HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#2161 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 27. 18:42

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. dec. 27., csütörtök - 18:33

És nem azért mert az online játék akkor nem megy, engem kifejezetten zavar ez a mostani online mizéria ami megy, hogy már lassan a passziánszból is mmo-t csinálnak.

Ez a jövő. Netes, account aktíválós multiplayer játékot lehetetlen rendesen törrni, talán a kiadók ebben látják a kiutat. Így megspórolhatják az amúgy is buta AI fejlesztési költségeit is. Akinek van olyan gépe, ami az illető játéknak kell, annak van manapság már hozzá netelérése is.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#2162 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 27. 18:44

Egyetertek. En mar reg vettem volna konzolt de semmikepp nem fogok kifizetni 10,000+ forintot 1 programert amit 4-5 ora alatt ki lehet jatszani (GoW peldaul). Ez mindig megallit akkor amikor a konzol utani vagyam kezd urra lenni rajtam.
Sokkal jobb jatekra mint a PC (bar azert FPS-t, RTS-t es MMO-t PC-n jatszanek csak) es sokkal olcsobb is de a jatekok nagyon dragak. Sajnos. Szerintem ha fele ennyibe kerulnenek akkor sokkal jobban megugrana a cegek bevetele mert joval tobben vennenek jatekot, meg esetleg olyat is megvennenek amit maskepp nem, de megfogjak mert olcso es miert ne?

#2163 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 27. 19:05

Idézet: Cellular - Dátum: 2007. dec. 27., csütörtök - 18:44

de a jatekok nagyon dragak. Sajnos. Szerintem ha fele ennyibe kerulnenek akkor sokkal jobban megugrana a cegek bevetele mert joval tobben vennenek jatekot, meg esetleg olyat is megvennenek amit maskepp nem, de megfogjak mert olcso es miert ne?

Mint ahogy történt ez a dvd-filmekkel is. Szerintem most erősebb a piaca mint valaha.
Kép

#2164 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 27. 19:58

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. dec. 27., csütörtök - 19:05

Mint ahogy történt ez a dvd-filmekkel is. Szerintem most erősebb a piaca mint valaha.

Én is vettem jópár filmet amikor levitték az árát. Legalább annyit vettem 1-2 év alatt mint előtte összesen mióta van dvd lejátszóm. De most már bevallom nem veszek egyetlen dvd filmet sem mert HD minőség alá már nem adom. De szerintem is nagyobb most a dvd eladások össz forgalma mint akkor volt, amikor 5.000-10.000 között volt 1 db film ára. Persze ezt ráfoghatják arra is, hogy azért mert több embernek van már dvd lejátszója, ami igaz is. De ha nem lennének 990ft-os filmek szerintem dvd lejátszó sem lenne annyi, mert nem vették volna meg azt sem, ha a film drágább lenne mint a lejátszó  :Đ

Szerkesztette: Mumia 2007. 12. 27. 19:59 -kor

#2165 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 27. 20:02

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2007. dec. 27., csütörtök - 18:42

Ez a jövő. Netes, account aktíválós multiplayer játékot lehetetlen rendesen törrni, talán a kiadók ebben látják a kiutat. Így megspórolhatják az amúgy is buta AI fejlesztési költségeit is. Akinek van olyan gépe, ami az illető játéknak kell, annak van manapság már hozzá netelérése is.

Nem a netelérés hiánya a probléma, felőlem lehet netes aktiváció, steam ellen sincs semmi kifogásom, amíg működik  :Đ De legyen tartalma a játékoknak, mert az MMO egyszerűen nem érdekel. Nem vadidegen emberekkel akarok játszani egy álomvilágban. Hanem rendes valódi kihívásokat felvonultató SP résszel rendelkező játékot adjanak ennyi pénzért.

#2166 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 27. 22:44

Jól látjátok, azért "olcsó" a DVD mert itt a HD; de egy új film még mindig 3-4K körül rajtol, és általában max. 2Kra megy le, ami mondjuk sztem már jó ár, de sokaknak így is szimpatikusabb a warez.

Ami a játékokat illeti, inkább azért izguljatok hogy ne emeljék az árakat....
LY

#2167 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 09:35

Az angol helyzet itt nalunk, hogy tudjatok osszehasonlitani (meg hogy miert dominal itt a konzol)

A fiatalabbaknak a szulok vesznek egy laptopot meg melle egy konzolt - foleg mert a szokas ugy tartja, hogy ez tobbival a csaladban levo osszes gyermek el tud jatszani. Plusz nem lesz vele sok gond par evig.

A sajat fizetesbol rendelkezok pedig azert vesznek konzolt, mert nincs kedvuk a PC-vel veszodni (driverek, nem indul, lefagy, gyenge a hardver, problemas a futtatas) - ismeroseim 90%-a mar regen attert a konzolra (a 10% meg nem jatszik), bar mellette ott egy kozepkategorias PC is (netezni).

Helyzet az az, hogy a tulnyomo tobbseg ha kikapcsolodni es jatszani megy haza a munka utan akkor nincs kedve a PC-vel szarakodni, csak leul a konzol ele es kesz. Az meg a kutyat sem erdekli, hogy nincs ra Hiroz 5 meg Vicser - foleg ha azt sem tudja, hogy mi az. Ha meg tudna rola, akkor sem erdekelne a dolog, hiszen ezek az emberek szorakozni akarnak, talal mindenki maganak megfelelo jatekot (van mibol).

Aki megis jatekra vesz PC-t (ami nem konnyu, mert a nagy 'offline' uzletek kivetel nelkul csakis brand gepeket adnak, amik - finoman szolva - nem kifejezetten jatekra lettek kihegyezve) na az pedig a fanatikus kisebbseg. "En csakis szimulatorok". "En csakis World of WarCraft". Beloluk is van azert, de korantsem annyi, mint a casual jatekosokbol. Ertelemszeruen.

(zarojelben azt azert most megjegyzem, hogy ugyebar azt mindenki vagja, hogy itt nem olyan nagy luxus egy konzol mellett egy parszaz fontos laptopra is beruhazni - tobbnyire ez utobbi elvez elonyt az internet miatt, de nyilvan senki nem akar jatszani is rajta)

Ehhez hozzajon az is, hogy bar a konzolos stuffok nem olcsobbak, de a megunt darabokert egesz szep summakat fizet a bolt. Ebbol kovetkezoen egyszerubb es olcsobb is oket megvenni vagy kihalaszik az ember egy hasznaltat - kit erdekel, hogy hasznalt, ha ugyis csak hetekig jatszol majd vele (mar ha kitart addig a jatek, mert a jatekido az bizony nem fog). Utana visszaviszed es meg kreditet is kapsz erte. Korantsem teljes tablazat peldanak kedveert itt.

Lenyeg a valtozatossag: megveszel egy A jatekot, kijatszod egyszer-ketszer, online szetlosz vele mindenkit aztan egy-ket honap mulva talalsz helyette egy B-t, ami ha nem is jobb de uj es kicsit mas. Kesz, ennyi.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#2168 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 11:04

Ez olyan kolcsonzos tipus, nem? Megveszed, jatszol, visszaviszed, valamit visszafizetnek. Ez egy jo es okos rendszer, csak nalunk nincs (vagy nem tudok rola)

#2169 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 13:42

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 9:35

(zarojelben azt azert most megjegyzem, hogy ugyebar azt mindenki vagja, hogy itt nem olyan nagy luxus egy konzol mellett egy parszaz fontos laptopra is beruhazni - tobbnyire ez utobbi elvez elonyt az internet miatt, de nyilvan senki nem akar jatszani is rajta)

most már 3 éve van konzolom, de eddig még 1 játék sem volt, ami érdekelt volna ez idő alatt. Mondjuk most már nem is lesz, mert ps2-re nem fejlesztenek. De a PS3-as és Boxos felhozatalról is hasonló a véleményem. Volt 1-2 konzolos játék, amit átírtak pc-re, ki lehetett volna kergetni velük a világból. Ami érdekelt az eddig mind mind multiplatform volt, azt meg kibirom, hogy fél évvel később jön. A telepítési dologban igazat adok azért. Nem 1x fordul elő, hogy azért nem játszom valamvel mert nincs feltelepítve, ahhoz meg már nincs hangulatom, hogy nekiálljak installálni. Ha meg mégis nekiállok előfordul, hogy telepítés végére elmegy a kedvem és nem is játszom. (de legalább következő alkalomkor már nem kell telepíteni :D ) Mondjuk a konzolon meg a töltési idő idegesít. IGaz, hogy nem kell telepíteni, de lépkedek a menüben és 5-10mp-es töltések. Így nem tűnik soknak, de összeadva szerintem a játékidő negyedét a töltések teszik ki.

#2170 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 13:44

Ehhez hozzajon az is, hogy bar a konzolos stuffok nem olcsobbak, de a megunt darabokert egesz szep summakat fizet a bolt. Ebbol kovetkezoen egyszerubb es olcsobb is oket megvenni vagy kihalaszik az ember egy hasznaltat - kit erdekel, hogy hasznalt, ha ugyis csak hetekig jatszol majd vele (mar ha kitart addig a jatek, mert a jatekido az bizony nem fog). Utana visszaviszed es meg kreditet is kapsz erte. Korantsem teljes tablazat peldanak kedveert itt.

Ha lenne valami bejáratott módszer itt is erre, akkor persze már másképp hangzana a dolog. Nem úgy mint most, hogy megvenném 15k-ért a játékot játszok vele jó esetben 10 órát utána meg ott porosodjon a polcon. Eladással vesződni meg nincs ideje az embernek, hirdetéseket feladogatni, meg utána telefonálgatni meg rohangálni utána.

#2171 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 14:15

Az angol helyzet itt nalunk, hogy tudjatok osszehasonlitani (meg hogy miert dominal itt a konzol)

A fiatalabbaknak a szulok vesznek egy laptopot meg melle egy konzolt - foleg mert a szokas ugy tartja, hogy ez tobbival a csaladban levo osszes gyermek el tud jatszani. Plusz nem lesz vele sok gond par evig.

A sajat fizetesbol rendelkezok pedig azert vesznek konzolt, mert nincs kedvuk a PC-vel veszodni (driverek, nem indul, lefagy, gyenge a hardver, problemas a futtatas) - ismeroseim 90%-a mar regen attert a konzolra (a 10% meg nem jatszik), bar mellette ott egy kozepkategorias PC is (netezni).

Helyzet az az, hogy a tulnyomo tobbseg ha kikapcsolodni es jatszani megy haza a munka utan akkor nincs kedve a PC-vel szarakodni, csak leul a konzol ele es kesz. Az meg a kutyat sem erdekli, hogy nincs ra Hiroz 5 meg Vicser - foleg ha azt sem tudja, hogy mi az. Ha meg tudna rola, akkor sem erdekelne a dolog, hiszen ezek az emberek szorakozni akarnak, talal mindenki maganak megfelelo jatekot (van mibol).

Aki megis jatekra vesz PC-t (ami nem konnyu, mert a nagy 'offline' uzletek kivetel nelkul csakis brand gepeket adnak, amik - finoman szolva - nem kifejezetten jatekra lettek kihegyezve) na az pedig a fanatikus kisebbseg. "En csakis szimulatorok". "En csakis World of WarCraft". Beloluk is van azert, de korantsem annyi, mint a casual jatekosokbol. Ertelemszeruen.

Lenyeg a valtozatossag: megveszel egy A jatekot, kijatszod egyszer-ketszer, online szetlosz vele mindenkit aztan egy-ket honap mulva talalsz helyette egy B-t, ami ha nem is jobb de uj es kicsit mas. Kesz, ennyi.

Ha Anglia akkor meg egy velemeny:
Leirtad a sajat velemenyed es kivetitetted egy egesz orszag lakossagara. En is itt nyomom az ipart es ismeretsegi koromben egy PS3 van az is a blu rej miatt. Sogor, haver, munkatars- mind ismeri a konzolokat - de PC-n jatszik (online kizarolag).
Mondjuk, a PC-s jatekipar mar vagy 3 eve halott, olvastam itt szoval mi mind egy lassan eltuno vilag kisertetei  vagyunk (meg a a sok ezer ember hetvegenkent a Tottenham crt road mogotti PC hardvare fairs helyszinein (egy helyre nem fer el ezert vagy 3 helyen van legalabb mindig).
A boltokban Game, HMV, Virgin, CeX altalaban 1:3 a pc/konzol jatekok aranya ami eleg erdekes egy evek ota halott ipartol. CeX-ben a PC-s jatekokat CASH-ert atveszik (jo, a konzolost is de mi az uzlet egy doglott ipar termekeinek cashert torteno felvasarlasaban azt nem ertem :think: )

Topic zarhato, lehet, hogy valaha meghal a PC-s jatekipar de ugy nezem mi elobb fogunk.
Marry Xmas

#2172 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 16:11

Vegyem felesegul a karacsonyt? OK :D

Igaz, elegge altalanossagban irtam a dolgot, de csak az alapjan, amit a boltban / munkahelyen latok. Igy termeszetesen neked is igazad van, meg aztan az en munkatarsaim mar a harmadik vagy negyedik X-et tapossak. Az a generacio, aki ezerrel eBayezik, mailezget meg netezik de mar nincs turelme PC-vel bibelodni, ha CoD-ozni vagy autoversenyezni tamad kedve. Hiszen ott a konzol, azzal nem kell / lehet benazni.

Boltokban az arany tenyleg ilyen, egyre kisebb helyen vannak a PC-s stuffok (leginkabb a "vegyel kettot olcsobban" kombokbol van a legtobb). Konzolok meg szepen szetpakolva: emberke bemegy, leemel egy XBox-ot meg egy-ket jatekot melle aztan irany a kassza. Kevesebb gond, mint neten keresni valami normalis boltot, ahol jatekra is kepes PC-t lehet venni, aztan hallgatni a szakzsargont es valogatni a markak meg a szamok, bitek es megak kozott. Kenyelmes felfogasnak hangzik. De az is :) Logikus. Bar az altalad emlitett embereket is megertem abban, hogy online jatekra PC-t vesznek, de nekem ugy tunt mindig is, hogy a fanatikus gamerbol, aki tudja, hogy mit akar nincs annyi, mint a casualbol. Aztan ehhez meg hozzajon, hogy ennek is kisebb resze az, aki PC-n kivanja mindezt veghezvinni.

Ezt a CeX-et nem ismertem, koszi, bar en ugy latom, hogy eBayen ketszer ennyiert is el tudnam passzolni a cuccaimat mindennemu gond nelkul :Đ

PC-s jatekipar soha nem fog kihalni, szerintem ezt senki nem gondolja komolyan. Egyszeruen satnyabb, mint a konzolos es kesz (meg ha szelesebb is ra a mufajvalasztek - bar a konzolok kezdenek ezen a teren is hoditani).

Szemelyes velemenyem, hogy a PC-s jatekvilag a SEGA Genesis es a SNES kihalasakor, a PS beveztesetol elte a fenykorat egeszen az XBox360-ig. Eddig tudott a konzolokon tulmutatni (grafika meg igenyesseg, nem gyorsasag). Manapsag mar nem igazan sikerul neki (kiveve a Crysis 15 fps-sel) vagy egyszeruen konzolatiratokkal kell beernie.

Mumia velemenyehez nem szolok hozza, az korrekt ugy ahogy van (sajnos).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#2173 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 16:28

A konzolátiratok nem is fognak túlmutatni a konzolokon  :Đ Meg egyébként is lelassult a pc fejlődés. Amikor az ún. fénykor volt, fél évente kellett gépet bővíteni, ha bármivel is játszani akartál. Most viszont lassan 2  évnél tartok. Mostani CPU/VGA-m több mint 1 éves, és eszem ágában sincs bővíteni. Előzőt is majd 2 évig használtam.

#2174 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 17:24

Huhh, azt tenyleg elirtam de sebaj, igy jobban hangzik :D

anyways, persze, hogy zsugorodik a PC-s jatekipar, beall szepen egy szintre es kesz. Nem az a hulyeseg amit te irsz hanem ez a topic.
Nem a PC-s jatekok halnak ki hanem a konzolok valtak egyre nepszerubbe, jol tukrozi ezt a PC-s es konzolos jatekok szamanak aranya a boltokban.
nyilvan, a konzolos jatekok ternyerese a PC-s jatekok karara tortenik, de a topic temajanak lenyege, hogy ez a folyamat nem all be egy egeszseges szintre, hanem a PC-s jatekok kihalnak. Na ez hulyeseg es a topicnak ez a lenyege nem mas.

#2175 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 17:29

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 16:28

A konzolátiratok nem is fognak túlmutatni a konzolokon  :Đ Meg egyébként is lelassult a pc fejlődés. Amikor az ún. fénykor volt, fél évente kellett gépet bővíteni, ha bármivel is játszani akartál. Most viszont lassan 2  évnél tartok. Mostani CPU/VGA-m több mint 1 éves, és eszem ágában sincs bővíteni. Előzőt is majd 2 évig használtam.

Egyaltalan nem lassult le a PC-s fejlodes, inkabb mi lassultunk le a felesleges dolgokra torteno penzkidobassal. En sem azert huzom a szamat gepbovitessel mar egy eve mert nem gyartanak jobb hardvert mint amim van egyszeruen csak nem tudom meggyozni magam, hogy megeri kidobni egy csomo penzt az ablakon.
Ha csucs gamekkal csucs beallitasokkal akarsz jatszani akkor most is ugyanugy bovitened kell a gepet felevente mint regen. Ofc, lehet egy jatekot 800x600ban is jatszani kikapcsolt AA es AF mellett, akkor nem kell boviteni.
De ha ugy akarod latni a gamet ahogy azt a dev team elkepzelte akkor zsebbe kell nyulni. (Crysis?)
Regen is lehetett CS-zni 640x480ban akkor nem kellett boviteni csak 3 evente ha valakinek az eleg volt

#2176 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 17:55

En mindig is tojtam az AA/AF-re, csak feleslegesen ette meg a gepem erejet. Inkabb kikapcsoltam, AKKORA kulonbseget uccse produkal. Inkabb helyette felnyomtam a texturakat mediumrol highra.

#2177 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 18:11

Idézet: Cellular - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 17:55

En mindig is tojtam az AA/AF-re, csak feleslegesen ette meg a gepem erejet. Inkabb kikapcsoltam, AKKORA kulonbseget uccse produkal. Inkabb helyette felnyomtam a texturakat mediumrol highra.

high textúra nem helyettesíti az aa/af-et. Vannak olyan játékok ahol kifejezetten zavaró az aa hiánya, az af meg szinte mindig kötelező. De persze ha sosem használtad őket, akkor nem is tűnik fel a hiányuk.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2178 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 18:13

nekem meg az AA nem igazan hianyzik, az AF annal inkabb ha nincs. Kulonosen igaz ez magasabb felbontasokban

Szerkesztette: szabinar 2007. 12. 28. 18:14 -kor

#2179 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 18:32

En egy jatekban mindig is az elvezhetoseget kerestem, nem pedig a csilli villi parasztvakitos grafikat ami olyan tokeletes hogy mar ronda.

szabinar: nezd meg Hellgate-t minimumon, meglatod milyen ronda, de en azon a szinten jatszottam vele az elejen amikor meg nem volt kint a szingli peccs. kibirtam, ronda volt, de a jatekelmeny uberelte.

#2180 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 00:45

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 18:13

nekem meg az AA nem igazan hianyzik, az AF annal inkabb ha nincs. Kulonosen igaz ez magasabb felbontasokban

Az AF nélkül én el sem viselek egyetlen játékot sem, sőt ha csak gyengébb minőségű az AF már zavar. Ezért is szívtam meg amikor NV kártyát vettem, mert kb 2x gyengébb af-et produkált azonos beállítás mellett mint az ati. Az AA viszont szinte fel sem tűnik a mai sokshaderes bloomos játékokban, régebbiekben jobban észrevehető, ahol kontrasztosak az élek, de azokban úgyis bírja a hardver. Az új játékokban meg néha el sem birom dönteni, hogy most be van e kapcsolva egyáltalán vagy nincs.

Idézet

Egyaltalan nem lassult le a PC-s fejlodes, inkabb mi lassultunk le a felesleges dolgokra torteno penzkidobassal. En sem azert huzom a szamat gepbovitessel mar egy eve mert nem gyartanak jobb hardvert mint amim van egyszeruen csak nem tudom meggyozni magam, hogy megeri kidobni egy csomo penzt az ablakon.

Persze,  hogy gyártanak jobbat, de nem vagyok rákényszerítve a fejlesztésre mert az 1 éves hardveren is tudok játszani. Lehet nem max grafikával, de még így is bőven elég az a látványvilág, amit kapok. Régen viszont még nem volt olyan tökéletes grafika és azért vágyódott az ember a jobbra, meg hogy felpakolhassa és ne textúra nélkül kelljen játszania. Azért nem mind1, hogy csak az változik, hogy a fa árnyéka rávetődik e a mellette levő fára meg a fűszálakra külön egyenként, vagy az, hogy textúrázott objektumokat látsz vagy gouraud shading azt csá vagy még az sem.

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.