HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#751 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 01. 11:46

Idézet: snakekiller - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 11:31

Igazad van, de attól még, hogy neked/nekem nem tetszik; a világ, a piac megy a maga útján, mi csak alkalmazkodunk.

Énnekem az a bajom, hogy speciáltól kezdve Junkin át Samottig azt mondják, hogy jó dolog, hogy a PC játék kihal, elpusztul. Egyértelműen ez derül ki az írásaikból. Hogy ők ennek a helyzetnek örülnek lelkük rajta miért. De ez nekem nem tetszik.

Egyáltalán nem azt mondom, hogy nem lehetséges, hogy ki fog halni a PC játékpiac. DE NEM ÖRÜLÖK NEKI.  ÉS qrvára felidegesít ha azt látom, hogy ők itt örömködnek ezen. Én csak arról próbálom meggyőzni őket, hogy igenis van igény a PC-re mint játékplatform, nem pedig arról, hogy meg is marad mint Játékplatform.

Idézet

Naugye...

Én magam írtam ezt már korábban is le, tudom, hogy így van. De ettől még nem kell szó nélkül, lehajtott fejjel bemasíroznom a konzoléltetők közé remélem.

Szerkesztette: Mumia 2005. 11. 01. 11:47 -kor

#752 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 11:49

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...omment&id=16269

hmm :think:
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#753 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 11:51

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 9:26

Na most ez így szép és jó, ha te írod le. Csakhogy ha az a szerencsétlen PC párti, aki egy konzol árát elkölti PC-re, az most ha nextgen konzolra térne át, arra is elköltené egy konzol árát évente, ha mindarra szeretné használni a konzolját, amire a pc-jét használta. Tonnaszámra vásárolhatja hozzá a horror áron mért exkluzív licenszdíjas kiegeket, mert ugye valahol be kell pótolni az alapgép költség alatti árát. 20 giga háttértár 100$-ért ahogy valaki fentett írta. PC-hez 200 gigát kapok ennyiért most.

Na és akkor a szoftverárakról nem is beszélve. Konzolra hány db ingyenes util lesz? Ha vennék egy konzolt és arra használnám, amire most a PC-met, (persze ez csak hipotetikusan, mert a legtöbb dologra eleve alkalmatlanok a nextgen csodák is) akkor többet kellene rá költenem mint a PC-re költök.

Amúgy mennyibe is fáj egy nextgen konzol? Optimista becslés szerint az X360 lesz mondjuk 90e forint. Idén eddig a pc-mre talán a felét költöttem.  És semmi célom, hogy még1x ennyit költsek év végéig. Sőt egyáltalán nem fogok már idén költeni, hacsak nem azért kell mert valami feldobja a talpát.

Mumia őszintén sajnálom. Leírtad magad az értelmes emberek listájáról nálam. betegesen küzdesz a hőn szertett PC-d kiváltotta kognitív diszonanciáddal. Nota bene énis megkaptam ezt, igaz más témában de én bennem volt annyi intellektus, hogy amikor aszonták hogy "nem kéne a technikai haladás útjába állni" akkor ezen elgondolkodtam.

az emberek istenigazából nem akarnak 'ingyenes util'-okat, frincfranc programok hordáit amivel közelebb lehet kerülni a célhoz ugyan de valamit nem úgy csinál vagy tud ahogy ők szeretnék, ezért kell az n+1., n+2 ingyenes util szarság. a buhera/buzera korszak lassan végetér. nem kéne a technikai haladás útjába állnod.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#754 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 11:52

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 2:28

Itt a pénz nem számít, azt látjuk. a pc pártiak évente egy konzol árát elköltik a PCjükre és ez szerintük így van jól. a dolog anakronizmus, már a globális piacokat tekintve, ott már trendforduló van - volt.

Igaz már leírtam 54x, de leírom 55x is. Amíg 55cm-es 50hz-es nem "jól beállított tv"-m (amitől nő a felbontás? :think: :p ) van és a kedvenc játékstílusaim helyett idióta nézdahátam platformbaromságok jelennek csak meg konzolra, addig hiába lenne olcsóbb nekem, nem veszem meg, mert nem tudom mire használni. Szóval ezt a lekezelő stílust elfelejthetnéd nyugodtan mr igehírdető.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#755 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 11:53

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 11:31

mert nem te tarolod, hanem a szolgaltato... ugy tartja kedved hogy megnezned a Ponyvaregenyt akkor kivalasztod a menubol es szepen elkezd csorogni lefele...

Szépen elkezd csorogni lefelé, én meg malmozok 1 napig, mire HDTV minőségben leér.  Vagy ha nem a nappaliban levő konzolszörnyön akarom megnézni, hanem esetleg elvinném máshova, más szobába, másik gépbe, esetleg a szomszédba...akkor sem kell tárhely?

Ezt a nézetet ők eröltetik ránk, a kiadók, hogy nincs nekünk szükségünk tárolva a filmekre. Persze, szerintük nincs, mert így minden egyes megnézésért jól megcsapolhatnak. És arra sincs lehetőségünk, hogy megosszuk ismerőseinkkel. Nem tudom ki hogy van vele, de én ha valamiért pénzt fizetek, azt szeretem birtokolni, és nem kiszolgáltatva a kiadóóriások kényének kedvének, mindenféle korlátokkal nézhessem csak.

#756 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 11:57

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 11:51

az emberek istenigazából nem akarnak 'ingyenes util'-okat, frincfranc programok hordáit amivel közelebb lehet kerülni a célhoz ugyan de valamit nem úgy csinál vagy tud ahogy ők szeretnék, ezért kell az n+1., n+2 ingyenes util szarság. a buhera/buzera korszak lassan végetér. nem kéne a technikai haladás útjába állnod.

Nos ha a konzol nem úgy csinál, vagy úgy tud, ahogy kellene akkor ahhoz még buhera meg util sincsen. Ez szerintem nem haladás hanem visszalépés. A konzol arra jó, hogy az informatikai analfabéta emberek élvezhessék a PC szolgáltatásait, anélkül hogy megtanulnák kezelni.  Ez eddig ok, ezért van létjogosultsága, de miért kell ezért a PC-t kiiktatni a képből?

#757 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 12:03

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 9:26

Na most ez így szép és jó, ha te írod le. Csakhogy ha az a szerencsétlen PC párti, aki egy konzol árát elkölti PC-re, az most ha nextgen konzolra térne át, arra is elköltené egy konzol árát évente, ha mindarra szeretné használni a konzolját, amire a pc-jét használta. Tonnaszámra vásárolhatja hozzá a horror áron mért exkluzív licenszdíjas kiegeket, mert ugye valahol be kell pótolni az alapgép költség alatti árát. 20 giga háttértár 100$-ért ahogy valaki fentett írta. PC-hez 200 gigát kapok ennyiért most.

szép hosszasan írtam de elszállt közben. igen, lehet hogy évente elkölti egy konzol árát, bár ez nem biztos. csaktod amire elkölti az működik is. a rengeteg freeware szarság meg csak van. működget jó esetben. sőt a dicső PCs office csomaggal kapcsolatban mondanék egy egyszerűt. vigyél át egy dokumentumot egy olyan PCre ami csak annyiban tér el a tiedtől, hogy másfajta printer csatlakozik rá. És elbuktad a szép, csecse dokumnetum layoutodat. És a PCs világ tele van ilyen ügyekkel. Az A gépen szép a játék, a B-n már buggosak a textúrák, mert másik vendor, másik kártya, nem megfelelő a driver, túl régi vagy éppen túl modern. Vegyél elő egy 20.sz. végi DX5-DX8-as általad szertett játékot és próbálj vele a zixpéden játszani:

a) "This program doesn't run on windows NT"
b) "This program requires DirectX 6 or higher" - oszt neked 9c-d van, az elvben higher, eheted a kefét, hogy ezt most mééé...

A PS2 futttatja a PS1 játékokat.

#758 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 12:09

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 11:52

Igaz már leírtam 54x, de leírom 55x is. Amíg 55cm-es 50hz-es nem "jól beállított tv"-m (amitől nő a felbontás? :think: :p ) van és a kedvenc játékstílusaim helyett idióta nézdahátam platformbaromságok jelennek csak meg konzolra, addig hiába lenne olcsóbb nekem, nem veszem meg, mert nem tudom mire használni. Szóval ezt a lekezelő stílust elfelejthetnéd nyugodtan mr igehírdető.

Diablo az a baj, hoyg azt hiszed csak ez van. Nemcsak ez van. majd jön version és szépen fejedre olvassa a PCs game scane szar játékait. ez parttalan. Tod pont olyan vagy mit egykét highend hifista, aki a 80-as közepén szokol rádióra kötötte a CD playa hangkimenetét aztán röhögött, hogy naugye milyen szarul szól az én 'linn'-emhez képest...  :rolleyes: Azóta a linn befejezte a hagyományos lemezjátszók gyártását...

#759 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 12:09

Idézet

A PS2 futttatja a PS1 játékokat.

MS-éknél meg majd eldöntik melyik játék futtatását támogatja az X360, mármint az első generációsok közül :rolleyes:

Szerk, csak közben írtál és így nem egyértelmű mire reagáltam.

Szerkesztette: BoGab 2005. 11. 01. 12:14 -kor

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#760 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 12:34

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 13:03

Az A gépen szép a játék, a B-n már buggosak a textúrák, mert másik vendor, másik kártya, nem megfelelő a driver, túl régi vagy éppen túl modern. Vegyél elő egy 20.sz. végi DX5-DX8-as általad szertett játékot és próbálj vele a zixpéden játszani:

a) "This program doesn't run on windows NT"
b) "This program requires DirectX 6 or higher" - oszt neked 9c-d van, az elvben higher, eheted a kefét, hogy ezt most mééé...

DX7 és felette én nem találkoztam problémával.

A gond a DOS-ra és Win9X (főleg 95) szériára írt játékokkal van. Pl AvP (1994?) ki kell kapcsolni a cdzene lejátszást 2k-n, különben beakad a hang? Vmi ilyesmi rémlik, support nincs, mert a fejlesztők lesz*rják. Amúgy a kultusz játékok nagy részét patchelik vagy megvan mögöttük a megfelelő méretű vállalkozó kedvű közösség, aki kitalál valami megoldást.

Az meg, hogy máshogy néz ki más kártyán...

Legtöbb gyártó (ATI-nál majdnem mind) már nem b*szakodik saját nyák tervezésével, hanem refnyákra dobja rá a magot és pusszantás... Miért? Mert ott a ref, minek tervezzen sajátot, az idő és pénz... és nem utolsó sorban így jó a refdriver mindre.

Ugyanakkora urban legend ez az egész, mint annó, hogy ATIra váltás kényelmetlen és kellemetlen.

Mellesleg utoljára látványos eltérés két kártyán megjelenő játékban az FX széria idején volt, de ugye azt tudja mindenki miért is volt...

Szerkesztette: BoGab 2005. 11. 01. 12:36 -kor

#761 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 12:35

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 11:57

Nos ha a konzol nem úgy csinál, vagy úgy tud, ahogy kellene akkor ahhoz még buhera meg util sincsen. Ez szerintem nem haladás hanem visszalépés. A konzol arra jó, hogy az informatikai analfabéta emberek élvezhessék a PC szolgáltatásait, anélkül hogy megtanulnák kezelni.  Ez eddig ok, ezért van létjogosultsága, de miért kell ezért a PC-t kiiktatni a képből?

crying out loud:

PC egy olyan eszköz amivel pénzt keresel
Konzol egy olyan eszköz amivel szórakoztatóipari termékeket fogyasztasz.
capisci?

#762 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 12:41

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 11:53

Ezt a nézetet ők eröltetik ránk, a kiadók, hogy nincs nekünk szükségünk tárolva a filmekre. Persze, szerintük nincs, mert így minden egyes megnézésért jól megcsapolhatnak. És arra sincs lehetőségünk, hogy megosszuk ismerőseinkkel. Nem tudom ki hogy van vele, de én ha valamiért pénzt fizetek, azt szeretem birtokolni, és nem kiszolgáltatva a kiadóóriások kényének kedvének, mindenféle korlátokkal nézhessem csak.

Persze. letöltesz 12Gigát. 1x megnézed, utána 1-2 hónapra rá törlöd, mert kell a hely a következőnek. Ez az amit úgy hívnak fölösleges erőforráspazarlás. Az más kérdés hogy nem azért fizetsz amire te gondolsz. nem tulajdonjogot szerzel, hanem használati jogot, adott kondíciókkal. Ne más tollával akarj ékeskedni, hozz létre sajátot és oszd meg szabadon.

#763 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 12:44

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 12:34

DX7 és felette én nem találkoztam problémával.

khm... 3Dmark01 nem fut DX9 alatt és jópár DX8-as game nem fut DX9 alatt. vissza lehet keresni itt is. szép dolog az érvrendszerünket alátamásztó "szelektív" emlékezet..

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 12:34

Legtöbb gyártó (ATI-nál majdnem mind) már nem b*szakodik saját nyák tervezésével, hanem refnyákra dobja rá a magot és pusszantás... Miért? Mert ott a ref, minek tervezzen sajátot, az idő és pénz... és nem utolsó sorban így jó a refdriver mindre.

Ugyanakkora urban legend ez az egész, mint annó, hogy ATIra váltás kényelmetlen és kellemetlen.

Mellesleg utoljára látványos eltérés két kártyán megjelenő játékban az FX széria idején volt, de ugye azt tudja mindenki miért is volt...
Khmm jópár olyan tesztet láttam, nemis oly rég, hogy
a) reference DX9 render - így kéne kinéznie
b) vendoer 1 képe
c) vendor 2 képe
d) vendor3 képe

Általában igaz az hogy az ATi szokott ezekben a legjobban szerepelni, de a lényeg: a referencia render-hez képest mindnek van artifact-je. A legdúrvább, az ebben a topikban (valamiért?) agyonsztárolt intel GMA9000-nek szokott lenni, tipikusan kritikán aluli, értékelhetetlen ernyőképpel.

Szerkesztette: SFIJ 2005. 11. 01. 12:49 -kor

#764 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 12:47

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 13:44

khm... 3Dmark01 nem fut DX9 alatt és jópár DX8-as game nem fut DX9 alatt. vissza lehet keresni itt is. szép dolog az érvrendszerünket alátamásztó "szelektív" emlékezet..

3DMark-kal nem játszunk :D

Mellesleg benchmark és van belőle újabb, szvsz ezek nem olyanok, mint a játékok!
Mellesleg 3dmark 2k1-gyel annó, amikor a 9600xtmet vettem teszteltem vele.

Emlékezetemmel semmi baj, DX8as példa?

Szerkesztette: BoGab 2005. 11. 01. 12:48 -kor

#765 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 12:51

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 12:09

MS-éknél meg majd eldöntik melyik játék futtatását támogatja az X360, mármint az első generációsok közül :rolleyes:

Szerk, csak közben írtál és így nem egyértelmű mire reagáltam.

te már megint látod a jövőt, miközben saját bevallásod szerint minimálisak a konzols téren szerzett papasztalataid. Pontosabban kimerülnek abban, hogy útálod. Nos így könnyű... legalábbis tólni a FUD-ot ezerrel.

#766 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 12:59

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 12:47

3DMark-kal nem játszunk :D

Mellesleg benchmark és van belőle újabb, szvsz ezek nem olyanok, mint a játékok!
Mellesleg 3dmark 2k1-gyel annó, amikor a 9600xtmet vettem teszteltem vele.

Emlékezetemmel semmi baj, DX8as példa?

nekem pl a Tomb Raider:Angel Of Darkness es Halo-val voltak gondjaim, olyan szinten hogy nem települtek. Jó kijött később mindkettőre egy install kit patcher, de ez akkoris botrányos, hogy megveszel valamit és b@szik menni, azért mert fenn van egy OS patch a gépen (DX9).

3Dmaker egy hulladék szoft mára, ámbátor a kérdéses fiaskóig többen elfogadtuk mint conformance teszter prog-ot.

Szerkesztette: SFIJ 2005. 11. 01. 13:01 -kor

#767 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 13:01

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 10:20

Persze lehet nyomni a mély szakértői dumát, lehet csillogtatni a tudást, a világ nem a szegmentált, hanem a flat, lineáris+lapszinten védett modell felé ment el. gondolom olyanokról hogy GDT meg LDT hallottál már... Amúgy a lapok kapcsolhatóan 4k-sak vagy 4MByte-osak. a zixpében 512RAM felett a kernel 4MByte-os lapokat használ.

Hmmm.
fél órás netes keresgélés alapján kettönk között a fő különbség az,hogy én deklaráltan,te pedig tikoltan nem értesz a témához.

flat memória esetében hogyan különíted el egymástol a kernelt és az usert?
továbbá nem csak az NT,hanem a linux is szegmentálást használ az user proceszek elkülönítéséhez,és valóban,ahogy írtad megszakítás kell a gate-k hívásához....

A cel-ben pedig azzal szemben amit irtam van szegmentált memóriakezelés,és a központi cpu-nak arra épül a védelme,de a vektroprociknak nincsen ilyen védelmük,ráadásul a doksika alapján csak kernel módban írhatóak/olvashatóak,vagyis felületes benyomás alapján rajtuk keresztül szépen törhető a rendszer.

http://www.research..../494/kahle.html
Synergistic processing element 
The SPE [11] implements a new instruction-set architecture optimized for power and performance on computing-intensive and media applications. The SPE (Figure 3) operates on a local store memory (256 KB) that stores instructions and data. Data and instructions are transferred between this local memory and system memory by asynchronous coherent DMA commands, executed by the memory flow control unit included in each SPE. Each SPE supports up to 16 outstanding DMA commands. Because these coherent DMA commands use the same translation and protection governed by the page and segment tables of the Power Architecture as the PPE, addresses can be passed between the PPE and SPEs, and the operating system can share memory and manage all of the processing resources in the system in a consistent manner. The DMA unit can be programmed in one of three ways: 1) with instructions on the SPE that insert DMA commands in the queues; 2) by preparing (scatter-gather) lists of commands in the local store and issuing a single “DMA list” of commands; or 3) by inserting commands in the DMA queue from another processor in the system (with the appropriate privilege) by using store or DMA-write commands. For programming convenience, and to allow local-store-to-local-store DMA transactions, the local store is mapped into the memory map of the processor, but this memory (if cached) is not coherent in the system.

http://neworder.box....php?newsid=2604

http://www.codeguru.com/Cpp/W-P/system/dev...icle.php/c8035/
The Computer is your friend.
Trust The Computer

#768 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 13:12

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 13:51

te már megint látod a jövőt, miközben saját bevallásod szerint minimálisak a konzols téren szerzett papasztalataid. Pontosabban kimerülnek abban, hogy útálod. Nos így könnyű... legalábbis tólni a FUD-ot ezerrel.

Valaki linkelt, nem én találtam ki, személyeskedés nagyon megy azt látom :rolleyes:

Nem nem utálom, csak nem értek veled egyet, meg a többivel sem, aki most nagy szájjal ordibálgatja a világba, hogy milyen jó a konzol, én csak a hibákat és hiányosságokat hozom fel, amiről szép csendben megfeledkeztek és ilyen reakciót kapok rá  :down:

#769 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 13:19

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 13:59

nekem pl a Tomb Raider:Angel Of Darkness es Halo-val voltak gondjaim, olyan szinten hogy nem települtek. Jó kijött később mindkettőre egy install kit patcher, de ez akkoris botrányos, hogy megveszel valamit és b@szik menni, azért mert fenn van egy OS patch a gépen (DX9).

3Dmaker egy hulladék szoft mára, ámbátor a kérdéses fiaskóig többen elfogadtuk mint conformance teszter prog-ot.

TRAOD nem DX8as, hanem 9-es, de sebaj, mellesleg egy igénytelen konzolos átirat, amit nem teszteltek időhiány miatt :down: Halo hasonló minőségű játék... és szintén DX9es...

Lehet neked nem volt fennt a megfelelő verziószámú DX9? :think:

Mellesleg való igaz, hogy sokszor kell a patch, de ahogy a patchnek megvan a maga kis hátránya az előnye is megvan. Nagyobb játékoknál, amit aztán tényleg nincs idő agyon tesztelni a későbbiek folyamán lehet korrigálni. Mondok egy példát. Morrowind. Kiadták a GOTY-t XBOX-ra, de ugye a játék maga elég összetett, sok a lehetőség, a PC-s verziót több éve patchelgetik, de ennek ellenére is vannak benne hibák. Az Xes kiadás az utolsó verziószámú PC-sből lett. Azért gondold végig, azt a játékot éveken át tesztelték játkosok és még így is van benne hiba. Megvan az igény a szabad játékmenetre. Konzolon nem lesz idő ezt mind végigtesztelni, hogy a végén majd egy tökéletes játék legyen belőle.

Szerkesztette: BoGab 2005. 11. 01. 13:28 -kor

#770 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 13:19

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 13:12

Valaki linkelt, nem én találtam ki, személyeskedés nagyon megy azt látom :rolleyes:

Jaja... :)

Amúgy SFIJ, valóban vissza lehetne venni egy kicsit, nem muszáj folyton csipőből reagálni...

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.