztette: enigma 2006. 03. 04. 18:49 -kor

#1934 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 18:52

Ugy tunik nem mindenki szimpatizal a konzolokra torteno portolassal kapcsolatban, talan nem lopjak el az osszes nagyobb PC-s nev kiadasi jogat.

Hardwired :
Nem lesz WoW X360-ra

"Sokan, de leginkább a Microsoft remélte, hogy a Blizzard ingerenciát érez a WoW X360-ra történő portolására. A világ legigényesebb, játékosok által üzemeltetett fellegvára azonban nem engedhet meg magának félkész munkát, hendikeppes konzolos irányítást. Mindez a leendő játékosok kedvét szegné és a közösség perifériájára szorítaná a konzoltulajokat.
A Blizzard COO-ja, Paul Sams az MCV-nek adott interjúban fejtette ki, hogy egyáltalán nem vették tervbe a játék X360-as portolását. A minden aspektusában PC-ért kiáltó játék komplex volta és kezelőfelülete miatt hozzánőtt az egérhez és a billentyűzethez. Fontos továbbá a Blizzard számára, hogy mindenki együtt játszhasson, s mivel az Xbox Live architektúra túlontúl védett a külső behatásoktól (pl. moddolhatóság), ezért az X360 és PC tulajok között nehéz lenne a megosztott játék. Amíg ezt nem tudjuk áthidalni, eszünk ágában sincs a WoW-t portolni az X360-ra. Végül hozzátette: nem mondanám, hogy nincsenek konzolos terveink. Még semmi sem biztos, de lehet, hogy a jövőben kacsintgatunk majd ebbe az irányba."
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#1935 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 18:54

Idézet: enigma - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 19:48

jolvan szabad a gazda ,hülyézzetek le nyugodtan, de nem értem  (nállam a kipróbálom=warez, nem pedig demo)

Rövidebb idő alatt is el lehet dönteni nem?

2 nap, 1 hét mondjuk...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#1936 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 18:57

Idézet: Jakuza - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 19:52

"...nem mondanám, hogy nincsenek konzolos terveink...."

A Starcraft: Ghost az alibi terv sztem :D

#1937 Felhasználó inaktív   enigma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 19:10

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 17:54

2 nap, 1 hét mondjuk...

bocs az 1 év az tulzó példa volt, mondok akkor konkrét példát
pl. legutóbb a BF2-vel fordult elő velem az hogy pár hónap játék után letöröltem mert televan az egész hasadt emberekkel akik képtelenek normálisan játszani, vagy vettem egy MMORPG-t úgy hogy előtte volt nyílt hétvége többször is, pár hét mulva haverokkal úgy döntöttünk (ők is megvették) hogy ez felejtős, mi nem ezt akartuk...  most ott virít a polcon az is, szal 1 hét nem biztos hogy elég

#1938 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 22:07

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 18:54

2 nap, 1 hét mondjuk...

A legtöbb játék esetében 2 perc :D Viszont a demók tényleg sokszor félrevezetőek, és/vagy nem tartalmaznak a játékból fontos, kipróbálandó funkciókat. De sok esetben van, hogy a demo hónapokkal a teljes játék után jelenik meg.

#1939 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 12:48

Idézet: special - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 11:06

én két tényezőben tippelném azt, hogy wow-nem-menni-box...

Az üzleti modell megegyezés kérdése. A blizzard úgy tűnik nem akar megegyezni.

Az irányítás témát meg már vagy százszor megénekeltük, de a konzolfanok olyankor jöttek a szokásos elbagatellizáló szöveggel, hogy meg lehet azt szokni... Szokja meg a harapós krokodil  :D :rolleyes:
Remélem a gamepad témában blizzard által adott kategorikus nem válasz elegendő a kétkedők meggyőzésére.

Megjegyzem fps vonalon a helyzet hasonló, vagyis az mmo gamerek ~80%-a biztos marad a pc-nél.

#1940 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 13:18

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 11:48

Az üzleti modell megegyezés kérdése. A blizzard úgy tűnik nem akar megegyezni.

A megegyezés azt jelenti,hogy a blizardnak meg kell osztani a pénznyomó gépét az ms-el.
Márpedig az a gép,ami éves szinten 1 milliárdot képes fialni nem lebecsülendő...Pláne hogy a nagy része nyereség.

Jelen pillanatban a blizard ha akarna kihozhatna egy mmo konzolt magának....
Trust The Computer

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »